Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 11, 2011 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13097 Reputation: 105554 Achievement Points: 13119 Days Won: 138 With Us For: 6254 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 11, 2011 Οι οδηγοί αυτού του είδους απευθύνοντο στο παρελθόν συνήθως είτε σε φανς του ήρωα(ηρώων) που διαπραγματεύονται, είτε σε μελετητές του χώρου. Σίγουρα χρειάζεται πολύ μεράκι, αγάπη αλλά και χρόνια δουλειάς και προσπάθειας για να ολοκληρωθεί ένας τέτοιος οδηγός. Ο Matthew Manning τα είχε σίγουρα όλα αυτά για να μπορέσει να τον ολοκληρώσει. Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι σε ποιούς απευθύνεται πραγματικά στις μέρες μας ένας τέτοιος οδηγός; Την στιγμή που κάθε απορία ή κάθε πληροφορία που θες την ανακαλύπτεις δωρεάν στο internet! Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι οι οδηγοί αυτού του είδους απευθύνονται είτε σε συγγενείς του δημιουργού είτε σε βαρεμένους συλλέκτες. Η έκδοση πάντως είναι εξαιρετικά προσεγμένη και πολυτελής και περιλαμβάνει πλήρη ανάλυση όλου του οδοιπορικού του Wolverine στην μακριά ιστορία του στα κόμικς. Βιογραφικό, ψυχανάλυση, ανάλυση δυνάμεων, εχθρούς, συνεργάτες, φίλους και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, θα το βρείτε στον παρόντα τόμο. Υ.Γ. Εγώ πάντως δεν είμαι συγγενής του συγγραφέα. 17 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeorgeTheSuper Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 22, 2016 Member ID: 25862 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 547 Reputation: 4595 Achievement Points: 550 Days Won: 0 With Us For: 4444 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 8 Age: 27 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 22, 2016 Θα σου πω εγώ που απευθύνεται!... απευθύνεται στους Έλληνες φανατικούς θαυμαστές του Wolverine. Τώρα πόσοι είναι αυτοί που χρειάζονταν και 200σελιδη πολυτελή εγκυκλοπαίδεια δεν ξέρω. Αν δεν κάνω λάθος βγήκε κοντά με τη solo κινηματογραφική ταινία του Wolverine και ίσως θέλαν να προσεγγίσουν και τους πιτσιρικάδες που είχαν δει την ταινία και τους άρεσε. Πάντως σε ένα από τα πολλά bazaars της Anubis που την είχε στο 10αρικο την τσίμπησα μόνο και μόνο για το πόσο περιποιημένη ειναι σαν έκδοση. 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις