Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 20, 2011 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13099 Reputation: 105570 Achievement Points: 13121 Days Won: 138 With Us For: 6257 Days Status: Offline Last Seen: 7 ώρες πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 20, 2011 Η κατά Straczynski εκδοχή της ιστορίας. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα απόπειρα ανανέωσης του μύθου του Superman. Πολύ καλό το σχέδιο του Davis, από εκεί και ύστερα τίθεται θέμα πόσο αποδέχεται κανείς νέες εκδοχές σε ιστoρίες παγιωμένες στην αντίληψη των fans του Superman. Εμένα πάντως μου κίνησε πολύ το ενδιαφέρον, αλλά οριστικό συμπέρασμα θα βγάλω όταν το διαβάσω δεύτερη φορά, προσεχώς. Τιμή αγοράς 16,11€ * παρουσίαση της ξενόγλωσσης έκδοσης από τον x for xepeta 27 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
gotham-city Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 20, 2011 Member ID: 16161 Group: Members Topic Count: 20 Content Count: 1319 Reputation: 5763 Achievement Points: 1319 Days Won: 0 With Us For: 4962 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 7 Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 20, 2011 μμμ...για ανουμπις δεν το εχουν πολυ ακριβο... μπραβο για την παρουσιαση... φαινεται καλο και δεν ιεμαι σιγουρος αν θα το παρω αγγλικα ή ελληνικα... λετε του χρονου να κανουν και το αντιστοιχο μπατμαν? 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Jim® Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 20, 2011 Member ID: 17295 Group: Members Topic Count: 171 Content Count: 2190 Reputation: 11205 Achievement Points: 2190 Days Won: 6 With Us For: 4930 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 3, 2022 Age: 31 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 20, 2011 Αφού είναι DC θα περιμένω να δω κανένα παραπάνω σχόλιο-κριτική για την συγκεκριμένη ελληνική έκδοση και ύστερα ίσως το τιμήσω! 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 20, 2011 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191062 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6582 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 20, 2011 δεν θα χρειαστώ δεύτερη ανάγνωση για να βγάλω συμπέρασμα ενθουσιάστηκα που ήταν Straczynski, το διάβασα αλλά δεν.... πάτε διαβάστε το Rising Stars για να δείτε Straczynski στα υπέροχά του. 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Toutatis Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 25, 2011 Member ID: 22312 Group: Banned Topic Count: 24 Content Count: 1067 Reputation: 5082 Achievement Points: 1067 Days Won: 0 With Us For: 4833 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 14, 2013 Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 25, 2011 Ποσες ειναι οι "καθαρες" σελιδες του με κομικς;Περιεχει τιποτα αρθρα κτλ; Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 26, 2011 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13099 Reputation: 105570 Achievement Points: 13121 Days Won: 138 With Us For: 6257 Days Status: Offline Last Seen: 7 ώρες πριν Age: 66 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 26, 2011 120 σελίδες κόμικ, 3 σελίδες προσχέδια και 3 σελίδες άρθρο της "Daily Planet". 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 14, 2012 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28897 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6657 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 14, 2012 (Επεξεργασία) Εμενα γενικά μου άρεσε, πολύ θα έλεγα. Ακολουθεί σχολιασμός με ύπαρξη κάποιων μικρών spoilers, στην πρώτη παράγραφο, για αποφυγή τους διαβάστε απευθείας την δεύτερη για τον σχολιασμό της έκδοσης. Πατάει επάνω στον γνωστό μύθο άφιξης του Καλ Ελ στην Γη, τον οποίο τον παίρνει και αφού τον μεταλλάξει λίγο (δεν γίνεται πια έκρηξη στο άστρο του ηλιακού συστήματος του Κρύπτονα, αλλά στον ίδιο τον πλανήτη) κάνει τις προσθήκες του στον μύθο, σεβόμενος σε μεγάλο βαθμό τα όσα γνωρίζουν οι αναγνώστες από παλιά και επεκτείνοντας τα με βολικό τρόπο για να αφηγηθεί την δικιά του άποψη. Ουσιαστικά αν και δεν είναι το κεντρικό θέμα, μέσα από αναπόληση μαθαίνουμε τον τρόπο άφιξης του Σούπερμαν στην Γη (δεν διαφέρει πολύ από τα γνωστά), μαθαίνουμε από την πολυλογία του κακού (ως συνήθως) το τί και γιατί έγινε στον Κρύπτονα και γιατί επελέγει η Γη για να φιλοξενήσει τον υπερήρωα (εδώ η μικρή παραλλαγή που λέγαμε). Κυρίως όμως μαθαίνουμε το πως αποφάσισε να εργασθεί ως Κλαρκ Κεντ στην εφημερίδα Daily Planet και ποια τελικά είναι η πραγματική υπόσταση του και ποια η μάσκα του (σποιλερ ), πως γνώρισε την Λόις Λέιν (μοιάζει πολύ με την τύπισα από την σειρά smallville ή μου φαίνεται) και τέλος πως έγινε η αποκάλυψη του ιδίου στο ευρύ κοινό τόσο της Μετρόπολις όσο και στον υπόλοιπο πλανήτη και πως την δέχτηκαν οι πολίτες. Όλα αυτά σε 120 σελίδες που εμπεριέχουν και άφθονη δράση, και αναπόληση του παρελθόντος, και ιστορικά στοιχεία για τον ίδιο και τον πλανήτη που προέρχεται, και συναισθηματική φόρτιση, και σκέψεις - λήψεις αποφάσεων, κλπ όμορφα. Το απίστευτο είναι ότι δεν νοιώθεις ότι όλα αυτά βιάζονται, στριμώχνονται, περισσεύουν, φλυαρούν ή γενικά γίνονται με γρήγορο και άστοχο τρόπο ή ότι κάποια υποβαθμίζουν άλλα. Ο ρυθμός παρότι έχει μπολικα flashbacks είναι καλός και δεν σε μπερδεύει καθόλου, ενώ τελικά όλα δείχνουν να κυλούν ως όφειλαν και οι σελίδες τελικώς να είναι ακριβώς αυτές που χρειάζονταν (ούτε πολλές, ούτε λίγες δηλαδή). Το σχέδιο νομίζω πάρα πολύ καλό και οι χρωματισμοί το ίδιο, αν και κάπως σχεδιαστικά οι χαρακτήρες απέχουν από τα γνωστά κυρίως στα πρόσωπα, σε βαθμό κάποιες φορές να μην αναγνωρίζεις ποιος είναι ποιος μέχρι να διαβάσεις το όνομα του. Δεν θα πω τίποτα το περιττό για την έκδοση, κλασική Anubis σε υψηλά επίπεδα σε όλα της, από το χαρτί και τα χρώματα, μέχρι το επιπλέον περιεχόμενο και άκουσον - άκουσον την τιμή. Επεξεργασία Οκτωβρίου 14, 2012 από Yoshimitsu 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
stardust Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 11, 2015 Member ID: 25978 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 927 Reputation: 7622 Achievement Points: 927 Days Won: 3 With Us For: 4426 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 18, 2019 Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 11, 2015 Θα πώ πως διαβάστηκε ευχάριστα και γρήγορα. Σε λίγες σελίδες αναφέρει πολλά κομμάτια του. Ευτυχώς για μένα το πήρα μόνο 5€ Το σχέδιο του πολυ καλό αλλα μέχρι εκεί..δε μπορώ να πώ οτι μου άφησε κάτι μετά,κάτι που θα με κάνει να νιώσω πως θα ήθελα άλλο λίγο. Ο Πέρυ τον αποκαλεί Ντεντ κάποια στιγμή ενώ σε καποιο απο τα πρώτα κόμικ του Μπατμαν αναφέρεται ο Χαρβει Ντεντ σαν Κεντ. Τυχαίο;; 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
saveapenguin Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 17, 2015 Member ID: 9879 Group: Members Topic Count: 21 Content Count: 929 Reputation: 9613 Achievement Points: 929 Days Won: 0 With Us For: 5678 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 18, 2021 Age: 35 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 17, 2015 Απ'ότι διάβασα τις κριτικές των υπόλοιπων παιδιών, το σχέδιο άρεσε αρκετά. Ε, σε μένα πάλι όχι. Το σενάριο όμως, πολύ μεστό, επανασυστήνει τον ήρωα και λέει όσα θέλει να πει χωρίς να κουράζει σε κάποιο σημείο. Με εκφράζει απόλυτα αυτό που είχε γράψει ο Yoshimitsu, ειδικά το τελευταίο κομμάτι, απίστευτη διαχείριση από τον συγγραφέα του διαθέσιμου χώρου! Όλα αυτά σε 120 σελίδες που εμπεριέχουν και άφθονη δράση, και αναπόληση του παρελθόντος, και ιστορικά στοιχεία για τον ίδιο και τον πλανήτη που προέρχεται, και συναισθηματική φόρτιση, και σκέψεις - λήψεις αποφάσεων, κλπ όμορφα. Το απίστευτο είναι ότι δεν νοιώθεις ότι όλα αυτά βιάζονται, στριμώχνονται, περισσεύουν, φλυαρούν ή γενικά γίνονται με γρήγορο και άστοχο τρόπο ή ότι κάποια υποβαθμίζουν άλλα. Ο ρυθμός παρότι έχει μπολικα flashbacks είναι καλός και δεν σε μπερδεύει καθόλου, ενώ τελικά όλα δείχνουν να κυλούν ως όφειλαν και οι σελίδες τελικώς να είναι ακριβώς αυτές που χρειάζονταν (ούτε πολλές, ούτε λίγες δηλαδή). Με ιντρίγκαρε αρκετά ώστε να βάλω στη wishlist και τους επόμενους δύο τόμους της σειράς. 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Μαίου 16, 2015 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6402 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 16, 2015 (Επεξεργασία) Το διάβασα και εγώ. Μου έδωσε την εντύπωση πως κάποια στοιχεία (ψήγματα) τα χρησιμοποίησαν και στο Man of Steel καθαρά επηρεασμένη από αυτό το κόμικ. Αναγκάζεται να αποκαλυφθεί λόγω εξωγήινης εισβολής. Οι εισβολείς - που έχουν σχέση με τον πλανήτη του - ψάχνουν αυτόν. Δεν είναι τυχαίο πιστεύω πως ο Goyer, που έγραψε και το σενάριο της ταινίας, δίνει σχόλιο στο οπισθόφυλλο. Δεν είναι από τα καλύτερα του Στραζίσκι, αλλά αδιάφορο δεν το λες. Τώρα μένει να διαβάσω το 2, που πήρα πρόσφατα σε Αμερικάνικο. Επεξεργασία Μαίου 16, 2015 από GreekComicFan 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Μαίου 17, 2015 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117469 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6402 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 17, 2015 Δεν είναι από τα καλύτερα του Στραζίσκι, αλλά αδιάφορο δεν το λες. Τώρα μένει να διαβάσω το 2, που πήρα πρόσφατα σε Αμερικάνικο. ...το οποίο κινείται στο ίδιο μήκος κύματος πάνω-κάτω. 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
mr-d Δημοσιεύτηκε Απριλίου 11, 2016 Member ID: 10513 Group: Veterans Topic Count: 148 Content Count: 7679 Reputation: 55627 Achievement Points: 7683 Days Won: 18 With Us For: 5622 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 11, 2016 ωραια εκδοση, ωραιο σχεδιο/χρωμα κτλ και αλλη μια νεα εκδοχη του origin.. αλλα αν εχεις διαβασει αρκετα origin, αλλο ενα οσο καλο και αν ειναι δεν θα κανει τη διαφορα αρκετες ομοιοτητες βεβαια υπαρχουν (μονιζω δλδ οτι υπαρχουν) με τις προσφατες ταινιες του σουπερμαν (δλδ man of steel και batman v superman) οποτε οσοι ενθουσιαστηκαν με αυτες ισως το βρουν ενδιαφερον 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
christs Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 17, 2017 Member ID: 23613 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 2153 Reputation: 21023 Achievement Points: 2190 Days Won: 3 With Us For: 4767 Days Status: Offline Last Seen: Τετάρτη στις 11:03 PM Age: 34 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 17, 2017 Θα συμφωνησω αρκετα με τους παραπανω φιλους, Βασιλη, Νεκταριο, Λένα, στα οσα σημειωσαν σχετικα με το σεναριο. Δε θα μου μεινει ιδιαιτερα κατι για να εχω να θυμαμαι ή να ζητησω να το ξανα διαβασω, στο εγγυς μελλον. Αρκετα μεστο, και διεκπεραιωτικο, χωρις να πιεστει το μεγεθος του κτλ κτλ. Στο χρωματισμο εχω μια ενσταση με τους απο πανω , το βρηκα υπερ του δεοντος σκουρο για τα γουστα μου, δεν ηθελα να με δυσκολευει κατι τετοιο. Κατα τα αλλα, απλά καλο. Bαθμολογια 6.75/10. Το Batman Earth One μου ειχε αρεσει αισθητα περισσοτερο. 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Mandrake Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 3, 2018 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7541 Reputation: 29534 Achievement Points: 7879 Days Won: 29 With Us For: 6447 Days Status: Offline Last Seen: 4 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 3, 2018 Η "Anubis Comics" αναφέρει ως ημερομηνία κυκλοφορίας τις 16 Σεπτεμβρίου 2011. 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
averel Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 24, 2018 Member ID: 31588 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 378 Reputation: 2082 Achievement Points: 422 Days Won: 0 With Us For: 3106 Days Status: Offline Last Seen: 17 ώρες πριν Age: 48 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 24, 2018 Αρκετά καλό graphic novel που προσωπικά όμως δεν το θεωρώ κάτι ιδιαίτερο. Το κομμάτι που μου άρεσε πιο πολύ ήταν το τελευταίο μέρος με το αφιέρωμα και τη συνέντευξη του σούπερμαν στην εφημερίδα. 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Pilgrim Δημοσιεύτηκε Απριλίου 25, 2019 Member ID: 4607 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 546 Reputation: 3102 Achievement Points: 547 Days Won: 0 With Us For: 6157 Days Status: Offline Last Seen: 18 ώρες πριν Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 25, 2019 Το σχέδιο μπορώ να πω ότι μ'άρεσε. Μ'άρεσε αρκετά. Σαν ιστορία ήταν ενδιαφέρουσα, πόσο μάλλον αφού ήταν από μια διαφορετική οπτική του origin. Στα θετικά κρατάω επίσης και το ότι δεν με κούρασαν οι διάλογοι - αφηγήσεις. Πολύ σωστά τα είπαν οι προηγούμενοι ήταν τόσο - όσο, πράγμα που δεν συναντώ συχνά. Γενικά αξίζει σαν εκδοσούλα κ μακάρι να πάρουν σειρά και τα επόμενα volumes 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Guts Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 29, 2021 Member ID: 38081 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 806 Reputation: 7242 Achievement Points: 813 Days Won: 7 With Us For: 1142 Days Status: Offline Last Seen: 53 λεπτά πριν Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 29, 2021 (Επεξεργασία) Δεν έχω διαβάσει πολλά κόμικς Superman και σίγουρα δεν είμαι ειδικός επί του θέματος, αλλά μετά απο πολύ καιρό και πολλές αναβολές αγόρασα σήμερα το Earth One. Το διάβασα όλο με τη μία και έχω να πω οτι μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! Η ιστορία μας παρουσιάζει ένα μοντέρνο origin του Superman στον σύγχρονο κόσμο με πολλά κλασικά στοιχεία να παραμένουν σταθερά. Χωρίς φανφάρες και ψευτοεντυπωσιασμούς η γραφή είναι σοβαρή και αρκετά ανθρώπινη - ρεαλιστική με κινηματογραφική κλιμάκωση και προβλέψιμο τέλος που σε εμένα λειτούργησε ικανοποιητικά. Το σχέδιο μου άρεσε πολύ γιατι ήταν σε dark ύφος που είναι αγαπημένο στα υπερηρωϊκά και επίσης βρήκα εξαιρετική την απόδοση του μοντέρνου Clark - Superman. Ευχάριστη έκπληξη μετά το τέλος της ιστορίας ήταν το τετρασέλιδο κείμενο της εφημερίδας Daily Planet που περιλαμβάνει συνέντευξη του Superman απο τον Κλαρκ Κέντ και ένα άρθρο της Λόις Λέιν. Ελπίζω σύντομα να δούμε σε Ελληνική έκδοση και τις 2 συνέχειες της σειράς που έχουν κυκλοφορήσει στο εξωτερικό. Επεξεργασία Οκτωβρίου 29, 2021 από Guts 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hudson Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 30, 2021 Member ID: 32406 Group: Members Topic Count: 75 Content Count: 2635 Reputation: 26483 Achievement Points: 2677 Days Won: 78 With Us For: 2564 Days Status: Offline Last Seen: 43 λεπτά πριν Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 30, 2021 23 ώρες πριν, Guts είπε: Ελπίζω σύντομα να δούμε σε Ελληνική έκδοση και τις 2 συνέχειες της σειράς που έχουν κυκλοφορήσει στο εξωτερικό. Από το στόμα σου και στης "Anubis" το αυτί, αλλά...δεν νομίζω. Είναι από τις αγαπημένες μου ιστορίες του "Superman" που είναι από τις λίγες φορές που αγόρασα τη συνέχεια στα αγγλικά. 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Guts Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 30, 2021 Member ID: 38081 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 806 Reputation: 7242 Achievement Points: 813 Days Won: 7 With Us For: 1142 Days Status: Offline Last Seen: 53 λεπτά πριν Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 30, 2021 12 min ago , hudson said: Από το στόμα σου και στης "Anubis" το αυτί, αλλά...δεν νομίζω. Είναι από τις αγαπημένες μου ιστορίες του "Superman" που είναι από τις λίγες φορές που αγόρασα τη συνέχεια στα αγγλικά. Ναι και εμένα μου άρεσε πολύ,παραπάνω απ' όσο περίμενα! Ειδικά στο τέλος με την συνέντευξη του Superman και το αντιπολεμικό μήνυμα που περνάει, ανέβηκε η εκτίμησή μου ακόμα περισσότερο. 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hudson Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 9, 2022 Member ID: 32406 Group: Members Topic Count: 75 Content Count: 2635 Reputation: 26483 Achievement Points: 2677 Days Won: 78 With Us For: 2564 Days Status: Offline Last Seen: 43 λεπτά πριν Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 9, 2022 Εξώφυλλο-οπισθόφυλλο σε μεγαλύτερη ανάλυση Μεταφέρθηκαν στην βάση. 3 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hudson Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 9, 2022 Member ID: 32406 Group: Members Topic Count: 75 Content Count: 2635 Reputation: 26483 Achievement Points: 2677 Days Won: 78 With Us For: 2564 Days Status: Offline Last Seen: 43 λεπτά πριν Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 9, 2022 Παραθέτω και τα εξώφυλλα των ξένων τόμων 2 και 3, έτσι για να υπάρχουν. (δυστυχώς δεν τα έχουμε δει στα ελληνικά) Τόμος 2 Τόμος 3 2 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις