Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις

• Member ID:  6467
  • Group:  Members
  • Topic Count:  32
  • Content Count:  510
  • Achievement Points:  513
  • Days Won:  3
  • With Us For:  6003 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε (Επεξεργασία)

Από καιρό με απασχολούσε κάποιο θέμα με συγκεντρωμένες τις μεγάλες συλλογές αντικειμένων που βρίσκονται σε ελληνικά χέρια.

Γενικά πιστεύω ότι ο Έλληνας είναι συνυφασμένος με την έννοια του συλλέκτη.

Ο Τερζόπουλος συνέβαλε ιδιαίτερα σε αυτό όσον αφορά τους ''ντισνεόφιλους'', αν και δυστυχώς οι περισσότερες μητέρες διαφώνησαν με αυτό. :)

Παρακάτω κάνω μια προσπάθεια καταγραφής διαφόρων συλλογών, η οποία θα εμπλουτίζεται στο μέλλον.

Επειδή χρησιμοποιήθηκαν αρκετές διαφορετικές πηγές και ίσως να υπάρχουν λάθη, όποιος γνωρίζει διορθώνει ελεύθερα.

Ως πιο σημαντική πηγή χρησιμοποιήθηκε η ιστοσελίδα tovivlio.gr

Πάμε λοιπόν!!

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Συλλέκτης: Ιωάννης Βαβάτσης (παλαιοπώλης)

Αριθμός: ~12000

Χρονολογία: 1850-1980

Περιγραφή: Μολυβένια στρατιωτάκια, πάνινες κούκλες, ξύλινα αλογάκια, μαριονέτες, τρενάκια, κουζινικά κ.α.

Σχόλιο: Κάποιες κούκλες είναι αντίγραφα Ελλήνων κατασκευαστών από κούκλες που κυκλοφορούσαν στο εξωτερικό και κάποιες είναι ιδιοκατασκευές μαθητριών. Σπάνια είναι η μαύρη, αμερικάνικη κούκλα «Cinderella», δεκαετίας '50, η οποία ήταν από τις πρώτες κουρδιστές κούκλες που κυκλοφόρησαν.

962_photo.jpg

1paixnidi_photo.jpg

ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ

Συλλέκτης: Ευαγγελία Κανταρτζή (φιλόλογος-παιδαγωγός)

Αριθμός: ~3000

Χρονολογία: 1767-σήμερα;

Περιγραφή: Αλφαβητάρια, αναγνωστικά, χρηστομάθειες, νεοελληνικά αναγνώσματα αλλά και βιβλία μαθηματικών, ιστορίας, θρησκευτικών, πατριδογνωσίας, γραμματικές, παιδαγωγικά εγχειρίδια και παιδικά βιβλία

Σχόλιο: Το παλαιότερο σχολικό βιβλίο της συλλογής της είναι τυπωμένο το 1767.

Βίντεο

%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BF6.jpg

newego_LARGE_t_641_444468.JPG

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Συλλέκτης: Δημήτρης Φραγκιάς (πυροσβέστης)

Αριθμός: ~2500

Χρονολογία: 1856-σήμερα;

Περιγραφή: Η συλλογή περιλαμβάνει 2500 μινιατούρες πυροσβεστικών οχημάτων, καθώς και μακέτες πυροσβεστικών σταθμών πόλεως, λιμενικών σταθμών και αεροδρομίων, σε κλίμακα 1:87, 1:50 και 1:64.

Σχόλιο: Το πρώτο του απόκτημα ήταν μια αγγλική άμαξα του 1856, την οποία αγόρασε στα 17 του από ένα παλιό φαρμακείο.

34571_131077673599299_4113418_n.jpg

36004_126285704078496_3502631_n.jpg

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΟΜΙΚΣ

Συλλέκτης: Βαγγέλης Περρής (αρχιτέκτων-δημοσιογράφος)

Αριθμός: ~7000

Χρονολογία: 1950-σήμερα;

Περιγραφή: Μίκυ μάους, γέλιο και χαρά, κλασικά εικονογραφημένα, διαπλανητικά, ξενόγλωσσα, κ.α.

Σχόλιο: Εχει δημοσιευτεί σκίτσο του στο "Μίκυ Μάους" #39, στις 24 Μαρτίου 1967, ενώ ισχυρίζεται ότι ένας ακροατής του, του έκανε δώρο το 1ο τεύχος του μίκυ μάους.

index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=73328

index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=73331

ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΕΝΩΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΩΝ ΑΒΓΩΝ

Συλλέκτης: Νίκος Παπαγεωργίου (εθνολόγος)

Αριθμός: ~2200

Χρονολογία: 1892-σήμερα;

Περιγραφή: Τα αυγά της συλλογής προέρχονται από 35 κράτη (Ουκρανία, Τσεχία, Κίνα, Μεξικό, Αίγυπτο, Αιθιοπία, Κεντρική Αμερική, Ινδία, Αυστραλία...) και είναι φτιαγμένα από πολλά διαφορετικά υλικά, όπως πέτρα, ξύλο, αλάβαστρο, οψιδιανό, κρύσταλλο, ασήμι και χρυσό. Η συλλογή έχει μεγάλο εθνολογικό και εικαστικό ενδιαφέρον, καθώς προβάλλονται αντιλήψεις και δοξασίες των λαών που τα κατασκεύασαν για χρηστικούς ή διακοσμητικούς και λατρευτικούς λόγους.

Σχόλιο: Το πιο παλιό αβγό της πρωτότυπης αυτής συλλογής είναι σήμερα 120 ετών. Βρέθηκε τυχαία μέσα στη στεφανοθήκη της προγιαγιάς του εθνολόγου, η οποία είχε παντρευτεί το 1892, και ανήκει στην οικογένεια από τότε. Το συγκεκριμένο αβγό έχει μια ξεχωριστή θέση στο σπίτι του κ. Παπαγεωργίου, αφού άλλωστε αυτό αποτέλεσε το έναυσμα για την ιδέα της συλλογής. Πρόκειται για ένα αβγό από την Ουκρανία που συμβολίζει την καλή τύχη.

assets_LARGE_t_175762_54052337_type12128.jpg

assets_LARGE_t_175762_54052339_type12128.jpg

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ

Συλλέκτης: Δημήτρης Πιστιόλας (ταχυδρομικός υπάλληλος)

Αριθμός: ~940

Χρονολογία: 1947-σήμερα;

Περιγραφή: Πρόκειται για την μεγαλύτερη συλλογή του είδους παγκοσμίως, η οποία περιλαμβάνει ιστορικές μηχανές από τις παλαιότερες και σπανιότερες στον κόσμο, όλες σε κατάσταση λειτουργίας. Μερικές, είναι δικής του κατασκευής που χρονολογούνται από το 1947 και έπειτα,

Σχόλιο:Ο Δημήτρης Πιστιόλας ήθελε να σπουδάσει κινηματογράφο στην Ιταλία αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς. Έτσι αφιερώθηκε στη συλλογή μηχανών.

Άρχισε να διαβάζει βιβλία σε ηλικία 16 ετών, και ένα χρόνο αργότερα (το 1947) κατασκεύασε μια μηχανή προβολής με μια δικής του ευρεσιτεχνίας μέθοδο προβολής κινούμενης εικόνας.

Το "σταυρό της Μάλτας" (που είναι η καρδιά της κινηματογραφικής μηχανής), τον έφτιαξε λιμάροντας ένα νόμισμα των δυο δραχμών. Για την κατασκευή του φακού χρησιμοποίησε ένα κομμάτι κουτιού από γάλα εβαπορέ, ένα τυχαίο γυαλί από κιάλια κι ένα φακό από τα ματογυάλια της γιαγιάς!

Αμερικανοί και Σαουδάραβες συλλέκτες έκαναν γενναίες προσφορές για να αποκτήσουν τη συλλογή όμως αυτές δεν έγιναν δεκτές από τον ρομαντικό συλλέκτη, ο οποίος στεγάζει τους κόπους και τις στερήσεις σαράντα πέντε χρόνων σε ένα ημιυπόγειο στην Αθήνα. Παλεύει χρόνια να του δοθεί χώρος από το κράτος ή από τα κέντρα κινηματογράφου για να στεγάσει τη συλλογή του, χωρίς αποτέλεσμα ως τώρα.

Συχνά στο χώρο γίνονται προβολές ταινιών για τους φίλους.

Αφιέρωμα CNN

001ec94a26ba0aa99ac631.jpg

dsc02634.jpg?w=497&h=372

Συνεχίζεται......

Επεξεργασία από vintaz

• Last Seen:  

ΣΥΛΛΟΓΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Συλλέκτης: Θεόδωρος Χαραγκιώνης (πολιτικός μηχανικός-επιχειρηματίας)

Αριθμός: ~300

Χρονολογία: 1895-1980

Περιγραφή: Η συλλογή περιλαμβάνει ιστορικά κομμάτια όπως τη Mercedes 300 SL Gullwing του Πωλ Νιούμαν, την Chrysler Ιmperial κατασκευής 1959 που ανήκε στον Ρόμπερτ Πλαντ, μέλος του φημισμένου αμερικανικού ροκ συγκροτήματος Led Ζeppelin, την Lancia Αurelia κατασκευής 1953, προσωπικό αυτοκίνητο του Lorenzo Βandini (διάσημου οδηγού της Formula 1), την Cadillac Seville Gucci του 1979, με σαλόνι ειδικά σχεδιασμένο από τον Οίκο Gucci, τη Chevrolet Corvette Stingray, η γνωστή «στρίγγλα» με την οποία ο αείμνηστος Τζόνι Πεσμαζόγλου κέρδισε πολλά ελληνικά πρωταθλήματα και αποτελεί ευγενική προσφορά της οικογένειάς του, καθώς και αυτοκίνητα που ανήκαν σε δούκες (π.χ η Αston Martin Lagonda που ανήκε στο Δούκα του Westminster), βαρόνους και μέλη της Βουλής των Λόρδων.

Σχόλιο: Η συλλογή εκτίθεται στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.

Το αρχαιότερο όχημα της συλλογής που εκτίθεται στο Μουσείο είναι μια πυροσβεστική αντλία του 1895 ουγγρικής προέλευσης και το νεότερο είναι μια Mercedes Benz 450 SL του 1980.

Τα αυτοκίνητα είναι επισκευασμένα και διατηρημένα σε εξαιρετική κατάσταση

Φωτογραφίες

post-6467-0-45527200-1357049403_thumb.jpg post-6467-0-03404900-1357049428_thumb.jpg

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ

Συλλέκτης: Φώτης Καγγελάρης (διδάκτωρ ψυχοπαθολογίας-συγγραφέας)

Αριθμός: ~1000 μάσκες, 1000 συνοδευτικά αντικείμενα και 200 μαριονέτες;

Χρονολογία: 1999-σήμερα;

Περιγραφή: Η συλλογή περιλαμβάνει μάσκες τελετουργικές από όλες σχεδόν τις χώρες του πλανήτη, φιλοτεχνημένες με διάφορους τρόπους και υλικά, που προβάλλουν τα ήθη και τα έθιμα λαών, φυλών και εθνοτήτων των πιο διαφορετικών πολιτισμών. Ορισμένες είναι σπάνιες, καθώς ανήκουν σε φυλές που ήδη εξαφανίστηκαν ή βρίσκονται υπό εξαφάνιση. Όλες, όμως, είναι ταυτισμένες με την καθημερινή ζωή, ή μια ιδιαίτερη τελετουργία, με γάμους και κηδείες, γιορτές σοδειάς, θεραπείας μαγείας ή μύησης. Φοριούνται από επίλεκτα μέλη της κοινότητας – μάγους, σαμάνους, αρχηγούς αλλά και από απλούς χορευτές και δρώντα πρόσωπα στις τελετές.

-Διαθέτει επίσης μια άλλη συλλογή από 200 περίπου μαριονέτες (όχι του θεάτρου σκιών) κυρίως από την Αφρική και την Ασία. Πρόκειται για μαριονέτες θεάτρου, θρησκευτικών δρώμενων (Ραμαγιάνα), αλλά και παραστάσεων σχολιασμού της καθημερινότητας και της κοινωνίας, που κατέχουν μία εξέχουσα θέση στη ζωή των χωρών αυτών (ολονύκτιες παραστάσεις με τη συμμετοχή όλης της οικογένειας, φαγητών και στρωμάτων).

Σχόλιο: Η συλλογή του έχει εκτεθεί σε πολλές χώρες και περιλαμβάνεικυρίως εθνολογικές μάσκες. Έχει και μια συλλογή από μάσκες θεάτρου, π.χ. όλα τα προσωπεία της commedia dell’ arte, αλλά κυρίως είναι εθνολογικές. Υπάρχουν τρεις εκδοχές της μάσκας στο δυτικό κόσμο. Η μάσκα στο θέατρο, η μάσκα στις απόκριες και η προσέγγιση της εθνολογικής μάσκας από μια καλλιτεχνική σκοπιά, η οποία ήταν και αυτή που έδωσε το έναυσμα στον μοντερνισμό.

-θεωρείται από τους μεγαλύτερους συλλέκτες μασκών στον κόσμο.

post-6467-0-92537400-1357049212_thumb.jpg post-6467-0-46598900-1357049231_thumb.jpg

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΞΥΣΤΡΕΣ, ΓΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙΑ

Συλλέκτης: Δήμητρα Κουτσουρίδου (υπεύθυνη της έκθεσης)

Αριθμός: ~12.500 ξύστρες μολυβιών (Ρεκόρ Γκίνες), 7.200 γόμες και 1.000 μολύβια με γόμα.

Χρονολογία: 1992-σήμερα;

Περιγραφή: Η συλλογή περιλαμβάνει ξύστρες μοναδικές, φτιαγμένες από διάφορα υλικά και προερχόμενες απ' όλο τον κόσμο. Το διαστημόπλοιο Κολούμπια, μια μπάμπουσκα από τη Ρωσία, ένας ελέφαντας από το Μέτσοβο, υδρόγειες σφαίρες, ρολόγια, τηλέφωνα, φρούτα και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς σε σχήμα ξύστρας.

Σχόλιο: Από το 2004 η συλλογή της εκτίθεται μόνιμα στο Δημοτικό Σχολείο Βαλτόνερων.

Aγαπημένο κομμάτι της συλλογής της είναι το ομοίωμα-ξύστρα του Κολούμπια που της έστειλαν από τη ΝΑΣΑ.

Συγχρόνως διαθέτει τη 2η μεγαλύτερη συλλογή στον κόσμο σε γόμες ή σβήστρες, όπως τις αποκαλεί η ίδια. Χρειάζεται ακόμα γύρω στα 2.000 κομμάτια για να ξεπεράσει την Αμερικανίδα, που σήμερα έχει το ρεκόρ, και να γραφτεί για δεύτερη φορά στο βιβλίο Γκίνες.

Αξιοθαύμαστο είναι το γεγονός ότι ξεκίνησε τον άθλο της όντας τυφλή από τα 8 της χρόνια.

Και ένα υπέροχο σχόλιο που διάβασα: "Το σημαντικό δεν είναι το ότι μπήκε στο Γκινες αλλα το ότι μπορεί και αναγνωρίζει τις χιλιάδες ξυστρες της με την αφή!"

Βίντεο

post-6467-0-93933000-1357050615_thumb.jpg post-6467-0-09822800-1357050639_thumb.jpg

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΟΧΥΛΙΩΝ

Συλλέκτης: Δημήτρης Μυταράς (ζωγράφος-ακαδημαϊκός)

Αριθμός: ~10000; Έχει δηλώσει: "Δεν τα έχει καταμετρήσει, αλλά είναι τόσα πολλά, που μπορούμε να φτιάξουμε δύο μουσεία και να έχω και μία συλλογή."

Χρονολογία: 1944-σήμερα;

Περιγραφή: Η συλλογή περιλαμβάνει όλα σχεδόν τα είδη που βρίσκονται στις ελληνικές θάλασσες και τεράστιο αριθμό ειδών από άλλες περιοχές του πλανήτη, από τη Σιβηρία μέχρι τον Κόλπο του Μεξικού. Όστρακα ολόλευκα, πορτοκαλί, κόκκινα, με καφετιές πιτσιλιές, όστρακα στρογγυλά , πτυχωτά, σπειροειδή, με προεξοχές κι αγκάθια, άλλα μικρά σαν σποράκια κι άλλα στο μέγεθος καρπουζιού.

Η δυσκολία στη συγκεκριμένη συλλογή είναι να συγκεντρώσεις κοχύλια άλλων ηπείρων και άλλων θαλασσών.

Σχόλιο: Θεωρείται η μεγαλύτερη συλλογή του είδους στην Ευρώπη και μία από τις μεγαλύτερες συλλογές κοχυλιών στον κόσμο με είδη από κάθε σχεδόν θάλασσα του πλανήτη.

Μαζί με τον Κάρολο Βράτιτς-κορυφαίο στην υποβρύχια έρευνα και την υδροβιολογία- εξέδωσαν το 1997 το βιβλίο "Σαράντα ελληνικά κοχύλια".

-Έχει δώσει έως 50.000 ευρώ για μια συλλογή πριν από αρκετά χρόνια ενώ κάποια σπάνια είδη τα έχει από 3 φορές το καθένα.

-Δεν τα μαζεύει από τη θάλασσα καθώς το Αιγαίο θεωρείται φτωχό σε οστρακοειδή πέλαγος. Αγοράζει κυρίως από αγορές του Παρισιού, του Βερολίνου και της Ιταλίας.

Τα κοχύλια του Δημήτρη Μυταρά είναι φυλαγμένα στο ατελιέ του, αθέατα από το ευρύ κοινό.

Στο μέλλον, η συλλογή θα μοιραστεί σε 3 μουσεία:

-Ένα μεγάλο μέρος προβλέπεται να καταλήξει στο Ευγενίδειο Ίδρυμα, όπου θα δημιουργηθεί ένα μεγάλο μουσείο με όστρακα.

-Ένα άλλο τμήμα της συλλογής- αποκλειστικά με ελληνικά- θα πάει στο Μεσογειακό Ενυδρείο του Ηρακλείου.

-Ένα τρίτο μέρος (~3000 κοχύλια) προβλέπεται να δοθεί στο μουσείο που σχεδιάζει ο Δήμος Χαλκιδαίων σε μια υπόγεια πέτρινη δεξαμενή της εποχής της Τουρκοκρατίας κάτω από την Πλατεία Πεσόντων Οπλιτών.

post-6467-0-48738700-1357050735_thumb.jpg post-6467-0-83824600-1357050747_thumb.jpg

Συνεχίζεται...

Επεξεργασία από vintaz

• Member ID:  25978
  • Topic Count:  15
  • Content Count:  927
  • Achievement Points:  927
  • With Us For:  4494 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

ενδιαφέρον το ποστ των συλλογων καθε είδους.! thx για το sharing :best:

• Member ID:  25133
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  281
  • Content Count:  6494
  • Achievement Points:  6560
  • Days Won:  44
  • With Us For:  4658 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Θα συνεχιστεί τελικά, vintaz;

Μέρος της συλλογής παιχνιδιών του παλαιοπώλου κ. Βαβάτση εκτίθεται στο υπόγειο του καταστήματός του Αντικερασμός, το οποίο έχει αναφερθεί εδώ στο φόρουμ

post-5259-13166299588949.gif

• Last Seen:  

Θα συνεχιστεί τελικά, vintaz;

Ναι...έχω ετοιμάσει ήδη 2 απλά έχω ένα πρόβλημα με το ανέβασμα...δεν μου περνάνε οι φωτογραφίες...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αλλά μάλλον πρόκειται για ιό στον υπολογιστή μου...κανένα καλό free antivirus; Δυστυχώς το avast δεν έκανε τίποτα.

Υ.Γ.: σΟς!! Ενα antivirus. :( ...Με firefox δεν μου ανέβαζε, δοκίμασα με internet explorer, μου πέρασε το 1 θέμα και το 2ο πάλι κόλλησε και δεν το περνάει....δηλαδή τις φωτό. :(

Επεξεργασία από vintaz

• Member ID:  27235
  • Topic Count:  48
  • Content Count:  1360
  • Achievement Points:  1360
  • Days Won:  1
  • With Us For:  4451 Days
  • Last Seen:  

Mήπως χρειάζεται αναβάθμιση ο Firefox? Μήπως οι φωτογραφίες που προσπαθείς να ανεβάσεις είναι σε μορφή .bmp? Γιατί αργούν πολύ να ανέβουν. Είναι πολύ όμορφο το θέμα που ξεκίνησες και θα ήθελα να δω τις υπόλοιπες συλλογές. :best:

Update:

Κάτι παίζει γιατί και εγώ προσπάθησα να ανεβάσω φωτογραφία και δεν την φορτώνει με τίποτα.

Επεξεργασία από Lampirella

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Ειλικρινά δεν ξέρω....έχω ήδη έτοιμα τη συλλογή κοχυλιών και αυτοκινήτων αλλά δεν μπορώ να τα ανεβάσω. Δηλαδή τις φωτογραφίες...το κείμενο ανεβαίνει αλλά χωρίς εικόνες δεν αξίζει. :(

Ο firefox είναι ενημερωμένος, και οι φωτογραφίες είναι jpeg. Πάντως και στο θέμα με το χριστουγενιάτικο δέντρο της ντίσνευ από χρυσάφι, μία φωτογραφία έχει σβηστεί και δεν μπορώ να την ξαναανεβάσω.

Υποθέτω ότι θα είναι κάποιο κακόβουλο πρόγραμμα που ενδεχομένως υπάρχει στον υπολογιστή μου, αλλά αν το κάνει και σε εσένα περιπλέκουν τα πράγματα.

• Member ID:  27235
  • Topic Count:  48
  • Content Count:  1360
  • Achievement Points:  1360
  • With Us For:  4451 Days
  • Last Seen:  

Ίσως κάποιο glitch του προγράμματος που ανεβάζουμε φωτογραφίες στο φόρουμ. Είμαι σίγουρη ότι θα λυθεί σύντομα. :best:

Ενημέρωσα και τα παιδιά του φόρουμ να το έχουν στα υπ' όψιν.

Επεξεργασία από Lampirella

• Member ID:  1076
  • Group:  Technician
  • Topic Count:  171
  • Content Count:  2479
  • Achievement Points:  2442
  • Days Won:  4
  • With Us For:  6579 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Ειλικρινά δεν ξέρω....έχω ήδη έτοιμα τη συλλογή κοχυλιών και αυτοκινήτων αλλά δεν μπορώ να τα ανεβάσω. Δηλαδή τις φωτογραφίες...το κείμενο ανεβαίνει αλλά χωρίς εικόνες δεν αξίζει. :(

Ο firefox είναι ενημερωμένος, και οι φωτογραφίες είναι jpeg. Πάντως και στο θέμα με το χριστουγενιάτικο δέντρο της ντίσνευ από χρυσάφι, μία φωτογραφία έχει σβηστεί και δεν μπορώ να την ξαναανεβάσω.

Υποθέτω ότι θα είναι κάποιο κακόβουλο πρόγραμμα που ενδεχομένως υπάρχει στον υπολογιστή μου, αλλά αν το κάνει και σε εσένα περιπλέκουν τα πράγματα.

Γειά σου και χρόνια πολλά!

Μπορείς σε παρακαλώ να ξαναδοκιμάσεις τώρα και να μου πεις αν δουλεύει;

Ευχαριστώ.

:beer:

• Member ID:  25820
  • Topic Count:  7
  • Content Count:  402
  • Achievement Points:  402
  • With Us For:  4527 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Εξαιρετικη ιδεα κ δουλεια! :clap2: :clap2:

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Γειά σου και χρόνια πολλά!

Μπορείς σε παρακαλώ να ξαναδοκιμάσεις τώρα και να μου πεις αν δουλεύει;

Ευχαριστώ.

:beer:

Χρόνια πολλά. Σου έστειλα πμ χθες, σε μια προηγούμενη συζήτησή μας. Πάντως συνεχίζω να αντιμετωπίζω προβλήματα με τις φωτογραφίες.

Επίσης μπορεί κάποιος moderator να του στείλω 2 εικόνες και να μου τις ανεβάσει γιατί δεν τα έχω καταφέρει;

• Member ID:  5259
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  207
  • Content Count:  9437
  • Achievement Points:  9439
  • Days Won:  100
  • With Us For:  6149 Days
  • Last Seen:  

Χρόνια πολλά. Σου έστειλα πμ χθες, σε μια προηγούμενη συζήτησή μας. Πάντως συνεχίζω να αντιμετωπίζω προβλήματα με τις φωτογραφίες.

Επίσης μπορεί κάποιος moderator να του στείλω 2 εικόνες και να μου τις ανεβάσει γιατί δεν τα έχω καταφέρει;

στειλε :beer6:

edit: επειδη λογικα δεν θα μπορέσεις να τις επισυναψεις στο πμ. στειλε μου λινκ, ή σου δίνω το mail μου να μου τις στειλεις εκει

Επεξεργασία από Kabuki