Ion Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 12, 2015 Member ID: 2285 Group: Veterans Topic Count: 950 Content Count: 4407 Reputation: 36178 Achievement Points: 4461 Days Won: 27 With Us For: 6532 Days Status: Offline Last Seen: Τρίτη στις 12:07 PM Age: 42 Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 12, 2015 Το τεύχος αυτό περιλαμβάνει δύο ιστορίες Ηρωικής Φαντασίας. Στην πρώτη (και μεγαλύτερη) με τίτλο Νεκρά Όνειρα, η Λάνα (ένας θηλυκός Κόναν) φτάνει στην πόλη Καμανούρ, αναζητώντας τον πύργο του Μάγου Χοτλαξ και τον μυθικό θησαυρό του. Στη δεύτερη ιστορία με τίτλο "Η Πέτρα της Μινουρ", ο Ιντορ αναζητάει την θρυλική πόλη της Μινουρ και το πολύτιμο πετράδι που κρύβεται εκεί. Αντίστοιχης θεματολογίας κόμικ από τον ίδιο δημιουργό είναι το Αιώνιος Εχθρός. Δελτίο Τύπου έκδοσης Δημήτρης Λαγός 23 Παράθεση
Retroplaymo Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 23, 2017 Member ID: 31159 Group: Veterans Topic Count: 282 Content Count: 5004 Reputation: 32946 Achievement Points: 5005 Days Won: 99 With Us For: 3461 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7, 2020 Age: 47 Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 23, 2017 Μιας και απ' οτι διαπιστωνω, ειμαι ο πρωτος που γραφει καποιο σχολιο απο τοτε που παρουσιαστηκε το τευχακι, ας πω την ταπεινη μου αποψη. Μου αρεσε το σαγρε/αναγλυφο σε εξωφυλλο/οπισθοφυλο, κατι που το συναντησα πρωτη φορα σε κομικ, μου αρεσε επισης η ποιοτητα του χαρτιου, καθως θυμιζει εντονα χοντρο επιστολοχαρτο (sorry αν κανω λαθος στην ορολογια, αλλα αυτο μου ηρθε αυθορμητα κατα νου.... ). Καθως το διαβαζα μου ερχοταν στο μυαλο εικονες απο ταινιες του ειδους (Conan, Barbarian Queen, Deathstalker κλπ...), κατι που φαινεται αλλωστε και στο σχεδιο του Λαγου, που παρεπιμπτοντως το βρηκα αρκετα καλο, καθως ειναι αμεσα επηρεασμενο απο αυτες. Αποκαλύψτε τα κρυμμένα περιεχόμενα Μαλιστα σε ενα καρε - με γυρισμενη την πλατη βεβαια - κανει cameo εμφανιση και ο Conan. Σε γενικες γραμμες, ενα αρκετα καλο και προσεγμενο sword and sorcery κομιξακι, που θα αρεσει σε πολλους φαν του ειδους, αν θα τους "καλυψει" αυτο ειναι αλλο θεμα, σιγουρα ομως θα περασουν καλα μαζι του και θα θυμηθουν παλια καλα κομικ και ταινιες του ειδους. Ενα 7αρακι του το δινω ανετα. 11 1 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις