DJO Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 25, 2011 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121448 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6567 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 25, 2011 Εισαγωγικό: (preview topic) Το καταραμένο μπουντουάρ του Ανθρώπου Νυχτερίδα είναι το 2ο συλλογικό σκετσμπουκάκι της υπερσειράς Τούμπανο Σετ Επίπλων, που φιλοδοξεί να βγαίνει σε κάθε γενέθλια (της ΛΕΦΙΚ και του GC), έχοντας ως θύμα, εχμ κεντρικό χαρακτήρα κάποιον από τον χώρο της 9ης τέχνης (και όχι μόνο?) τον οποίο οι συμμετέχουσες και συμμετέχοντες ντύνουν με βάση τη δική τους φαντασία. Για την απίθανη ντουλάπα του Ανθρώπου Αράχνη που ήταν το #1, κάντε κλικ ΕΔΩ. Το μπουντουάρ λοιπόν, βγήκε με αφορμή τα ΠΕΜΠΤΑ γενέθλια του GC και θέλω σε αυτό το σημείο να κάνω τεμενάδες στον Βασίλη a.k.a.The_Sandman που πήρε πάνω του όλη την επιμέλεια (είχε δώσει κι ένα από τα πολλά χεράκια του εδώ ), τον Βασίλη Γκογκτζιλά για το εξώφυλλο και τον ενθουσιασμό του, τον Duck που έστειλε τη συμμετοχή του πριν καν...ανακοινώσω ότι θα γίνει ( !!!), τον γάταρο της Kabuki που έγινε η μασκώτ ενός ολόκληρου σκέτσμπουκ 30 συμμετοχών, τη Δάφνη που μετά τον 24ωρο μαραθώνιο του comicworld αν και άυπνη, έκατσε και έκανε συμμετοχή, καθώς και όλα τα παιδιά που έστειλαν αλλά και όσους προσπάθησαν να ετοιμάσουν συμμετοχή αλλά δεν πρόλαβαν και, να, χιλιοευχαριστήσω τον Γέωκων, καθότι την ημέρα που θα πήγαινε ο εκδότης τυπογραφείο, έχασε τη μητέρα του από την επάρατο νόσο και ανέλαβε εκείνος να πάει το pdf στον τυπογράφο ώστε να είναι έγκαιρα έτοιμο. Γιώργο, είσαι κύριος. Btw, αυτή τη φορά πήγαμε σε κανονικό τυπογραφείο και όχι σε εργαστήρι. Και το χαρτί που επιλέχθηκε ήταν λιγότερο γυαλιστερό, μιας και το σύνολο των συμμετοχών ήταν επάξιο του Batman. Δηλαδή dark. Λοιπόν, πάμε στο παρασύνθημα: Λίστα συμμετεχόντων που πέρασαν στην ιστορία με αλφαβητική σειρά (η οποία Ω ΝΑΙ τυπώθηκε σωστά αυτή τη φορά!)adamstrange68 Akihabara baloni big vaggos ConB csd7 Daywalker Dhm Dingo DJO Dr.Zed Drunk Crocodile Duck evilgeorge Flas geokon712 gogtzilas gregorius ISIKOL johnny Marsiana mr-d pit1983 Quackmore The_Sandman zade Δάφνη Ρακούν ΛαμποςΑ ΝκΑ Kabuki's BATcat Δηλαδή μιλάμε για 17 μόλις συμμετέχοντες από τους 25 της Ντουλάπας, το οποίο μας κάνει με Μαθηματικά 101, 13 ακόμα στην παρέα που ξέρουν πως να πιάνουν μολύβι, οπότε έχω εκδόσει 38 άτομα. Next stop, 50. Με μασκώτ ή χωρίς. ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!! (θα ανοίξω δημοσκόπηση αυτή τη φορά, όταν έρθει η ώρα, μιας και τα γενέθλια της Λέσχης είναι Μάη μεριά και επείγουν άλλα... ) Τώρα σχετικά με το που θα το βρείτε: εκτυπώθηκαν 120 αντίτυπα και η τιμή ανά τεύχος είναι 4 ευρώ, καθαρά έξοδα τυπογραφείου ως συνήθως. Τα έχω αφήσει όλα (τα 70+ εναπομείνοντα) στη Λέσχη από όπου πάτε ανά πάσα στιγμή και τσιμπάτε όσοι είσαστε λεκανοπέδιο, ενώ για της επαρχίας θα συνεννοηθούμε αφού περάσει το τωρινό τσουνάμι των απεργιών. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ αλλά πρώτα ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΗΣ KABUKI ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΜΑΝΟΓΑΤΙ! KABUKI - batman au natural.cbrTHE GODDAMMIT BOUDOIR OF BATMAN.cbr 39 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dafnugen Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 25, 2011 Member ID: 22360 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 0 Content Count: 2 Reputation: 16 Achievement Points: 2 Days Won: 0 With Us For: 4838 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 6, 2011 Age: 32 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 25, 2011 ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΣΗΜΗ!!! ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΣΗΜΗ!! ΑΑΑΑΑΑ /faints καταραμένο χιούμορ. Καλημέρα σας! ^__^ 13 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Hellboy Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 25, 2011 Member ID: 13219 Group: Members Topic Count: 35 Content Count: 2158 Reputation: 9581 Achievement Points: 2158 Days Won: 0 With Us For: 5191 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 12, 2018 Age: 33 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 25, 2011 άντε,μιας που ανέβηκε και λέγεται μπουντουαρ,δεν μπορώ παρά να ανεβάσω το καλύτερο τραγούδι ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ από τον μέγιστο Peter Nalitch 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Akihabara Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 25, 2011 Member ID: 12487 Group: Members Topic Count: 13 Content Count: 258 Reputation: 1264 Achievement Points: 258 Days Won: 1 With Us For: 5330 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 16 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 25, 2011 Άντε, καλοφάγοτο! ( sorry αλλά πείνασα ) Καλοτάξιδο, και σύντομα για το επόμενο... Θα τα πούμε την Κυριακή από την λέσχη γιατί έχω πράγμα να παραλάβω 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
eikonikos Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 25, 2011 Member ID: 17876 Group: Members Topic Count: 14 Content Count: 212 Reputation: 802 Achievement Points: 212 Days Won: 0 With Us For: 4927 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 2 Age: 51 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 25, 2011 Μπράβο παιδιά ωραίο το τεύχος και το γατάκι 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
mr-d Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 7, 2011 Member ID: 10513 Group: Veterans Topic Count: 148 Content Count: 7679 Reputation: 55630 Achievement Points: 7683 Days Won: 18 With Us For: 5631 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 7, 2011 ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GODDAMMIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πόσο τα σπάει? ε? πολύ? goddammit!! στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον εκδότη μου κτλ κτλ κτλ 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dimious200 Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 7, 2011 Member ID: 14558 Group: Members Topic Count: 49 Content Count: 3365 Reputation: 28756 Achievement Points: 3365 Days Won: 2 With Us For: 5034 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 18, 2023 Age: 33 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 7, 2011 χαχαχα!πολυ καλο!δε θελω να πω ποια ξεχωρισα αλλα γενικα μου αρεσαν ολα!πολλα μπραβο στα παιδια! 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 10, 2011 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191076 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6591 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 10, 2011 Λοιπόν. Το διάβασα σήμερα ok. Άργησα, αλλά... Και γενικώς καλό είναι να διαβάζεις κάτι (ή να βλέπεις, ή να ακούς) όταν έχεις τη διάθεση να το κάνεις οκ. το τευχάκι τα σπάει πολύ άσχημα. καραρησπέκτ λέμε! οδηγούσα πίσω από τη Λέσχη και αναρωτιόμουν πότε θα βγει το επόμενο τεύχος της υπερσειράς τούμπανο σετ. Βλέπω τώρα (και ξαναθυμήθηκα ) ότι είναι πρότζεκτ γεννεθλίων... Εκ πρώτης στεναχωρήθηκα. Θα ήθελα κι άλλο *τώρα*. Από την άλλη, οκ. Δεν είναι κακό και αυτό. Ας περάσει λίγος καιρός, ας είναι ένα έδεσμα για απόλαυση σε συγκεκριμένες φάσεις και όχι για χόρταση (αληθεύει ότι είμαι λαίμαργος άνθρωπος και ότι μου αρέσει στη ζωή, το θέλω σε μεγάλες δόσεις *εδώ και τώρα* .... ). Θα παρηγορηθώ στο έτσι και θα περιμένω τον Μάη.... Πάντως παλλουκάρια, κηπ ιτ απ... Ειλικρινά μου άρεσε πάρα πολύ... Σε βαθμό που πήρα τηλέφωνο άλλο μέλος για να το ρωτήσω αν το έχει διαβάσει και να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου (θα έπαιρνα τον αλλά είμαι τόσο τσάκαλος που δεν έχω αποθηκευμένο το κιν του στο κιν μου ) εδιτ... και θα το θέσω *και* αλλιώς.... εάν μου λέγατε *τώρα* το τι θα είναι το επόμενο πρότζεκτ, να είστε σίγουροι ότι θα ήμουν απόλυτα διαθέσιμος να συμμετάσχω... και όσοι με ξέρουν, (και εμένα και τις ικανότητες μου στο σκίτσο και την γενικότερη ψυχοσύνθεσή μου) ελπίζω να κατανοούν το τι ακριβώς λέω.... υγ2... εμμέσως πλην σαφώς (γιατί είσαι θείο βρέφος πανάθεμά σε). στείλε μου σε πηεμ το θέμα του επομένου.... δεν κάνω πλάκα και δεν μιλάω για παπαρούνες 13 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 10, 2011 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121448 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6567 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 10, 2011 Δεν χρειάζεται pm ωρέ: Αφού τελεύσουμε το GC Fanzine #3 θα κάνουμε την πιο θεόμουρλη δημοσκόπηση που έχει διαβάσει ποτέ ο X για να αποφασίσει η κοινότητα ποιο θα είναι το τρίτο θύμα. Αν και από ακύρως έγκυρη σφυγμομέτρηση που έγινε στην πλειονότητα των συμμετεχόντων στα Τ.Σ.Ε. (ω ναι έχουμε ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΑΡΚΤΙΚΟΛΕΞΟ) τα παιδιά θέλουνε... Με λένε germanicus και είμαι άνω των 19! http://en.wikipedia.org/wiki/Barbie 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 10, 2011 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191076 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6591 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 10, 2011 χωρίς τα 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
conb Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 10, 2011 Member ID: 13060 Group: Members Topic Count: 46 Content Count: 1940 Reputation: 14938 Achievement Points: 1940 Days Won: 15 With Us For: 5218 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 31, 2021 Age: 49 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 10, 2011 παντου χωνεται η τυπισσα!!!! 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Hellboy Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 21, 2011 Member ID: 13219 Group: Members Topic Count: 35 Content Count: 2158 Reputation: 9581 Achievement Points: 2158 Days Won: 0 With Us For: 5191 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 12, 2018 Age: 33 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 21, 2011 επικές στίγμες σήμερα!Πέρασα και το πήρα επιτέλους σήμερα από την λέσχη και το καταχάρηκα που το έπιασα στα χέρια μου(τι να κλ@σει o υπολογιστής)!Το εξώφυλλο είναι ΘΕΙΚΟ αλλά είμαι γκρούπι για τα σχέδια του Γκογκζίλα έτσι και αλλιώς !Στο έτσι,ξεχώρισα τα σχέδια απο adamstrange,baloni,τον τέλειο χρωματισμό στο σχέδιο του conb,φυσικά τον Bathman,του Duck(και σε αυτουνού τα σχέδια γκρούπι)(καλά ρε γκουχουγκουχου,βάλατε το δικό μου δίπλα σε σκίτσο του Duck?!?!?!?πάει με καταστέψατε!),luchador και ξύλο,ξανα γκογκζίλας και geokon,του pit κατευθείαν από το '30!Σταματάω γιατι θα συνεχίσω μέχρι να τα πω όλα! οι επικές στιγμές συνεχίστηκαν μετά που ήμουν για πρόβα και έδειξα τα τευχάκια στα άλλα παιδιά που έλιωσαν στο γέλιο!Μετά αυτος που έχει το στούντιο(παλιός marvelάκιας) τα πάσαρε σε κάτι τύπους απο μια άλλη μπάντα που σκίστηκαν στο γέλιο και μετά με ρώταγαν που θα τα βρούνε για να τα πάρουν και τα βγάζανε φωτογραφίες με τα κινητά τους!Το παιδι που έχει το στούντιο το έψησε πολύ να συμμετάσχει στο επόμενο αν του αρέσει το θέμα και μπορεί ! 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις