leonidio Δημοσιεύτηκε Απριλίου 19, 2013 Member ID: 12189 Group: Veterans Topic Count: 848 Content Count: 3050 Reputation: 41821 Achievement Points: 3061 Days Won: 28 With Us For: 5376 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 22 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 19, 2013 Μετά το SPIDER-MAN ΠΡΩΤΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ έχουμε το επόμενο βιβλίο της σειράς Season One με τις πρώτες περιπέτειες του αρματωμένου υπερήρωα, ενόψει και της επερχόμενης ταινίας, βεβαίως, βεβαίως... Ισχύει ό,τι είχα γράψει και για την προηγούμενη έκδοση της σειράς, δηλαδή ότι απευθύνεται σε νέους (ηλικιακά αλλά και όψιμους) αναγνώστες και σε φανατικούς των υπερωρηρωικών κόμικς και ότι οι υπόλοιποι ίσως θα έπρεπε να μην επενδύσουν. Από την άλλη, αν κριθεί από μόνο του, αξιοπρεπές μου φάνηκε, χωρίς όμως να αποτελεί και τίποτα ρηξικέλευθο. Ειδική μνεία στο γεγονός ότι η έκδοση είναι απολύτως φρέσκια και στην Αμερική. Η έκδοση παραμένει σε υψηλά επίπεδα και η τιμή είναι σχεδόν λογική. Μακάρι να συνεχίσει να υπάρχει η εκδοτική και ας κυκλοφορεί μόνο τέτοια. Δεν ξέρω πόσα μπορούμε να ζητάμε σε αυτούς τους καιρούς... 23 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 27, 2013 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6402 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 27, 2013 Το διάβασα και εγώ και το βρήκα άθλιο! Κακογραμμένη, βαριεστημένη και χωρίς νόημα επαναπροσέγγιση (δεν πρόκειται να επηρεάσει το contunuity στο ελάχιστο) της προέλευσης του χαρακτήρα με σχέδιο τόσο φλου που δεν εξυπηρετεί το σενάριο στο ελάχιστο και προσωπικά δεν μπορώ να του δώσω ούτε το ελαφρυντικό της ιδιαίτερης καλλιτεχνικής ματιάς και αισθητικής. Πιο πολύ σαν μουτζούρες πεντάχρονου μου κάνουν. Προτείνεται μόνο σε άτομα που θέλουν να έχουν ότι έχει κυκλοφορήσει από Marvel στην Ελλάδα. Και αυτοί μόνο αν τον βρουν με αρκετά χαμηλότερη τιμή. 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
costakis28 Δημοσιεύτηκε Μαίου 3, 2014 Member ID: 25932 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 134 Reputation: 1164 Achievement Points: 134 Days Won: 0 With Us For: 4435 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 27 Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 3, 2014 (Επεξεργασία) αν και απο τους αγαπημενους μου ηρωες ο iron man με τη σειρα μου να πω κι εγω, εχοντας διαβασει το τευχος,οτι οχι απλα δεν με ενθουσιασε αλλα ηταν φουλ αδιαφορο και κουραστικο και κυριως το σχεδιο....συμφωνω απολυτα και με τους 2 προλαλησαντες.... η ποιοτητα της εκδοσης και η τιμη ηταν τα μονα ικανοποιητικα που βρηκα.... Επεξεργασία Μαίου 3, 2014 από costakis28 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeorgeTheSuper Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 5, 2015 Member ID: 25862 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 547 Reputation: 4595 Achievement Points: 550 Days Won: 0 With Us For: 4448 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 8 Age: 27 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 5, 2015 (Επεξεργασία) Ανεκτή έκδοση αλλά σχετικά... όχι αδιάφορη, θα έλεγα περισσότερο άχρηστη. Κάτι συνταρακτικό στην «επαναπροσέγγιση» δε το είδα. Η σενάριο μου φάνηκε ωραίο, αλλά μετά από λίγη ώρα άρχισαν να σπάνε τα νεύρα μου γιατί γινόντουσαν "αλματάκια" στην πλοκή λες και θα μυρίσουμε τα νύχια μας για να μάθουμε τι γίνεται Είχαμε, που είχαμε λοιπόν το σενάριο να μας μπλέκει ερχόταν και το σχέδιο σε κάποια σημεία και το αποτελείωνε!... Για να μην πω όμως μόνο τα αρνητικά σε άλλα σημεία το σχέδιο με τον χρωματισμό μου άρεσαν πολύ - έμοιαζαν σαν φωτογραφίες που βρίσκονταν μέσα σε νερό και το μελάνι να έχει αποσταθεροποιηθεί ελαφρώς. Μερικές σκηνές τις κοίταζα αρκετή ώρα (είτε επειδή δεν καταλάβαινα τι έδειχναν, είτε επειδή μου άρεσαν) 5/10 Ποιότητα, τιμή πολύ καλά Επεξεργασία Σεπτεμβρίου 5, 2015 από GeorgeTheSuper 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hudson Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 20, 2022 Member ID: 32406 Group: Members Topic Count: 75 Content Count: 2635 Reputation: 26483 Achievement Points: 2677 Days Won: 78 With Us For: 2564 Days Status: Offline Last Seen: 8 ώρες πριν Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 20, 2022 Εξώφυλλο-οπισθόφυλλο σε μεγαλύτερη ανάλυση Μεταφέρθηκαν στην βάση. 1 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις