YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 1, 2007 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28896 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6656 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 1, 2007 Περπατώ - περπατώ μες στο φόρουμ όταν ο Λύκος δεν είναι εδώ... Λύκε - Λύκε είσαι εδώ; Λύκε; ΛΥΚΕΕΕΕΕ!!! ΛΥΚΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Από τότε που ερωτεύτηκε την προβατίνα αυτός ο Λύκος έχει παρατήσει τα πάντα και δεν ασχολείται με τίποτε άλλο παρά μόνο με αυτήν... Είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος ένας λύκος με μία προβατίνα θα μου πείτε; Όταν πιάνει το μολύβι και τα χρώματα ο Αρκάς, όλα είναι πιθανά, μέχρι και την ολοκληρωτική αντιστροφή των ρόλων όπως παραδοσιακά τους ξέρουμε στην φύση. Ο Λύκος, είναι μία ύπαρξη ευγενική με ευαισθησίες, τρυφερότητα, παθιασμένη και απίστευτα ρομαντική - ενώ από την απέναντι πλευρά η προβατίνα είναι σκληρή, άκαρδη, τελείως αναίσθητη και παντελώς αδιάφορη για τον έρωτα του λύκου. Έτσι σκάει μύτη ο λαγός για να "βοηθήσει" την όλη κατάσταση με τον λύκο δίνοντας του συμβουλές. Έλα όμως που είναι απίστευτα κυνικός και καυστικός σαν χαρακτήρας και το μόνο που κάνει είναι να αστειεύεται και να ειρωνεύεται τον λύκο. Κάπου εδώ έρχεται και το Ελάφι σαν guest star, μειωμένης κάπως διανόησης - απεχθάνεται όλα τα θηλυκά γιατί έχει βάσιμες υποψίες ότι η γυναίκα του τον κερατώνει. Όχι - όχι δεν τελειώσαμε, δεν γίνεται να μην μιλήσουμε και για το τσοπανόσκυλο που σκοπό έχει να φυλάει το μαντρί και φυσικά δεν του αρέσει το γεγονός ότι ένας λύκος το περιτριγυρίζει, άσχετα από το ποιοι είναι οι σκοποί του τελικά. Η αλήθεια είναι ότι δεν χτυπάει συνέχεια τον λύκο, αφού πιστεύει στον γόνιμο διάλογο, αυτό φυσικά μόνο "...όταν η ωμή βία δεν φέρνει αποτέλεσμα!" Ο Κακός... εχμ, συγνώμη, ο Καλός Λύκος πρωτοεμφανίστηκε μέσα από τις σελίδες του ένθετου περιοδικού ΕΨΙΛΟΝ της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, από το 1998 έως το 1999. Μετά κυκλοφόρησε από την εκδοτική ΓΡΑΜΜΑΤΑ το 1999 σε ένα (1) μόνο αλμπουμάκι, το οποίο έχει διαστάσεις 17Χ24 εκατοστά και συνολικά 66 έγχρωμες σελίδες. Πάρτε και ένα μικρό και έξυπνο καρεδάκι που σατιρίζει με μοναδικό τρόπο τον έρωτα του Λύκου. Μάλλον χαρακτηριστικό του χιούμορ που περιέχει το άλμπουμ αυτό (προσοχή, μόνο για ενήλικες)... Πηγή: www.arkas.gr Αφιέρωμα στον Αρκά 9 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
kikitsa Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 1, 2007 Member ID: 1533 Group: Members Topic Count: 21 Content Count: 893 Reputation: 636 Achievement Points: 893 Days Won: 0 With Us For: 6475 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 24, 2013 Age: 37 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 1, 2007 Εμμμμμ...εγώ ξέρω κι άλλο έναν καλό λύκο!!! Valt!!!!! Πού είσαι;;; Yoshi μπράβοοο!!! Πολύ καλό!!!! Ευχαριστούμε!! :clap: :clap: :clap: 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 1, 2007 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6401 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 1, 2007 Αλλο ενα μερακληδικο αφιερωμα στον Αρκα! Ωραιος! 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GERAKOMATHS Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 1, 2007 Member ID: 3 Group: Veterans Topic Count: 35 Content Count: 417 Reputation: 1072 Achievement Points: 417 Days Won: 2 With Us For: 6659 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 1 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 1, 2007 Σκέφτομαι μετά από αυτή την απίστευτη παρουσίαση στα γενέθλια να κάνουμε και ένα μικρό σκετσάκι τους υποψηφιους τους έχουμε οποτε θα σε χρειαστώ για το σενάριο YOSHI Σε ευχαριστώ φιλε μου για την παρουσίαση σου αυτή!! 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
LouisLamogio Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2, 2007 Member ID: 1421 Group: Members Topic Count: 10 Content Count: 191 Reputation: 198 Achievement Points: 191 Days Won: 0 With Us For: 6487 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 8, 2015 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2, 2007 Μπράβο Yoshi για το κοπάδι που μας παρουσίασες. Σε ότι αφορά το τσοπανόσκυλο και τις θεωρίες του περί γονίμου διαλόγου φαντάζομαι έχει επηρεάσει και τη δική σου κοσμοθεωρία και ειδικά τα θέματα περί νόμου και τάξης... 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Lord Makro Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2, 2007 Member ID: 2066 Group: Honored Topic Count: 79 Content Count: 4676 Reputation: 26664 Achievement Points: 4710 Days Won: 4 With Us For: 6420 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 30 Age: 48 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2, 2007 Και όπως λέει και ο ίδιος όταν κοιτάγεται στον καθρέφτη.... καλός είμαι... ! 3 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Mandrake Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6, 2008 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7538 Reputation: 29524 Achievement Points: 7876 Days Won: 29 With Us For: 6446 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 07:36 AM Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6, 2008 Ομολογώ πως δεν το'χω διαβάσει αλλά ήταν στα σχέδια μου να προβώ σε αγορά του. Τώρα με την παρουσίαση του Yoshimitsu αυτό πρέπει να επισπευθεί!! Σ'ευχαριστώ φίλε μου για την παρουσίαση σου!! Πολύ καλός!! 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
kostis7 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6, 2008 Member ID: 5669 Group: Members Topic Count: 50 Content Count: 1089 Reputation: 1471 Achievement Points: 1089 Days Won: 0 With Us For: 6035 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 7 Age: 39 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6, 2008 Όπως έχω πει και σε ένα άλλο θέμα,ο Αρκάς θεωρώ ότι είναι κορυφή.Έχω διαβάσει πολύ πρόσφατα το ''ο καλός λύκος'' και έχει φοβερό γέλιο...Πρέπει να το διαβάσετε...Τώρα έχω πάρει και το ''ο ισοβίτης'' για ακόμα περισσότερα καρέ γέλιου.... :beer: :beer: 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 13, 2018 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99868 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4864 Days Status: Offline Last Seen: 15 ώρες πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 13, 2018 Στα γενέθλια του GC,ο καλός μου φίλος @Μενίγ Πουαγώ μού έκανε δώρο το άλμπουμ αυτό,το οποίο διάβασα σχεδόν αμέσως. Ύστερα από αρκετό καιρό που διαβάζουμε την λεγόμενη "Μικρή Σειρά" του Αρκά,ήρθε ένα κόμικ από τα παλιά να μου θυμίσει πόσο όμορφο ήταν τότε το χιούμορ του δημιουργού! Όχι βέβαια ότι τώρα υστερεί,απλά πιστεύω ότι η έμπνευσή του δεν είναι πλέον στο ζενίθ. Ο Καλός Λύκος σίγουρα δεν ανταγωνίζεται τις κορωνίδες,όπως ο Ισοβίτης,ο Καστράτο ή η Ζωή Μετά,αλλά είναι ένα ευχάριστο κι άκρως χιουμοριστικό ανάγνωσμα. Μου άρεσε ο λόγος της πιάτσας που χρησιμοποιείται,καθώς επίσης και οι δευτεραγωνιστές (η τσαμπουκαλού προβατίνα,το αγαθό ελάφι,ο σκύλος και ειδικά ο ευφυέστατος κούνελος που πρέπει να ήταν μακρινός συγγενής του Μοντεκρίστο στον Ισοβίτη),οι οποίοι συνέβαλλαν τα μέγιστα στην εξέλιξη του κωμικού στοιχείου. Όσον αφορά τις ατάκες-σκετσάκια,κάποια είναι ευφυή και κάποια (τα περισσότερα) είναι ευφυή και κωμικά μαζί. Ελάχιστα ήταν αυτά που δεν με ικανοποίησαν. Το σχέδιο ήταν το χαρακτηριστικό του δημιουργού. Οι περιγραφές των τοπίων είναι υποτυπώδεις αλλά,σε αντίθεση με τις νέες δουλειές του Αρκά,εδώ τουλάχιστον δεν απουσιάζουν. Η έκδοση,αν και τα έχει τα χρονάκια της είναι καλαίσθητη. Και πάλι θα κάνω σύγκριση με τα νέα κόμικς του δημιουργού (είναι αναπόφευκτο αυτό ). Στον Καλό Λύκο το μάτι του αναγνώστη χορταίνει να βλέπει πολλά καρέ σε κάθε σελίδα. 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 25, 2022 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99868 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4864 Days Status: Offline Last Seen: 15 ώρες πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 25, 2022 Η αγγλική μεταφορά του "Καλού Λύκου" δίνεται από την Πρωτοπορία, με έκπτωση 80%, στο 1,50€. Μην τα ξαναλέμε. Ιδού η ευκαιρία! 2 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 25, 2022 Member ID: 36975 Group: Moderator Topic Count: 74 Content Count: 3133 Reputation: 19761 Achievement Points: 3030 Days Won: 97 With Us For: 1424 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 16 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 25, 2022 Μα καλά, χάρισμα τα δίνουν εκεί στην Πρωτοπορία; Ούτε στο Μοναστηράκι τέτοιες τιμές. Από τη μία, είναι καλό για εμάς τους αναγνώστες, από την άλλη, θεωρώ, ότι υποβαθμίζεται πολύ το είδος έτσι. 1 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις