x for xepeta Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 23, 2014 Member ID: 3787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12121 Reputation: 82350 Achievement Points: 12143 Days Won: 79 With Us For: 6272 Days Status: Offline Last Seen: 15 ώρες πριν Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 23, 2014 Ταινία κινουμένων σχεδίων Direct to DVD του 2013. Οι πρωταγωνιστές Hulk και Iron Man συνεργάζονται, όσο γίνεται να συνεργαστούν δυο τόσο δυνατές προσωπικότητες, ώστε να σταματήσουν τα σχέδια πρακτόρων της Hydra. Οι κακοί πράκτορες δημιουργούν άθελά τους ένα πλάσμα από ηλεκτρική ενέργεια με συνείδηση και η δράση πολλαπλασιάζεται. Μόνο δράση. Δεν έχει κάτι άλλο. Πολύ δράση και πολύ ξύλο. Γραφικό θα έλεγα. Από σενάριο είναι φτωχό έως ανύπαρκτο. Οι δυο ήρωες μαλώνουν «χαριτωμένα» και μεταξύ τους, με κάτι μπουνίδια, και ειδικά ο Iron Man φέρεται σαν σάχλας τύπου Spider-man. Υπάρχει και μια ανόητη σκηνή που ξαφνικά πέφτουν σε ένα νεκροταφείο, πλακώνονται με μια ομάδα Wendigos, σηκώνονται και φεύγουν, και συνεχίζει το κεντρικό σενάριο. Produced by Dan Buckley executive producer Alan Fine executive producer Lori Gloede producer Tammy Holguin producer Stan Lee executive producer Jeph Loeb executive producer (Θαύμα, αυτός ακόμη δουλεύει στην TV) Joe Quesada executive producer Μόνο εγώ λείπω από εδώ! Σαν κινούμενα σχέδια είναι πολύ μέτρια. Κλασικά Computer animation, ακόμη και στην γνωστή άχαρη κίνηση. Χλιαρό αποτέλεσμα, σαν να βλέπεις Transformers – Beast Wars. Αλλά για να πω τον καλό μου λόγο θα σχολιάσω το χρώμα. Μου άρεσε. Ο Hulk και ο Iron Man δείχνουν ωραίοι. Ας πούμε φυσικά ζωηρά δυνατά χρώματα. Ο κόσμος του IMDB του δίνει ένα 4.5 και πιστέψτε με, τόσο του αξίζει. Ίσως και λιγότερο. Θεωρώ ότι η DC που διαλέγει σενάρια έτοιμα από συγκεκριμένες ιστορίες τευχών κάνει καλύτερη δουλειά. Πχ θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα τεύχη Iron Man #131-133, που έχουν εντυπωσιακή και πρωτότυπη ιστορία με guest star τον Hulk, και θα άρεζε αρκετά. Στην after credits σκηνή μας προετοιμάζει για ένα Captain America - Iron Man Team-up. [imdb=tt3221698] 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Retroplaymo Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 8, 2019 Member ID: 31159 Group: Veterans Topic Count: 283 Content Count: 5004 Reputation: 32921 Achievement Points: 5005 Days Won: 99 With Us For: 3326 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7, 2020 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 8, 2019 Την είδα χθες. Ως Marvelακιας, περίμενα κάτι παραπάνω, όταν είδα ότι παίζουν δυο από τους Avengers άλλα...πφφφ!!! ΟΚ, έχει κλωτσομπουνίδι μπόλικο, ο Zzzax μαζεύει αρκετές μάπες είναι η αλήθεια, όπως και το δίδυμο Iron Man / Hulk, αλλά μέχρι εκεί. Η σκηνή με τα Wendigos, όπως είπε και ο Θοδωρής, είναι όντως πολλή άκυρη, αν και πέφτουν κάτι καλές μπούφλες! Δεν είναι κάτι που θα μου μείνει, μια που την είδα και μια που θα ξεχαστεί τις επόμενες ώρες. Βαθμολογία στην ρετροκλιμαξ: 4/10 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις