leonidio Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 17, 2011 Member ID: 12189 Group: Veterans Topic Count: 848 Content Count: 3050 Reputation: 41822 Achievement Points: 3061 Days Won: 28 With Us For: 5377 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 22 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 17, 2011 Και τελικά, λίγες μέρες πριν από τη λήξη του έτους, η Anubis κυκλοφορεί ένα ακόμα υπερηρωικό κόμικ πρόσφατης σοδειάς. H "αναπόφευκτη" συνέχεια του Civil War και τα λοιπά. Φοβάμαι ότι απευθύνεται στους πολύ φανατικούς των υπερηρωικών κόμικς. Κάτι μου λέει ότι προλειάνει το έδαφος για την ταινία Avengers και ίσως (δική μου εκτίμηση) για κάποιο κόμικ - ψιλοαρπαχτή που θα βγάλει η εκδοτική ενόψει της ταινίας (αλά Thor ένα πράμα). Τα σχόλια εδώ είναι ενδεικτικά για το τι θα διαβάσουν οι τολμηροί που θα το αγοράσουν. Τα καλά νέα είναι ότι τα εκδοτικά στάνταρ της Anubis παραμένουν στα ίδια, υψηλά επίπεδα και ότι η τιμή δεν είναι παράλογη. 26 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 22, 2013 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117470 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6402 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 22, 2013 Καθαρά για αρχειακούς σκοπούς, τα φύλλα που περιλαμβάνει η διανομή του τόμου στα περίπτερα τον Δεκέμβριο του 2013. Ενωμένα (αρκετά πρόχειρα) στο φώτοσοπ λόγω μεγέθους. 15 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 2, 2014 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117470 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6402 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 2, 2014 Ok, το είχα παρακάμψει το event στα Αγγλικά, το διάβασα τελικά μεταφρασμένο. Το περίμενα αρκετά χειρότερο, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν καλό.Τίγκα στις κοινοτοπίες είναι. Αλλά διαβάζεται, για μια φορά και μόνο. 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
falconara90 Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 2, 2014 Member ID: 21842 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 1519 Reputation: 9696 Achievement Points: 1519 Days Won: 0 With Us For: 4851 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 15, 2021 Age: 34 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 2, 2014 Εμένα αυτή η φορά μου φάνηκε πολύ δύσκολη. Το Event ήταν τόσο χάλια, που μέχρι και οι Fantastic Four προτίμησα να το δουν στη τηλεόραση, παρά να λάβουν μέρος 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 2, 2014 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117470 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6402 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 2, 2014 Βασικά ήταν Avengers event. Εδώ μέχρι και το Wolverine τον είχαν σε cameo. 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 10, 2014 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121444 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6558 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 10, 2014 (Επεξεργασία) Το περίμενα χάλια. Όμως προσωπικά, διαβάζοντάς το από την OMGNC ΚΑΤΑΠΟΡΩΘΗΚΑ!!!!!!! SENTRYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά πρώτα μια εισαγωγούλα, με basic spoilers: Το τσουνάμι των αλλεπάλληλων major crossovers ξεκίνησε με το Avengers Disassembled, όπου οι Avengers του volume 3 αποδεκατίζονται λόγω της παράνοιας που έχει καταλάβει την Scarlet Witch! Και κάπως έτσι οδηγούμαστε στο House Of M που καταλήγει να φτιάξει έναν εναλλακτικό αλλά ιδεατό για αυτήν κόσμο, τον οποίο όμως καταλαβαίνουν οι ήρωες και της το χαλάνε, με αποτέλεσμα να ξεστομίσει το κοσμοϊστορικό It's all downhill from here για όλους τους μεταλλαγμένους, αφού σχεδόν όλοι χάνουν τις δυνάμεις τους κλπ... Μετά οδηγούμαστε στο Civil War, τον εμφύλιο πόλεμο των υπερηρώων στο οποίο διακυβεύεται το δικαίωμα της μυστικής ταυτότητας. Η μια πλευρά με επικεφαλή τον Iron Man δηλώνει κατά και όλα στο φως, η άλλη μεριά με επικεφαλή τον Cap δηλώνει υπέρ. Δυστυχώς θα νικήσει η πρώτη μεριά, με τις γνωστές πολύ άσχημες συνέπειες. Όμως πλέον έχει τεθεί σε κίνηση ένα ντόμινο κατάρρευσης. Ξεπηδούν καμιά ντουζίνα ομάδες Avengers, όπου οι Mighty είναι οι "νόμιμοι" και οι New πλέον το "αντάρτικο". Και προτού καλά καλά ηρεμήσουν τα πράματα, ο Hulk επιστρέφει αυτοκράτορας και πλήρως ταπηροκρανιωμένος, διεξάγοντας τον World War Hulk, τον δικό του παγκόσμιο πόλεμο ενάντια στους υπερήρωες που τον έστειλαν στο διάστημα (βλ.Planet Hulk). Τελικά ηττάται. Κι ενώ όλα φαίνονται να ηρεμούν, η Secret Invasion των Skrulls ξεκινάει, όπου skrulls έχουν πάρει τη μορφή και θέση αρκετών ανθρώπων, ανάμεσά τους και υπερήρωες! Στην τελική μάχη, ο Osborn νικάει τη βασίλισσα των skrulls, μαζί με τους Thunderbolts του (πρώην υπερκακοί), κάνοντας πολύ καλή εντύπωση στα media, με αποτέλεσμα να αναλάβει αρχηγός της SHIELD. Την οποία διαλύει και φτιάχνει την HAMMER, κάνοντας τους Thunderbolts του, τους διαβόητους Dark Avengers. στην πιο μαύρη/dark αλλά και ιστορική περίοδο της Marvel, Στην Dark Reign... ...το τέλος της οποίας σημαίνει η παρούσα πολιορκία του Asgard από τους υπερηρώες του Osborn/πλέον Iron Patriot. Μετά ξεκινάει η Heroic Age. Προσωπικά, είχα πολύ καιρό να ανατριχιάσω τόσες φορές διαβάζοντας υπερηρωικό κόμικ... 9.871/10 από εμέ. Αλλά πρέπει να έχετε διαβάσει έστω τη βασική Dark Reign για να το εκτιμήσετε. Πρόκειται για ένα ΕΠΙΚΟΤΑΤΟ τέλος, μιας πολύ ταραγμένης περιόδου! Επεξεργασία Ιουνίου 10, 2014 από DJO 5 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 11, 2014 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99880 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4865 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 10:39 PM Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 11, 2014 Μετά από έναν χρόνο που το είχα αγοράσει (με την προσφορά της Anubis στα περίπτερα) ήρθε εχθές η ώρα του και το διάβασα...! Αν και δεν είμαι μεγάλος γνώστης των υπερηρωικών κόμικς,όπως έχω πει πολλές φορές στο φόρουμ,μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά...!Το σενάριο,σωστό μακελειό,με πάρα πολλούς χαρακτήρες τής Marvel να πολεμάνε μεταξύ τους...!Φοβερές μάχες στον αέρα και στο έδαφος...! Μεγάλη εντύπωση μου έκανε ο Sentry...!Τον συγκεκριμένο χαρακτήρα τον έμαθα τυχαία λίγο πριν διαβάσω το graphic novel από ένα app που έχω στο κινητό μου,το Guess The Superhero...! Πολύ bad ass τύπος που δεν μασάει με τίποτα...! Αλήθεια,έτσι χαλαρά σκότωσε τον Άρη (μας)...? Και το σχέδιο μπορώ να πω ότι με άφησε ικανοποιημένο...!Τα χρώματα ήταν πολύ έντονα και ειδικά η σκηνές των εκρήξεων με έκαναν να βλέπω τα καρέ για αρκετό διάστημα μέχρι να αλλάξω σελίδα...!Πραγματικά εντυπωσιακά...! 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Pilgrim Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 2, 2020 Member ID: 4607 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 546 Reputation: 3102 Achievement Points: 547 Days Won: 0 With Us For: 6157 Days Status: Offline Last Seen: 22 ώρες πριν Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 2, 2020 Το σενάριο δεν μου κάθεται με τίποτα. Ο Νόρμαν Όζμπορν αρχηγός (?!?) της Hammer. Και επιτίθεται στην Άσγκαρντ με τη βοήθεια του Λόκι.Άντε πες μέχρι εδώ οκ. Μαζί του έχει: Wolverine, Hawkeye και Amazing Spiderman και όλοι αυτοί συμφωνούν να επιτεθούν!!! Πλοκή μόνο και μόνο για μάχη. Άσε μας ρε Bendis... Εντάξει είχε δράση, είχε ωραίο σχέδιο, ωραία χρώματα αλλά σεναριακά δε στέκει.. 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hudson Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 4, 2023 Member ID: 32406 Group: Members Topic Count: 75 Content Count: 2635 Reputation: 26484 Achievement Points: 2677 Days Won: 78 With Us For: 2564 Days Status: Offline Last Seen: 53 λεπτά πριν Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 4, 2023 Εξώφυλλο-οπισθόφυλλο σε μεγαλύτερη ανάλυση Μεταφέρθηκαν στη βάση 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις