DJO Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 17, 2014 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121504 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6626 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 17, 2014 Τι καμπουρόσαυροι, τι φαντάσματα, δράκοι, μπαμπούλες και σαχλά τέρατα. Η Φούρκα ως γνήσια διπλωματούχος μάγισσα έχει ένα ολόκληρο στρατό τεράτων τον οποίο μπορεί να καλέσει ανά πάσα στιγμή (και θα ήταν επική μια τέτοια μονομαχία ανάμεσα σε αυτήν και τη Ματζίκα, η αλήθεια είναι), όμως μακράν το πιο badass, πιο επικό και αδίστακτο τέρας που έφερε ποτέ στον κόσμο μας, είναι ο εξάχειρας κερασφόρος κύκλωπας με το καπέλο του Ρόμπαξ ΛΑΧΤΑΡΜΑΣ ΤΟΥΡΛΟΥΤΟΥΡΛΟΥ ή ΛΑΧΤΑΡ για συντομία. Η πρώτη του εμφάνιση και κυριότερη έγινε στην κλασική ιστορία του Μπαρκς "Trick Or Treat" του 1952, όπου και τον καλεί η Φούρκα προκειμένου να πάρει γλυκά κεράσματα από το πραγματικό τέρας της ιστορίας, τον Ντόναλντ. Έκτοτε έχει επανεμφανιστεί σε άλλες 2 ιστορίες, αλλά σε αρκετές εικονογραφήσεις. Μιλάμε για τέρας διαμετρήματος Μπόμπυ το Ζόμπι εξάλλου. Όσον αφορά τη μετάφρασή του, παραδόξως, δεν είναι τόσο άκυρη. Smörgåsbord είναι ένα είδος Σουηδέζικου μπουφέ με ποικιλία πιάτων, ΙΚΕΑ και βάλε. Τουρλού τουρλού ποικιλία, ή μία από όλα δηλαδή. Btw, το scan είναι από το Κόμιξ #173. Must read το Halloween και όχι μόνο. Επίσης επαναδημοσιεύτηκε στον 5ο τόμο της Βιβλιοθήκης, στην οποία τον αποκαλεί κατοικίδιο μπαμπούλα αντί για δράκο. Και φυσικά, το απαραίτητο συνοδευτικό τραγουδάτσι: Λάμπουνε μπρος στην πόρτα σου του ουρανού τα ρόδα πώς έλαμπαν τα μάτια σου τότε που σε πρωτόδα Λαχτάρα μου αγόρι μου μην τρέχεις πάνω κάτω λαχτάρα μου αγόρι μου θα κάψεις την καρδιά σου Θα κάψεις την αγάπη μου που είναι όλη δικιά σου Κάτω απ' το παραθύρι σου η θάλασσα κοιμάται κοιμάται κι η καρδούλα μου κι ούτε που με θυμάται Le Inducks link 17 Παράθεση
Μενίγ Πουαγώ Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 18, 2014 Member ID: 25448 Group: Members Topic Count: 479 Content Count: 4578 Reputation: 36243 Achievement Points: 4708 Days Won: 11 With Us For: 4597 Days Status: Offline Last Seen: 11 ώρες πριν Age: 43 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 18, 2014 Ήταν να μη πάρεις φόρα... 5 Παράθεση
Billy Uchiha Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 10, 2014 Member ID: 30290 Group: Members Topic Count: 38 Content Count: 1113 Reputation: 6492 Achievement Points: 1116 Days Won: 0 With Us For: 3837 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 14, 2023 Age: 22 Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 10, 2014 Είναι ενδιαφέρων χαρακτήρας πάντως... Εδώ είναι ένας σύνδεσμος από το INDUCKS: Λαχταρμάς Τουρλουτουρλού Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις