ramirez Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 23, 2011 Member ID: 2298 Group: Members Topic Count: 1794 Content Count: 5311 Reputation: 35528 Achievement Points: 5320 Days Won: 14 With Us For: 6398 Days Status: Offline Last Seen: Τρίτη στις 10:35 PM Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 23, 2011 Ο γνωστός σε όλους από τη δουλειά του στο "9" Ηλίας Κυριαζής έβγαλε προ ημερών ένα περιοδικό σε Αγγλική γλώσσα. Φανζινάκι ουσιαστικά αλλά με πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης. Μου φαίνεται βέβαια λίγο περίεργο να χρειάζεται κάτι τέτοιο ως εργαλείο promotion για την Αμερικάνικη αγορά, έχοντας ήδη δουλέψει σε δύο mini series των Ghostbusters και έχοντας γράψει και σκιτσάρει το Falling for Lionheart για την IDW. Όπως και να 'χει, η ιστορία του κόμικ είναι συμπαθητική και το σκίτσο εξαιρετικό. Μπορείτε να διαβάσετε 5 σελίδες από το περιοδικό εδώ. Αφιέρωμα στον Ηλία Κυριαζή 24 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dark Chris Δημοσιεύτηκε Απριλίου 3, 2012 Member ID: 12722 Group: Members Topic Count: 176 Content Count: 7346 Reputation: 39605 Achievement Points: 7346 Days Won: 40 With Us For: 5272 Days Status: Offline Last Seen: 23 ώρες πριν Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 3, 2012 Συμφωνώ. Το σχέδιο είναι εξαιρετικό. Και ενώ ήταν εξαιρετικό ως α/μ, το ίδιο καλά θα του πήγαινε και το χρώμα. Και η ιστορία ήταν καλή. Λίγο fantasy, λίγο sci-fi, λίγο dystopian future. Κύλησε ευχάριστα. Αλλά ήταν μικρό. 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Kabuki Δημοσιεύτηκε Απριλίου 4, 2012 Member ID: 5259 Group: Veterans Topic Count: 207 Content Count: 9437 Reputation: 77034 Achievement Points: 9439 Days Won: 100 With Us For: 6080 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 30 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 4, 2012 Παρόλο που ήταν ακριβούτσικο για τις σελίδες του - 5 ευρώ - δεν τα μετάνιωσα. Εξαιρετικό το σχέδιο όπως είπαν και πιο πάνω, μου άρεσε πολύ και το στόρυ. Πολύ καλή κεντρική ιδέα, ρυθμός που κυλά η ιστορία και ανατροπή στο τέλος... (κι εγώ θα το ήθελα λίγο μεγαλύτερο) Συστήνεται! 11 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
figolfin Δημοσιεύτηκε Απριλίου 4, 2012 Member ID: 7294 Group: Veterans Topic Count: 74 Content Count: 1543 Reputation: 11759 Achievement Points: 1543 Days Won: 9 With Us For: 5860 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 9, 2018 Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 4, 2012 Συστήνεται; Σου μιλάει το τεύχος; Το δικό μου αντίτυπο δεν μου συστήθηκε Όντως, πολύ καλή δουλειά. Και το σχέδιο και η όλη ιδέα του σεναρίου. Λίγο μεγαλύτερο, θα μπορούσε. Αλλά ίσως έτσι είναι και πιο δεμένο, σαν ιστορία, Και συμφωνώ ότι θα μπορούσε, επίσης να είναι και λίγο φτηνότερο. Αλλά δεν πειράζει. Άξια προσθήκη στη συλλογή ενός. 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Απριλίου 4, 2012 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121442 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6556 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 4, 2012 Δυστυχώς η μία από τις 2 απογοητευτικές αγορές μου στο con. Η άλλη ήταν το Womanthology... Ουσιαστικά Ο τελευταίος δράκος της Γης έχει πάρει ανθρώπινη μορφή και κρατάει αλυσοδεμένη στη σπηλιά του μια γυναίκα μέταλλο για να του φτιάξει το μεγαλύτερο μεταλλικό γλυπτό δράκου που έγινε ποτέ. Όμως αυτό ήταν πρόφαση για να της ξυπνήσει τον επαναστατικό χαρακτήρα της, ώστε να μεταμορφωθεί σε πραγματικό δράκο και να την πιάσει όντας η ίδια επιτέλους ένα επάξιο έπαθλο... 9 #234 Με άλλα λόγια, μιλάμε για τη μετεξέλιξη, αν όχι την ίδια γυναίκα μέταλλο, που είδαμε μέσα από τις σελίδες του 9 στο Blockbuster, με ελάχιστες διαφοροποιήσεις: καταπιεσμένη & συνεχώς κακοποιούμενη γλύπτρια που τη σκοτώνει ο τελευταίος ερωμένος της με αποτέλεσμα το πνεύμα της να καταλάβει το τελευταίο γλυπτό της που είναι η γυναίκα μέταλλο. Αλλά σε post apocalyptic με δράκο. Η αναλογία τιμής/σελίδων είναι ίδια με την Ιλιάδα με τη διαφορά ότι η Ιλιάδα μου άρεσε, αυτό όχι. 5.6/10 λόγω σχεδίου, που είναι το πιο λεπτομερές που έχω δει από Κυριαζή... ++for the record, βγήκαν 250 αντίτυπα και έχει σχεδόν εξαντληθεί. 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Kabuki Δημοσιεύτηκε Απριλίου 4, 2012 Member ID: 5259 Group: Veterans Topic Count: 207 Content Count: 9437 Reputation: 77034 Achievement Points: 9439 Days Won: 100 With Us For: 6080 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 30 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 4, 2012 Δυστυχώς η μία από τις 2 απογοητευτικές αγορές μου στο con. Η άλλη ήταν το Womanthology... Ουσιαστικά Ο τελευταίος δράκος της Γης έχει πάρει ανθρώπινη μορφή και κρατάει αλυσοδεμένη στη σπηλιά του μια γυναίκα μέταλλο για να του φτιάξει το μεγαλύτερο μεταλλικό γλυπτό δράκου που έγινε ποτέ. Όμως αυτό ήταν πρόφαση για να της ξυπνήσει τον επαναστατικό χαρακτήρα της, ώστε να μεταμορφωθεί σε πραγματικό δράκο και να την πιάσει όντας η ίδια επιτέλους ένα επάξιο έπαθλο... 9 #234 Με άλλα λόγια, μιλάμε για τη μετεξέλιξη, αν όχι την ίδια γυναίκα μέταλλο, που είδαμε μέσα από τις σελίδες του 9 στο Blockbuster, με ελάχιστες διαφοροποιήσεις: καταπιεσμένη & συνεχώς κακοποιούμενη γλύπτρια που τη σκοτώνει ο τελευταίος ερωμένος της με αποτέλεσμα το πνεύμα της να καταλάβει το τελευταίο γλυπτό της που είναι η γυναίκα μέταλλο. Αλλά σε post apocalyptic με δράκο. Η αναλογία τιμής/σελίδων είναι ίδια με την Ιλιάδα με τη διαφορά ότι η Ιλιάδα μου άρεσε, αυτό όχι. 5.6/10 λόγω σχεδίου, που είναι το πιο λεπτομερές που έχω δει από Κυριαζή... ++for the record, βγήκαν 250 αντίτυπα και έχει σχεδόν εξαντληθεί. γούστα είναι αυτά... αυστηρέ μου ! 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Απριλίου 4, 2012 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13098 Reputation: 105559 Achievement Points: 13120 Days Won: 138 With Us For: 6255 Days Status: Offline Last Seen: 5 ώρες πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 4, 2012 Εγώ πάντως το πήρα...... 116/250 ...... και μου άρεσε. 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
kaklamoney Δημοσιεύτηκε Απριλίου 4, 2012 Member ID: 23405 Group: Members Topic Count: 18 Content Count: 370 Reputation: 2510 Achievement Points: 370 Days Won: 1 With Us For: 4785 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 1, 2016 Age: 29 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 4, 2012 και εγω το πηρα . καλο και σύντομο ,χωρις να φλιαρει . το σχεδιο εξαιρετικό ! 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
nquees Δημοσιεύτηκε Απριλίου 4, 2012 Member ID: 22418 Group: Members Topic Count: 34 Content Count: 640 Reputation: 7545 Achievement Points: 640 Days Won: 0 With Us For: 4824 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 05:12 PM Age: 49 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 4, 2012 και εγω το πηρα...115/250 γιατι μου αρεσουν οι δουλειες του Κυριαζη.Παρ'ολο που τα αγγλικα μου δεν ειναι και πολυ σοι..(για την ακριβεια ειναι αισχρα).Το σχεδιο του ειναι πιο "γεματο" απο καθε αλλη φορα. 11 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
JohnnyMZ Δημοσιεύτηκε Μαίου 17, 2012 Member ID: 9146 Group: Veterans Topic Count: 116 Content Count: 1737 Reputation: 12590 Achievement Points: 1737 Days Won: 14 With Us For: 5731 Days Status: Offline Last Seen: 8 ώρες πριν Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 17, 2012 Κι εγώ το διάβασα! (καιρό πριν αλλά τώρα θυμήθηκα να γράψω ) Σίγουρα η τιμή παραήταν υψηλή για τις σελίδες του. Αλλά το άτιμο, ήταν ακαταμάχητο! Το σχέδιο, όμορφο και λεπτομερές, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Ο Κυριαζής βελτιώνεται συνεχώς, και βλέποντας αυτό αναρρωτιέσαι ποιο θα είναι το επόμενο σκαλοπάτι που θα φτάσει. Και η ιστορία όμως δεν πάει πίσω, ενδιαφέρουσα και, επειδή είναι τόσο σύντομη, δεν τη βαριέσαι! Σίγουρα θα μπορούσε άνετα να ξεδιπλωθεί σε περισσότερες σελίδες, αλλά κι έτσι είναι ένα φοβερό εργάκι. (εγώ έτυχα το 200/250) 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
zoo Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 18, 2012 Member ID: 832 Group: Veterans Topic Count: 197 Content Count: 4143 Reputation: 15912 Achievement Points: 4143 Days Won: 12 With Us For: 6526 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 18, 2012 Εγώ πήρα του Ορέστη (που προφανώς δεν του άρεσε ) και μπορώ να πω ότι το χάρηκα! Ξεκάθαρα short story, οπότε όχι, δεν χρειαζόμουν παραπάνω σελίδες. Το σχέδιο εξαιρετικό, η δυναμική των χαρακτήρων, οι εσωτερικές συγκρούσεις της γυναίκας μέταλο και η ιδιαίτερη συλλογιστική του Dragon όλα πολύ όμορφα δωσμένα. Δεν είναι αγορά value for money, αλλά είναι σίγουρα value. All in all iLike 11 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις