tik Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 27, 2014 Member ID: 25133 Group: Veterans Topic Count: 281 Content Count: 6494 Reputation: 64141 Achievement Points: 6560 Days Won: 44 With Us For: 4657 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 48 Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 27, 2014 Τίτλος: ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ Kείμενα: Norton Juster Εικονογράφηση: Jules Feiffer Εξώφυλλο: Τρύφων Κόρμπης Μετάφραση: Γιάννης Ευαγγελίδης Εκδοτική: ΤΕΚΜΗΡΙΟ Hμερ. έκδοσης: 1982 Μέγεθος: 14 x 20.5 Σελίδες: 228 Προέλευση: Αμερικάνικα πράγματα Τα διόδια της φαντασίας ήταν από τα αγαπημένα μου βιβλία όταν ήμουν μικρούλης. Τόσο που το αγόρασα και το ξαναδιάβασα όταν ήμουν φοιτητής. Είναι ένα μοντέρνο παραμύθι, γεμάτο περίεργες περιπέτειες, παράδοξες καταστάσεις και μυστήριους χαρακτήρες. Στην Αμερική πρωτοεκδόθηκε τη δεκαετία του ’60 και νομίζω ότι πλέον θεωρείται “κλασικό”. Να και η σελίδα του στην Wikipedia. Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχει με τα κόμικς; Απλό. Η εικονογράφησή του έγινε από τον Jules Feiffer. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για τον Jules. Εν Ελλάδι λίγα πράγματα του συγκεκριμένου σχεδιαστή έχουν εκδοθεί, κυρίως σε ανθολογίες ΠΟΥ ΠΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗ; ΓΡΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ συν σκόρπιες σελίδες στη Βαβέλ και το Παρά Πέντε. Μερικές σελίδες από το εσωτερικό Και το αυθεντικό εξώφυλλο δια χειρός Feiffer (στην Ελλάδα προτιμήσαμε εξώφυλλο Έλληνα καλλιτέχνη). 13 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις