dionik Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 19, 2011 Member ID: 2393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6421 Reputation: 30919 Achievement Points: 6434 Days Won: 13 With Us For: 6387 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 14 Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 19, 2011 Πρόκειται για την ερευνητική εργασία του Γιώργου Κωνσταντόπουλου (aka geokon712) με θέμα το Akira και τον Katsuhiro Otomo. Όπως αναφέρει και στην εισαγωγή, σκοπός της ερευνητικής δεν είναι να αναλύσει τον Katsuhiro Otomo σαν σχεδιαστή manga, αλλά σαν καλλιτέχνη και πως το συνολικότερο έργο του επηρέασε πολλούς άλλους. Το κείμενο συνοδεύει πλούσια εικονογράφηση από έργα του Otomo και ιδιαίτερα από το Akira. Παρουσίαση του manga. 14 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
PhantomDuck Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 19, 2011 Member ID: 2414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5723 Reputation: 46163 Achievement Points: 5820 Days Won: 48 With Us For: 6385 Days Status: Offline Last Seen: 18 ώρες πριν Age: 38 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 19, 2011 (Επεξεργασία) Ούτε καν είχα πάρει χαμπάρι την κυκλοφορία, προφανώς επειδή δεν ασχολούμαι με βιβλία. Παρ' όλ' αυτά θα μου άρεσε να διαβάσω τις απόψεις ενός ατόμου που έχω γνωρίσει από εδώ μέσα, επομένως αν το πετύχω θα του ρίξω μια ματιά. Επεξεργασία Σεπτεμβρίου 19, 2011 από PhantomDuck 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
geokon Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 19, 2011 Member ID: 10885 Group: Members Topic Count: 20 Content Count: 669 Reputation: 4993 Achievement Points: 669 Days Won: 1 With Us For: 5584 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 21, 2020 Age: 39 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 19, 2011 Μου κάνει εντύπωση Νίκο που ανοίγεις θέμα για κάτι τέτοιο, απλά θέλησα να αφήσω την ερευνητική μου εργασία σε ένα μέρος που ίσως κάποιος ενδιαφερθεί να διαβάσει και ίσως να του χρησιμεύσει κιόλας. Αλλά δεν είναι έκδοση! Κάθε σπουδαστής του Ακτο οφείλει να κάνει την ερευνητική του εργασία και να την τυπώσει σε 3 αντίτυπα (δυο για τον Ακτο και ένα για τον υπεύθυνο καθηγητή του). Οπότε μην μπερδευτεί το πράγμα… δεν πρόκειται για έκδοση. Μάλλον είναι δικό μου το λάθος που απλά το άφησα εκεί (πριν αρκετούς μήνες) λέγοντας μόνο πως ήταν εργασία από την σχολή και σας /σε μπέρδεψα. Οι βιβλιοθήκες του Ακτο είναι γεμάτες με ερευνητικές εργασίες σπουδαστών… Ένα μικρό μέρος των εργασιών αυτών, έχουν θέμα γύρω από τα κόμικς… μιας και το έθεσα λοιπόν, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει μια βόλτα (αν και δε νομίζω να είναι ανοιχτή προς όλους η βιβλιοθήκη της σχολής) και να βρει πολλά πράγματα που θα τον ενδιέφεραν (ακόμα κι αν αφαιρέσουμε τις εργασίες σπουδαστών που γίνανε με το ζόρι μόνο και μόνο επειδή έπρεπε… που δεν είναι και λίγες). Μακριά όμως από την γραμματεία του Ακτο! Μπορεί να σας μπερδέψουν με μπαμπά ή μαμά σπουδαστού και να σας αποσπάσουν χρήματα… 11 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Λένα Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 19, 2011 Member ID: 8772 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 645 Reputation: 3889 Achievement Points: 645 Days Won: 4 With Us For: 5762 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 31, 2016 Age: 36 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 19, 2011 Μακριά όμως από την γραμματεία του Ακτο! Μπορεί να σας μπερδέψουν με μπαμπά ή μαμά σπουδαστού και να σας αποσπάσουν χρήματα… 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dionik Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 20, 2011 Member ID: 2393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6421 Reputation: 30919 Achievement Points: 6434 Days Won: 13 With Us For: 6387 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 14 Age: 42 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 20, 2011 Μου κάνει εντύπωση Νίκο που ανοίγεις θέμα για κάτι τέτοιο, απλά θέλησα να αφήσω την ερευνητική μου εργασία σε ένα μέρος που ίσως κάποιος ενδιαφερθεί να διαβάσει και ίσως να του χρησιμεύσει κιόλας. Ακριβώς για αυτό το λόγο έγινε παρουσίαση. Διαφορετικά πως θα ξέραμε ότι υπάρχει αυτή η ερευνητική εργασία και μάλιστα ότι είναι προσβάσιμη μέσω της ανοιχτής βιβλιοθήκης της Λέσχης (χωρίς γραμματείες ) για να την μελετήσει όποιος ενδιαφέρεται? Σκοπός της Λέσχης δεν είναι μόνο να γίνει ένας χώρος απλά ανάγνωσης αλλά και μελέτης των κόμικς. Οπότε τέτοιες εργασίες είναι πολύ ενδιαφέρουσες και μακάρι να βρεθούν και άλλες παρόμοιες στα ράφια της. Ήδη υπάρχει ακόμα μία, με θέμα την αρχιτεκτονική της Αθήνας και τα κόμικς. 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
geokon Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 20, 2011 Member ID: 10885 Group: Members Topic Count: 20 Content Count: 669 Reputation: 4993 Achievement Points: 669 Days Won: 1 With Us For: 5584 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 21, 2020 Age: 39 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 20, 2011 βασικά είδα που έγραφες "εκδοτική: Ακτο" και ανησύχησα πως το θεώρησες "κανονική" έκδοση... όλα καλά, όλα καλά, ευχαριστώ 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις