leonidio Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 6, 2012 Member ID: 12189 Group: Veterans Topic Count: 848 Content Count: 3050 Reputation: 41821 Achievement Points: 3061 Days Won: 28 With Us For: 5375 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 22 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 6, 2012 Η ιδέα να σκανάρω τα ημερολόγια μου ήρθε μετά από μια επικοινωνία με τον jval και μετά μου δόθηκαν πολύτιμες οδηγίες από τον Pavlos the Paingiver. Συνεπώς, ευχαριστώ πολύ και τους δύο για την έμπνευση και την καθοδήγηση αντίστοιχα. Χωρίς αυτούς δεν θα διαβάζατε αυτό το τόπικ. Ο γελοιογράφος Χρήστος Ζωίδης έχει εικονογραφήσει πολλά ημερολόγια με διαφορετική θεματολογία. Μπορείτε να δείτε ένα μαζί με συνέντευξή του εδώ. Αυτά είναι ημερολόγια που, όπως γράφω κι εγώ στο ίδιο τόπικ, διακινούνται σχεδόν αποκλειστικά σε σχολεία, αφού τα παραγγέλνουν και τα πουλάνε οι μαθητές για να καλύψουν κάποια από τα έξοδα των εκδρομών τους. Και φυσικά τα πρώτα θύματα/αγοραστές είναι οι καθηγητές... Το ημερολόγιο του 2009 (ή ένα από αυτά, γιατί δεν υπάρχει μόνο ένα) με θέμα την οικολογία. 15 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
nikostax Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 6, 2012 Member ID: 13734 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 62 Reputation: 939 Achievement Points: 62 Days Won: 0 With Us For: 5096 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 20, 2021 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 6, 2012 (Επεξεργασία) Πολυ ομορφη δουλεια.Ο Χρηστος Ζωιδης πιστευω οτι ειναι απο τους πιο ταλαντουχους γελοιογραφους που υπαρχουν.. Leonidio σε ευχαριστουμε για το σκαναρισμα.. Επεξεργασία Ιανουαρίου 6, 2012 από nikostax 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
vaios Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 8, 2012 Member ID: 7467 Group: Veterans Topic Count: 364 Content Count: 1062 Reputation: 12300 Achievement Points: 1062 Days Won: 45 With Us For: 5844 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 13 Age: 70 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 8, 2012 Κι ένα του 2009 με περιεχόμενο ίδιο με του 2010. Θέμα η ακρίβεια, αλλά με άλλο εξώφυλλο. Vaios 12 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις