tik Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 5, 2012 Member ID: 25133 Group: Veterans Topic Count: 281 Content Count: 6474 Reputation: 63948 Achievement Points: 6540 Days Won: 44 With Us For: 4589 Days Status: Offline Last Seen: 22 λεπτά πριν Age: 48 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 5, 2012 Για τον Μποστ νομίζω δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Όποιος ιερόσυλος δεν τον γνωρίζει, να πατήσει επειγόντως εδώ. Όσον αφορά στο βιβλίο, είναι μια μικρή συλλογή ορέων κειμένων. Περιλαμβάνει: Το διάσημο θεατρικό έργο Φαύστα ή η απολεσθείς κόρη (Ιλαροτραγωδία 1964) Δύο κείμενα με ταξιδιωτικές εντυπώσεις: Στη χώρα των τουλιπών και Αιγαίον αφτό το άγνοστον (sic) Μια ανταπόκριση από το θέατρο της Επιδαύρου με τίτλο Ηρακλής Μαινόμενος Δύο άλλα κείμενα γενικότερου ενδιαφέροντος: Το σενάριο και Το επάγγελμα της μητρός μου Επίσης, λίγες εικόνες εντός και εκτός κειμένου. Γενικώς, μια πολύ καλή δόση Μποστ. Για την ιστορία, κομμάτια από τη Φαύστα περιλαμβάνονται στον σχετικά πρόσφατο δίσκο των Mode Plagal. Ένα δείγμα μπορείτε να ακούσετε στο ΓιουΤιουμπ 14 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 9, 2013 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13099 Reputation: 105565 Achievement Points: 13121 Days Won: 138 With Us For: 6255 Days Status: Offline Last Seen: 21 λεπτά πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 9, 2013 Έπεσε στα χέρια μου το βιβλίο ''Η ιστορία της κυρίας ΟΥ", του Κώστα Παπαϊωάνου (1982 Καστανιώτης). Ο συγγραφέας χρησιμοποιεί αποσπάσματα από άλλα βιβλία, μεταξύ των οποίων η ''Φαύστα" και το "Αληλογραφεία με τον Κόστα" επίσης του Μποστ. Παρεμπιπτότως αναφέρω ένα λογοπαίγνιο που κάνει ο συγγραφέας για τον ΜΠΟΣΤ = Μνήμη Παλαιών Όμορφων ΣΤιγμών. 6 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις