Dredd Δημοσιεύτηκε Απριλίου 16, 2013 Member ID: 12721 Group: Veterans Topic Count: 88 Content Count: 1922 Reputation: 17596 Achievement Points: 1922 Days Won: 10 With Us For: 5271 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 21 Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 16, 2013 (Επεξεργασία) "It’s bloodsuckers vs. bloodsucker, as Kurt Busiek brings an incredibly modern spin to the Dracula mythos." Μια μοντερνα μεταφορα της κλασικης ιστοριας με ενα "καπιταλιστικο" twist. Με λιγα λογια, και με προσπαθεια αποφυγης πολλων spoilers, ο Δρακουλας ξαναζωντανευει ( ή μαλλον τον ξαναζωντανευουν ) και αποφασισε κατι πρωτοτυπο : να κατακτησει τον κοσμο. Αλλα αντι να το κανει με τον πατροπαραδοτο ( και ολιγον τετριμμενο ) τροπο, αποφασισε να συμβαδισει με την εποχη και να αγορασει ( περιπου ) μια εταιρεια. Καλοι συντελεστες, οπως ο Kurt Busiek ( Βραβεια Harvey και Eisner ως Best Writer, Superman,Justice League, Conan, Avengers κ.α.) και ο Daryl Gregory ( πολλα novels οπως το Pandemonium ), δημιουργησαν ενα συμπαθητικο αποτελεσμα. Ο Δρακουλας ειναι οπως τον περιμενουμε, οι υπολοιποι χαρακτηρες ειναι σχετικα προβλεψιμοι. Το σχεδιο του Scott Godlewski ( Codebreakers ) ειναι απλα αρκετο, με λιγες εκπληξεις και αρκετα generic κατα την αποψη μου. Συγκεντρωνεται σε 3 Trade Paperbacks τα οποια στη δικη μου περιπτωση, διαβαστηκαν αρκετα γρηγορα και ξεχαστηκαν αλλο τοσο γρηγορα. Το προτεινω σε οσους ( οπως εγω ) τους αρεσουν τα vampires και το Dracula lore γενικοτερα. Στους υπολοιπους απλα δεν θα κανει ιδιαιτερη εντυπωση. Του δινω ενα 6/10. Υ.Γ. Πρωτη αποπειρα review. Περιμενω παρατηρησεις, αποψεις και σκληρη κριτικη ( οχι πολυ σκληρη ) Περισσοτερα κομικς του Kurt Busiek Ελληνικες Εκδοσεις : Conan (Anubis) Superman (Anubis) Marvels (Modern Times) Marvels (Anubis) Ξενες Εκδοσεις : MARVELS Tooth & Claw Evil Dead/Army Of Darkness Conan : The Hand of Nergal Conan : Born On Battlefield Επεξεργασία Δεκεμβρίου 22, 2014 από kwtsos 14 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
zade Δημοσιεύτηκε Απριλίου 17, 2013 Member ID: 6474 Group: Members Topic Count: 98 Content Count: 4211 Reputation: 27569 Achievement Points: 4211 Days Won: 3 With Us For: 5933 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 31, 2020 Age: 35 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 17, 2013 Aπλό , μεστό , κατανοητό και χωρίς πολλά λόγια. Αυτά όσον αφορά τη δομή του review. Όσον αφορά τις απόψεις σου συμφωνώ 100% 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Απριλίου 17, 2013 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191058 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6580 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 17, 2013 μια χαρά παρουσίαση είναι και επειδή έχω μια αγάπη/εκτίμηση στο άγγιγμα του Kurt Busiek, θα τσεκαριστεί 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις