dionik Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 6, 2011 Member ID: 2393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6421 Reputation: 30920 Achievement Points: 6434 Days Won: 13 With Us For: 6389 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 10:03 PM Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 6, 2011 Από το σημείωμα των συγγραφέων: Παράθεση Το "Πτώμα" είναι εμπνευσμένο από μια ιστορία που μας αφηγήθηκε ένας υπάλληλος γραφείου κηδειών στη Θεσσαλονίκη πριν από μερικά χρόνια. Το πτώμα ενός ηλικιωμένου ανακαλύπτεται στο διαμέρισμά του περίπου έναν μήνα μετά το θάνατό του και παραδίδεται από το νεκροτομείο σε γραφείο κηδειών. Ωστόσο, για γραφειοκρατικούς λόγους, η κηδεία δεν μπορεί να γίνει άμεσα. Στο μεταξύ, η μυρωδιά του πτώματος γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορη. Έτσι, το προσωπικό του γραφείου μεταφέρει το φέρετρο στο δάσος του Σέιχ Σου. Το πτώμα μένει εκεί για αρκετά εικοσιτετράωρα. Ενδιαφέρουσα ιστορία με πολύ ωραία εικονογράφηση, με αρκετά χιουμοριστικά στοιχεία που παράλληλα όμως σου αφήνει μια μελαγχολία. Αφιέρωμα στον Τάσο Ζαφειριάδη - Αφιέρωμα στον Θανάση Πέτρου _________________________________ Στα Comicdom Awards 2012, ο Θανάσης Πέτρου κέρδισε το Βραβείο Καλύτερου Εξωφύλλου για το Πτώμα 37 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Επιθεωρητής Le Pit Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 6, 2011 Member ID: 18683 Group: Honored Topic Count: 21 Content Count: 1663 Reputation: 13505 Achievement Points: 1663 Days Won: 4 With Us For: 4904 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 12, 2023 Age: 104 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 6, 2011 Βασικα λογω δουλειας δεν παραβρεθηκα στην παρουσιαση του κομικ την Παρασκευη,παντως το σεναριο φαινεται οτι εχει μια πρωτοτυπια,και οι εικονες του Πετρου ειναι ομορφες με απαλα ισσοροπημενα χρωματα,ειναι ευτυχες που βγαινουν ξεχωριστες Ελληνικες δουλειες! 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 6, 2011 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121442 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6556 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 6, 2011 Το διάβασα με το που το πήρα για τον Νικ. Θανάση, υπέροχη ατμόσφαιρα, ευωδιάζει Θεσσαλονίκη. Και με τις δύο έννοιες, αφού διαβάζοντάς το αισθανόμουνα ότι ήμουν Θεσσαλονίκη. Το σενάριο ρεαλιστικό με μια δόση σουρεαλίτιδας και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον. Το μόνο παράπονό μου είναι το τέλος, που μου φαίνεται λίγο απότομο-βιαστικό. Αναπάντεχο όμως. 7-8/10. Niice. Τσεκάρετέ το. 23 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
chris Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 12, 2011 Member ID: 12192 Group: Members Topic Count: 129 Content Count: 1248 Reputation: 9521 Achievement Points: 1248 Days Won: 3 With Us For: 5374 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 10, 2020 Age: 6 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 12, 2011 (Επεξεργασία) Το διάβασα μέσα στο τρένο όταν επιστρέφαμε για Θεσσαλονίκη. Θα πω για μία ακόμη φορά για τα σκίτσα, οτι είναι καταπληκτικά. Η σκηνοθεσία άψογη. Κοιτούσα το κάθε καρέ αρκετά λεπτά. Τα απορροφούσα. 'Εχουν δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για το συγκεκριμένο σενάριο. Το δε εξώφυλλο είναι από τα καλύτερα εξώφυλλα που έχω δει σε ελληνικές δημιουργίες. Ο Θανάσης Πέτρου είναι ένας από τους αγαπημένους μου Έλληνες σκιτσογράφους!(Ξέρω, το έχω ξαναπεί!!! ) Επεξεργασία Οκτωβρίου 12, 2011 από Chris 19 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Melandros Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 12, 2011 Member ID: 4830 Group: Veterans Topic Count: 480 Content Count: 2663 Reputation: 16116 Achievement Points: 2665 Days Won: 3 With Us For: 6128 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10 Age: 46 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 12, 2011 Λατρεύουμε Πέτρου απο την πρώτη του δουλειά.. Είναι απλά καταπληκτικός... Και το Πτώμα πολύ ωραίο βιβλίο.. 15 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
gregorios Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 12, 2011 Member ID: 13516 Group: Members Topic Count: 7 Content Count: 663 Reputation: 3861 Achievement Points: 663 Days Won: 1 With Us For: 5134 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 22, 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 12, 2011 Όντως πολύ καλό βιβλίο,όμορφα σκίτσα,διαβάζεται μονορούφι! Για το τέλος,θα συμφωνήσω με τον Ορέστη...αλλά όπως και να έχει,είναι πολύ καλή δουλειά και στηρίζουμε τους Έλληνες δημιουργούς!!!! 11 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Λένα Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 12, 2011 Member ID: 8772 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 645 Reputation: 3889 Achievement Points: 645 Days Won: 4 With Us For: 5764 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 31, 2016 Age: 36 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 12, 2011 Καλό ήταν τελικά. Πού καλό. Και να φανταστείτε αγόρασα εντελώς συγκαταβατικά, νόμιζα ότι θα είναι μόνο εξώφυλλο κι από μέσα τίποτα. Μ΄αρέσει όταν με διαψεύδουν οι Έλληνες δημιουργοί. 15 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
pomakos Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 12, 2011 Member ID: 7515 Group: Honored Topic Count: 17 Content Count: 250 Reputation: 2181 Achievement Points: 252 Days Won: 0 With Us For: 5841 Days Status: Offline Last Seen: Τετάρτη στις 07:50 AM Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 12, 2011 για να ξεμπερδέψουμε με τα σκαναρίσματα 19 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
thebadpainter Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 12, 2011 Member ID: 5268 Group: Members Topic Count: 101 Content Count: 679 Reputation: 1600 Achievement Points: 679 Days Won: 2 With Us For: 6079 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 5, 2015 Age: 53 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 12, 2011 (Επεξεργασία) Δεν το έχω διαβάσει - το σχέδιο δείχνει καλό (αυτά είναι και λίγο γούστα, τα καλό - πολύ καλό), έπαθα πλάκα με το κείμενο στο οπισθόφυλλο, αν το σενάριο καταφέρνει όλα όσα περιγράφει το πληροφοριακό κείμενο (δεν αντέχω τα αριστουργήματα του ποδαριού) ακούγεται, πρωτότυπο και ουσιαστικό, στην πρώτη ευκαιρία το τσεκάρω. ποιος το έχει και μένει κοντά μου ???? Επεξεργασία Οκτωβρίου 12, 2011 από thebadpainter 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 13, 2011 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191058 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6581 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 13, 2011 ποιος το έχει και μένει κοντά μου ???? κοίτα, υπάρχει ένα μυστήριο μέρος όπου έχουν πολλά κόμικ και φημολογείται ότι μπορεί κανείς να κάτσει και να τα διαβάσει... Γκρουπ Σκύλων Κόμικς ή κάπως έτσι λέγεται... Κοντά σε μια εκκλησία, Αγ.Ειρήνη νομίζω, στο Μοναστηράκι... Μπορεί και να είναι κάποια παραθρησκευτική οργάνωση. Δεν ξέρω. Κάποιοι φίλοι μου μου είπαν ότι έχουν πάει από εκεί αλλά επειδή είναι ψευταράδες και τα φουσκώνουν δεν δίνω και μεγάλη βάση. Έχω ακούσει από έγκυρες πηγές ότι κόσμος έχει μπει και δεν έχει ξαναβγεί. Ειδικά κάτι συνταξιούχοι και κάτι κυρίες/δεσποινίδες που είχαν βγάλει τις φώκιες τους βόλτα. Τώρα, επειδή ξέρω ότι δεν εμπίπτεις στις παραπάνω κατηγορίες και είσαι θαρραλέος και περιπετειώδης νέος, μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια να το βρεις...... may the force be with you! 18 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
thebadpainter Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 13, 2011 Member ID: 5268 Group: Members Topic Count: 101 Content Count: 679 Reputation: 1600 Achievement Points: 679 Days Won: 2 With Us For: 6079 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 5, 2015 Age: 53 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 13, 2011 το πιασα σύντομα θα καταφτάσω 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 14, 2011 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99865 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4863 Days Status: Offline Last Seen: 40 λεπτά πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 14, 2011 Δεν το έχω διαβάσει ακόμα αλλά νομίζω ότι με την πρώτη ευκαιρεία θα το κάνω...! Το σχέδιο του εξωφύλλου είναι πολύ ζωντανό,σαν σε φωτογραφία και η υπόθεση μου κινεί το ενδιαφέρον...! 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
x for xepeta Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2011 Member ID: 3787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12121 Reputation: 82352 Achievement Points: 12143 Days Won: 79 With Us For: 6274 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2011 Ευχαριστούμε όλοι μας Θανάση Πέτρου Ήταν όμορφο. Χάρηκα που το είδα στο ευρωπαϊκό στυλ. Μεγάλο μέγεθος. Αναπνέει καλύτερα με τα πολλά καρέ στις σελίδες. Το θέμα είναι δύσκολο. Το να παρουσιαστεί η μίζερη ζωή ενός ανθρώπου χωρίς να βγει ένα μίζερο κόμικ είναι πολύ δύσκολο. Η ιστορία του παππούλη-διαχειριστή όμως έδειξε περίεργα να τελειώνει στις σημειώσεις-σχόλια και όχι μέσα στο κόμικ. Είχε το γούστο της αυτή η μίνι ιστορία, εδωσε το κάτι άλλο, μια διαφορετική χροιά στο όλο κόμικ, βασικά όμως φάνηκε ότι την ξεχάσατε στο τέλος. 18 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
imacmaria Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6, 2012 Member ID: 13440 Group: Veterans Topic Count: 101 Content Count: 3476 Reputation: 28974 Achievement Points: 3476 Days Won: 12 With Us For: 5146 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 9, 2020 Age: 39 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6, 2012 Πολύ καλό! Και δεν περίμενα και το τέλος έτσι! Δεν μου φάνηκε να τελειώνει γρήγορα αλλά λυτρωτικά για το...πτώμα! Και αφήνει και ένα μικρό κομμάτι στη φαντασία μας (τι απέγινε με το διαχειριστή, με την κηδεία). Μου αρέσει να αποφασίζω το τι μπορεί να ακουλούθησε, να πλανιέται ένα μικρό μυστήριο! Οι εκφράσεις των προσώπων μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση, ενώ τα χρώματα είναι εξαιρετικά! Κατάφερε σε λίγα καρέ να μας αναπτύξει το χαρακτήρα, την ιστορία και τις έγνοιες των πρωταγωνιστών και ίσως τα όνειρά τους! Το διάβασα στη Λέσχη και μπαίνει στη λίστα για αγορά! 15 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Bigby Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6, 2012 Member ID: 10573 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 106 Reputation: 338 Achievement Points: 106 Days Won: 0 With Us For: 5617 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 7, 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6, 2012 Διάβασα αρκετά ώστε να το θέλω. Θα μπει κι αυτό στη λίστα με τα ψώνια του καλοκαιριού. dionik... είσαι μόρτης! 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dark Chris Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 31, 2012 Member ID: 12722 Group: Members Topic Count: 176 Content Count: 7346 Reputation: 39605 Achievement Points: 7346 Days Won: 40 With Us For: 5272 Days Status: Offline Last Seen: 23 ώρες πριν Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 31, 2012 (Επεξεργασία) Το σχέδιο όπως μας έχει συνηθίσει ο Πέτρου, η ατμόσφαιρα ρεαλιστική (στο μεγαλύτερο μέρος του άλμπουμ), αλλά έλειπε κάτι από την ιστορία. Ήταν μικρό, ξέχασαν να μας δείξουν τι απέγινε ο γέρος, ήθελα να δω με κάποιον τρόπο την παλιά ζωή του Λευτέρη, το τέλος απότομο και δεν μου ταίριαζε με την πορεία της ιστορίας μέχρι τώρα και το πιο σημαντικό: δεν κατάλαβα πως ο Λευτέρης ήταν το όχημα για να πουν την ιστορία του πτώματος. Αυτό βέβαια δεν ήταν λάθος του κόμικς, αλλά δεν βρήκα κάποιο κρυμμένο νόημα. Μόνο κάτι με την κόρη του καθενός μου ήρθε, αλλά δεν βγάζει νόημα. Στα θετικά του άλμπουμ, ο τρόπος που μιλάνε οι άνθρωποι, σαν να είναι άνθρωποι από την διπλανή πόρτα και οι αναφορές σε διάφορα σημαντικά "πράγματα" της πόλης. "Βρωμάει" (με την καλή έννοια) Θεσσαλονίκη. Επεξεργασία Δεκεμβρίου 31, 2012 από Dark Chris 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Απριλίου 17, 2015 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191058 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6581 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 17, 2015 το ξέρετε το Le Croque-Mort? όχι, ε. Ούτε εγώ. Μέχρι προ ολίγων δευτερολέπτων αντιγράφω από το φβ της Jemma === Είναι γεγονός! “Το Πτώμα” του Τάσου Ζαφειριάδη, Γιάννη Παλαβού και Θανάση Πέτρου κυκλοφορεί πλέον και στην Γαλλία από τον εκδοτικό οίκο Steinkis! Το γαλλικό “Πτώμα” θα είναι σκληρόδετο και με έξτρα υλικό! Είναι η πρώτη έκδοση της Jemma Press που μεταφράζεται σε ξένη γλώσσα κι όπως αντιλαμβάνεστε ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θανάση Πέτρου, Γιάννη Παλαβό, Τάσο Ζαφειριάδη και φυσικά στην Κατερίνα Φράγκου που έκανε την συμφωνία! Εδώ το link: http://steinkis.com/le-croque-mort-3-41.html Κι εδώ για όποιους φίλους θέλουν να το προμηθευτούν στα Γαλλικά: http://www.auxlettresdemonmoulin.com/livre/8281169-le-croque-mort-le-croque-mort-tassos-zafiriadis-yannis-palavos-steinkis-bd http://www.amazon.com/Croque-Mort-Roman-Graphique-French-ebook/dp/B00VVC7NSS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1429255935&sr=8-1&keywords=le+croque-mort === Καλοτάξιδο!!! 29 1 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
tik Δημοσιεύτηκε Απριλίου 17, 2015 Member ID: 25133 Group: Veterans Topic Count: 281 Content Count: 6474 Reputation: 63948 Achievement Points: 6540 Days Won: 44 With Us For: 4589 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Age: 48 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 17, 2015 Είνια γεγονός! 11 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2015 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99865 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4863 Days Status: Offline Last Seen: 40 λεπτά πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2015 Πολλά μπράβο στην Jemma...! Είναι πολύ σημαντικό σε τέτοιους καιρούς να γίνονται τέτοιες ενέργειες...! Εύχομαι να υπάρξει ανταπόκριση και να ακολουθήσουν κι άλλες δουλειές...! 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeoTrou Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 28, 2016 Member ID: 30061 Group: Veterans Topic Count: 464 Content Count: 6111 Reputation: 54063 Achievement Points: 6111 Days Won: 49 With Us For: 3868 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 4, 2019 Age: 30 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 28, 2016 Πολύ μικρό ρε παιδιά... Πάρα πολύ μικρό. Έπαιρνε άνετα κι άλλες σελίδες και γινόταν φοβερό. Τώρα (κατ' εμέ πάντα) απλώς ένα ωραίο κόμικ, με καλή εικονογράφηση που θα μπορούσε να είναι καλύτερη. 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Μαίου 21, 2017 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99865 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4863 Days Status: Offline Last Seen: 40 λεπτά πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 21, 2017 Πρόκειται για ένα κόμικ που μου προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα...! Καταπιάνεται με ένα άκρως μακάβριο θέμα,το οποίο από την φύση του είναι στενάχωρο,δεν παραλείπει όμως να εισάγει και το κωμικό στοιχείο μέσα του,που ακούει στο όνομα Αλέξης...!Πολύ εύστοχη κίνηση για να εκτονωθεί η φόρτιση...!Η σκηνοθεσία ήταν εξαιρετική...!Το έργο ξεκινάει με την καθημερινή ζωή ενός ταλαιπωρημένου ηλικιωμένου,που ίσως να βρίσκεται στα όρια της κατάθλιψης κι ενώ το μυαλό του αναγνώστη αρχίζει να βγάζει τα πρώτα του συμπεράσματα,μετά από λίγες σελίδες,αρχίζουν να αποδεικνύονται λανθασμένα...!Ακολουθεί το μακάβριο μέρος του κόμικ για να έρθει στο τέλος η μεταφυσική αλλά και αλιγορική κατάσταση,που συγκινεί...!Βλέπουμε στο βλέμμα του πρωταγωνιστή την ταύτιση της ζωής του με αυτήν του "πτώματος"...!Θα συμφωνήσω ότι το φινάλε ήταν πολύ βιαστικό...!Σίγουρα θα μπορούσαν να γραφτούν πολλά περισσότερα...! Το σχέδιο δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση ότι είναι του Πέτρου...!Πολύ όμορφο και λεπτομερές,αλλά κάτι με χαλάει...!Δεν μου ταιριάζει σε κόμικ...!Πιο πολύ θα μου άρεσε να το έβλεπα σε πίνακα ζωγραφικής,παρά στα στενά όρια των καρέ...! Η έκδοση της JEMMA γι'ακόμα μία φορά είναι καλαίσθητη και περιποιημένη...!Εκτός από το καλής ποιότητας χαρτί,περιέχει και διάφορα έξτρα,όπως τα βιογραφικά των δημιουργών και μία εισαγωγή από τους συγγραφείς,που όμως βρίσκεται στο εσωτερικό μέρος του οπισθόφυλλου...!Προσωπικά θα προτιμούσα το μέγεθος της έκδοσης να ήταν μικρότερο,ίσως σε μεσαίες διαστάσεις...!Νομίζω ότι θα του πήγαινε καλύτερα...!Το εξώφυλλο ήταν όμορφο και παραπλανητικό...! Όσον αφορά την τιμή,μάλλον δεν θα έδινα τα 11€ της αρχικής...!Σε μία γενναία έκπτωση θα το τιμούσα,όπως και έκανα χάρη στον μήνα JEMMA της Λέσχης...! 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
chris dude Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 21, 2023 Member ID: 32799 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 47 Reputation: 228 Achievement Points: 50 Days Won: 0 With Us For: 2421 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 20 Age: 35 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 21, 2023 εξαιρετικα ενδιαφερον (παρολο το μακαβριο της υποθεσης) θεμα! τρομερο το σχεδιο του πετρου, οπως και η πρωτοτυπη ιστορια. ερωτηση, που μπορω να το βρω αυτο το κομικ? ευχαριστω Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
nikolas12 Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 8 Member ID: 33354 Group: Moderator Topic Count: 553 Content Count: 4486 Reputation: 39934 Achievement Points: 2310 Days Won: 278 With Us For: 2263 Days Status: Offline Last Seen: 21 ώρες πριν Age: 29 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 8 Εξώφυλλα και οπισθόφυλλα της δεύτερης έκδοσης για τη βάση μας. Σαν μεγάλος φαν του Πέτρου, αγόρασα αυτό το κόμικ, καθώς δεν είχα την πρώτη του έκδοση και το διάβασα μέσα στο καλοκαίρι. Τι να πω ειλικρινά για αυτήν την urban περιπλάνηση στα μονοπάτια της πόλης και της αστικής μοναξιάς; Ένα πτώμα βρίσκεται στο διαμέρισμα του και το γραφείο τελετών που αναλαμβάνει την ταφή οφείλει να περιμένει την κόρη του θανόντος να έρθει από το εξωτερικό για να γίνει η κηδεία. Για αυτό το λόγο παρά την κακή μυρωδιά, αναλαμβάνουν τη φύλαξη του νεκρού σε βάρδιες μέχρι την κηδεία. Ωστόσο η πραγματική ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον μοναχικό πρωταγωνιστή που παρά τη μεγάλη ηλικία του ζει και εργάζεται στην πόλη αποκομμένος από την οικογένεια του και ψάχνοντας κάποιον να μιλήσει. Όπως εύστοχα αναφέρει η περίληψη, το Πτώμα δεν είναι μόνο ο νεκρός, αλλά και ο ζωντανός πρωταγωνιστής του κόμικ, ένας άνθρωπος που μπορεί να διαθέτει τις λειτουργίες του, αλλά στην πραγματικότητα τα βγάζει δύσκολα πέρα με την μιζέρια της ζωής σε μια μεγάλη πόλη μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Πέτρου σκηνοθετεί συγκλονιστικά το κόμικ και τα καρέ χωρίς να έχουν πολλή ενέργεια (δε χρειάζεται κιόλας) σε οδηγούν σιγά σιγά στο υπέροχο φινάλε. Ένα πραγματικό διαμαντάκι που το ανακάλυψα και το λάτρεψα από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα. 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις