dionik Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 12, 2011 Member ID: 2393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6421 Reputation: 30920 Achievement Points: 6434 Days Won: 13 With Us For: 6389 Days Status: Offline Last Seen: Πέμπτη στις 10:03 PM Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 12, 2011 Εικονογραφημένο βιβλίο, σε κείμενο και σχέδιο του Gerald Brom, ο οποίος είναι gothic fantasy σχεδιαστής (μεταξύ των έργων του είναι και κόμικς). Πρόκειται για την ιστορία ενός παραμελημένου παιχνιδιού, το οποίο ζωντανεύει από ένα κακόβουλο πνεύμα και προσπαθεί να σώσει τη ζωή του παιδιού που το είχε. 14 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Kabuki Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 12, 2011 Member ID: 5259 Group: Veterans Topic Count: 207 Content Count: 9437 Reputation: 77035 Achievement Points: 9439 Days Won: 100 With Us For: 6080 Days Status: Offline Last Seen: 48 λεπτά πριν Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 12, 2011 Ο Brom εχει πολύ καλό σκίτσο. Και το στόρυ καλό είναι, αλλά είναι τα σχέδια που σε βυθίζουν γλυκά στο σκοτάδι, χωρίς την εικονογράφηση θα μου φαινόταν μέτριο. Η έκδοση, επίσης, πολύ προσεγμένη, αν και νομίζω ότι θα του πήγαινε πολύ περισσότερο το hardcover. Και τα devil's rose και child thief του ίδιου που έπεσαν στα χέρια μου είχαν εξαιρετική εικονογράφηση (αυτά τα έχω δει, δεν τα εχω διαβάσει). Συστήνεται ανεπιφύλακτα στους φανς του Τιμ Μπάρτον και σε όσους άλλους αρέσουν τα σκοτεινά παραμύθια.. (σε πολλούς υποθέτω ) η σελίδα του Brom 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
v hunter d Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2022 Member ID: 38851 Group: Members Topic Count: 20 Content Count: 387 Reputation: 2812 Achievement Points: 428 Days Won: 1 With Us For: 945 Days Status: Offline Last Seen: 15 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 27, 2022 Παλιό το θέμα αλλά αν δεν γράψω ότι αυτό το εικονογραφημένο μυθιστόρημα είναι μια γοτθική ονείρωξη, δεν θα ξανακοιμηθώ ήσυχος ποτέ... 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις