Αυτή είναι μια δημοφιλής καταχώρηση. dionik Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 9, 2011 Member ID: 2393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6421 Reputation: 30919 Achievement Points: 6434 Days Won: 13 With Us For: 6387 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 14 Age: 42 Αυτή είναι μια δημοφιλής καταχώρηση. Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 9, 2011 Και ο πρώτος κατάλογος ελληνικών εκδόσεων κόμικς είναι πλέον πραγματικότητα. Τα στοιχεία προέρχονται από το greekcomics.gr και συλλέχθηκαν με την βοήθεια των μελών του φόρουμ στα ~4.5 χρόνια λειτουργίας του. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ, εγώ το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι ένα απόσπασμα από την εισαγωγή του Άρη Μαλανδράκη : Quote Ο "1ος Κατάλογος Ελληνικών Εκδόσεων Κόμικς" είναι αυτό ακριβώς που υπόσχεται ο τίτλος του. Ένα εντυπωσιακό πανόραμα 2.000+ τίτλων, χρήσιμο για κάθε ενδιαφερόμενο - από τον επιστήμονα μελετητή, μέχρι τον καταρτισμένο "κομιξάκια". Πολλά σε όλους όσους βοήθησαν να γίνει αυτή η έκδοση, από τον εκδότη μέχρι το κάθε μέλος του φόρουμ που έδωσε και την πιο μικρή πληροφορία. Και επειδή άνθρωποι είμαστε, αντιγράφω από το editorial του Γιώργου Γεωργέλου (a.k.a Valtasar): Quote Σε ένα τόσο μεγάλο όγκο εκδόσεων (πάνω από 2.000 εκδόσεις) και χωρίς επίσημα στοιχεία σίγουρα θα υπάρχουν ελλείψεις, πιθανόν να έχουν γίνει λάθη. Αν παρατηρήσετε κάτι, θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο greekcomics.gr, στη Λέσχη Φίλων Κόμικς ή στο mail: valtasar@greekcomics.gr ώστε να συμπληρωθούν ή να διορθωθούν στην επόμενη έκδοσή μας. Αλλιώς, πηγαίνετε στην αντίστοιχη παρουσίαση για να διορθωθεί επί τόπου, ή στο συγκεντρωτικό τόπικ διορθώσεων. 56 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
vintaz Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 10, 2011 Member ID: 6467 Group: Members Topic Count: 32 Content Count: 510 Reputation: 4412 Achievement Points: 513 Days Won: 3 With Us For: 5933 Days Status: Offline Last Seen: Τρίτη στις 10:01 PM Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 10, 2011 Καλημέρα και συγχαρητήρια και από μένα για την πολυτελή έκδοση!! θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει ακόμα η τιμή των 33,6 ευρώ μιας και έγινε χθες η παραλαβή για παραγγελία από τη λέσχη, και αν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής στο εξωτερικό. 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Valtasar Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 10, 2011 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1735 Content Count: 9237 Reputation: 66064 Achievement Points: 8896 Days Won: 159 With Us For: 6645 Days Status: Online Last Seen: 1 λεπτό πριν Age: 61 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 10, 2011 Από τις 8 Αυγούστου που παρελήφθησαν τα αντίτυπα, ισχύει η ενιαία τιμή βιβλίου οπότε με την έκπτωση των 10% κοστίζει 38 €. Μόνο τα μέλη της Λέσχης έχουν την τιμή που έγραψες γιατί η Λέσχη πληρώνει την διαφορά στον εκδότη. Φυσικά και αποστέλλουμε στο εξωτερικό και ο παραλήπτης πληρώνει τα μεταφορικά. 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 10, 2011 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121433 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6555 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 10, 2011 Πωπω. Τα καταφέραμε. Όχι η Δ.Ο., όχι 1-2 άτομα, αλλά όλη η κοινότητα. Ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Οκ, πάμε μια αναδρομή-making-of: Οκτώβριος 2006 ~ Ανοίγει επίσημα το GC. Ο Βαλτ & ο Γερακομάτης μαζί με λίγα ακόμα άτομα ξεκινάνε τις πρώτες παρουσιασούλες. Στο δρόμο θα συναντήσουν τον Νεκτάριο, τον Νίκο, τον Κώστα, τον Γιώργο, τον Κώστα, τον Νίκο, τον Γιώργο, τον Μανώλη, τον Ίωνα και ο αριθμός τους θα αυξηθεί εκθετικά με την πάροδο του χρόνου. Φεβρουάριος 2008 ~ Ο Bonadrug ανοίγει ένα πολύ σημαντικό τόπικ: τις Παρουσιάσεις Που Εκκρεμούν. Χάρη σε αυτό αναζητήθηκαν σε όλα τα μήκη & πλάτης της Ελλάδας (και όχι μόνο) απαρουσίαστα, θεοάγνωστα και θεοσπάνια τεύχη αλλά και σειρές για να αποκτήσουν μια θέση στον ήλιο των παρουσιάσεων, ότι κάποτε υπήρξαν. Σεπτέμβριος 2008 ~ Ανακοινώνεται εσωτερικά το πιο βαρβάτο και σημαντικότερο project της κοινότητας. Οι συνθήκες πολύ δύσκολες, τα indexes (Περιεχόμενα) όλα χειροκίνητα, τα πινακάκια ήταν σημειώσεις στην αρχή κάθε παρουσίασης. Αναλαμβάνει τα γράμματα μια ομάδα με πάνω από 10 μέλη της τότε Διοικητικής Ομάδας όμως χωρίς τις αυτοματοποιήσεις το project κόλλησε. Προσωρινά... Ακολούθησε στο καπάκι ο άθλος της αυτοματοποίησης και μεταφοράς όλων των εξωφύλλων σε σελίδες εξωφύλλων, αρχικά πειραματικά, με χειροκίνητη προσθήκη του υδατογραφήματος και μετά πιο συστηματοποιημένα. Ο ngramm μαζί με άλλους της ΔΟ (Bio, GCF που ήταν τότε mod στις Ελληνικές Εκδόσεις και όχι μόνο) το εξέλιξαν, ώστε να φτάσουμε στην φουλ αυτοματοποιημένη σημερινή μορφή των πινακακίων. Νοέμβριος 2008 ~ Ξεκινάει το τσουνάμι καταχωρήσεων στο Inducks! Ιανουάριος 2009 ~ Germ, Phantom, Bio, Luna, figolfin & Mel, κατόρθωσαν το ακατόρθωτο: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΕΥΧΩΝ ΣΤΟ INDUCKS!!! Ο ασύλληπτος απολογισμός? 2270 ΤΕΥΧΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ GODDAMMIT!!! Στο καπάκι γίνεται η σύνδεση και μοιρασμός έκτοτε της βάσης δεδομένων του inducks με το GC. Γιατί μπορούμε. Απρίλιος 2009 ~ Ολοκληρώνεται το ανέβασμα όλων των σκαναρισμένων μέχρι τότε εξωφύλλων (πάνω από 10.000) και προχωράνε τα παιδιά στο φλέγον ζήτημα των πεδίων των πινακακίων. Καταργούνται ένα ένα τα χειροκίνητα Περιεχόμενα και αντικαθίστανται με αυτόματες λίστες. Αύγουστος 2009 ~ Μπαίνει στον χορό των Ελληνικών Εκδόσεων η erma jaguar. Ναι βρε, η Σταμ! Τότε θα οριστικοποιηθούν και οι τιμές των πινακακίων. Πολύ αργότερα (I take the blame ) θα προστεθούν τα πεδία "Πρωτότυπος Τίτλος" & "Υπερσειρά". Τον χειμώνα θα έρθει και ο στρατηγός Pavlos που θα αποκτήσει το προσωνύμιο Painkiller Paingiver μετά το 1000ο καταχωρημένο πολεμικό τευχάκι. 2010 ~ Πολύ δύσκολη χρονιά στο μεγαλύτερο τμήμα της. Μηδενική εκδοτική δραστηριότητα και ανακατατάξεις. Περνιούνται όλες οι τιμές στα αυτοματοποιημένα πινακάκια. Το Μάιο επίσης τα fanzines ενσωματώθηκαν επιτέλους μαζί με τα υπόλοιπα κόμικς. Τον Οκτώβριο ένας πρόσφατα πτυχιούχος - loco DJ μπαίνει αποφασισμένος στο χορό μετά την ανάσταση του GC Fanzine για να δώσει ένα χεράκι στην ανάσταση του πιο σημαντικού εκδοτικού έργου της κοινότητας. 2011 ... ΒΓΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ! ΒΓΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΓΓΓΓΓΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΚΚΚΚΚΚΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!! Χθες μαζευτήκαμε καμιά δεκαριά άτομα για τη "γέννα". Κι αν και κομμάτια από το κουβάλημα, ανοίξαμε μια σαμπάνια για το καλό και η erma μοίραζε πουράκια. Ήταν ένα βαρβάτο ταξίδι το οποίο γέννησε λιμάνι. Για όλους τους λάτρεις, μελετητές και συνταξιδιώτες της 9ης Τέχνης. Μόλις μπήκε η Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη των κόμικς. Όχι επειδή βγήκε ακόμα ένα κόμικ διαμετρήματος Logicomix, όχι. Επειδή πλέον ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΥΠΟΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ 2010 ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1939 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2010 ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΛΕΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!! Τέλος, θα ήθελα να δώσω προσωπικές ευχαριστίες σε 2 αφανείς ήρωες: στον Γιώργο-TOMAHAWK που έκανε φύλλο & φτερό τη συλλογή του για να μου δώσει 4 σακουλάρες με απαρουσίαστους τόμους και στον Παναγιώτη και βασιλιά των κόμικς, comicsking, που έως και ταπεινή μου πρόσκληση για τελικό συμμάζεμα δέχθηκε και ήρθε σπίτι, με αποτέλεσμα να παρουσιαστούν έγκαιρα μέχρι απίστευτα καλτ τίτλοι. Πάντα μια παρουσίαση έχει πιο φάση όταν την κάνεις με παρέα... Κυρίες... Κύριοι... Παπιά... Γατιά... Υπερηρωιάκηδες... Πολυθεματάκηδες... BDfans... ΓΡΑΨΑΜΕ_ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!! σσ.Οπότε πήγαμε στο 2/3 της εκδοτικής αναγέννησης που αναφέρω στην υπογραφή. Το 3ο όλοι ξέρουμε ποιο είναι... Το μετά θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον... αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, όπως θα έλεγε και ο μπάρμαν. σσ2.Όπως είπα και στο preview topic, δεν πρόκειται για κάτι που δε θα'χει συνέχεια. Για διορθώσεις ποστάρετε στην αντίστοιχη παρουσίαση. Όπως κάνουμε ~5 χρόνια τώρα. 44 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 11, 2011 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13097 Reputation: 105554 Achievement Points: 13119 Days Won: 138 With Us For: 6254 Days Status: Offline Last Seen: 10 ώρες πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 11, 2011 Τον χειμώνα θα έρθει και ο στρατηγός Pavlos που θα αποκτήσει το προσωνύμιο Painkiller μετά το 1000ο καταχωρημένο πολεμικό τευχάκι. Paingiver ε;!!!!! 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Valtasar Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 12, 2011 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1735 Content Count: 9237 Reputation: 66064 Achievement Points: 8896 Days Won: 159 With Us For: 6645 Days Status: Online Last Seen: 1 λεπτό πριν Age: 61 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 12, 2011 Paingiver ε;!!!!! Painkiller ?????????? κάτι ανάλογο της ασπιρίνης δηλαδή ; 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 12, 2011 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13097 Reputation: 105554 Achievement Points: 13119 Days Won: 138 With Us For: 6254 Days Status: Offline Last Seen: 10 ώρες πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 12, 2011 Painkiller ?????????? κάτι ανάλογο της ασπιρίνης δηλαδή ; Άμα δε του τις δώσω εγώ μαζεμένες τις ασπιρίνες...... 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
tryfev Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 13, 2011 Member ID: 11531 Group: Members Topic Count: 34 Content Count: 4674 Reputation: 36021 Achievement Points: 4674 Days Won: 34 With Us For: 5494 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 1, 2020 Age: 78 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 13, 2011 (Επεξεργασία) Τον πήρα στα χέρια μου "και είδα και εθαύμασα". Παιδιά, η λέξη συγχαρητήρια είναι πολύ φτωχή για να αποδώσει τα συναισθήματα που ένιωσα (έχοντας και κάποια πείρα από εκδοτικά) ξεφυλλίζοντάς τον. Πραγματικά αισθάνθηκα περήφανος που είμαι μέλος της Λέσχης και της διαδικτυακής κοινότητας από τα σπλάχνα της οποίας γεννήθηκε αυτό το ηράκλειο έργο και που έβαλα ίσως κι εγώ ένα ελάχιστο λιθαράκι στην ολοκλήρωσή του με κάποια στοιχεία για τα ένθετα Ντίσνεϋ της εφημερίδας "Αξία". Δεν θα προσθέσω άλλες εκφράσεις θαυμασμού. Το έκανα ήδη στο post μου της 18 Ιουλίου στο αρχικό θέμα "1ος ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΟΜΙΚΣ 1939-2010 Esperos Comics". ΄Αλλωστε "Των φρονίμων ολίγα". Θα πω μόνο ότι θα καταλάβει, κατά τη γνώμη μου, περίοπτη θέση ανάμεσα στις ελληνικές βιβλιογραφικές εκδόσεις. Επεξεργασία Αυγούστου 13, 2011 από tryfev 15 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Mandrake Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 16, 2011 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7538 Reputation: 29521 Achievement Points: 7876 Days Won: 29 With Us For: 6444 Days Status: Offline Last Seen: 8 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 16, 2011 1ον. :rainbow: 2ον. Το θέλω κολασμένα!!!!! και 3ον. Ποιον να ενοχλήσω για την παραγγελία (θέλω και το 2ο φανζινάκι που το λέω καιρό τώρα και κάτι άλλα!); 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Valtasar Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 17, 2011 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1735 Content Count: 9237 Reputation: 66064 Achievement Points: 8896 Days Won: 159 With Us For: 6645 Days Status: Online Last Seen: 1 λεπτό πριν Age: 61 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 17, 2011 3ον. Ποιον να ενοχλήσω για την παραγγελία (θέλω και το 2ο φανζινάκι που το λέω καιρό τώρα και κάτι άλλα!); Στείλε μου πμ με ότι θέλεις και θα σου στείλω πακέτο την άλλη εβδομάδα που θα επιστρέψω Αθήνα. 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Λένα Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 18, 2011 Member ID: 8772 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 645 Reputation: 3889 Achievement Points: 645 Days Won: 4 With Us For: 5762 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 31, 2016 Age: 36 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 18, 2011 Το τίμησα και εγώ προχθές. Παιδιά, πραγματικά έχετε κάνει, όπως θα έλεγε κι ένας γνωστός μου, ΒΑΡΒΑΤΗ δουλειά! Και καλαίσθητη! Βέβαια, με καταστρέψατε, γιατί τώρα θα το ξεφυλλίζω και θα ψάχνω να βρω τι κόμικ να αγοράσω!!! Είδα πολλά που με ενδιαφέρουν και δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν! Επίσης, συγκινήθηκα, γιατί είδα πολλά εξώφυλλα που είχα σαρώσει η ίδια. Οπότε κατά ένα πολύ πολύ πολύ μικρό μέρος είναι και δικό μου έργο. 18 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 19, 2011 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 785 Content Count: 13637 Reputation: 99806 Achievement Points: 9268 Days Won: 458 With Us For: 4862 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 19, 2011 Εμείς που δεν είμαστε μέλη τής ΛΕΦΙΚ (ακόμα...) πως μπορούμε να το προμηθευτούμε...? 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Valtasar Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 20, 2011 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1735 Content Count: 9237 Reputation: 66064 Achievement Points: 8896 Days Won: 159 With Us For: 6645 Days Status: Online Last Seen: 1 λεπτό πριν Age: 61 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 20, 2011 Εμείς που δεν είμαστε μέλη τής ΛΕΦΙΚ (ακόμα...) πως μπορούμε να το προμηθευτούμε...? Αν είσαι Αθήνα περνάς από την Λέσχη και τον παίρνεις, αν όχι, μου στέλνεις μήνυμα με τα στοιχεία σου να σου τον στείλω 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 21, 2011 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 785 Content Count: 13637 Reputation: 99806 Achievement Points: 9268 Days Won: 458 With Us For: 4862 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 21, 2011 (Επεξεργασία) Αν είσαι Αθήνα περνάς από την Λέσχη και τον παίρνεις, αν όχι, μου στέλνεις μήνυμα με τα στοιχεία σου να σου τον στείλω Το κακό είναι ότι λόγω της δουλειάς μου βρίσκομαι αρκετό καιρό εκτός Αθηνών...! Μπορείς να μου το στείλεις εδώ στην Αθήνα για να το παραλάβει κάποιος δικός μου...? (Ελπίζω να μου συγχωρέσεις τον ενικό,αλλά νιώθω πολύ οικεία σε αυτό το φόρουμ)...! Επεξεργασία Αυγούστου 21, 2011 από Indian 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Valtasar Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 21, 2011 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1735 Content Count: 9237 Reputation: 66064 Achievement Points: 8896 Days Won: 159 With Us For: 6645 Days Status: Online Last Seen: 1 λεπτό πριν Age: 61 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 21, 2011 Το κακό είναι ότι λόγω της δουλειάς μου βρίσκομαι αρκετό καιρό εκτός Αθηνών...! Μπορείς να μου το στείλεις εδώ στην Αθήνα για να το παραλάβει κάποιος δικός μου...? (Ελπίζω να μου συγχωρέσεις τον ενικό,αλλά νιώθω πολύ οικεία σε αυτό το φόρουμ)...! Μα αφού η ΛΕΣΧΗ είναι στην Αθήνα και μάλιστα στο πιο κεντρικό σημείο (Μοναστηράκι - Αγίας Ειρήνης 5), είναι ανοιχτά κάθε απόγευμα (εκτός Δευτέρας) και τα ΣΚ είναι και πρωινά ανοιχτά. Μπορεί να περάσει ο γνωστός σου όποτε θέλει να τον πάρει (ας πάρει ένα τηλέφωνο πριν 210-3318168). Ο ενικός επιβάλεται είμαστε όλη μια παρέα εδώ μέσα 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 21, 2011 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 785 Content Count: 13637 Reputation: 99806 Achievement Points: 9268 Days Won: 458 With Us For: 4862 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 21, 2011 Μα αφού η ΛΕΣΧΗ είναι στην Αθήνα και μάλιστα στο πιο κεντρικό σημείο (Μοναστηράκι - Αγίας Ειρήνης 5), είναι ανοιχτά κάθε απόγευμα (εκτός Δευτέρας) και τα ΣΚ είναι και πρωινά ανοιχτά. Μπορεί να περάσει ο γνωστός σου όποτε θέλει να τον πάρει (ας πάρει ένα τηλέφωνο πριν 210-3318168). Ο ενικός επιβάλεται είμαστε όλη μια παρέα εδώ μέσα Θα δω ποιον θα "χώσω"...! Σ'ευχαριστώ...! 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
filip58 Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 22, 2011 Member ID: 10473 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 81 Reputation: 693 Achievement Points: 81 Days Won: 0 With Us For: 5623 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 23 Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 22, 2011 Συγχαρητήρια και απο μένα, εννοείται πως τον θέλω οπωσδήποτε! Πώς θα μπορούσε να μου σταλεί με αντικαταβολή; (Με ποιόν να επικοινωνήσω Αθήνα δεν έχω κάποιον να περάσει απο την λέσχη 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Valtasar Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 22, 2011 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1735 Content Count: 9237 Reputation: 66064 Achievement Points: 8896 Days Won: 159 With Us For: 6645 Days Status: Online Last Seen: 1 λεπτό πριν Age: 61 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 22, 2011 Συγχαρητήρια και απο μένα, εννοείται πως τον θέλω οπωσδήποτε! Πώς θα μπορούσε να μου σταλεί με αντικαταβολή; (Με ποιόν να επικοινωνήσω; ) Αθήνα δεν έχω κάποιον να περάσει απο την λέσχη Από Πέμπτη θα είμαι Λέσχη σε μόνιμη βάση οπότε στείλε μου μια φορά ακόμα τα στοιχεία σου...... ξέρω είμαι αδικαιολόγητος αλλά ακόμα έχω να σου στείλω ένα τεύχος του Ψαρόπουλου (που μόλις θυμήθηκα ότι περιμένει να αποσταλεί) Ζητάω συγγνώμη για την αφηρημάδα μου αλλά είναι γνωστό σε όλους ότι το μυαλό μου μερικές φορές είναι ασυντόνιστο.... 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dark Chris Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 22, 2011 Member ID: 12722 Group: Members Topic Count: 176 Content Count: 7346 Reputation: 39603 Achievement Points: 7346 Days Won: 40 With Us For: 5270 Days Status: Offline Last Seen: Δευτέρα στις 10:41 PM Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 22, 2011 Τους καταλόγους τους έστειλες; 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
vag0s Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 22, 2011 Member ID: 13835 Group: Members Topic Count: 5 Content Count: 170 Reputation: 1856 Achievement Points: 171 Days Won: 0 With Us For: 5078 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 23, 2023 Age: 30 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 22, 2011 απλά. Θα το τιμήσουμε! 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
kohiba9 Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 23, 2011 Member ID: 4381 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 1 Content Count: 12 Reputation: 13 Achievement Points: 12 Days Won: 0 With Us For: 6186 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 22 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 23, 2011 Απειρα συγχαρητηρια κι απο μενα παιδια!Φοβερη δουλεια και μονο που την ακουω.Ανυπομονω να την πιασω στα χερια μου! Αν και δε συμμετεχω ενεργα, σας παρακολουθω αραια και που και μονο μπραβο μπορω να πω.Μολις ξανακατεβω αθηνα μιας και ειμαι επαρχια για δουλεια, περναω για αγορα καταλογου και ενα γεια.Αντε να ζεσταινεται και ο επιλογος Στορμ σιγα σιγα.. 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 23, 2011 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13097 Reputation: 105554 Achievement Points: 13119 Days Won: 138 With Us For: 6254 Days Status: Offline Last Seen: 10 ώρες πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 23, 2011 είναι γνωστό σε όλους ότι το μυαλό μου μερικές φορές είναι ασυντόνιστο.... Πες τα πρόεδρε.... 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dark Chris Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 23, 2011 Member ID: 12722 Group: Members Topic Count: 176 Content Count: 7346 Reputation: 39603 Achievement Points: 7346 Days Won: 40 With Us For: 5270 Days Status: Offline Last Seen: Δευτέρα στις 10:41 PM Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 23, 2011 Ποιος λέει τέτοιες κακοήθιες; 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AndreasD Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 23, 2011 Member ID: 1991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4996 Reputation: 25199 Achievement Points: 4996 Days Won: 42 With Us For: 6426 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2021 Age: 55 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 23, 2011 Οι άλλοι... 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
eirini_kl Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 28, 2011 Member ID: 13650 Group: Members Topic Count: 8 Content Count: 41 Reputation: 306 Achievement Points: 41 Days Won: 0 With Us For: 5107 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 29, 2018 Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 28, 2011 Ανυπομονώ να τον αγοράσω και να τον ξεφυλλίσω με την ησυχία μου...2010 τίτλοι... Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια ! 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Uncle Scrooge McDuck Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 28, 2011 Member ID: 13046 Group: Members Topic Count: 24 Content Count: 1473 Reputation: 15567 Achievement Points: 1478 Days Won: 2 With Us For: 5208 Days Status: Offline Last Seen: 7 ώρες πριν Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 28, 2011 Συγχαρητήρια κι απο μένα παιδιά για το δύσκολο αυτό εγχείρημα που στέφθηκε με επιτυχία! Μια απορία έχω τώρα:υπάρχει περίπτωση να εκδοθεί κάποια στιγμή ένας ενιαίος κατάλογος όπως ο εν λόγω, με τιμές παλαιών τευχών αναλόγως την κατάστασή τους στα πρότυπα του αμερικάνικου "The Overstreet Comic Book Price Guide";;; Όνειρό μου είναι μια τέτοια έκδοση στα ελληνικά έτσι για να έχουμε μια σχετική λίστα σύγκρισης της αξίας της συλλογής μας και των τευχών που θέλουμε να αποκτήσουμε έστω και κατά προσέγγιση.Πιστεύω με την εμπειρία που αποκτήσαμε όλοι με την παρούσα έκδοση θα είναι (σχετικά) πιο εύκολο! 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Melandros Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 28, 2011 Member ID: 4830 Group: Veterans Topic Count: 480 Content Count: 2663 Reputation: 16115 Achievement Points: 2665 Days Won: 3 With Us For: 6127 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10 Age: 46 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 28, 2011 Συγχαρητήρια.. Ο κατάλογος είναι όντως απίστευτος!! Παίζουν κάποιες μικροδιορθώσεις που πρέπει να γίνουν, οι οποίες σιγά σιγά θα βρεθούν και ξέρω πως ο δεύτερος θα είναι τέλειος!! Και πάλι μπράβο σε όλα μα όλα τα παιδιά του GC!! 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dark Chris Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 5, 2011 Member ID: 12722 Group: Members Topic Count: 176 Content Count: 7346 Reputation: 39603 Achievement Points: 7346 Days Won: 40 With Us For: 5270 Days Status: Offline Last Seen: Δευτέρα στις 10:41 PM Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 5, 2011 Τον έπιασα στα χέρια μου και έμεινα παγωτό! Πολυτελέστατη έκδοση με πολύ και βαρβάτο υλικό! Μπράβο Γιώργο, Δημήτρη, Νίκο, Βασίλη, Σταματία, Μάνο, Φώτη, Νίκο, Μανώλη, Χριστόνικε, Γιώργο, Ορέστη, Νίκο, ΒάΪε, Κώστα, Παναγιώτη, Σωκράτη, Δημήτρη, Παύλε, Ίωνα, Παναγιώτη, Κώστα και μπράβο στο GC γενικότερα! 13 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
mits63 Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 6, 2011 Member ID: 7341 Group: Veterans Topic Count: 101 Content Count: 1379 Reputation: 6471 Achievement Points: 1379 Days Won: 5 With Us For: 5855 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 14, 2017 Age: 61 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 6, 2011 Τον έπιασα στα χέρια μου και έμεινα παγωτό! Πολυτελέστατη έκδοση με πολύ και βαρβάτο υλικό! Μπράβο Γιώργο, Δημήτρη, Νίκο, Βασίλη, Σταματία, Μάνο, Φώτη, Νίκο, Μανώλη, Χριστόνικε, Γιώργο, Ορέστη, Νίκο, ΒάΪε, Κώστα, Παναγιώτη, Σωκράτη, Δημήτρη, Παύλε, Ίωνα, Παναγιώτη, Κώστα και μπράβο στο GC γενικότερα! Μ' αρέσει που είναι το όνομα μου στον κατάλογο, δεν λέω, θέλω όμως να τονίσω πως αυτό το επίτευγμα ανήκει σε όλους μας ανεξαιρέτως. Σε όσους ανέβασαν έστω και ένα εξώφυλλο και σε όσους με την παρουσία και το κέφι τους έδωσαν κουράγιο και δυναμη να γίνει το όνειρο πραγματικότητα! Μπράβο μας! :yahoo: 17 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
mr-d Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 6, 2011 Member ID: 10513 Group: Veterans Topic Count: 148 Content Count: 7679 Reputation: 55626 Achievement Points: 7683 Days Won: 18 With Us For: 5619 Days Status: Offline Last Seen: 4 ώρες πριν Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 6, 2011 Τον έπιασα στα χέρια μου κι εγώ πολύ καλός, μπράβο σε όλους όσους έχουν συμβάλει στο να δημιουργηθεί αυτός ο κατάλογος 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις