leonidio Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 3, 2015 Member ID: 12189 Group: Veterans Topic Count: 848 Content Count: 3050 Reputation: 41821 Achievement Points: 3061 Days Won: 28 With Us For: 5374 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 22 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 3, 2015 Ονομαστική Τιμή: 5,00 ευρώ Προφανώς ή ο Αρκάς έχει απίστευτο οίστρο τελευταία ή έχει αποθηκεύσει σκίτσα από παλιά και τα βγάζει τώρα όλα μαζί. Αλλιώς, δεν μπορώ να εξηγήσω το ότι έχει δημοσιεύσει μέσα στους τέσσερις τελευταίους μήνες, πέντε (!) αλμπουμάκια μαζί με αυτό εδώ (έχουν προηγηθεί τα Λουκρητία η Διαχρονική, Λέτε Ψέμματα στα Τεστ;, Ζευγάρια και το 2ο άλμπουμ της σειράς Μαλλί με Μαλλί). Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα σκίτσα έχουν πολύ πιο άμεσο πολιτικό περιεχόμενο, από ό,τι μας έχει συνηθίσει ο σκιτσογράφος. Να και δύο σκιτσάκια που κυκλοφορούν στο Ίντερνετ. Κατά τα άλλα, δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω σε όσα έχω γράψει για το τελευταίο από αυτά (τα Ζευγάρια) . 25 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 30, 2015 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13644 Reputation: 99828 Achievement Points: 9268 Days Won: 458 With Us For: 4862 Days Status: Online Last Seen: 15 λεπτά πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 30, 2015 Αρκετά καλό τευχάκι αν και δεν είναι ενδεικτικό για την ποιότητα και το χιούμορ του Αρκά...! Είχε αναφορές σε επίκαιρα θέματα από την πολιτική και οικονομική ζωή της Ελλάδας,γεμάτες σάτιρα και γέλιο...!Απίστευτη βρήκα την ατάκα με το ταμπόν (όποιος το έχει διαβάσει θα καταλάβει σε τι αναφέρομαι)...!Η ποιότητα της έκδοσης ήταν καλή και η τιμή της λογική...!Το μόνο ελάττωμα είναι το μικρό της μέγεθος και ο μικρός αριθμός των σελίδων...! 13 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
PhantomDuck Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 1, 2017 Member ID: 2414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5723 Reputation: 46163 Achievement Points: 5820 Days Won: 48 With Us For: 6386 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 38 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 1, 2017 Η μνήμη μου λέει πως το «brand» Θηρία Ενήμερα είχε χρησιμοποιηθεί πολύ παλαιότερα, ίσως σε καμία εφημερίδα ή σε κάποιο περιοδικό, πιθανόν και κάποιες δεκαετίες πίσω. Προφανώς όχι όλα τα σκίτσα που έβγαλε τώρα, όμως κάποια από αυτά πιστεύω πως τα είχαμε ξαναδεί παλιότερα. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος ή απλά το μυαλό μου κάνει πουλάκια; 2 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
olyssesmoore Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 5, 2022 Member ID: 35058 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 1198 Reputation: 7688 Achievement Points: 1266 Days Won: 2 With Us For: 1888 Days Status: Offline Last Seen: 15 ώρες πριν Age: 25 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 5, 2022 Το άλμπουμ "Θηρία Ενήμερα" θα το βρείτε στην πρωτοπορία μόνο με 1.75€! Περισσότερα πατήστε Εδώ 4 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις