Αυτή είναι μια δημοφιλής καταχώρηση. Βασιλεύς των κόμικς Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2015 Member ID: 10466 Group: Honored Topic Count: 265 Content Count: 3512 Reputation: 36643 Achievement Points: 3528 Days Won: 88 With Us For: 5626 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 5, 2021 Αυτή είναι μια δημοφιλής καταχώρηση. Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2015 Ονομαστική τιμή: 4,50 Αλκοολικός, αντισυμβατικός με ειρωνικό χιούμορ, εκ φύσεως επαναστάτης, (οπως δηλώνει και το παρατσούκλι του) γυναικάς, επιρρεπής σε μπελάδες αλλά και ειλικρινής ,έντιμος, πρόθυμος να βοηθήσει παντα, άτομο που οσο και να απεχθάνεται τη βία η μοίρα τον φέρνει αντιμέτωπο με αυτήν. Αυτός είναι ο Μίστερ Νο Αμερικάνος πιλότος που το κανονικό του ονομα είναι Τζερόμ Ντρεϊκ. Πολεμιστής του Β’ Παγκοσμίου πολέμου και αηδιασμένος από τη βία του, εγκαταλείπει τα εγκόσμια για να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του ήσυχα και ειρηνικά στο Μανάους, μία Βραζιλιάνικη πόλη στην καρδιά του Αμαζονίου. Εκεί αγοράζει ένα μεταχειρσμένο αεροπλάνο Πάϊπερ και κερδίζει τα προς το ζείν ως οδηγός τουριστών. Απο όλους τους ηρωες εκ Ιταλίας είχα ξεχωρίσει τον Ζαγκορ και τον Μίστερ Νο όχι τυχαια,αργοτερα έμαθα ότι είναι οι ίδιοι καλλιτέχνες (Guido Nolitta(Sergio Bonelli), Gallieno Ferri) που δημιούργησαν και τους 2 χαρακτήρες. Ο Μίστερ Νο εκανε την πρώτη του εμφάνιση του στην Ιταλία τον Ιούνιο του 1975 προορισμένος για μίνι σειρά που υπολογιζόταν να διαρκέσει 5 τεύχη. Ο ήρωας της όμως καθώς και το ασυνήθιστο περιβάλλον στο οποίο διαδραματίζονται οι περιπέτειές του, συντέλεσαν στο να γίνει η σειρά μια φοβερή επιτυχία που σήμερα έχει ξεπεράσει τα 300 τεύχη. Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε στις 17 Απριλίου του 1976 ( 10 τεύχη). Επανακυκλοφορεί τον Ιούνιο του 1986 (56 τεύχη) απο τον Στέλιο Ανεμοδουρά . Η τρίτη επανεκδοσή του μας έρχεται απο τον εγγονό του που βάλθηκε να μας ξαναθυμίσει τα παιδικά μας χρόνια σε μας τους 50αρηδές αλλά και να μάθει στους νέους τι διαμαντάκια κυκλοφορούσαν στο παρελθόν (πριν ένα χρόνο εξεδωσε τον ΜΠΛΕΚ). Η έκδοση συμπληρώνεται με άλλους δύο παραιτερούς αναμεταξυ τους τον ΤΕΞ ΟΥΙΛΕΡ και τον ΝΤΥΛΑΝ ΝΤΟΓΚ. Το περιοδικό είναι έγχρωμο και για πρώτη φορά και οι τρεις ήρωες αποκτουν χρώμα στην ελληνική τους απόδοση. Οι ιστορίες του ΝΟ συνεχίζονται απο εκεί που σταμάτησαν απὀ την προηγούμενη έκδοση. Οι πρωτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές, εκτός του χρόνου περιοδικοτητάς του, που είναι δύο μήνες. Καλή τύχη. Τον Αύγουστο του 2016, ξεκίνησε να κυκλοφορεί και σε τόμους. Ευχαριστούμε για τα υπόλοιπα εξώφυλλα τους Φλοκ, KILLMATH, leonidio, Indian, Billy Uchiha & GreekComicFan. 53 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2015 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99872 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4864 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 10:39 PM Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2015 Ενθουσιάζομαι όταν βγαίνει μία νέα σειρά στα περίπτερα...! Εύχομαι να είναι καλοτάξιδη κι αυτή η έκδοση...! 21 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Comics Fan Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2015 Member ID: 13632 Group: Members Topic Count: 157 Content Count: 1052 Reputation: 8480 Achievement Points: 1052 Days Won: 2 With Us For: 5113 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 9, 2016 Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2015 Δεν το έχω πιάσει ακόμα στα χέρια μου, αλλά χτες η εκδοτική έβαλε αυτές τις τρεις εικόνες στο Facebook: οπότε λογικά περιέχει τα: Dylan in Wonderland από το Dylan Dog Color Fest 1 (2007). Σενάριο Giovanni Gualdoni, σχέδιο Bruno Brindisi, 32 σελίδες. L'uomo sbagliato από το Color Tex 4 (2013). Σενάριο Tito Faraci, σχέδιο Giampiero Casertano, 32 σελίδες. και μάλλον οι υπόλοιπες ~100 σελίδες περιέχουν το τεύχος 57 του Μίστερ Νο (δηλαδή συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε η έκδοση του 1986), αν κρίνω από το εξώφυλλο. Αν κατάλαβα καλά, η ιστορία που ξεκινάει στο 57 τελειώνει στο 59 της ιταλικής έκδοσης, άρα θα ολοκληρωθεί στο 3ο τεύχος της ελληνικής σειράς. Οι ιστορίες των Dylan Dog και Tex δεν μοιάζουν σαν κάτι τρομερό, απλά συμπληρωματικές για κάποιον που έχει ήδη εξοικειωθεί με τους χαρακτήρες, αλλά τουλάχιστον είναι αυτοτελείς και δεν έχουμε πετσοκόμματα ώστε να χωρέσουν στο τεύχος. Άραγε η επιλογή αυτών των μικρών ιστοριών έγινε επειδή η Jemma έχει τα δικαιώματα για τις κανονικές ιστορίες των Tex & Dylan Dog; Δε γνωρίζω κάτι, απλά αναρωτιέμαι αν έπαιξε ρόλο αυτό. Τέλος πάντων, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Φαίνεται τίμιο τευχάκι, πάω στο περίπτερο να το πάρω! 35 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
kostas1969 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2015 Member ID: 30791 Group: Members Topic Count: 67 Content Count: 674 Reputation: 7781 Achievement Points: 983 Days Won: 5 With Us For: 3549 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3 Age: 55 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2015 oh when the saints-oh when the saints-hick!!μολις το διαβασα!! πολυ ωραια ιστορια ο μιστερ νο.μου θυμισε εντονα μια ταινια-δε λεω ποια γιατι μπορει να θεωρηθει σποιλερ!και το τεξ ωραιο!λιγο το ντιλαν ντογκ δεν με τραβαει!καλως μας ηρθε λοιπον!!ραντεβου τον ιουνη τωρα. 19 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
φλοκ Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2015 Member ID: 26001 Group: Veterans Topic Count: 99 Content Count: 7184 Reputation: 86228 Achievement Points: 7204 Days Won: 165 With Us For: 4423 Days Status: Offline Last Seen: 19 ώρες πριν Age: 58 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2015 Μόλις πήρα κι εγώ το τεύχος και δεν έχω σχεδόν προλάβει να το ξεφυλλίσω .Αυτό που βλέπω με πρώτη ματιά μ αρέσει .Πολύ θα έλεγα . Οι χρωματισμοί είναι σαφέστατα καλύτεροι από τους αντίστοιχους στο Μπλεκ .Ακόμα και για έναν λάτρη του παλιού ασπρόμαυρου και του σέπια ,σαν κι εμένα ,το αποτελεσμα φαντάζει πολύ καλό . Επίσης σ οτι αφορά τον Τεξ ( άλλον εναν αγαπημένο μου ήρωα από τα παλιά ) αυτό που παρατηρώ είναι οτι το σκίτσο δεν μοιάζει με καμία από τις παλιότερες εμφανίσεις του στα περιοδικά ΤΕΞ ,ΡΟΚ και ΡΟΝΤΕΟ που ειχαν κυκλοφορήσει παλιότερα στη χώρα μας .Ουτε φυσικά και στο ΤΕΞ που κυκλοφορησε η Jemma με το εξαιρετικό σκίτσο του Kubert . Αλλα πέρα απ αυτά θα ήθελα να επισημάνω την για μια ακόμα φορά ,συμμετοχή ενός "δικού μας " ,του Αντρέα Τσιρώνη στην προσπάθεια αυτή . Πολλά συγχαρητήρια και εύχομαι πραγματικά η προσπάθεια αυτή να τραβήξει σε βάθος χρόνου και να έχει την αποδοχή που της αξίζει . 28 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Han Solo Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2015 Member ID: 25820 Group: Members Topic Count: 7 Content Count: 402 Reputation: 5424 Achievement Points: 402 Days Won: 1 With Us For: 4458 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 6, 2023 Age: 54 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2015 Τα παρελαβα κ εγω σημερα κ οντως αρκετα εχουν θεμα τσαλακωματος στα εξωφυλλα.Ισως θα πρεπει να γινει λιγο πιο χοντρο γιατι οι περισσοτεροι διανομεις πρακτορειων τυπου ειναι του στυλ "να τα μοιρασουμε γρηγορα κ οπως ναναι, να τελειωνουμε, μη τα χουμε εδω". 21 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2015 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6401 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2015 (Επεξεργασία) Οι χρωματισμοί είναι καλοί στον Ντύλαν Ντογκ και στον Τεξ, και αυτό γιατί προφανώς είναι οι χρωματισμοί των Ιταλών. Στο Μίστερ Νο είναι της ίδιας αισθητικής με το Μπλεκ, αισθητική που έχει κολλήσει στην δεκαετία του '90 και με τον τρόπο που χρωμάτιζαν τα Μπλεκ της εποχής. Λίγο πιο μαλακά τα χρώματα μεν, αλλά ίδιας νοοτροπίας. Σαφώς επιδέχεται βελτίωσης. Επεξεργασία Απριλίου 9, 2015 από GreekComicFan 19 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
archon Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10, 2015 Member ID: 9911 Group: Members Topic Count: 35 Content Count: 2454 Reputation: 26085 Achievement Points: 2497 Days Won: 6 With Us For: 5675 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Age: 51 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 10, 2015 Το πήρα κι εγώ... Η αισθητική του εξωφυλλου και η διαφήμιση του επόμενου στο οπισθόφυλλο. με γύρισαν πίσω περίπου 30 χρόνια και μου αρέσει αυτό... Φυσικά και ΔΕΝ θα διαβάσω την ιστορία του Μιστερ ΝΟ, αφού συνεχίζεται στο επόμενο, γιατί μετά από 2 μήνες θα την έχω ξεχάσει. Επίσης, με ξεκουράζει το "διαφορετικό" σκίτσο του Ντύλαν Ντογκ, σε ένα τέτοιο περιοδικό... Όμορφο, χορταστικό τομάκι... 20 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Σκρουτζ μακ Ντακ Δημοσιεύτηκε Απριλίου 11, 2015 Member ID: 29353 Group: Banned Topic Count: 28 Content Count: 1284 Reputation: 11565 Achievement Points: 1284 Days Won: 0 With Us For: 4191 Days Status: Offline Last Seen: Φεβρουαρίου 19, 2021 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 11, 2015 Πηρα κι εγω τον πρωτο τομο του νεου Μιστερ Νο και γυρισα τουλαχιστον 30 ετη πισω απο την τελευταια φορα που ειχα διαβασει τον συγκεκριμενο ηρωα Με ενθουσιασε αλλα δεν θα μπλεξω να ψαχνω τα παλια γιατι ειναι μυλος εκτος κι αν μου κατσει πακετο με τα περισσοτερα Τους αλλους ηρωες δεν τους διαβασα ακομη και οι εντυπωσεις θα εστιασουν στην ολικη εικονα της εκδοσης Το χαρτι εσωτερικως ειναι πολυ ανωτερο απο τα αντιστοιχα Μπλεκ καθως και οι χρωματισμοι ειναι υπεροχοι Οι ενοτητες ανα ηρωα ειναι ευρηματικοι και ομορφοι σαν στησιμο Εκει που πασχει αρκετα ειναι στο εξωφυλλο τοσο αισθητικα οσο και ποιοτικα Το αισθητικα ειναι μυλος γιατι ο εκδοτης πιθανον να θελει να παραπεμψει σε αναλογες εικονες των 80s οποτε αυτο δεν θα το λαβουμε πολυ υποψιν Το χαρτι του εξωφυλλου ομως θα πρεπει να γινει πιο χοντρο ωστε να ειναι και περισσοτερο ανθεκτικο Αλλο μειον ειναι για μενα η τιμη στα 4,5 ευρω αναλογικα με την εποχη και την κατασταση οπου οι περισσοτεροι εχουν απωλεσει μεγαλο μερος του εισοδηματος τους απο τις περικοπες λογω κρισης Αλλα και παλι βλεπω οτι ολοι οι εκδοτες εξακολουθουν να εχουν σχεδον την παλια τιμολογηση απο τις καλες εποχες του προσφατου παρελθοντος... οποτε κι αυτο μπορει να περασει στο ντουκου Μεγαλο μειον ομως αποτελει η διμηνη εκδοση...... Δικαιολογηται ομως πιστευω απο την χρηματικη ανεπαρκεια που υπαρχει σε πολλους ωστε να ευημερησει η εκδοση...... Γενικα ειναι μια πολυ τιμια χορταστικη εκδοση που πιστευω να κρατησει αρκετα. 17 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
SFKOURT Δημοσιεύτηκε Απριλίου 14, 2015 Member ID: 13393 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 370 Reputation: 2992 Achievement Points: 370 Days Won: 0 With Us For: 5154 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 19, 2020 Age: 54 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 14, 2015 Να ευχηθώ με την σειρά μου καλή επιτυχία στην νέα προσπάθεια του Ανεμοδούρα. Αυτή τη στιγμή το έχω στα χέρια μου και το ξεφυλλίζω με λαχτάρα. 16 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ifaisteio Δημοσιεύτηκε Απριλίου 14, 2015 Member ID: 12282 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 804 Reputation: 9519 Achievement Points: 812 Days Won: 0 With Us For: 5360 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 1 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 14, 2015 Θα ενισχύσω την εκδότική αυτή προσπάθεια γιατί αξίζει τον κόπο να βλέπουμε παλιά καλά κόμικς να συνεχίζονται σήμερα, εξάλλου πήραμε σε προσφορά τους παλιούς τόμους και θέλω να δω τη συνέχεια. Μακάρι να πάει καλά. 15 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
saveapenguin Δημοσιεύτηκε Απριλίου 14, 2015 Member ID: 9879 Group: Members Topic Count: 21 Content Count: 929 Reputation: 9613 Achievement Points: 929 Days Won: 0 With Us For: 5677 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 18, 2021 Age: 35 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 14, 2015 Τίμησα κι εγώ το πρώτο τεύχος, λίγο από περιέργεια, λίγο να στηρίξω την έκδοση στα πρώτα της βήματα, αλλά μου άρεσε πολύ περισσότερο απ'ότι περίμενα. Με ικανοποίησαν και οι τρεις ιστορίες, ειδικά του Dylan Dog που αν και διαφορετική από άλλες που έχω διαβάσει, ήταν τελικά η αγαπημένη μου του τεύχους. Ο χρωματισμός είναι αρκετά καλός, εννοείται προτιμώ αυτό από το χρωματισμό του Μπλεκ, αλλά έχω ενστάσεις κι εδώ για την ποιότητα του χαρτιού τόσο στο εσωτερικό του τεύχους όσο και στο εξώφυλλο. Επίσης κάτι άλλο που δε μου άρεσε ήταν οι παρουσιάσεις των ηρώων που διακόπτονται σε ψιλοάκυρα σημεία για να συνεχιστούν στο επόμενο τεύχος. Νομίζω θα ήταν καλύτερο να παρουσίαζαν σε κάθε τεύχος έναν ήρωα αλλά ολοκληρωμένα. Από την άλλη και αυτό είναι το πιο σημαντικό, οι ίδιες οι ιστορίες είναι αυτοτελείς ενώ ακόμα και του Μίστερ Νο που συνεχίζεται στο επόμενος τεύχος, κόβεται σε νορμάλ σημείο και στέκεται μια χαρά και μόνη της. Σίγουρα θα πάρω και το επόμενο και βλέπουμε. 22 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Απριλίου 15, 2015 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99872 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4864 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 10:39 PM Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 15, 2015 Τελείωσα την ανάγνωση του τεύχους και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά...!Και η ποιότητα της έκδοσης και οι χαρακτήρες,αλλά και οι ιστορίες τους με άφησαν πολύ ικανοποιημένο...!Η κεντρική ιστορία,του Μίστερ Νο,την βρήκα χορταστική και είχε καλό σενάριο...!Το ίδιο καλή ήταν και η ιστορία του Τεξ...!Η ιστορία του Ντύλαν Ντογκ δεν ήταν κακή αλλά δεν με ενθουσίασε τόσο το σενάριο...!Μου άρεσε όμως πολύ το σχέδιό της...! Γενικά φαίνεται ότι έχουν κάνει καλή δουλειά οι υπεύθυνοι της έκδοσης κι ελπίζω να συνεχιστεί αυτό το εγχείρημα για πολύ καιρό...! 19 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Bonadrug Δημοσιεύτηκε Απριλίου 15, 2015 Member ID: 1271 Group: Veterans Topic Count: 718 Content Count: 3481 Reputation: 20408 Achievement Points: 3538 Days Won: 16 With Us For: 6499 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 29 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 15, 2015 6 περίπτερα γύρισα σήμερα για να βρω ένα αντίτυπο! ΄Ή ξεπούλησε γρήγορα ή έχει θέμα η διανομή...... 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Απριλίου 15, 2015 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6401 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 15, 2015 Μάλλον το δεύτερο. Μερικά περίπτερα έχουν κάμποσα αντίτυπα και μερικά καθόλου. 14 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Kabuki Δημοσιεύτηκε Απριλίου 15, 2015 Member ID: 5259 Group: Veterans Topic Count: 207 Content Count: 9437 Reputation: 77035 Achievement Points: 9439 Days Won: 100 With Us For: 6081 Days Status: Offline Last Seen: 19 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 15, 2015 Κι εγώ δυσκολεύτηκα να το βρω στο γαλάτσι, μαλλον υπάρχει πρόβλημα διανομης, το ανέφερε κι ο Moviefan. Στο ψητό τωρα Συνολικά είναι καλύτερο απ' ότι το περίμενα, αλλά επιδέχεται βελτιώσεις Για το εξωφυλλο είχα γράψει και στο τοπικ ανακοινωσης κυκλοφορίας: ειναι αρκετα παλιομοδιτικο, θέλει δουλεια και αλλαγή στυλ για να προσελκύσει νεο αναγνωστικο κοινο Παραδόξως η ιστορία που μου αρεσε λιγότερο ήταν του Μιστερ Νο. Σεναριακά κινήθηκε στα γνωστα μοτίβα, αλλά ο χρωματισμός (που τον θεωρώ παρωχημένο για τη σημερινή εποχή) αντί να "σκεπάσει" τα όποια προβληματακια του σχεδίου καταφερνε να τα αναδείξει Σιγουρα προτιμώ την ασπρόμαυρη βερσιον του Μιστερ Νο Επίσης κι η μεταφραση (ειδικά στα μπινελίκα) μου φαίνεται ότι θέλει σοβαρο εκσυγχρονισμό Δε με χάλασε παντως, έχει μια ολντσκουλιά και μια καλτια που πολλές στιγμές μ αρεσει - ειδικά όταν έχει να κανει με εναν ήρωα που γουσταρα πολύ όταν ήμουν πιτσιρικα Η ιστορία του Ντυλαν Ντογκ μου άρεσε. Σενάριο, σχέδιο, χρωματισμός λειτουργουν μια χαρά και δίνουν ένα πολύ καλό συγχρονο αποτελεσμα Η ιστορία του Τεξ με εξεπληξε ευχάριστα, πολύ καλό σχέδιο και χρώμα, αξιοπρεπής ιστορία, μου έδωσε την αίσθηση ενός φρέσκου γουεστερν κομικ Οσον αφορά τα αφιερώματα στους ήρωες θα συμφωνήσω μ αυτό που είπε ο saveapenguin Επίσης κάτι άλλο που δε μου άρεσε ήταν οι παρουσιάσεις των ηρώων που διακόπτονται σε ψιλοάκυρα σημεία για να συνεχιστούν στο επόμενο τεύχος. Νομίζω θα ήταν καλύτερο να παρουσίαζαν σε κάθε τεύχος έναν ήρωα αλλά ολοκληρωμένα σκοπεύω να τιμήσω και το επόμενο! 29 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
rorschach Δημοσιεύτηκε Απριλίου 16, 2015 Member ID: 30213 Group: Banned Topic Count: 18 Content Count: 2379 Reputation: 12801 Achievement Points: 2379 Days Won: 1 With Us For: 3799 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 15, 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 16, 2015 Στην Καλαμαριά γύρισα 4-5 περίπτερα και δεν υπήρχε πουθενά. Όχι πως θα το αγόραζα, αλλά ήθελα να το ξεφυλλίσω να δω πως είναι. 4,50 ευρώ πάντως είναι πολλά για κάποιον που θα σκεφτόταν να αγοράσει ένα τεύχος δοκιμαστικά. 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
paola Δημοσιεύτηκε Απριλίου 16, 2015 Member ID: 12750 Group: Members Topic Count: 9 Content Count: 2279 Reputation: 20642 Achievement Points: 2279 Days Won: 1 With Us For: 5268 Days Status: Offline Last Seen: 14 ώρες πριν Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 16, 2015 Τα 4,5 ευρω ειναι οντως πολλα για καποιον που το αγοραζει δοκιμαστικα.Παρολα αυτα το πηρα,γιατι οπως ειπαν κι αλλα παιδια παραπανω ειναι ωραιο να βλεπεις παλια κομικς να ξαναεμφανιζονται στο περιπτερο. Ο μονος γνωριμος μου απο το παρελθον ειναι οΤεξ απο κανα δυο τομους Ροντεο που ειχα αγορασει πριν πολλα χρονια.Απο τους αλλους δεν ειχα κατι σε εντυπη μορφη. Μου αρεσε πολυ που το τευχος ηταν εγχρωμο.Η ιστορια με τον Μιστερ Νο πολυ ωραια και ισως να παρω και το δευτερο για να διαβασω την συνεχεια. Περισσοτερο ειχα περιεργεια να διαβασω Ντυλαν Ντογκ γιατι μου αρεσε το story γυρω απο αυτο το ατομο.Απογοητηκα λιγο,γιατι περιμενα μια ιστορια με τον Ντυλαν ενηλικα,αλλα η ιστορια ηταν καλη,αν και μικρη. Τελος ομορφη και η ιστορια με τον Τεξ αλλα μικρη επισης. Ευχομαι το περιοδικο να εχει καλη επιτυχια και συνεχεια! 19 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dim Δημοσιεύτηκε Απριλίου 17, 2015 Member ID: 2289 Group: Members Topic Count: 5 Content Count: 161 Reputation: 374 Achievement Points: 161 Days Won: 0 With Us For: 6400 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 14, 2016 Age: 113 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 17, 2015 Η έκδοση σαν σύνολο θυμίζει αντίστοιχες εκδόσεις του '90, ίσως και παλαιότερες.Η ιστορία του Μίστερ No, παρόλο που δείχνει τα χρονάκια της, με κέρδισε. Ίσως να φταίει ότι ήταν απο τους αγαπημένους ήρωες, ίσως να ήταν πράγματι καλή.Ο Ντύλαν Ντογκ μου άρεσε πολύ σαν σχέδιο και το παιχνίδισμα με το λογοτεχνικό βιβλίο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Ο Τεξ είχε όμορφο σχέδιο αλλά το σενάριο αρκετά αφελές και ιδιαίτερα προβλέψιμο.Θεωρώ την τιμή του υψηλή αλλά θα του δώσω 2-3 ευκαιρίες να δω αν θα με κρατήσει σαν αναγνώστη. Επειδή έχω τα θεματάκια μου με οτιδήποτε τυπωμένο υπάρχει στην κατοχή μου, δεν μου άρεσε καθόλου η βιβλιοδεσία του.Τα εσωτερικά καρέ ή ήταν πολύ στριμωγμένα στο εσωτερικό της σελίδας ή κόβονταν και δυσκόλευαν την ανάγνωση. Οι εντελώς πρόχειρες φωτό θα δείξουν το πρόβλημα του τεύχους που αγόρασα. Σε αντίθεση με την kabuki, το τεύχος το βρήκα εύκολα στο Γαλάτσι. Υποθέτω ότι πούλησε στην περιοχή μου. Το αγόρασα από το τρίτο περίπτερο που επισκέφθηκα αφού η ποιότητα των 2 τουλάχιστον αντίτυπων που διέθεταν τα προηγούμενα δεν με ικανοποιούσε. Όχι, στο τρίτο δεν ήταν το καλύτερο αντίτυπο, ίδιο με τα προηγούμενα ήταν. 22 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
spitermak Δημοσιεύτηκε Απριλίου 29, 2015 Member ID: 12525 Group: Members Topic Count: 10 Content Count: 799 Reputation: 5615 Achievement Points: 802 Days Won: 2 With Us For: 5311 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 10, 2023 Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 29, 2015 ο λογος που το πηρα ηταν ο ντυλαν ντογκ , τελικα εγινα φανατικος του μιστερ νο, αρχισα να αγωρασζω τους τομους του που κυκλοφορησαν το1986, το μονο προβλημα ειναι η διμηνη κυκλοφορια του αν το κανουν μηνιεο θα ειναι καλητερα 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Γάντζος Δημοσιεύτηκε Μαίου 25, 2015 Member ID: 23222 Group: Veterans Topic Count: 194 Content Count: 3521 Reputation: 24804 Achievement Points: 3326 Days Won: 6 With Us For: 4798 Days Status: Offline Last Seen: 10 ώρες πριν Age: 29 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 25, 2015 "MISTER NO και οι... άλλοι" Νέο Τεύχος Νο 2 Το 2ο τεύχος του νέου μας περιοδικού "MISTER NO και οι... άλλοι",με τους ήρωες Μίστερ Νο, Ντύλαν Ντογκ και Τεξ, θα είναι στις 2 Ιουνίου και πάλι κοντά σας!! -------------> φωτο απο facebook 27 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Kabuki Δημοσιεύτηκε Μαίου 27, 2015 Member ID: 5259 Group: Veterans Topic Count: 207 Content Count: 9437 Reputation: 77035 Achievement Points: 9439 Days Won: 100 With Us For: 6081 Days Status: Offline Last Seen: 19 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 27, 2015 Δεν το λέω για αυτό το λόγο... π.χ. 1. έχει σχέση με τα προηγούμενα? Χρειάζεται να έχεις κάποιες γνώσεις από το τι συνέβη στα προηγούμενα stories? της δεκαετιάς του 80? 2. Οι ιστορίες που περιέχονται γράφτηκαν τα τελευταία χρόνια ή απλώς είναι ιστορίες που δεν κυκλοφόρησαν τότε στα ελληνικά? 3. Υπάρχει κάποια συνδεση μετα μιστερ Νο -Μπλεκ κτλ? 1. οι ιστορίες του Μιστερ Νο έβγαιναν παλια αυτοτελεις, η συγκεκριμένη του 1ου τόμου συνεχίζεται στον 2ο (δεν ειναι απαραιτητο να χεις διαβασει τις παλιες ιστοριες, θα καταλάβεις τι γινεται) . Οι ιστοριες του Ντυλαν Ντογκ και του Τεξ ειναι αυτοτελεις 2. Οι ιστορίες του Μιστερ Νο ειναι παλιες, συνεχίζουν απο εκει που σταματησε η ελληνική εκδοση τοτε, οι ιστοριες Ντυλαν Ντογκ και Τεξ ειναι συγχρονες 3. Δεν ξερω, αλλά δε νομιζω 18 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeorgeTheSuper Δημοσιεύτηκε Μαίου 28, 2015 Member ID: 25862 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 547 Reputation: 4595 Achievement Points: 550 Days Won: 0 With Us For: 4447 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 8 Age: 27 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 28, 2015 (Επεξεργασία) Μετά από τις διευκρινίσεις της Kabuki (ευχαριστώ!) του έδωσα και γω μια ευκαιρία... και καλά έκανα μιας και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος! Δεν κρύβω ότι η έγχρωμη εικονογράφηση με τράβηξε περισσότερο, αλλιώς δεν θα το είχα επιχειρήσει καν. Ως παιδί που (σχεδόν) δεν πρόλαβα τα ασπρόμαυρα κόμικς δεν μου κάθονται και πολύ καλά. Προετοιμασμένος για τα χειρότερα... διάβασα το story του Μιστερ Νο και το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον. Έγινα φαν του Ντύλαν Ντογκ (Τόσο πολύ που μελλοντικά σκέφτομαι να αγοράσω και τις εκδόσεις του 2010 της Jemma Press)! Στον Τεξ και Ντυλαν Ντογκ έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα χρώματα και το σχέδιο (μιας και είναι και πιο σύγχρονα). Σχετικά με την έκδοση την τιμή του δεν τη θεωρώ ούτε πολύ ούτε λίγο για ένα διμηνιαίο περιοδικό (από την άποψη ότι δεν είναι και πολλά έξοδα ανα δύο μήνες). Θα προτιμούσα όμως λίγο καλύτερη ποιότητα χαρτιού και βιβλιοδεσίας, όσο αυτό του το επιτρέπει η τιμή του. Άρα το προτείνω και γω με τη σειρά μου σε κάποιο καινούριο αναγνώστη. Επεξεργασία Μαίου 28, 2015 από GeorgeTheSuper 20 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
φλοκ Δημοσιεύτηκε Μαίου 30, 2015 Member ID: 26001 Group: Veterans Topic Count: 99 Content Count: 7184 Reputation: 86228 Achievement Points: 7204 Days Won: 165 With Us For: 4423 Days Status: Offline Last Seen: 19 ώρες πριν Age: 58 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 30, 2015 Το τεύχος Νο2 του Μιστερ Νο κυκλοφόρησε . Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση. Η ιστορία του Μιστερ Νο συνεχίζεται και στο επόμενο τεύχος ,ενώ αυτές των Ντυλαν Ντογκ και Τεξ είναι και πάλι αυτοτελείς.Το επίπεδο των χρωματισμών είναι το ίδιο καλό και στο τευχος αυτό. 30 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeorgeTheSuper Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 3, 2015 Member ID: 25862 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 547 Reputation: 4595 Achievement Points: 550 Days Won: 0 With Us For: 4447 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 8 Age: 27 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 3, 2015 (Επεξεργασία) Ωραίο το 2ο τεύχος... Οι χρωματισμοί και στις τρεις ιστορίες ήταν πολύ καλοί. Το 2ο μέρος από το story του Mister No ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Dylan Dog μέτρια ιστορία αυτή τη φορά. Τεξ.. ειναι αυτό που λέμε «μπαμ! μπαμ! και τελείωσες» Οι πυροβολισμοί ήταν περισσότεροι και από τις σελίδες της ιστορίας... καλύτερη πλοκή από αυτή του πρώτου τεύχους σίγουρα. Από ποιότητα χαρτιού νομίζω η ίδια. Χωρίς "κυματάκια" οι σελίδες αυτή τη φορά μπορεί να έτυχε στο δικό μου δε ξέρω πάντως και άλλο ένα που είχε ο περιπτεράς πάλι καλό ήταν. Επεξεργασία Ιουνίου 3, 2015 από GeorgeTheSuper 14 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
MORIBUS Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 20, 2015 Member ID: 5323 Group: Honored Topic Count: 1 Content Count: 137 Reputation: 1624 Achievement Points: 137 Days Won: 0 With Us For: 6074 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 08:52 PM Age: 55 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 20, 2015 Κατ΄ αρχήν, αυτή η σειρά είναι αξιόλογη και αξίζει κανείς να την ακολουθεί. Μόνο ένα παράπονο. Δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι η νοσταλγία είναι ένα τρομερά δυνατό συναίσθημα και να καταλαβαίνω εν μέρει το σκεπτικό του Ανεμοδουρα Jr., όμως το "...και οι άλλοι" στον τίτλο που παραπέμπει στα Ντύλαν Ντογκ και Τεξ Γουίλερ, ακούγεται μάλλον προσβλητικό για δυο σειρές που, κατά τη γνώμη μου, είναι αρκετα σπουδαιότερες του Νο στην ιστορία των ιταλικών mainstream κόμικς. Ειδικά ο Ντογκ, που μαζί με τον αξεπέραστο πρωταθλητή Ντιαμπολίκ, αποτελούν την αφρόκρεμα αυτών των κόμικς, είναι εντελώς άδικο να αναφέρεται ως ο ένας εκ των δύο "άλλων" σε αυτό το περιοδικό. Εδώ βέβαια ο Λεωκράτης επηρεάστηκε από τον τίτλο του πονήματος των Παπαδάκη και Νικολαίδη και το προσάρμοσε στη σειρά χωρίς μάλλον να το πολυσκεφτεί, όμως θα έπρεπε να εξετάσει και λίγο την ιστορία και την παρακαταθήκη αυτών των "άλλων" στα οποία αναφέρεται. Ούτως ή άλλως -ώπα, να, το είπα κι εγώ!- το "...και οι άλλοι" δεν είναι καθόλου απαραίτητο, αφού τα λογότυπα των δευτερευόντων σειρών κοσμούν και τα δύο εξώφυλλα. Αρκετά όμως με αυτό το παράπονο, η σειρά είναι καλη, γεμίζει με την ιδιαίτερη παρουσία της τα περίπτερα και της εύχομαι να τα εκατοστήσει! 23 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Γάντζος Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 30, 2015 Member ID: 23222 Group: Veterans Topic Count: 194 Content Count: 3521 Reputation: 24804 Achievement Points: 3326 Days Won: 6 With Us For: 4798 Days Status: Offline Last Seen: 10 ώρες πριν Age: 29 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 30, 2015 "Mister No και οι... άλλοι" Νο 3 για να σας κρατήσει συντροφιά στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Το τεύχος Νο 3 θα κυκλοφορήσει στις 4 Αυγούστου (και όχι στις 31 Ιουλίου) σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας. ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!! ------------------> φωτο απο facebook Στις σελίδες του θα βρείτε το 3ο και τελευταίο μέρος της ιστορίας του Μίστερ Νο "Πιάστε τον ΖΩΝΤΑΝΟ!", τον ξεχωριστό Ντύλαν Ντογκ στον "Μπόγια των Ονείρων" και τον διαχρονικό Τεξ σε άλλη μια συναρπαστική ιστορία με τίτλο "Ο τελευταίος στη λίστα". 25 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
leonidio Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 4, 2015 Member ID: 12189 Group: Veterans Topic Count: 848 Content Count: 3050 Reputation: 41821 Achievement Points: 3061 Days Won: 28 With Us For: 5376 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 22 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 4, 2015 Εξώφυλλο και οπισθόφυλλο του τεύχους 3. Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση. 26 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 9, 2015 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99872 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4864 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 10:39 PM Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 9, 2015 Όντως πολύ ωραίο το 3ο τεύχος...! Η ιστορία του Μίστερ Νο μπορώ να πω ότι μ'εντυπωσίασε...!Όσο όμορφα ξεκίνησε,άλλο τόσο εκπληκτικά τελείωσε....!Είχε υπέροχο σενάριο με ανατροπές, "σκληρές" σκηνές που τις έχουμε δει σε πολεμικές ταινίες,υπόκοσμο και έρωτα...!Πραγματικά από τις λίγες ιστορίες που απόλαυσα τόσο πολύ...! Εξαιρετική βρήκα και την ιστορία του Τεξ...!Μου άρεσε πολύ ο χρωματισμός,αλλά και το σενάριο...!Την ανατροπή στο τέλος την βρήκα πανέξυπνη και δεν την περίμενα...! Όσον αφορά τον Ντύλαν Ντογκ,να πω την αλήθεια,η ιστορία του υστερούσε σε σχέση με τις υπόλοιπες του τεύχους...!Όχι ότι δεν μου άρεσε,αλλά νομίζω ότι ο Μίστερ Νο την επισκίασε...! 16 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
The_Sandman Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 9, 2015 Member ID: 10460 Group: Veterans Topic Count: 340 Content Count: 5714 Reputation: 52881 Achievement Points: 5714 Days Won: 38 With Us For: 5626 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 30 Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 9, 2015 Όντως (σταθερά) καλό (και) το τρίτο τεύχος. Το ευχάριστο (για μένα τουλάχιστον) είναι ότι βελτιώθηκε αισθητά και η ποιότητα της έκδοσης. Για να πω και την αμαρτία μου όμως άρχισε να με κουράζει κάπως ο χρωματισμός -μιλάω αποκλειστικά για το Μίστερ Νο. Προσωπικά, έχοντας ως δεδομένο το αποτέλεσμα που πιάνω τρεις τέσσερις μήνες τώρα στα χέρια μου, θα προτιμούσα τον τίτλο μηνιαίο και ασπρόμαυρο παρά έγχρωμο και κάθε δίμηνο. Και σίγουρα αυτόνομο με τρίτο (αν δεν κάνω λάθος) περιοδικό τον Ντύλαν Ντογκ και τον Τεξ σε δικό τους τίτλο, έστω και με λιγότερες σελίδες. Και ας βγαίνουν αθροιστικά πιο ακριβά. Είναι χρήματα που αντέχει (ακόμα) η τσέπη μου να δώσω. 17 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις