Αυτή είναι μια δημοφιλής καταχώρηση. Valtasar Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1735 Content Count: 9240 Reputation: 66074 Achievement Points: 8896 Days Won: 159 With Us For: 6645 Days Status: Offline Last Seen: 24 λεπτά πριν Age: 61 Αυτή είναι μια δημοφιλής καταχώρηση. Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Κάποτε ήταν όνειρο αλλά παλεύοντας έγινε πραγματικότητα.... πριν 4 χρόνια ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε ένα στέκι για κόμικς με ελπίδες, κέφι και μεγάλη τρέλα.... το στέκι έγινε και μετά ξεκίνησε ένας μεγάλος αγώνας να το κρατήσουμε ζωντανό... Περάσαμε καταιγίδες, κάποιες κόντεψαν να μας κλείσουν αλλά σε πείσμα των καιρών, κρατιόμαστε ακόμα ζωντανοί και η ΛΕΦΙΚ συνεχίζει να σκορπάει κέφι, ζωντάνια, φιλοξενία και όνειρα.... Κρατήθηκε στην ζωή από όλους εσάς που την βοηθήσατε και την βοηθάτε (ξέρετε ποιοί είστε) - μια χούφτα άνθρωποι, που πιστεύουν στην καθαρή διασκέδαση, που αγαπάνε τα κόμικς, που πιστεύουν στον άνθρωπο Όλα αυτά τα χρόνια, πάρα πολλοί χρησιμοποίησαν την Λέσχη, είτε σαν στέκι, είτε σαν αγορά μεταχειρισμένων, είτε σαν προώθηση πωλήσεων, είτε σαν μεσάζοντα. Σε όλους αυτούς θεωρούν ότι ένα τέτοιο στέκι είναι χρήσιμο και κρίνουν την προσπάθειά μας αξιόλογη, θα πρότεινα να γραφτούν ΜΕΛΗ ώστε η ΛΕΦΙΚ να συνεχίζει να υπάρχει. Η πολύ μικρή μηνιαία συνδρομή είναι το αίμα της και πιστέψτε με, αν δεν κατορθώσουμε να την σώσουμε θα χάσουμε πολύ περισσότερα απ' ότι θα κερδίσουμε Ήρθαν λοιπόν για τέταρτη χρονιά τα γενέθλια της ΛΕΦΙΚ και θα κάνουμε ένα μικρό πάρτυ το ερχόμενο Σάββατο 8 Ιουνίου στις 9 το βράδυ. Όσοι/όσες θέλουν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, θα χαρούμε πολύ να τους δούμε στην παρέα μας και να πιούμε ένα κρασί στην υγειά της Λέσχης μας σβήνοντας όλοι μαζί τα κεράκια 55 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121436 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6555 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 > 26 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Θλιμμένος Μπούφος Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Member ID: 19150 Group: Members Topic Count: 54 Content Count: 2142 Reputation: 11437 Achievement Points: 2152 Days Won: 0 With Us For: 4888 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 5 Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 ΛΕΦΙΚ!!!! Αντε και το επόμενο καλοκαίρι θα την τιμήσει και ο μεγάλος αρχηγός των 4 φυλών τω 4 λιμνών!!! 22 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Paliakoudis Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Member ID: 18542 Group: Members Topic Count: 31 Content Count: 1638 Reputation: 9675 Achievement Points: 1638 Days Won: 0 With Us For: 4905 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 4 Age: 26 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 ΛΕΦΙΚ!!!! Αντε και το επόμενο καλοκαίρι θα την τιμήσει και ο μεγάλος αρχηγός των 4 φυλών τω 4 λιμνών!!! Προς το παρόν έχεις τιμήσει απλά εμένα ένα 2λεπτο το καλοκαίρι του '11 ΛΕΦΙΚ! 23 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Θλιμμένος Μπούφος Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Member ID: 19150 Group: Members Topic Count: 54 Content Count: 2142 Reputation: 11437 Achievement Points: 2152 Days Won: 0 With Us For: 4888 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 5 Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 More Salonica meetings to come July '13 21 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Alejandro Foyn Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Member ID: 25030 Group: Members Topic Count: 17 Content Count: 1229 Reputation: 5872 Achievement Points: 1229 Days Won: 1 With Us For: 4600 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 2 Age: 25 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΙΚ!!!! :beer5: Αν και δεν έχω έρθει ποτέ στην ΛΕΦΙΚ (έρχομαι πολύ σπάνια Αθήνα) μπορώ να νιώσω την φλόγα που σας "καίει" όλους!!! Btw το καλοκαίρι υπάρχουν πιθανότητες να έρθω Στεναχωριέμαι λίγο που ακούω αυτά τα λόγια...πως η ΛΕΦΙΚ μπορεί να κλείσει... Κι αν μπορώ θα γίνω ΜΕΛΟΣ (όποιος μπορεί ας βάλει ένα λινκ για πληροφορίες )!!! Επίσης θα ήθελα να έρθω πολύ στο πάρτι...αλλά Χαρούμενα γενέθλια ΛΕΦΙΚ! Θα γιορτάσω μαζί σας από το σπιτάκι μου 25 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
gotham-city Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Member ID: 16161 Group: Members Topic Count: 20 Content Count: 1319 Reputation: 5763 Achievement Points: 1319 Days Won: 0 With Us For: 4959 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 7 Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Χρόνια Πολλά στη Λέσχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Χάρλοκ Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Member ID: 25525 Group: Members Topic Count: 7 Content Count: 568 Reputation: 2983 Achievement Points: 568 Days Won: 0 With Us For: 4509 Days Status: Offline Last Seen: Φεβρουαρίου 22, 2021 Age: 32 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ 21 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Glacier Star Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Member ID: 27235 Group: Members Topic Count: 48 Content Count: 1360 Reputation: 9766 Achievement Points: 1360 Days Won: 1 With Us For: 4381 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 31, 2015 Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Χρόνια πολλά στην λέσχη και ότι καλύτερο από εδώ και στο εξής! Εύχομαι να αυξανόμαστε και να πληθύνουμε και να ενισχύουμε χρηματικά την λέσχη όσο μπορούμε! Χαίρε Πρόεδρε! Χαίρετε μέλη που την κρατάτε ζωντανή! 25 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Lord Makro Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Member ID: 2066 Group: Honored Topic Count: 79 Content Count: 4676 Reputation: 26664 Achievement Points: 4710 Days Won: 4 With Us For: 6418 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 30 Age: 48 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Χρόνια πολλά και καλή διασκέδαση, πιείτε κάτι και για εμάς της επαρχίας! :D 27 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
the comic guide Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Member ID: 25915 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 825 Reputation: 4376 Achievement Points: 838 Days Won: 0 With Us For: 4435 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 12:01 PM Age: 26 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Χρονια Πολλα Λεσχη! 26 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 785 Content Count: 13637 Reputation: 99808 Achievement Points: 9268 Days Won: 458 With Us For: 4862 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Χρόνια πολλά κι από εμένα στην ΛΕΦΙΚ και στους ιδρυτές της,που μου έδωσαν την ευκαιρία να αναθερμάνω το αγαπημένο μου χόμπυ,να κάνω νέους φίλους και γενικά να νιώσω αρκετές στιγμές χαράς,που τόσο πολύ μας λείπουν αυτούς τους καιρούς...! Ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ για ό,τι έχετε κάνει για μένα...! Εύχομαι η ΛΕΦΙΚ να τα χιλιάσει...! 26 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Μενίγ Πουαγώ Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Member ID: 25448 Group: Members Topic Count: 470 Content Count: 4520 Reputation: 35794 Achievement Points: 4646 Days Won: 10 With Us For: 4525 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 10:12 AM Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 (Επεξεργασία) Χρόνια Πολλά ΛΕΦΙΚ!!! Η Λέσχη είναι μια ωραία τρέλλα που πρέπει να την κρατήσουμε ζωντανή. Τόσο προσεγμένος χώρος με τόση τεράστια ποικιλία κομίξ προς ανάγνωσή ζήτημα είναι αν υπάρχει αλλού στην Ελλάδα!!! Η Λέσχη όμως δεν είναι ο χώρος στην Αγ. Ειρήνης 5. Ούτε τα κόμιξ στις καλαίσθητες βιβλιοθήκες. Είναι εγώ, εσύ, ο παραδίπλα και ο απέναντι. Όλοι εμείς που πιστέψαμε και στηρίξαμε την ιδέα του Γιώργου που για τέσσερα συναπτά έτη δυναμώνει και επιβιώνει χάρη σε εμάς. Εμείς που ξέρουμε πως τα κόμιξ δεν έχουν ηλικία. Πρέπει να τα υπο-στηρίζουμε είτε είμαστε 6 χρονών, είτε 66!!! Τα κόμιξ είναι πάθος, είναι τρέλλα μα ,πανω από όλα, είναι αγάπη!!! Όλα ξεκινάνε από την αγάπη. Το όραμα ΛΕΦΙΚ δημιουργήθηκε από ανθρώπους που ήθελαν να μοιραστούν αυτή την αγάπη με άλλους που μοιράζονται το ίδιο πάθος. Μα το πιο σημαντικό για εμένα? Ότι πέτυχαν να δημιουργηθεί μια μεγάλη παρέα που ξέρει να συγκεντρώνεται και να περνάει όμορφα. Παρ΄ όλο που οι προτιμήσεις μας στα κόμιξ διαφέρουν. Χωρίς αντιπαλότητες, χωρίς μίση. Με καλή διάθεση και όρεξη να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Γιατί πάνω από όλα αγαπάμε τα κόμιξ. Εύχομαι από καρδιάς η Λέσχη μας να συνέχισει να υπάρχει για πάρα πολλά χρόνια και να γίνεται όλο και καλύτερη. Ο καθένας πορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του. Μέτρον άριστον!!! Όλοι μας μπορούμε να βάλουμε ένα λιθάρακι. Αν δε συνεργαστούμε όμως δε πρόκειται ποτέ να γίνει τοίχος στέρεος. Στο χέρι μας είναι!!! Χαίρομαι που βρήκα ένα μέρος να γεμίζω ευχάριστα την ώρα μου παρέα με αξιόλογους φίλους!!! Σας ευχαριστώ όλους παιδιά!!! Μέσα απο την καρδιά μου!!! Από αυτούς που είπαμε απλά ένα γεια μέχρι αυτούς που είχαν την καλοσύνη να ψάξουν να μου βρουν τεύχη που αναζητούσα!!! Αλλά και όλους όσους έχουμε περάσει ευχάρισταστη λέσχη συζητώντας επί παντώς επιστητού!!! Υ.Γ.: Μέχρι τώρα τα κόμιξ για εμένα ήταν απλώς ένα ευχάριστο ανάγνωσμα. Από την Λέσχη και μετά άρχισα να βλέπω τα περιοδικά μου με άλλο μάτι. Ανέβηκαν πολύ στην εκτίμηση μου. Πραγματικά!!! Μου ανοίχτηκε ένας νέος κόσμος!!! Κερασμένη!!! Επεξεργασία Ιουνίου 2, 2013 από Μενίρ 31 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
φλοκ Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Member ID: 26001 Group: Veterans Topic Count: 99 Content Count: 7184 Reputation: 86228 Achievement Points: 7204 Days Won: 165 With Us For: 4421 Days Status: Offline Last Seen: 22 ώρες πριν Age: 58 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Χρόνια πολλά Valtasar esperos ftsgr theguest zoo Ion13 germanicus Dr Pavlos the Paingiver dionik G.I.DJO olia Kabuki figolfin για την ιδέα σας να δημιουργήσετε την ΛΕΦΙΚ και την προσπάθειά σας να την κρατήσετε ζωντανή ....... Χρόνια πολλά AndreasD rotagiatipino ZappaF ngramm geroulias tryfev handrios smoken Man0s imacmaria darth caedus Jazone deimos she-hulk Jake9 Μενίρ vag0s Indian saravakos vandim Strativarious leonidio φλοκ KOIOTE luckystrike KOstasHat jpentz ConB για τη συμμετοχή και τη στήριξη στην ΛΕΦΙΚ Χρόνια πολλά και σε όσους πέρασαν έστω και μιά φορά από το κτήριο της Αγ. Ειρήνης 5 . Κι αν σε κάποιους ίσως φαίνονται λίγα τα άτομα που συμμετέχουν στη ΛΕΦΙΚ σε σχέση με τον αριθμό των ατόμων που μπάινουν καθε μέρα στο forum θα τους έλεγα οτι ναι έχουν δίκιο !! Το ίδιο λίγα φαίνονται και στα δικά μου μάτια....... Η πρώτη σκέψη που θα μπορούσε κάποιος να κάνει είναι οτι οι καιροί είναι δύσκολοι για τέτοια εγχειρήματα λόγω οικονομικής στενότητας ...... Και θα έχει δίκιο ... Υπάρχει όμως και ο αντίλογος που λέει οτι σε δύσκολους καιρούς φτιάχνονται τα "μεγάλα" και τα ωραία......... Και ακόμα οτι όπου και όποτε λειτούργησαν άνθρωποι που τους ένωναν κοινά πράγματα σαν ΟΜΑΔΑ συνήθως πέτυχαν ...... Θα μπορούσε να γίνει μεγάλη κουβέντα γύρω από το θέμα αυτό. Η ουσία όμως είναι οτι η ΛΕΦΙΚ βρίσκεται σε ένα σημείο όπου διακυβεύεται η ίδια της η ύπαρξη .Και νομίζω πως είναι η ώρα όσοι την αγαπούν πραγματικά και θέλουν να συνεχίσει να υπάρχει να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη . Κατα καιρούς έχουμε κάνει εδώ στο GC δημοσκοπήσεις μέχρι και για το αν το κουνούπι έχει 4 ή 6 πόδια. Και καλά κάναμε ........ Νομίζω είναι καιρός να κάνουμε και μια για το πως θα μπορούσαμε όσοι το θέλουμε να βοηθήσουμε τη Λέσχη να ανταπεξέλθει των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ,πέρα από τους ήδη γνωστούς τρόπους βοήθειας . Να συμπληρώσω εδώ οτι δεν εννοώ βοήθεια μόνο σε οικονομικό αλλά και σε λειτουργικό επίπεδο. Χρόνια πολλά ΛΕΦΙΚ 36 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
asmin Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Member ID: 10026 Group: Members Topic Count: 35 Content Count: 422 Reputation: 2856 Achievement Points: 422 Days Won: 0 With Us For: 5663 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 22, 2022 Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Από τότε που έγινα μέλος του GC νιώθω ότι βρίσκομαι σε μια μεγάλη και ωραία παρέα. Με στηρίζετε και με βοηθάτε με πολλούς τρόπους όλα αυτά τα χρόνια και σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Ελπίζω κι εύχομαι το GC και η ΛΕΦΙΚ να υπάρχουν για πολλά, πάρα πολλά χρόνια ακόμη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΙΚ 27 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6399 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 2, 2013 Χρόνια πολλά και εύχομαι να την χαίρονται και οι απόγονοι των απογόνων μας. :rainbow: 25 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Alejandro Foyn Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 3, 2013 Member ID: 25030 Group: Members Topic Count: 17 Content Count: 1229 Reputation: 5872 Achievement Points: 1229 Days Won: 1 With Us For: 4600 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 2 Age: 25 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 3, 2013 Joueux Anniversaire 23 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
paola Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 3, 2013 Member ID: 12750 Group: Members Topic Count: 9 Content Count: 2279 Reputation: 20642 Achievement Points: 2279 Days Won: 1 With Us For: 5266 Days Status: Offline Last Seen: Δευτέρα στις 02:00 PM Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 3, 2013 Με καλυψαν τα παιδια απολυτα παραπανω με οσα εγραψαν. Ηταν χαρα μου μεγαλη που καταφερα και επισκεφθηκα την λεσχη. Να ευχηθω απο την καρδια μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΙΚ και να συνεχισεις να δινεις χαρα σε τοσους ανθρωπους!!! 27 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dark Chris Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 3, 2013 Member ID: 12722 Group: Members Topic Count: 176 Content Count: 7346 Reputation: 39605 Achievement Points: 7346 Days Won: 40 With Us For: 5270 Days Status: Offline Last Seen: Δευτέρα στις 10:41 PM Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 3, 2013 Χρόνια πολλά ΛΕΦΙΚ!!!!!! 23 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Gaidjin Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 4, 2013 Member ID: 1506 Group: Honored Topic Count: 46 Content Count: 410 Reputation: 4276 Achievement Points: 410 Days Won: 0 With Us For: 6476 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 11 Age: 48 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 4, 2013 Χρόνια πολλά και εύχομαι να την χαίρονται και οι απόγονοι των απογόνων μας. :rainbow: Χρόνια πολλά και από μένα, αλλά για τους παραπάνω λόγους δεν θα τα καταφέρω. Όμως ελπίζω να έχουμε την ίδια διάθεση την επόμενη εβδομάδα στην παρουσίαση. 24 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Quackmore Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 4, 2013 Member ID: 11351 Group: Members Topic Count: 373 Content Count: 1572 Reputation: 12190 Achievement Points: 1575 Days Won: 16 With Us For: 5527 Days Status: Offline Last Seen: 18 ώρες πριν Age: 33 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 4, 2013 Κρίμα που δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στα γενέθλια, ευτυχώς όμως πρόλαβα να επισκεφτώ την Λέσχη μερικές μέρες νωρίτερα.Ελπίζω του χρόνου να μπορέσω επιτέλους να έρθω είτε στα γενέθλια της Λέσχης, είτε στου φόρουμ. Να ευχηθώ λοιπόν κι εγώ από καρδίας Χρόνια Πολλά στην Λέσχη Φίλων Κόμικς!!! 22 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
lefteris677 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 4, 2013 Member ID: 10518 Group: Members Topic Count: 32 Content Count: 544 Reputation: 4981 Achievement Points: 544 Days Won: 0 With Us For: 5619 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 24, 2015 Age: 11 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 4, 2013 (Επεξεργασία) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΙΚ!!!!!!!!! Επεξεργασία Ιουνίου 4, 2013 από Λοχαγός Μαρκ 22 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ironhide Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 4, 2013 Member ID: 12765 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 641 Reputation: 4146 Achievement Points: 641 Days Won: 0 With Us For: 5264 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 4, 2023 Age: 29 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 4, 2013 Χρόνια πολλά ΛΕΦΙΚ!!!!!!!!!!!!! :birthday: 20 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dimious200 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 4, 2013 Member ID: 14558 Group: Members Topic Count: 49 Content Count: 3365 Reputation: 28756 Achievement Points: 3365 Days Won: 2 With Us For: 5022 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 18, 2023 Age: 33 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 4, 2013 (Επεξεργασία) Μακαρι να μπορουσα να παρευρεθω Οπως και να χει, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΙΚ Να ναι παντα εκει,σταθερη στο Μοναστηρακι και καθε χρονο ολο και πιο δυνατη και εδραιωμενη (σε λιγα χρονια και σταση λεωφορειου με ονομα ΛΕΦΙΚ ) Επεξεργασία Ιουνίου 5, 2013 από dimious200 26 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
She-ra Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 5, 2013 Member ID: 24291 Group: Members Topic Count: 18 Content Count: 376 Reputation: 2903 Achievement Points: 376 Days Won: 1 With Us For: 4683 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 25, 2015 Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 5, 2013 Χρόνια πολλά ΛΕΦΙΚ!!! Είθε το σύμπαν να σε κρατάει πάντα ανοιχτή!!!!! 21 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
tryfev Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 5, 2013 Member ID: 11531 Group: Members Topic Count: 34 Content Count: 4674 Reputation: 36021 Achievement Points: 4674 Days Won: 34 With Us For: 5495 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 1, 2020 Age: 78 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 5, 2013 (Επεξεργασία) Το Σάββατο θα είμαστε εκεί να γιορτάσουμε τα γενέθλια τής Λέσχης μας, που εδώ και 4 χρόνια -εμένα 3,5- είναι ο χώρος που μας χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές παρέα με αγαπημένους φίλους, που μας συνδέει ο κοινός έρωτας για τα κόμικς. Το αποκούμπι μας όταν θέλουμε να περάσουμε λίγες ευχάριστες ώρες, να πούμε δυο λόγια ή ακόμη και να ξεδώσουμε από κάποιες σκοτούρες. Η γωνιά μας, το στέκι μας, ο τόπος στον οποίο θα παρακολουθήσουμε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση ή ένα φιλμ, που θα γνωρίσουμε σημαντικούς εκπροσώπους τής 9ης τέχνης, που θα διαβάσουμε ένα κόμικ που, που θα πιούμε μια μπίρα... Θα μπορούσα να πω πιο πολλά αλλά με έχετε ήδη καλύψει, καλοί μου φίλοι με όσα γράφετε πιο πάνω. Κάνω ξεχωριστή μνεία στην καταχώριση τού Μενίρ, που μας εκφράζει, νομίζω, όλους ΄Ομως τα λόγια και η έκκληση τού Γιώργου, χτύπησαν μέσα μου ένα καμπανάκι κινδύνου. Πρέπει, λοιπόν, να συσπειρωθούμε όσοι είμαστε ήδη μέλη και να ενταχθούν στους κόλπους της όσοι από τη μεγάλη δεξαμενή τού Greekcomics δεν είναι. Ξέρω ότι η εποχή είναι δύσκολη και τα 5 ευρώ τον μήνα μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να τα δίνουν με δυσκολία ή ακόμη και να μην τους περισσεύουν καθόλου, αλλά πρέπει να κάνουμε κάτι. ΄Οσοι μπορούν να τα δώσουν, ας γραφτούν μέλη, ακόμη κι αν μένουν έξω από την Αθήνα και ανεβαίνουν σπάνια ή ακόμη και δεν έχουν ανέβει ποτέ ως σήμερα τα σκαλιά τού κτηρίου τής οδού Αγίας Ειρήνης 5. Κι ακόμη, προτείνω στην Δ.Ο. να θεσπισθεί προαιρετική αύξηση 50% τής συνδρομής για όσους από εμάς τα παλιά μέλη μπορούμε. Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή εφικτό, αυτό ας το κρίνουν εκείνοι, ούτε προτείνω μέλη δύο ταχυτήτων. Απλά μια ιδέα ρίχνω. Τα 2,50 ευρώ τον μήνα είναι η τιμή ενός κόμικ. Θα μπορούσε, επίσης, να εισηγηθεί λύσεις η Δ.Ο. ή ακόμη και να γίνει μια γενική συνέλευση τών μελών για να προταθούν λύσεις Και θα κλείσω, έχοντας πλήρη αίσθηση τών αναλογιών και του μέτρου και απόλυτη επίγνωση τού γεγονότος ότι τα μεγέθη δεν είναι συγκρίσιμα, με ένα απόσπασμα τού ποιήματος "Πνευματικό Εμβατήριο", που έγραψε ο μεγάλος μας ποιητής ΄Αγγελος Σικελιανός, τον Μάη τού 1945, λίγο μετά την απελευθέρωση τήε Ελλάδας. "Ομπρός, βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα, ομπρός βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από τον κόσμο! Tι ιδέτε, εκόλλησεν η ρόδα του βαθιά στη λάσπη, κι ά, ιδέτε, χώθηκε τ’ αξόνι του βαθιά μες στο αίμα! Ομπρός παιδιά, και δε βολεί μονάχος του ν’ ανέβει ο ήλιος, σπρώχτε με γόνα και με στήθος, να τον βγάλουμε απ’ τη λάσπη, σπρώχτε με στήθος και με γόνα, να τον βγάλουμε απ’ το γαίμα. Δέστε, ακουμπάμε απάνω του ομοαίματοι αδερφοί του!" Επεξεργασία Ιουνίου 5, 2013 από tryfev 23 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
HOLOPODAS Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 5, 2013 Member ID: 25993 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 1 Content Count: 15 Reputation: 82 Achievement Points: 15 Days Won: 0 With Us For: 4422 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 15, 2020 Age: 55 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 5, 2013 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΙΘΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. 16 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
tryfev Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6, 2013 Member ID: 11531 Group: Members Topic Count: 34 Content Count: 4674 Reputation: 36021 Achievement Points: 4674 Days Won: 34 With Us For: 5495 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 1, 2020 Age: 78 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6, 2013 Προσθέτω ότι κάτι ακόμη που θα βοηθήσει την Λέσχη είναι η έγκαιρη καταβολή τής συνδρομής από εμάς που είμαστε ήδη μέλη. 16 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
conb Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 7, 2013 Member ID: 13060 Group: Members Topic Count: 46 Content Count: 1940 Reputation: 14938 Achievement Points: 1940 Days Won: 15 With Us For: 5206 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 31, 2021 Age: 49 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 7, 2013 Nα τα 100στηση την αγαπαμε και την θελουμε για παντα κοντα μας....δινει πολλα και καλα πολλη περισσοτερα απο οτι νομιζει ο καθενας και κατι διαφορετικο για τον καθενα!!!! Χρονια της Πολλα!!!! 17 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 8, 2013 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6399 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 8, 2013 Δυστυχώς, μια ίωση που έχω κολλήσει και που ήλπιζα να έχει περάσει έως τώρα, με καθηλώνει στο σπίτι για σήμερα. Καλά να περάσετε και πιείτε και καμιά μπύρα και για μένα. 15 Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις