Λένα Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2011 Member ID: 8772 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 645 Reputation: 3889 Achievement Points: 645 Days Won: 4 With Us For: 5764 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 31, 2016 Age: 36 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2011 Ο Λήο "Λεοντόκαρδος" Χάρτφηλντ είναι ένας υπηρήρωας, διάσημη προσωπικότητα, έχει φήμη, πλούτη, γυναίκες...όμως αυτό που πραγματικά επιθυμεί είναι μια καρδιά για να τον αγαπήσει γι αυτό που είναι και όχι γι αυτό που φαίνεται. Είναι ερωτευμένος με μια υπερηρωίδα συνάδελφό του, την Άντζελα, η οποία όμως δεν του δίνει την παραμικρή σημασία... Ο Λήο όλα αυτά τα κάνει κόμικς, λίγο κάθε νύχτα, για να εκφράσει όλα όσα δεν μπορεί να πει στους φίλους του ή να εξομολογηθεί στην Άντζελα... Ώσπου συναντά μια κοπέλα, την Κασσάνδρα, η οποία αναγνωρίζει την αξία των σκαριφημάτων του και τον μυεί στην μικρή σκηνή των μινικόμικς, αλλά και την δική του.Το κόμικ είναι σχεδιασμένο με συνολικά 4 σχεδιαστικά στυλ, εκ των οποίων κυριαρχούν τα δύο.Κυκλοφόρησε πρώτη φορά στην Αμερική, από τις εκδόσεις IDW publishing. Αφιέρωμα στον Ηλία Κυριαζή 34 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23, 2011 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191058 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6581 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23, 2011 Απολαυστικότατο κόμικ! Μπορώ να πω ότι σε μεγάλο βαθμό μου θύμισε τα Μανιφέστο. Μια ιστοριούλα boy meets girl στο κλασικό μοτίβο αμερικάνικων ρομαντικών κωμωδιών θα έλεγα με τις ανάλογες "πράξεις" (με τη θεατρική έννοια). Το υπερηρωικό στοιχείο είναι τελείως δευτερεύον και απλώς αποτελεί τον καμβά πάνω στον οποίο σχεδιάζεται/εξελίσσεται η ιστορία. Much-o Like-o ΥΓ Πρωτότυπος τίτλος "Falling for Lionheart" και μερικές σελίδες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Κυριαζή 14 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AndreasD Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23, 2011 Member ID: 1991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4996 Reputation: 25200 Achievement Points: 4996 Days Won: 42 With Us For: 6427 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2021 Age: 56 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23, 2011 Όμορφο κόμικ. Το διάβασα (στα αγγλικά) και το φχαρηστήθηκα. Δεν είναι το βαθυστόχαστο αριστούργημα (που προσπαθεί να αποτινάξει το γεγονός ότι είναι κόμικ απο πάνω του), αλλά περνάς καλά μαζί του. Ο Κυριαζής έξυπνα παράτησε τα σπάντεξ στην άκρη, σε ένα κόμικ με πρωταγωνιστή ένα σουπερήρωα,και ασχολήθηκε με άλλα πράγματα. Παράληλα έμεινα με την εντύπωση οτι ο Κυριαζής δημιούργησε/έζησε την απόλυτη geek φαντασίωση. Υπερήρωας/Δημιουργός κόμικς, που ψάχνει και βρίσκει την αληθινή αγάπη. 16 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
x for xepeta Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23, 2011 Member ID: 3787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12121 Reputation: 82352 Achievement Points: 12143 Days Won: 79 With Us For: 6274 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23, 2011 Καλή σαχλαμαρίτσα. Ό, τι πρέπει για νεανική κωμωδία. Και το λέω με την καλή έννοια. 13 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dark Chris Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23, 2011 Member ID: 12722 Group: Members Topic Count: 176 Content Count: 7346 Reputation: 39605 Achievement Points: 7346 Days Won: 40 With Us For: 5272 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 10:47 PM Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23, 2011 Μου φάνηκε πολύ καλό, επειδή συνδυάζει υπερήρωες και κόμικς. Δεν έχω διαβάσει το Μανιφέστο αν και θα ήθελα. Η κριτική που έγραψα στο blog μου. (ελπίζω να μην πειράζει που έβαλα το link.....) 13 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Bonadrug Δημοσιεύτηκε Μαίου 8, 2011 Member ID: 1271 Group: Veterans Topic Count: 718 Content Count: 3481 Reputation: 20408 Achievement Points: 3538 Days Won: 16 With Us For: 6498 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 29 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 8, 2011 Λοιπόν το story είναι ξεπατικοτούρα από δεκάδες νεανικές ταινίες των eighties κυρίως αλλά και πιο πρόσφατες όπου μια nerd κορασίδα με έφεση στη τέχνη, τη φιλοσοφία, την αγγλική φιλολογία ή κάτι άλλο ερωτεύεται με τον δημοφιλή ποδοσφαιριστή του κολεγίου. Δεν το λέω με την κακή έννοια. Έξυπνη κίνηση του δημιουργού. Γιατί έχουμε ένα καλό σενάριο με κλισέ (και ανατροπές) δοκιμασμένα και πετυχημένα. Πολύ ευχάριστο ανάγνωσμα . Δεν το περίμενα. Μπράβο στον Κυριαζή. ΥΓ. Αλλά το εξώφυλλο είναι μάπα . 13 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
alagt17 Δημοσιεύτηκε Μαίου 8, 2011 Member ID: 673 Group: Members Topic Count: 40 Content Count: 758 Reputation: 1776 Achievement Points: 758 Days Won: 0 With Us For: 6535 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 28 Age: 59 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 8, 2011 ΥΓ. Αλλά το εξώφυλλο είναι μάπα . Ουφ...για λίγο τρόμαξα...αλλά όλα καλά στο τέλος... 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Μαίου 9, 2011 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28896 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6656 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 9, 2011 E, ναι δεν άντεξε τελικά... 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Λένα Δημοσιεύτηκε Μαίου 9, 2011 Member ID: 8772 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 645 Reputation: 3889 Achievement Points: 645 Days Won: 4 With Us For: 5764 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 31, 2016 Age: 36 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 9, 2011 Εμένα δεν μου άρεσε. Ήταν σαν το μανιφέστο, μόνο που ο πρωταγωνιστής έχει και υπερδυνάμεις. Έμοιαζε όντως με μία ακόμη ρηχή χολυγουντιανή κωμωδία, το πρόσεξα μόνο αφού ειπώθηκε εδώ μέσα. Κάποιες σκηνές πραγματικά δεν αντέχονται. Η σκηνή του χωρισμού δεν σε έπειθε καν. Ούτε που μπήκε στον κόπο να την αναπτύξει. Το χρώμα απαίσιο όπως πάντα. Επίσης πολύ κακή γλώσσα σε ουκ ολίγα σημεία. Προς το τέλος μόνο ξαφνιαστηκα και νόμιζα πως θα το σωζε. "Ρε, λες;". Τελικά οι προσδοκίες μου δεν επαληθεύτηκαν και το τέλος ήταν ακόμα χειρότερο. Γενικότερα πολύ γλυκανάλατο κόμικ. Προτιμώ χίλιες φορές τον Κυριαζή όταν κάνει κόμικς τύπου blockbuster και blast comix. 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Bonadrug Δημοσιεύτηκε Μαίου 9, 2011 Member ID: 1271 Group: Veterans Topic Count: 718 Content Count: 3481 Reputation: 20408 Achievement Points: 3538 Days Won: 16 With Us For: 6498 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 29 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 9, 2011 Αμάν , θα μείνω άνεργος ! 12 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
mits63 Δημοσιεύτηκε Μαίου 9, 2011 Member ID: 7341 Group: Veterans Topic Count: 101 Content Count: 1379 Reputation: 6471 Achievement Points: 1379 Days Won: 5 With Us For: 5856 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 14, 2017 Age: 61 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 9, 2011 Η αλήθεια είναι πως δεν το είχα εντοπίσει μέχρι που εναφερθήκαν τα στερεότυπα των εφηβικών ταινιών. Ούτως ή άλλως όμως δεν νομίζω πως και ο Κυριαζής θα διεκδικούσε εύσημα πρωτοτυπίας, από την άλλη δεν το είχε σκεφτεί κανεις άλλος μέχρι τωρα! Μου άρεσε όμως πολύ που μάζεψε διάφορες επιρροές σε ένα ομοιογενές σύνολο, αρκούντως διασκεδαστικό ως αποτέλεσμα. Το συνιστώ ως ευχάριστο ανάγνωσμα για όσους έχουν ήδη τα Μανιφέστα και το Blood Opera, όσοι δεν τα έχουν ας ψάξουν να βρουν αυτά πρώτα! 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2011 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121442 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6556 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2011 Το διάβασα κι εγώ (το τσίμπησα εν όψει του signing) και δεν ξέρω τελικά αν μου άρεσε ή όχι. Με ενόχλησε λίγο η ροή του, πχ.στη σελίδα 46 έψαχνα να δω αν έχασα κάποιο καρέ. Τότε θα το θεωρούσα κακό κόμικ; Όχι. Καλό κόμικ; Ίσως, είναι όντως "καλή σαχλαμαρίτσα". Καλύτερο από το Manifesto; Με την καμία. Προσωπικά θα το πω Manifesto για την Αμερικανική αγορά με το υπερηρωικό να "συγκρούεται" με την εναλλακτική σκηνή κόμικς με ενδιαφέροντα τρόπο. Αλλά το περίμενα πολύ πιο βαρβάτο. Είναι το 3ο από αυτά που έβγαλε με την IDW και προσωπικά βάζω 0/3, αν και ο Carey έχει δίκιο για τα οπτικά πυροτεχνήματα, ειδικά στην "τελική μάχη". Πάντως, προτιμήστε να πάρετε πρώτα το MARS του Σταμπουλή και μετά αυτό. Εύχομαι η Jemma να βγάλει στα Ελληνικά το Melody. Είναι σκάλες ανώτερο. Λένα, σχεδόν σε όλα ρίχνει μπινελίκια ο Κυριαζής. Πάντως όντως είναι για εφήβους και βάλε, μην το πάρετε σε μαθητή Δημοτικού δηλαδή. 16 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Λένα Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2011 Member ID: 8772 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 645 Reputation: 3889 Achievement Points: 645 Days Won: 4 With Us For: 5764 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 31, 2016 Age: 36 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 18, 2011 Λένα, σχεδόν σε όλα ρίχνει μπινελίκια ο Κυριαζής. Αυτό θεωρείς εσύ κακή γλώσσα; 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 2, 2011 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28896 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6656 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 2, 2011 (Επεξεργασία) Λοιπόν το πήρα και εγώ και πρέπει να πω γενικά ότι λίγο πολύ συμφωνώ με όλους τους προλαλίσαντες, όντως είναι ένα συμπαθητικά όμορφο κόμικ και μου άρεσε γενικά. Κλασικός Κυριαζής σε όλα του θα έλεγα, με τον ήρωα που κάνει κόμικς, είναι λίγο ντροπαλός και κολλημένος με μία γκομενίτσα - ανεκπλήρωτος έρωτας, με τους προβληματισμούς του, τις ντροπές του, τα τυχερά του, ρομαντικούλι γενικά, εδώ απλά είναι και σούπερ ντούπερ ήρωας μαζί αν και αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Το σχέδιο του είναι στο γνωστό - προσωπικό - και ταιριαστό με τις ιστορίες του στυλ, εμένα γενικά μου αρέσει. Όμορφη και η έκδοση της Jemma όπως πάντα, χαρτί - χρώμα - γραμμές, λίγο ίσως η τιμή τσίμπησε σε σχέση με ό,τι μας έχει συνηθίσει. Ομολογώ ότι και εμένα υπάρχει κάτι που με ενοχλεί γενικότερα, το ότι είναι σε άλλο μέγεθος από τα Μανιφέστο - Blood Opera και δεν μπορώ να το βάλω μαζί τους. Είναι σαν τα μεγάλα του αδελφάκια να το διώχνουν σε άλλο ράφι με ίδιας ηλικ... μεγέθους κόμικς. Πλάκα έχει πάντως, μοιάζει σαν αυτοβιογραφία δημιουργού κόμικς, που σχεδιάζει τον ήρωα του, να κάνει την αυτοβιογραφία του σε κόμικ που κάνει κόμικ και... ρε μπας και ο Κυριαζής είναι και σούπερ ήρωας και μας το λέει απέξω - απέξω; Επεξεργασία Ιουλίου 2, 2011 από Yoshimitsu 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
imacmaria Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 18, 2012 Member ID: 13440 Group: Veterans Topic Count: 101 Content Count: 3476 Reputation: 28974 Achievement Points: 3476 Days Won: 12 With Us For: 5146 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 9, 2020 Age: 39 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 18, 2012 Μου άρεσε! Εντάξει μπορεί να μην είναι το κόμικ που θα στιγματίσει την ζωή μας αλλά ξαναδιαβάζεται και ξαναδιαβάζεται άνετα! Δροσέρη και ευχάριστη ιστορία, γλυκιά και ρομαντική, με έντονες στιγμές συγκίνησης. Κινηματογραφικά καρέ, όμορφο χρώμα που τονίζει τον συναισθηματισμό της κάθε σκηνής, καθημερινοί διάλογοι. Μου άρεσε απίστευτα το στήσιμο της κάθε σελίδας, τόσο διαφορετικό αλλά χωρίς να χαλάει την ροή ή να νιώθω πως κάτι δεν δένει! Ωραίοι χαρακτήρες, καλοδουλεμένο σχέδιο και ευκολοχώνευτη ιστορία! Μια μικρή παρατήρηση! Αυτός εδώ είναι ο Λούσιους που βγήκε βόλτα στα κομιξάδικα να βρει το Bone;;;; ΥΓ. Α ρε Yoshi! Την ίδια σκέψη κάναμε... Ρε μπας και είναι;;; Μπαααααα...... 15 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Kabuki Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 9, 2012 Member ID: 5259 Group: Veterans Topic Count: 207 Content Count: 9437 Reputation: 77034 Achievement Points: 9439 Days Won: 100 With Us For: 6080 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 30 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 9, 2012 Σήμερα το διάβασα. Πολύ διασκεδαστικό, φρέσκο, ο συνδυασμός δημιουργού κόμικ- υπερήρωα πολύ καλός, διάχυτο χιούμορ (και αυτοσαρκαστικό), καλή ροή, μόνο που στο δεύτερο μισό (μετά το χωρισμό) τελείωσε λίγο γρήγορα. Συστήνεται (για ανάγνωση τουλάχιστον) 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
JohnnyMZ Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2012 Member ID: 9146 Group: Veterans Topic Count: 116 Content Count: 1737 Reputation: 12590 Achievement Points: 1737 Days Won: 14 With Us For: 5731 Days Status: Offline Last Seen: 8 ώρες πριν Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2012 (Επεξεργασία) Χθες βράδυ το διάβασα-τελειωσα κι εγώ! Το είχα βάλει στο μάτι απο πέρσι αλλά δεν το πήρα στο Comicfom Con 2011 γιατί δεν ήταν ο Κυριαζης και το ήθελα υπογεγραμμένο! Αν και είχαν μερικά που τα είχε σκιτσάρει πιο νωρίς, πίστευα ότι θα μου έκανε καλύτερο άμα τον πετυχαίνει κατ'ιδίαν, γιατί αυτά ήτανε μόνο κάτι χαζές φατσούλες (αλλα... ) . Το πήρα όμως στο φετινό Con. Πολύ ωραίο κόμικ. Κλισέ, μη πρωτότυπο, ίσως και επαναληπτικό, απο τη μια,, πατάει αρκετά στα βήματα του αμερικανικού μέινστρημ, αυτά είναι που του δίνουν τη γοητεία του απο την αλλη. Το κυριότερο όμως είναι πως μια τέτοια δουλειά την έχει κάνει Έλληνας και έχει βγει στο εξωτερικό (για την ακρίβεια πρώτα δημοσιεύτηκε εκεί και μετά εδώ αλλα γιου γκετ γουάτ άι μην), και μου έρχεται το ίδιο που αισθανόμουν περίπου με το Logicimix, αλλα σε μικρότερο βαθμό. Αυτό το αίσθημα της "εθνικής περηφάνιας". Εμφανέστατη η εξέλιξη του Κυριαζη, ειδικά για μένα που είχα διαβάσει το Μανιφέστο πολυ πρόσφατα και το 'χα φρεσκο. Ισχύει πως τα δυο έργα έχουν πολλά κοινά σε σενάριο και σχέδιο (γι' αυτό άλλωστε το χαρακτήρισα και επαναληπτικό) αλλα εξακολουθεί να είναι ένα όμορφο, ενδιαφέρον και αξιόλογο έργο! Το διάβασα σε δυο βράδια και το απόλαυσα πολύ! Πιθανότατα μια απο τις καλύτερες πρόσφατες προσθήκες στη συλλογή μου! Επεξεργασία Απριλίου 9, 2012 από JohnnyMZ 14 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
mr-d Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 27, 2013 Member ID: 10513 Group: Veterans Topic Count: 148 Content Count: 7679 Reputation: 55627 Achievement Points: 7683 Days Won: 18 With Us For: 5621 Days Status: Offline Last Seen: 10 ώρες πριν Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 27, 2013 ωραίο! "κλασικό κομικ Κυριαζή" θα το χαρακτήριζα.. 13 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
batigoal Δημοσιεύτηκε Απριλίου 6, 2015 Member ID: 23328 Group: Veterans Topic Count: 29 Content Count: 2301 Reputation: 28516 Achievement Points: 2302 Days Won: 20 With Us For: 4791 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 28, 2023 Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 6, 2015 Οπως γραφει και Διονυσης απο πανω, κλασσικο κομικ Κυριαζη Περισσοτερο μου αρεσε το στησιμο των καρε, η καλυτερη δουλεια του Κυριαζη στον τομεα αυτο κατα την γνωμη μου, το χρωμα εκτος απο μερικες σελιδες, κυριως ολοσελιδα καρε μου φανηκε μετριο, θα το χαρακτηριζα αδουλευτο και βιαστικο. Η ροη οπως παντα καταιγιστικη, προς το τελος ενοχλητικα καταιγιστικη-βιαστικη. Το στορυ αναμενομενο, σε καλο επιπεδο αν και δεν ξεφευγει απο τα κλισε. Η εκδοση αξιοπρεπεστατη και σε σχετικα καλη τιμη. Προτινεται στους φαν της ρομαντζαδας και μονο, οι υπολοιποι με επιφυλαξη 16 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ion Δημοσιεύτηκε Απριλίου 16, 2017 Member ID: 2285 Group: Veterans Topic Count: 949 Content Count: 4397 Reputation: 36003 Achievement Points: 4451 Days Won: 26 With Us For: 6399 Days Status: Offline Last Seen: 29 λεπτά πριν Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 16, 2017 Ένα πολύ συμπαθητικό κόμικ, που αν και ξέρεις από νωρίς πώς θα καταλήξει, έχει ενδιαφέρον. Ωραίο το σχέδιο του Κυριαζή, και έχει πλάκα που χρησιμοποιεί τόσα διαφορετικά σχεδιαστικά στυλ, παρόλο που τα σχέδια των πρωταγωνιστών είναι (εσκεμμένα φυσικά) τόσο ερασιτεχνικά. Για εμάς τους λάτρεις του σπορ, ένα κόμικ με κόμικ αναφορές είναι 2 φορές πιο ενδιαφέρον 11 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
jimakoszs97 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 16, 2017 Member ID: 31217 Group: Members Topic Count: 41 Content Count: 1407 Reputation: 10266 Achievement Points: 1423 Days Won: 1 With Us For: 3293 Days Status: Offline Last Seen: 5 ώρες πριν Age: 1 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 16, 2017 (Επεξεργασία) Ωραίο σχέδιο. 7/10 Επεξεργασία Νοεμβρίου 14, 2022 από jimakoszs97 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Argail Δημοσιεύτηκε Απριλίου 18, 2022 Member ID: 1252 Group: Veterans Topic Count: 87 Content Count: 1685 Reputation: 6745 Achievement Points: 1750 Days Won: 14 With Us For: 6499 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 12:04 AM Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 18, 2022 Παρότι φαν του Ηλία αυτό δεν το είχα πάρει χαμπάρι και το τσίμπησα προχτές στην Comicdom. Πολύ ωραία ιστορία, κοινωνικό super hero comic, τόσο όσο σε μέγεθος. Το σχέδιο του Ηλία όπως πάντα υπέροχο, το προτείνω σε όσους αρέσει το στυλ του Ηλία. 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις