tik Δημοσιεύτηκε Απριλίου 5, 2013 Member ID: 25133 Group: Veterans Topic Count: 281 Content Count: 6494 Reputation: 64141 Achievement Points: 6560 Days Won: 44 With Us For: 4657 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 48 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 5, 2013 Τιμή καταλόγου: 10 ευρώ Το 2012 ο DJO δημοσίευσε μια συνέντευξη του δημιουργού αυτού του βιβλίου, σχετική με αυτού του βιβλίου. Από τότε δεν ξανακούστηκε τίποτα για αυτό. Ίσως να μην το διάβασε κανείς (εκτός από τον Melandros). Ήρθε λοπόν η ώρα να το ανασύρουμε από τη λήθη και να του κάνουμε μια παρουσιασούλα. Καταρχήν δεν πρόκειται για κόμικς. Θεωρείται μάλλον εικονογραφημένο. Εναλλάξ ολοσέλιδο σχέδιο και αντίστοιχο μικρό κείμενο. Κάθε σχέδιο δεν είναι αυτόνομο αλλά αποτελεί μέρος της συνολικής ιστορίας του Μπερεδοκλέφτη. Τώρα θα μου πεις γιατί το ανεβάζεις στο γκρικόμικς αφού δεν είναι κόμικς. Καλά δεν το ανεβάζω. Τέλος. 17 Παράθεση
tik Δημοσιεύτηκε Απριλίου 5, 2013 Member ID: 25133 Group: Veterans Topic Count: 281 Content Count: 6494 Reputation: 64141 Achievement Points: 6560 Days Won: 44 With Us For: 4657 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 48 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απριλίου 5, 2013 Το μετάνιωσα και συνεχίζω… Είναι ένα μεγάλο σε μέγεθος άλμπουμ με μαλακό εξώφυλλο. Πολύ ποιοτική έκδοση, ωραίο χαρτονένιο εξώφυλλο, χαρτί σαμουά, τα κείμενα γραμμένα σε γραφομηχανή με μουτζούρες και ατέλειες. Για το περιεχόμενο, σχέδιο και σενάριο δεν χρειάζεται (ως συνήθως, χαχα!) να πω τίποτα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα βλέπετε στην παραπάνω συνεντευξη. Προσωπικά, μου φάνηκε υπερβολικό το μέγεθος, ότι και καλά έγινε μεγάλο για να ψαρώνεις λίγο. Δεν μου άρεσε το σενάριο γιατί όταν ήμουν μικρός φορούσα μπερέ και πήγαινα σε εκθέσεις και δεν θα μου άρεσε να μου σπάσει κάποιος τα μούτρα για να μου πάρει το καπέλο. Τώρα για κάποιον που δεν του αρέσουν οι εκθέσεις και οι μπερέδες, ίσως να είναι καλό. Ο δημιουργός και καλά τη λέει στους κουλτουροχλεχλέδες, αλλά η έκδοσή του μάλλον σε αυτούς απευθύνεται. Έτσι! Το παίρνουμε και αυτοσαρκαζόμαστε εμείς! Ο Ερμής Ατζέμογλου συμμετείχε επίσης στην ανθολογία AT THE DRIVE INK - HEAVY LIQUID STRIP THEATER Και ένα μικρό βιογραφικό από το αυτάκι του βιβλίου. 16 Παράθεση
Melandros Δημοσιεύτηκε Απριλίου 5, 2013 Member ID: 4830 Group: Veterans Topic Count: 480 Content Count: 2663 Reputation: 16126 Achievement Points: 2665 Days Won: 3 With Us For: 6196 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 17 Age: 46 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 5, 2013 (Επεξεργασία) Ναί φίλε tik το είχα πάρει κάποια φάση.. Ωραίο σαν έκδοση, αλλά ούτε εμένα μου άρεσε τόσο η ιστορία.. Και δεν έχω κάποια από τα θέματα που αναφέρεις πιο πάνω.. Επεξεργασία Απριλίου 5, 2013 από Melandros 6 Παράθεση
Tightwad Δημοσιεύτηκε Απριλίου 5, 2013 Member ID: 23287 Group: Veterans Topic Count: 161 Content Count: 4890 Reputation: 33737 Achievement Points: 4890 Days Won: 15 With Us For: 4861 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 13, 2023 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 5, 2013 (Επεξεργασία) Δεν μου άρεσε το σενάριο γιατί όταν ήμουν μικρός φορούσα μπερέ και πήγαινα σε εκθέσεις και δεν θα μου άρεσε να μου σπάσει κάποιος τα μούτρα για να μου πάρει το καπέλο. :lmao: Επεξεργασία Απριλίου 5, 2013 από Tightwad 5 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις