germanicus Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 23, 2007 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191061 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6582 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 23, 2007 Αυτοτελές τομίδιο που έβγαλε η ΒΑΒΕΛ το Νοέμβρη 1998. Διαστάσεις 16χ23, 34 σελίδες κόμικ μέσα (συν διάφορες με copyright, εξώφυλλο κλπ σύνολο 60). Μετάφραση του Prall aus dem Leben (1990) Για τη δημιουργία αυτού του κόμικ ο ομοφυλόφιλος Ralf König ζήτησε από άλλους ομοφυλόφιλους φίλους του να του αφηγηθούν τις πιο κουφές, τις πιο αστείες, τις πιο εκκεντρικές περιπέτειες που τους έχουν συμβεί (πάντα σε σχέση με τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους) τις οποίες και μετέφερε. το πρωτότυπο Φαν Πέητζ για τον Ralf König 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ariane75 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 23, 2007 Member ID: 1537 Group: Members Topic Count: 24 Content Count: 837 Reputation: 2394 Achievement Points: 837 Days Won: 0 With Us For: 6475 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 16 Age: 49 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 23, 2007 Απλά τέλειοοοοοο!!! [Και η ιστοσελίδα του!!!] 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
esperos Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 1, 2007 Member ID: 10 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 878 Reputation: 400 Achievement Points: 878 Days Won: 0 With Us For: 6638 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 8, 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 1, 2007 (Επεξεργασία) Ευχαριστω germanicus19 για την παρουσιαση! :clap: Ολα αυτα εχουν ενδιαφερον! Σ ευχαριστω για τον κοπο σου. Στην υγεια σου! Επεξεργασία Σεπτεμβρίου 22, 2007 από esperos 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
x for xepeta Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 10, 2008 Member ID: 3787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12121 Reputation: 82352 Achievement Points: 12143 Days Won: 79 With Us For: 6275 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 10, 2008 Έχει βγεί στις μέρες μας ένας δεύτερος τόμος ονόματι "Η καπότα δολοφόνος". Δεν είμαι 100% σίγουρος ότι είναι της ίδιας σειράς, αλλά είναι του ίδιου δημιουργού. Μόλις το είδα σε βιτρίνα βιβλιοπωλείου. Κατά τη γνώμη μου είναι το μόνο ενδιαφέρον υλικό που δημοσιεύει η ΒΑΒΕΛ στις μέρες μας. Μαζί με τα κείμενα του Κωστάκη Ανάν. Σας προειδοποιώ: φορέστε πρώτα πάνα κατά της ακράτειας και μετά ξεκινήστε το διάβασμα. Θα κατουρηθείτε από τα γέλια. Κρίμα να λερώσετε. 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ion Δημοσιεύτηκε Απριλίου 21, 2008 Member ID: 2285 Group: Veterans Topic Count: 949 Content Count: 4397 Reputation: 36003 Achievement Points: 4451 Days Won: 26 With Us For: 6400 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 10:20 PM Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 21, 2008 Συμφωνώ ότι γενικά το τευχάκι αυτό είχε γέλιο, όμως αρκετές φορές το ομοφυλοφιλικό χιούμορ με ενοχλούσε. Θα μου πεις βέβαια τι περίμενα να διαβάσω από ένα τευχάκι γνωστού ομοφυλόφιλου και μάλιστα με τον τίτλο αυτό...; Έτσι είναι, ίσως όμως περίμενα ότι το χιούμορ θα πλησίαζε περισσότερο στο στυλ του Vullemin που συναντήσαμε στο "Χοντρές Πλάκες το οποίο θεωρώ πανέξυπνο άλμπουμ, ενώ αντίθετα στις Τρελές αδελφές κάτι με χάλασε. Σε σκίτσο αντίθετα μου άρεσε πολύ. 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
mth Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 6, 2008 Member ID: 6301 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 53 Reputation: 167 Achievement Points: 53 Days Won: 0 With Us For: 5960 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 15, 2023 Age: 53 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 6, 2008 έχοντας αναποδογυρίσει το βερολίνο ψάχνοντας για αγγλικές εκδόσεις του Konig νιώθω μεγάλη χαρά όταν ακούω ότι τυπώνονται στα ελληνικά δουλειές του. επίσης βρήκα και το "Roy & Al" όπως και το "Bull's Balls" στο βιβλιοπωλείο της Βαβέλ. που λες και μένα μερικές φορές με κουράζει το gay χιούμορ του δημιουργού, αλλά άλλες είναι τόσο έξυπνο και ευφάνταστο που δεν με απασχολεί καθόλου. προτείνεται ανεπιφύλακτα... 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dionik Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 27, 2008 Member ID: 2393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6421 Reputation: 30920 Achievement Points: 6434 Days Won: 13 With Us For: 6390 Days Status: Offline Last Seen: Πέμπτη στις 10:03 PM Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 27, 2008 Το διάβασα και εγώ πρόσφατα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Το σκίτσο του ήταν μεν ωραίο αλλά το χιούμορ του με άφησε αδιάφορο, αν εξαιρέσουμε μια-δυο περιπτώσεις που απλά χαμογέλασα. Ίσως να περίμενα κάτι περισσότερο αυτοσαρκαστικό (όπως αρχικά μας προδιαθέτει ο δημιουργός) ή ίσως απλά να μην έχω εγώ καλή αίσθηση του χιούμορ. :beer: 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DimSfir Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 18, 2023 Member ID: 38047 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 1 Content Count: 11 Reputation: 38 Achievement Points: 15 Days Won: 0 With Us For: 1152 Days Status: Offline Last Seen: Πέμπτη στις 04:36 PM Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 18, 2023 Ξέρει κάποιος αν οι ιστορίες αυτού του βιβλίου βγήκαν και σε τεύχη της βαβέλ? Πάντως αναζητώντας τον τίτλο του βιβλίου στην σελίδα με όλες τις εκδόσεις εδώ δεν βρήκα κάτι. Ίσως αν το βιβλίο περιλαμβάνει αυτότελείς επιμέρους ιστορίες να υπάρχουν με ξεχωριστό τίτλο η κάθε μία στην βαβέλ. Το πιο πιθανό αυτό είναι, αλλά δεν ξέρω τους τίτλους των ιστοριών του βιβλίου 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Mandrake Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 19, 2023 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7538 Reputation: 29525 Achievement Points: 7876 Days Won: 29 With Us For: 6446 Days Status: Online Last Seen: 2 λεπτά πριν Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 19, 2023 Μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει. Ωστόσο τι ακριβώς αναζητάς; Θέλεις να δεις μήπως έχει επιπλέον περιεχόμενο μιας και τα τεύχη με τη δουλειά του Ralf Konig τα έχεις ήδη; Δες αν βρεις σαρωμένο το "Prall aus dem Leben" που είναι και ο πρωτότυπος τίτλος, μπας και βγάλεις άκρη. Βάλε το προς ανάγνωση στο "Open Library" και δε ξέρω μήπως υπάρχει τίποτα στο "Digital Comics Museum", στους χιλιάδες τίτλους που μπορείς να κατεβάσεις. 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DimSfir Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 19, 2023 Member ID: 38047 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 1 Content Count: 11 Reputation: 38 Achievement Points: 15 Days Won: 0 With Us For: 1152 Days Status: Offline Last Seen: Πέμπτη στις 04:36 PM Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 19, 2023 23 min ago , Mandrake said: Μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει. Ωστόσο τι ακριβώς αναζητάς; Θέλεις να δεις μήπως έχει επιπλέον περιεχόμενο μιας και τα τεύχη με τη δουλειά του Ralf Konig τα έχεις ήδη; Δες αν βρεις σαρωμένο το "Prall aus dem Leben" που είναι και ο πρωτότυπος τίτλος, μπας και βγάλεις άκρη. Βάλε το προς ανάγνωση στο "Open Library" και δε ξέρω μήπως υπάρχει τίποτα στο "Digital Comics Museum", στους χιλιάδες τίτλους που μπορείς να κατεβάσεις. Αυτό ακριβώς! Καλή ιδέα θα το ψάξω έτσι!! 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις