Βασιλεύς των κόμικς Δημοσιεύτηκε Απριλίου 15, 2011 Member ID: 10466 Group: Honored Topic Count: 265 Content Count: 3512 Reputation: 36643 Achievement Points: 3528 Days Won: 88 With Us For: 5625 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 5, 2021 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 15, 2011 Το τρίτο φανζίν του Π.Παυλίδη με την ίδια θεματολογία με τα προηγούμενα 2(Fixed)(Unstrung) Ελπίζω να είναι και το τελευταίο γιατί το παρακούρασε το πράμα. Κατά την γνώμη μου είναι το χειρότερο από τα 3, πάντα απο θέμα σεναρίου γιατί απο σχεδιαστικής είναι άρτιο(στο γνωστό στυλ του καλιτέχνη). Πάρτε το αν θέλετε κάτι διαφορετικό απο τα συνιθησμένα. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΜΙΚΣ Αφιέρωμα στον Παύλο Παυλίδη 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Melandros Δημοσιεύτηκε Απριλίου 16, 2011 Member ID: 4830 Group: Veterans Topic Count: 480 Content Count: 2663 Reputation: 16116 Achievement Points: 2665 Days Won: 3 With Us For: 6128 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10 Age: 46 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 16, 2011 Βασιλιά μου πολύ αυστηρό σε βρίσκω.. Εμένα ο Παυλίδης μου αρέσει πολύ.. Μου αρέσει που το σχέδιο του είναι δύσκολο.. Μου αρέσει που επιμένει σε αυτό.. Όοσ για τη θεματολογία του, αυτό είναι άλλο θέμα το οποίο έχει να κάνει με το τί θέλει ο δημιουργός να πεί.. Το άμα είναι κάτι τετριμμένο ή οτιδήποτε άλλο, εγώ εκεί πάω πάσο.. Αυτός κάτι θέλει να μας πεί και το λέει... αυτό έχει για μένα αξία.. που το λέει.. 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Βασιλεύς των κόμικς Δημοσιεύτηκε Απριλίου 16, 2011 Member ID: 10466 Group: Honored Topic Count: 265 Content Count: 3512 Reputation: 36643 Achievement Points: 3528 Days Won: 88 With Us For: 5625 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 5, 2021 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 16, 2011 Βασιλιά μου πολύ αυστηρό σε βρίσκω.. Εμένα ο Παυλίδης μου αρέσει πολύ.. Μου αρέσει που το σχέδιο του είναι δύσκολο.. Μου αρέσει που επιμένει σε αυτο Και εμένα το σχεδιό του μου αρέσει και ξέρω ότι είναι δύσκολο να γίνει και προτείνω να μη αφήσει αυτό τ στυλ.Οσο για το σενάριο μου άρεσαν τα άλλα 2 καλύτερα.Το μόνο καλό είναι με τις δύο κοπελιές στο κλουβί που λέει η μ'ια στην άλλη <<Αστους να πιστεύουν ότι εμείς είμαστε πίσω από τα σίδερα.>> 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Μαίου 8, 2012 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121443 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6557 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 8, 2012 Το μόνο καλό είναι με τις δύο κοπελιές στο κλουβί που λέει η μ'ια στην άλλη <<Αστους να πιστεύουν ότι εμείς είμαστε πίσω από τα σίδερα.>> Δυστυχώς ναι, με εξαίρεση την πρώτη ιστορία τα άλλα θυμίζουν τα 2 προηγούμενα. Όμως πολύ καλό. Λοιπόν στα δια ταύτα: το #3 περιέχει 4 μικρές ιστορίες. Η πρώτη είναι με δυο ομοφυλόφιλες και αφορά την κοινωνική κατακραυγή, τελειώνοντας με αυτή τη φοβερή φράση που ισχύει και γενικότερα. Who is behind the bars anyway? Η δεύτερη πιστεύω θα έπρεπε να μπει μετά την τρίτη, με το παιδί της μάνας που αιωρείται και καταλήγει να χωνευτεί από το κακό σύστημα και να αλεστεί από αυτό. Η τρίτη προσωπικά είναι η καλύτερη, στην οποία θίγεται ο ρόλος της μάνας από την οπτική του συστήματος. Πως το λέγανε οι Godfathers? . Η τέταρτη είναι και η επιλογική, με άβουλους εργάτες που τροφοδοτούν τη "μηχανή" από την στιγμή που γεννιούνται μέχρι την στιγμή που πεθαίνουν, χωρίς σταματημό. Overall, ένα 7.8/10 από μένα. 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις