pomakos Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 1, 2015 Member ID: 7515 Group: Honored Topic Count: 17 Content Count: 250 Reputation: 2181 Achievement Points: 252 Days Won: 0 With Us For: 5842 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 09:45 AM Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 1, 2015 Γεια σας αγαπητές και αγαπητοί μου, κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες το καινούργιο κόμικς που κάναμε με την Κατερίνα Σέρβη στο σενάριο και εμένα (Θανάσης Πέτρου) στο σχέδιο. Διαστάσεις: 23Χ30 σελίδες 80 Από τις εκδόσεις Πατάκη. Ιδού η σχετική σελίδα: http://patakis.gr/viewshopproduct.aspx?id=710808 το εξώφυλλο http://patakis.gr/OpenImage.aspx?ProductName=%D3%F4%E7%20%EC%DC%F7%E7%20%F4%EF%F5%20%CC%E1%F1%E1%E8%FE%ED%E1&Image=Images/Products/09895.jpg και το σχετικό pdf http://patakis.gr/images/files/19014.pdf 28 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 1, 2015 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191061 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6582 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 1, 2015 Από τη μια με χαλάει που μάλλον απευθύνεται σε νεαρότερες ηλικίες. Από την άλλη όμως χαίρομαι διότι στο δείγμα βλέπω ότι (α) η ιστορία πιάνεται από την αρχή (τους καλέσαμε, τους δώσαμε πατήματα, δεν ξύπνησαν από μόνοι τους μια ωραία ημέρα να έρθουν... (στη Μάχη του Μαραθώνα στα Κλασσικά Εικονογραφημένα οι τυπάδες ήρθαν γιατί ήταν κακοί και μοβόροι. έτσι απλά )) και (β) βλέπω ιστορική πιστότητα σε στολές και σε κτίσματα. Το παλάτι στα Σούσα με ξένισε έτσι όπως ήταν σχεδιασμένο στο κόμικ διότι περίμενα κάτι τύπου Βαβυλώνας και όχι κάτι που να θυμίζει (σε εμένα έστω) Μινωικό πολιτισμό, αλλά με ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα έπεσα πάνω στην κάτωθι αναπαράσταση, άρα έχει πέσει έρευνα από πίσω καλές πωλήσεις Θανάση! 21 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
conb Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 5, 2015 Member ID: 13060 Group: Members Topic Count: 46 Content Count: 1940 Reputation: 14938 Achievement Points: 1940 Days Won: 15 With Us For: 5208 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 31, 2021 Age: 49 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 5, 2015 Το πηρα σημερα μου αρεσε αρκετα....ενημερωτικο το βρηκα περιγραφωντας την ιστορια χωρις στομφο Ωραιος ο διαλογος αμεσος χωρις να κουραζει ωστε να διαβαζεται ευχαριστα το κομικ Επισης η εισαγωγη χαρακτηρων που θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν ως "comic relief" εγινε με τροπο εξυπνο Ναι ειναι χαριτωμενο σε σημεια αλλα εξυπηρετει την ιστορια χωρις να το κανει παιδικο της κατηγοριας ιστορικου εικονογραφημενου. Για το σχεδιο αν και διαφορετικο απο προηγουμενα κομικ του Πετρου παραμενει εξισου καλο...γουσταρω που ο Πετρου αλλαζει τον τροπο που σκιτσαρει. Διαβαστε το! προσπαθησα να σαρωσω οπισθοφυλλο και εξωφυλλο αλλα δε χωραει λογο μεγεθους στο σκανερ 16 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις