Αυτή είναι μια δημοφιλής καταχώρηση. leonidio Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2014 Member ID: 12189 Group: Veterans Topic Count: 848 Content Count: 3050 Reputation: 41821 Achievement Points: 3061 Days Won: 28 With Us For: 5376 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 22 Age: 52 Αυτή είναι μια δημοφιλής καταχώρηση. Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2014 Η ιστορικότερη ίσως ελληνική εκδοτική εταιρεία κόμικς υπάρχει ακόμα, έστω και με αλλαγή ονομασίας και τολμά εν έτει 2014 να επανακυκλοφορήσει ένα από τα πιο αγαπημένα περιοδικά κόμικς, τον Μπλεκ. Πρόκειται ουσιαστικά για την έβδομη (!) έκδοση του τίτλου, άσχετα αν στον τίτλο αναφέρεται σκέτα "Νέος Μπλεκ". Σε μία σπάνια για Έλληνες εκδότες επίδειξη οξυδέρκειας, αποφασίστηκε να μπουν δυσεύρετες ιστορίες που δεν είναι εύκολα προσβάσιμες από τους σημερινούς αναγνώστες. Περιέχονται λοιπόν οι ιστορίες:Η ΓΡΟΘΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕΚ/Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΙΝΔΙΑΝΟΥ (Μπλεκ)ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ (Ζαγκόρ)ΔΑΫΙΔ ΚΑΙ ΓΟΛΙΑΘ (Ρόι Ρέης)ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ (Τομ) Η ιστορία του Ζαγκόρ πρέπει να είναι από Μηνιαίο Μπλεκ, αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε επαΐοντες (crc, πού είσαι, παιδί μου ) για να μας βοηθήσουν να εντοπίσουμε πού και πότε πρωτοδημοσιεύθηκαν οι ιστορίες. Η έκδοση είναι σε σέπια*, για να ξυπνήσει τα ρετρό ανακλαστικά μας, αλλά η ποιότητα της αναπαραγωγής είναι μάλλον φτωχή. Τι τα θέλουμε όμως, δεν αγοράζουμε το περιοδικό για την ποιότητα της έκδοσης, αλλά για τις ιστορίες του, όπως κάναμε πολύ παλιά. Εύχομαι ολόψυχα μακροημέρευση, αυτονόμηση από την εφημερίδα και κυκλοφορία στα περίπτερα. Για να γίνουν όμως αυτά, θα πρέπει να στηρίξουμε την έκδοση, ειδικά εμείς οι μεγαλύτεροι που μεγαλώσαμε με αυτά τα περιοδικά. ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ εδώ. *Εννοώ το κοκκινωπό χρώμα (όχι εκείνο το πορτοκαλί, που είχε παλιά ο Μπλεκ κι ο Ζαγκόρ). Επίσης να προσθέσω, ότι το τεύχος περιέχει σύντομη εκδοτική ιστορία των ηρώων τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα, καθώς και σταυρόλεξο (αυτά είναι!). Το 2016 ξεκίνησε η κυκλοφορία και των τόμων της σειράς. Ευχαριστούμε για τα υπόλοιπα εξώφυλλα τους: φλοκ, comicsking, Dr. Paingiver, KILLMATH, Λύκος του Οντάριο, archon, Θρηνωδός, Indian, GreekComicFan, ftsgr, Retroplaymo, thor77, Ionas Aggelis & albert. 60 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Lord Makro Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2014 Member ID: 2066 Group: Honored Topic Count: 79 Content Count: 4676 Reputation: 26664 Achievement Points: 4710 Days Won: 4 With Us For: 6420 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 30 Age: 48 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2014 Άμεση ανταπόκριση από το μέτωπο 27 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
gomfaios Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2014 Member ID: 9847 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 256 Reputation: 3154 Achievement Points: 256 Days Won: 1 With Us For: 5680 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 16, 2022 Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2014 Απο τον Μπλεκ οι ιστοριες ειναι απο τον Μεγαλο Μπλεκ τευχη 12. Η ΓΡΟΘΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕΚ και 19. Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΙΝΔΙΑΝΟΥ. Οι επιλογες των ιστοριων ειναι αριστες και παλιες απλα αυτος ο μωβ χρωματισμος ειναι κουραστικος στα ματια... 31 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
φλοκ Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2014 Member ID: 26001 Group: Veterans Topic Count: 99 Content Count: 7184 Reputation: 86228 Achievement Points: 7204 Days Won: 165 With Us For: 4423 Days Status: Offline Last Seen: 20 ώρες πριν Age: 58 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2014 (Επεξεργασία) Ωραίος Γιώργο !!!!!! :respect: :respect: Με πρόλαβες στο νήμα για το αφιέρωμα αυτό !!! Το περίμενα πως και πως αυτό το τευχος και σαν πρώτη ματιά μπορώ να πω οτι είναι καλύτερο των προσδοκιών μου . Μακάρι να μακροημερευσει και να μην σταματήσει ύστερα από λιγα τευχη .Μακάρι να το αγοράζουν και νεα παιδιά και οχι μόνο εμεις οι λίγοι "γραφικοί νοσταλγοί ". Οπως και να χει νοιώθω χαρούμενος και καπως συγκινημένος που βλέπω να κυκλοφορεί ξανά το Μπλεκ. Η τιμή 3,9 νομίζω οτι δεν ειναι απαγορευτική !!! Οπως λεει και στο οπισθόφυλλο θα κυκλοφορεί και αυτόνομο στα περίπτερα !! Να και ενα καρεδάκι από την πρώτη σελίδα οπου πρωταγωνιστεί ποιός άλλος ........ εγώ (φλοκ) !!!!!! EDIT : Αν δεν κανω λάθος και δεν πρόκειται περί συνωνυμίας στο εισαγωγικό σημείωμα του Λ.Ανεμοδουρά γίνεται μνεία μεταξύ άλλων και στον φίλο και συμφορουμίτη crc :respect: Επεξεργασία Απριλίου 26, 2014 από φλοκ 36 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
gomfaios Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2014 Member ID: 9847 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 256 Reputation: 3154 Achievement Points: 256 Days Won: 1 With Us For: 5680 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 16, 2022 Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2014 Επισης αναφορα γινεται και στον αλλο φιλο και συμφουρομιτη Ανδρεα η sandokan που ειναι ο Μεγας γνωστης του Μπλεκ! :clap2: 31 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2014 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13099 Reputation: 105569 Achievement Points: 13121 Days Won: 138 With Us For: 6256 Days Status: Offline Last Seen: 9 ώρες πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2014 EDIT : Αν δεν κανω λάθος και δεν πρόκειται περί συνωνυμίας στο εισαγωγικό σημείωμα του Λ.Ανεμοδουρά γίνεται μνεία μεταξύ άλλων και στον φίλο και συμφορουμίτη crc :respect: Τι είδους μνεία; Ας το σκανάρει κάποιος, τέτοια πρέπει να υπάρχουν να τα βλέπουμε!! 23 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
φλοκ Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2014 Member ID: 26001 Group: Veterans Topic Count: 99 Content Count: 7184 Reputation: 86228 Achievement Points: 7204 Days Won: 165 With Us For: 4423 Days Status: Offline Last Seen: 20 ώρες πριν Age: 58 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2014 (Επεξεργασία) Το ανεβαζω οχι καλά σκαναρισμένο γιατί το λυπαμαι το τευχος !!!Στην κίτρινη υπογραμμιση φαίνονται τα ονοματα των crc και Sandokan Επεξεργασία Απριλίου 26, 2014 από Dr. Paingiver 35 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ben leaper Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2014 Member ID: 23837 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 64 Reputation: 820 Achievement Points: 64 Days Won: 0 With Us For: 4741 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 19, 2022 Age: 54 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2014 Συγχαρητήρια σε 'ολους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποιηση του ονείρου...Όσο μπορούμε, ας το βοηθήσουμε να μακροημερεύσει......!!Long live, King BLEK!! 27 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
lefteris677 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2014 Member ID: 10518 Group: Members Topic Count: 32 Content Count: 544 Reputation: 4981 Achievement Points: 544 Days Won: 0 With Us For: 5621 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 24, 2015 Age: 11 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2014 (Επεξεργασία) Συγχαρητήρια @Leonidio για την όμορφη παρουσίαση και τα λεπτομερή στοιχεία! Εύχομαι και εγώ από μεριά μου να μακροημερεύσει η έκδοση,την περίμενα εδώ και αρκετό καιρό και εννοείται ότι θα την στηρίξουμε!! ΖΗΤΩ Ο ΜΠΛΕΚ! Επεξεργασία Απριλίου 26, 2014 από Λοχαγός Μαρκ 21 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
x for xepeta Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2014 Member ID: 3787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12121 Reputation: 82352 Achievement Points: 12143 Days Won: 79 With Us For: 6275 Days Status: Offline Last Seen: 11 ώρες πριν Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2014 Δημοσίευσε Ροϋ της Ρόβερς το Μπλέκ; Νόμιζα ήταν ιστορίες του ΑΓΟΡΙού. Σέπια χρώματα; Την τρίτη χιλιετία; Όχι ρε συ... 25 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
φλοκ Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2014 Member ID: 26001 Group: Veterans Topic Count: 99 Content Count: 7184 Reputation: 86228 Achievement Points: 7204 Days Won: 165 With Us For: 4423 Days Status: Offline Last Seen: 20 ώρες πριν Age: 58 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 26, 2014 Δημοσίευσε Ροϋ της Ρόβερς το Μπλέκ; Νόμιζα ήταν ιστορίες του ΑΓΟΡΙού. Σέπια χρώματα; Την τρίτη χιλιετία; Όχι ρε συ... Ισως κανω λαθος αλλά νομίζω οτι Ροϋ της Ροβερς είχε στο Ζαγκορ παλιά ...... 16 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
leonidio Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Member ID: 12189 Group: Veterans Topic Count: 848 Content Count: 3050 Reputation: 41821 Achievement Points: 3061 Days Won: 28 With Us For: 5376 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 22 Age: 52 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Ισως κανω λαθος αλλά νομίζω οτι Ροϋ της Ροβερς είχε στο Ζαγκορ παλιά ...... Έχεις απόλυτο δίκιο. Είχε δημοσιευθεί στο Ζαγκόρ προτού αρχίσει να δημοσιεύεται στο Αγόρι. 17 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
archon Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Member ID: 9911 Group: Members Topic Count: 35 Content Count: 2454 Reputation: 26085 Achievement Points: 2497 Days Won: 6 With Us For: 5675 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Age: 51 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Σηκώθηκα πρωι-πρωι να το πάρω... Συμφωνώ με του προλαλήσαντες για: * Μακροημέρευση * Κακη ποιότητα χαρτιού * Χρώμα κουραστικό στα μάτια Όσο για την τιμή, θα διαφωνήσω με τον φίλτατο φλοκ... Τη θεωρώ τσιμπημένη (θα έπρεπε να ηταν 1 Ευρώ φθηνότερα)... Προφανώς το έβαλαν σε αυτή την τιμή, για να το πάρουν όλοι με την εφημερίδα, σαν value for money, και όχι μόνο του... Ελπίζω όταν και αν αυτονομηθεί, να έχει καλύτερη τιμή.... 23 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
lefteris677 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Member ID: 10518 Group: Members Topic Count: 32 Content Count: 544 Reputation: 4981 Achievement Points: 544 Days Won: 0 With Us For: 5621 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 24, 2015 Age: 11 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Σηκώθηκα πρωι-πρωι να το πάρω... Συμφωνώ με του προλαλήσαντες για: * Μακροημέρευση * Κακη ποιότητα χαρτιού * Χρώμα κουραστικό στα μάτια Όσο για την τιμή, θα διαφωνήσω με τον φίλτατο φλοκ... Τη θεωρώ τσιμπημένη (θα έπρεπε να ηταν 1 Ευρώ φθηνότερα)... Προφανώς το έβαλαν σε αυτή την τιμή, για να το πάρουν όλοι με την εφημερίδα, σαν value for money, και όχι μόνο του... Ελπίζω όταν και αν αυτονομηθεί, να έχει καλύτερη τιμή.... Σχετικά με την τιμή δεν πιστεύω να ελαττωθεί γιατί μην ξεχνάμε τα δικαιώματα των ηρωών αυτών.Όσο για την ποιότητα του χαρτιού εμένα προσωπικά,με γοητεύει,το ίδιο και το χρώμα,σαφώς καλύτερο από το κουραστικό κόκκινο.Τέλος,μην ξεχνάμε ότι η προοπτική και ο συγκεκριμένος σχεδιασμός του περιοδικού δεν έγινε τυχαία.. 18 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Strativarious Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Member ID: 13626 Group: Veterans Topic Count: 256 Content Count: 1846 Reputation: 22811 Achievement Points: 1847 Days Won: 16 With Us For: 5115 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 1, 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος!!!!Είμαι ένας πολύ πολύ χαρούμενος άνθρωπος!! :yahoo: :yahoo: Οι ιστορίες τα σπάνε! Και πολλές σελίδες να το ευχαριστηθούμε! Μακαρι να ειναι επιτυχής αυτη η προσπάθεια και να εχει διάρκεια!! Όμως, η τιμη θα έπρεπε να ειναι λίγο χαμηλότερη.. *και ξυπνάς ο πρωι, πίνεις τον καφέ σου, πας να παρεις με χαρά το κομικ σου και.. Καταιγιδοχαλάζι στο κεφάλι!! επέλεξα τη σωστη στιγμή.. :P 28 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
archon Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Member ID: 9911 Group: Members Topic Count: 35 Content Count: 2454 Reputation: 26085 Achievement Points: 2497 Days Won: 6 With Us For: 5675 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Age: 51 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 (Επεξεργασία) Σχετικά με την τιμή δεν πιστεύω να ελαττωθεί γιατί μην ξεχνάμε τα δικαιώματα των ηρωών αυτών.Όσο για την ποιότητα του χαρτιού εμένα προσωπικά,με γοητεύει,το ίδιο και το χρώμα,σαφώς καλύτερο από το κουραστικό κόκκινο.Τέλος,μην ξεχνάμε ότι η προοπτική και ο συγκεκριμένος σχεδιασμός του περιοδικού δεν έγινε τυχαία.. Σαφώς και δεν περίμενα (ούτε ήθελα) ιλουστρασιόν χαρτί Λοχαγέ μου! Όμως το συγκεκριμένο, δεν είναι καν εκείνο που υπήρχε στα παλιά τεύχη... Σε μερικά χρόνια από τώρα θα έχει γίνει χάλια μαύρα (προφητεία)... Και για το χρωματισμό, θα προτιμούσα ασπρόμαυρο - πορτοκαλί... Πολύ πιο ξεκούραστο (και ρετρό)... Όμως δεν γκρινιάζουμε! Απλά λέμε τη γνώμη μας μήπως εισακουστεί και τα επόμενα τεύχη είναι προς το καλύτερο... Επεξεργασία Απριλίου 27, 2014 από archon 23 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Uncle Scrooge McDuck Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Member ID: 13046 Group: Members Topic Count: 24 Content Count: 1473 Reputation: 15571 Achievement Points: 1478 Days Won: 2 With Us For: 5211 Days Status: Offline Last Seen: 8 ώρες πριν Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Μου άρεσε πολύ ο ....διάλογος μεταξύ Ζαγκόρ και Μπλέκ με τίτλο "Όνειρο εαρινής νυχτός" που έγραψε ο Νίκος Νικολαϊδης!!! Πραγματικά, αυτό πρέπει να είναι το όνειρο κάθε αναγνώστη, τι θα γινόταν αν κάποιος ήρωας συναντούσε τον άλλο. Κάτι ανάλογο με το DC εναντίον Marvel! Εντύπωση μου έκανε επίσης ο παχουλός (!!!) Φλοκ στο πρώτο καρέ της ιστορίας! Ο Μίστερ Μπλουφ από εκεί τον πήρε και του έκανε δίαιτα; Χα χα! Και μια απορία που έχω χρόνια λόγω ότι παλιότερα υπήρχε τόνος στο όνομα Μπλέκ: Τονίζεται τελικά ή όχι το όνομα του Ξανθού Γίγαντα; Εγώ πάντως προτιμώ το τονισμένο παλιό καλό λογότυπο στα περιοδικά του Μπλέκ!!! 23 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
archon Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Member ID: 9911 Group: Members Topic Count: 35 Content Count: 2454 Reputation: 26085 Achievement Points: 2497 Days Won: 6 With Us For: 5675 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Age: 51 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Να και ενα καρεδάκι από την πρώτη σελίδα οπου πρωταγωνιστεί ποιός άλλος ........ εγώ (φλοκ) !!!!!! flok1.jpg AAARGH!!!!! "Ποιό γρήγορα Φλόκ"; "Ποιό γρήγορα Φλοκ"; EDIT: Ο.Κ. Έχουν κρατήσει το παλιό lettering, αφού διάβασα και ένα "κυττάτε" μέσα... 19 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Lord Makro Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Member ID: 2066 Group: Honored Topic Count: 79 Content Count: 4676 Reputation: 26664 Achievement Points: 4710 Days Won: 4 With Us For: 6420 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 30 Age: 48 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Και μια απορία που έχω χρόνια λόγω ότι παλιότερα υπήρχε τόνος στο όνομα Μπλέκ: Τονίζεται τελικά ή όχι το όνομα του Ξανθού Γίγαντα; Εγώ πάντως προτιμώ το τονισμένο παλιό καλό λογότυπο στα περιοδικά του Μπλέκ!!! Προφανώς και όχι. Έχει μόνο ένα φωνήεν οπότε δεν μπορεί να τονίζεται αλλού. 15 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
gomfaios Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Member ID: 9847 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 256 Reputation: 3154 Achievement Points: 256 Days Won: 1 With Us For: 5680 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 16, 2022 Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 http://grcomics.blogspot.gr/2014/04/blog-post_27.html Εδω ενα μικρο αφιερωμα για το πρωτο τευχος απο την σελιδα μου για τους φιλους του Μπλεκ 28 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
φλοκ Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Member ID: 26001 Group: Veterans Topic Count: 99 Content Count: 7184 Reputation: 86228 Achievement Points: 7204 Days Won: 165 With Us For: 4423 Days Status: Offline Last Seen: 20 ώρες πριν Age: 58 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 AAARGH!!!!! "Ποιό γρήγορα Φλόκ"; "Ποιό γρήγορα Φλοκ"; EDIT: Ο.Κ. Έχουν κρατήσει το παλιό lettering, αφού διάβασα και ένα "κυττάτε" μέσα... :lol: :lol: Το δευτερο πραγμα που πρόσεξα κι εγώ μετά το όνομα του σκύλου (Φλοκ) ήταν αυτό ...........Το ίδιο επίσης σκέφτηκα για τη διατήρηση του παλιού lettering ....... 13 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
nquees Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Member ID: 22418 Group: Members Topic Count: 34 Content Count: 640 Reputation: 7545 Achievement Points: 640 Days Won: 0 With Us For: 4825 Days Status: Offline Last Seen: Πέμπτη στις 05:12 PM Age: 49 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Τίμησα και εγώ το τευχάκι, και θα συνεχίζω να το αγοράζω για όσο καιρό θα εκδίδεται. Γιατί είμαι και εγώ όπως προανέφερε ο Δημοσθένης ένας "γραφικός νοσταλγός", και σήμερα η μέρα μου έγινε κομικίστικα ομορφότερη! Όμως, δύσκολα βλέπω να αγοράζεται από τα νέα παιδιά. Θα το παίρνουμε εμείς και εμείς. Όχι μόνο εξαιτίας των χρωμάτων, γιατί τα παιδιά έχουν μάθει σε πιο πολύχρωμα κομικς, αλλά και εξαιτίας της τιμής. Τα 3,90 είναι πολλά σε περίοδο κρίσης και για τον πιτσιρικά είναι το καφεδάκι στο πόδι για 3-4 μέρες, που δύσκολα θα το θυσιάσει. 24 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
KOIOTE Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Member ID: 7778 Group: Members Topic Count: 20 Content Count: 279 Reputation: 3141 Achievement Points: 325 Days Won: 0 With Us For: 5823 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 10 Age: 58 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 (Επεξεργασία) Έχεις απόλυτο δίκιο. Είχε δημοσιευθεί στο Ζαγκόρ προτού αρχίσει να δημοσιεύεται στο Αγόρι. Πρώτη Δημοσίευση Ιστορίας του Ρόυ Ρέυς "Δαυΐδ και Γολιάθ", ήταν στο Ζαγκόρ Τεύχος 52, ίδια ακριβώς με την Ιστορία στο "Νέος Μπλεκ"...που κρατάμε στα χέρια μας σήμερα. σ.σ. ... κι εμένα με "Χάλασε" το απλό Copy_paste της παλιά έκδοσης...σε λάθος χρωματισμό κιόλας. Ήδη αγόρασα το τεύχος και θα πάρω όσα τεύχη κι αν κυκλοφορήσουν, αλλά η έκδοση, στα 3,90 θα έπρεπε να ήταν Έγχρωμη. Ανασκόπηση των "Πρωτότυπων/Αυτοτελών Αδημοσίευτων Περιπετειών" του "Νέος Μπλεκ τεύχος Νο.1" : Η ΓΡΟΘΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕΚ (Μπλεκ) - Μεγάλος Μπλεκ Νο. 12 Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΙΝΔΙΑΝΟΥ (Μπλεκ) - Μεγάλος Μπλεκ Νο. 19 ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ (Ζαγκόρ) - Μεγάλος Μπλεκ Νο. 17 ΔΑΫΙΔ ΚΑΙ ΓΟΛΙΑΘ (Ρόϋ Ρέης) - Ζαγκόρ Τεύχος 52 ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ (ΤΟΜ) - Μπλεκ Α' περίοδος Νο.290 Δεν θα παραπονεθώ γιά την εξαιρετική επιλογή των ιστοριών βέβαια, μιάς και δεν τις βρίσκεις εύκολα. Αν επιλέξουν και τις Ιστορίες από το "Μπλεκ των Διακοπών", θα χαρούμε ακόμα περισσότερο. Επεξεργασία Απριλίου 28, 2014 από KOIOTE 27 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
gomfaios Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Member ID: 9847 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 256 Reputation: 3154 Achievement Points: 256 Days Won: 1 With Us For: 5680 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 16, 2022 Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 H ιστορια του Ζαγκορ ειναι απο τον Μεγαλο Μπλεκ τευχος 17 20 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
lefteris677 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Member ID: 10518 Group: Members Topic Count: 32 Content Count: 544 Reputation: 4981 Achievement Points: 544 Days Won: 0 With Us For: 5621 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 24, 2015 Age: 11 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 (Επεξεργασία) Ας πω και εγώ με την σειρά μου την κριτική μου... Έτσι ακριβώς περίμενα την έκδοση,με ιστορίες των συγκεκριμένων ηρωων,γνωστές παρουσιάσεις και τι άλλο από σταυρόλεξο(τι να κάνουμε,αυτό είναι το κεντρικό προϊόν της εταιρίας). Άριστη επιλογή ιστοριών(που δεν τις βρίσκεις εύκολα),καλές παρουσιάσεις και οι χιουμοριστικοί διάλογοι μου άρεσαν καθώς και το σταυρόλεξο.Ο χρωματισμός των ιστοριών παραπέμπει στο design των παλιών τευχών(αν και δεν πολυ-χρησιμοποιούνταν το μωβ).Εμένα προσωπικά,μου άρεσε ο χρωματισμός αλλά αυτό που με χάλασε είναι η ποιότητα του χαρτιού.Πιστεύω ότι δεν ταιριάζει σε μια έκδοση που αργότερα πρόκειται να γίνει αυτόνομη αλλά δεν πειράζει,είναι ένα στοιχείο που μας γοητεύει. (Με 3,90 περιμένεις μια έκδοση με καλύτερη ποιότητα χαρτιού,εξωφύλλου και γενικά αισθητικής,ίσως φταίει το ότι δεν συνεργάστηκαν πολλά άτομα μαζί) Τέλος,η τιμή είναι τσιμπημένη(δεν ξέρω αν φταίνε τα δικαιώματα) και δεν γνωρίζω κατα πόσο θα επηρρεάσει το αναγνωστικό κοινό. Είδωμεν,εγώ θα το τιμήσω,ανεξαρτήτου τιμής και ποιότητας. Ας ελπίσουμε στο μέλλον να καρποφορήσει... Επεξεργασία Απριλίου 27, 2014 από Λοχαγός Μαρκ 24 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6401 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Η επιλογή του χρώματος είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Θέλουν να μας τυφλώσουν. Θα καταλήξουμε όλοι Μόρλοκς. Την βρίσκω επίσης και με το σταυρόλεξο. Εμπρός, λύστε το, καταστρέφοντας το τεύχος σας. Εκτός και αν έλπιζαν να αγοράσουμε και άλλο αντίτυπο για να ικανοποιήσουμε το OCD μας. 25 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
archon Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Member ID: 9911 Group: Members Topic Count: 35 Content Count: 2454 Reputation: 26085 Achievement Points: 2497 Days Won: 6 With Us For: 5675 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Age: 51 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Πολύ magenta βρε παιδιά... Ελπίζω να μας διαβάζουν, και τα επόμενα να είναι διαφορετικά... 17 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
lefteris677 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Member ID: 10518 Group: Members Topic Count: 32 Content Count: 544 Reputation: 4981 Achievement Points: 544 Days Won: 0 With Us For: 5621 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 24, 2015 Age: 11 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 (Επεξεργασία) Παιδιά,τί ήταν αυτό;;;;;; Σήμερα,ηλιόλουστο μεσημεράκι,είπα και εγώ με την ησυχία μου να διαβάσω τον <ΝΕΟ ΜΠΛΕΚ> και συγκεκριμένα τις ιστορίες του Μπλεκ.Διαβάζω και εκεί που λέτε κάπου στα μισά της ιστορίας,νιώθω έναν έντονο τσούξιμο στα μάτια μου!Διάβασα λίγο ακόμη και με το ζόρι έφτασα μέχρι την τελευταία ιστορία του Μπλεκ.+ότι έχω και μυωπία Επίσης,καθόλη την διάρκεια των ιστοριών δεν διέκρινα καθαρά ορισμένα σχέδια,χανόμουν μέσα στους διαλόγους και αρκετές περιγραφές δεν καταλάβαινα. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα,μόλις έστειλα e-mail στον Λωκράτη Ανεμοδουρά για αυτό το πρόβλημα και καλό θα ήταν να του στείλετε και εσείς για να αντιμετωπίσουμε μαζικά το πρόβλημα. EDIT:Πρώτη φορά δεν απόλαυσα ιστορίες του Μπλεκ. Επεξεργασία Απριλίου 27, 2014 από Λοχαγός Μαρκ 19 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13099 Reputation: 105569 Achievement Points: 13121 Days Won: 138 With Us For: 6256 Days Status: Offline Last Seen: 9 ώρες πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Είναι εύκολο σε κάποιον από σας να σκανάρετε 1-2 σελίδες να δούμε κι εμείς τι είναι τελικά αυτό το "σέπια"; 14 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
φλοκ Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Member ID: 26001 Group: Veterans Topic Count: 99 Content Count: 7184 Reputation: 86228 Achievement Points: 7204 Days Won: 165 With Us For: 4423 Days Status: Offline Last Seen: 20 ώρες πριν Age: 58 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2014 Είναι εύκολο σε κάποιον από σας να σκανάρετε 1-2 σελίδες να δούμε κι εμείς τι είναι τελικά αυτό το "σέπια"; Να υποθέσω οτι δεν έχεις πάρει ΑΚΟΜΑ το τευχος ???????? Η ακομα χειρότερα δεν θα το παρεις καν ???????? 20 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις