CitizenX Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 9, 2013 Member ID: 7777 Group: Honored Topic Count: 43 Content Count: 863 Reputation: 6085 Achievement Points: 863 Days Won: 0 With Us For: 5799 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 26 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 9, 2013 Στις αρχές της δεκαετίας του ’80, την εποχή που τα «στρατιωτάκια» κυκλοφορούσαν σε ωραίες χάρτινες συσκευασίες με ζωγραφιστά εξώφυλλα και όχι στα άθλια πλαστικά σακουλάκια που τα βρίσκεις σήμερα, εμφανίστηκε μια διαστημική και αισθητικώς εντελώς διαφορετική σειρά με τίτλο MONSTERS. Κάθε κουτί περιείχε 20 περίπου φιγούρες οι οποίες απαρτίζονταν από έξι-εφτά διαφορετικούς χαρακτήρες και συμπληρώνονταν από διάφορες χρωματικές παραλλαγές των ίδιων σχεδίων. Δεν γνωρίζω περισσότερα για τη σειρά. Θυμάμαι απλά πως ήταν μία από τις λίγες εναλλακτικές παραλλαγές (πέρα από τα συνηθισμένα στρατιωτάκια) που μπορούσε να αγοράσει ο πιτσιρικάς της εποχής, μαζί με το σετ Καουμπόηδες/Ινδιάνοι και Αστροναύτες. Ιδού κάποιες φωτογραφίες με τις φιγούρες που διασώθηκαν από δύο διαφορετικές συσκευασίες. Και ολίγα από διάφορα που μπορούσε να βρει κανείς στα παιχνιδομάγαζα της εποχής (μια που τα φωτογράφησα...): 15 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 9, 2013 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 784 Content Count: 13571 Reputation: 99341 Achievement Points: 9268 Days Won: 454 With Us For: 4841 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 9, 2013 Τι μου θύμισες τώρα...! Είχα αρκετά από αυτά όταν ήμουν μικρός (είχα βέβαια περισσότερες φιγούρες GIJOE),αλλά τώρα δυστυχώς αγνοείται η τύχη τους...! Πιστεύω (μάλλον ελπίζω) όμως πως με ένα γενναίο ψάξιμο στο πατάρι κάτι μπορεί να βρω...! Την λατρεύω την δεκαετία τού '80...! 11 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
tik Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 9, 2013 Member ID: 25133 Group: Veterans Topic Count: 281 Content Count: 6472 Reputation: 63918 Achievement Points: 6538 Days Won: 44 With Us For: 4566 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Age: 48 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 9, 2013 CitizenX, τα φανταράκια στις τελευταίες φωτό, από που τα προμηθευόμασταν; Έχω κι εγώ μερικά τέτοια, αλλά δεν θυμάμια να ήταν στις κλασικές σειρές της matchbox. Θυμάμαι ότι είχαν πολύ περιορισμένη γκάμα σε φιγουρές, ότι ήταν λίγο μικρότερα από της matchbox αλλά που τα έβρισκα γιοκ. 7 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Uncle Scrooge McDuck Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 9, 2013 Member ID: 13046 Group: Members Topic Count: 24 Content Count: 1466 Reputation: 15523 Achievement Points: 1471 Days Won: 2 With Us For: 5187 Days Status: Online Last Seen: 1 λεπτό πριν Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 9, 2013 Ναι ακόμα μια σειρά φιγούρων από τη θρυλική δεκαετία του 80!!! Τα Monsters ήταν τς εταιρείας SOLPA. Πολύ καλή σειρά από σκληρό πλαστικό και όχι καουτσούκ! 7 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
deadneighbours Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 28, 2013 Member ID: 29453 Group: Members Topic Count: 14 Content Count: 1311 Reputation: 5986 Achievement Points: 1313 Days Won: 0 With Us For: 4127 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 28, 2013 Ναι ρε φιλε φιλε αν και δεν καταλαβα και πολλα απο την δεκαετια του 80 γιατι εχω γεννηθει το 81 αυτα τα θυμαμαι γιατι επαιρνα και εγω κατι ττετοια οπως εννοειται και τζι αι τζο.Πολυ καλο εχουν φαση. 4 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις