The_Sandman Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 12, 2011 Member ID: 10460 Group: Veterans Topic Count: 340 Content Count: 5714 Reputation: 52880 Achievement Points: 5714 Days Won: 38 With Us For: 5603 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 30 Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 12, 2011 Υποσχέθηκα στον Μάνο να κάνω την παρουσίαση. Τελικά θα "κλέψω". Αντιγράφω από το blog του:Η Νύχτα του Λεμονιού είναι μία πολύ όμορφη έγχρωμη, 8σέλιδη ιστορία που είχε κάνει ο Δημήτρης το 1995 και είχε μπεί στο συρτάρι.. Ήταν να χρησιμοποιηθεί στο Ka-boom #2 που τελικά δεν κυκλοφόρησε ποτέ.. Η ιστορία αυτή βγήκε τελικά απο το συρτάρι μαζί με κάποιες άλλες για να χρησιμοποιηθεί σε μία αυτοέκδοση που ετοιμάζω, αλλά τελικά πήρε διαφορετική πορεία και εκδόθηκε μόνη της σε 40 κομμάτια.. Ευχαριστώ τον Δημήτρη για την τιμή που μου έκανε και μου έδωσε το ελεύθερο να την αυτοεκδόσω.Το συγκεκριμένο τευχάκι είναι πραγματικά πολύ όμορφο! Το σχέδιο δένει απίστευτα με το ύφος της ιστορίας, ενώ το εξώφυλλο είναι από τα καλύτερα που έχω δει. Όταν το ζήτησε ο Μάνος από τον Βίδο, ο δεύτερος του το έδωσε με την προϋπόθεση να ΜΗΝ το επεξεργαστεί καθόλου. Αν παρατηρήσετε στην σελίδα που επισυνάπτω -την πρώτη της ιστορίας, διακρίνονται τα αρχικά μολύβια και προσχέδια για τα κείμενα, πράγμα που δημιουργεί περισσότερη ατμόσφαιρα νοσταλγίας στην ήδη νοσταλγική αυτή ιστορία. Ο Μάνος (αν θυμάμαι καλά, είχε υπερβολική ζέστη στη Λάρισα εκείνη τη μέρα) μου είπε πως (τον Βίδο) τον έχει κερδίσει πλέον η γραφιστική. Ελπίζω σε κάποια φάση να επιστρέψει... 19 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
georgeRgR Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 9, 2013 Member ID: 13237 Group: Members Topic Count: 9 Content Count: 46 Reputation: 361 Achievement Points: 46 Days Won: 0 With Us For: 5156 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 30, 2018 Age: 5 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 9, 2013 Σίγουρα 14 οι σελίδες; 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Melandros Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 9, 2013 Member ID: 4830 Group: Veterans Topic Count: 480 Content Count: 2663 Reputation: 16113 Achievement Points: 2665 Days Won: 3 With Us For: 6106 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 3 Age: 46 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 9, 2013 8 σελίδες + εξώφυλλα 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Kabuki Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 5, 2014 Member ID: 5259 Group: Veterans Topic Count: 207 Content Count: 9437 Reputation: 77015 Achievement Points: 9439 Days Won: 100 With Us For: 6058 Days Status: Offline Last Seen: Τετάρτη στις 07:05 AM Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 5, 2014 όμορφη έκδοση, όμορφο και ταιριαστό σχέδιο, στο μόνο που χωλαίνει αυτό το πολύ συμπαθητικό κόμικ, ειναι στην αφηγηση της ιστορίας η τελευταία σελίδα παει να το σωσει, αλλά κατα τη γνωμη μου το σεναριο ηθελε περισσότερη δουλεια 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις