Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 9, 2011 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 728 Content Count: 13090 Reputation: 105483 Achievement Points: 13112 Days Won: 138 With Us For: 6245 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 9, 2011 Ακόμα ένα επεισόδειο που εντάσεται στο major event του Civil War. Διαδραματίζεται λίγο πριν την έναρξή του και καταπιάνεται με την σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρει ο Spider-Man, σχετικά με το ποιάς πλευράς θα πάρει το μέρος. Η απόφαση αυτή θα ληφθεί εν μέσω διαφόρων άλλων γεγονότων που συμβαίνουν παράλληλα. Και πάλι πολύ καλό σχέδιο από τον Garney, αλλά ο Straczynski με απογοητεύει ολοένα και περισσότερο. Δεν μπορώ να τον ακολουθήσω όσο σε παλιότερα σενάριά του. Πάντως για τους fans του σύμπαντος της Marvel, είναι απαραίτητο συμπλήρωμα. Η έκδοση περιλαμβάνει τα τεύχη Amazing Spider-Man #532 - #538. 19 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
nickolas Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 9, 2011 Member ID: 12957 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 99 Reputation: 233 Achievement Points: 99 Days Won: 0 With Us For: 5218 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 19 Age: 34 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 9, 2011 εν γένει μου άρεσε το σενάριο του στρακζύνσκι γιατί είχε συνοχή, μου θύμισε λίγο φώσκολο βέβαια στο storyline με norman και gwen(αλήθεια μετά το bnd το θυμήθηκαν?) αλλά αυτό που με ενοχλούσε ήταν η μεγάλη παρέμβαση μαγικών δυνάμεων(βλ dr strange) 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 29, 2012 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 784 Content Count: 13576 Reputation: 99484 Achievement Points: 9268 Days Won: 456 With Us For: 4853 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 1 Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 29, 2012 Το διάβασα εχθες το Civil War και μπορώ να πω (αν κι όχι φαν των υπερηρώων) πως μου άρεσε αρκετά...! Το σχέδιο ήταν αρκετά καλό και το σενάριο πρωτότυπο,με έναν Peter Parker πολύ πιο ώριμο σε σχέση με το παρελθόν,με αλλαγές στον τρόπο που βλέπει τις καταστάσεις και με ένα αναπάντεχο φινάλε που σου κινεί την περιέργεια για το τι θα γίνει στην συνέχεια...! Γενικά ήταν ένα πολύ ευχάριστο ανάγνωσμα...! Τα μόνα που με χάλασαν ήταν τα εξής : α) Γιατί έφτιαξαν τόσο κακό και συμφεροντολόγο τον Tony Stark,έναν αναγνωρισμένο ήρωα που έχει σώσει πολλές φορές την πόλη από τους "κακούς"...? β) Η νέα στολή του Spiderman που δεν μου άρεσε καθόλου αλλά αργότερα κατάλαβα ότι ήταν χρήσιμη για την συνέχεια της στορίας...! 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Θρηνωδός Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2017 Member ID: 30604 Group: Veterans Topic Count: 535 Content Count: 6810 Reputation: 55685 Achievement Points: 6810 Days Won: 161 With Us For: 3626 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 16, 2020 Age: 33 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2017 Η αλήθεια είναι πως το περίμενα πιο δυνατό. Έχοντας διαβάσει το Civil War πρώτο, είχα την εντύπωση πως το Amazing Spider-Man Civil War δεν θα είναι απλό συμπλήρωμα αλλά μια παράλληλη ιστορία που θα προσθέτει στο main event. Ωστόσο ήταν μια απεικόνιση της εσωτερικής διαμάχης του Spider-Man ως προς το ποια πλευρά θα διαλέξει και γιατί. Στα συν το πως επηρεάστηκε η ζωή του αφού έβγαλε την μάσκα (μην πεταχτεί κανένας για spoiler γιατί θα φάει κατάρες , το δείχνει στο εξώφυλλο) και έδειξε ποιος είναι στον κόσμο. Ποια είναι η νέα πραγματικότητα της οικογένειας του, πως νιώθει ο ίδιος για όλο αυτό, τι αμφισβητεί κλπ. Ωραίο σχέδιο, αλλά ξαναλέω πως το κόμικ σαν κόμικ δεν έχει να πει τίποτα. Βρέθηκε ευκαιρία μαζί με το μεγάλο μπουμ του event να βγουν και κάμποσα χλιαρά τευχάκια ακόμα. Παρόλα αυτά θέλω να διαβάσω και το Road to Civil War μπας και μάθω τι συνέβη στο Στάμφορντ. 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2017 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117445 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6390 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2017 Το τι έγινε στον Στάμφορντ εξηγείται στο main event. Πιο πριν δεν έγινε κάτι. Παράλληλα με το event έτρεξαν και άλλες σειρές που εξηγούσαν τι έγινε σε αυτούς που προκάλεσαν στο Στάμφορντ αλλά δεν βγήκαν αυτά εδώ. 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
christs Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 19, 2018 Member ID: 23613 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 2151 Reputation: 21009 Achievement Points: 2188 Days Won: 3 With Us For: 4755 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 5 Age: 34 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 19, 2018 Ηθελα να το διαβασω εδω και χρονια, δεν το εβρισκα ομως πουθενα, οντας εξαντλημενο. Εν τελει , η ανουμπις το κατεστησε διαθεσιμο ξανα, οπότε και το τσιμπησα στο προσφατο μπαζαρ της. Μεχρι τη μεση της αναγνωσης του, ημουν μπερδεμενος για το τι εικονα θα μου αφησει. Ολοκληρωνοντας το, μπορω να πω οτι τελικα μου αρεσε. Ο Πιτερ οντως πιο σοβαρος σε σχεση με τα συνηθισμενα του. Ο Αιρον Μαν θεωρω πως καταστραφηκε το ιματζ του, μετα απο αυτο το event. Δυσκολα στα ματια μου να ξανα γινει πολυ αγαπητος ο συγκεκριμενος, μετα τον τροπο που τον παρουσιασαν εδω. Οι διαλογοι μου αρεσαν αρκετα, σε καποια σημεια πολυ. Ειδικα στο διαλογο πιστερ/καπτεν, απογειωθηκε το πράγμα, καθηλωτικός. Ο τροπος που ανακαλυψαν οι κακοι το κρυσφηγετο του Πιτερ, δε μου πολυ αρεσε, χρειαζοταν μια σεναριακη ευκολία και την εισήγαγαν. Overall, το εργο ειναι κυριως μπλα μπλα, ελαχιστη δραση. Αν ειστε φαν του ηρωα και/ή του event (Civil War), τιμηστε το. Ειδεαλλως προσπεραστε το. Σχεδιο 7.5/10, Σεναριο 7.5/10. 8 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Pilgrim Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 3, 2020 Member ID: 4607 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 546 Reputation: 3102 Achievement Points: 547 Days Won: 0 With Us For: 6145 Days Status: Offline Last Seen: Σάββατο στις 06:34 AM Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 3, 2020 Διαβάστηκε μετά το Road to Civil War. Να πούμε ότι το Amazing Spiderman Civil War είναι η συνέχεια των τευχών του Spider-man που υπάρχουν στο Road... Είχε πολύ ενδιαφέρον ως ιστορία με τον Spiderman να πιέζεται ψυχολογικά για να πάρει την αρχική του απόφαση αλλά στη συνέχεια να κάνει δεύτερες σκέψεις ως προς την επιλογή του. Το σχέδιο ήταν πάρα πολύ καλό, μου άρεσε και γενικά δεν βρήκα κάτι το αρνητικό, πέραν του Tony Stark ο οποίος ως χαρακτήρας χάνει μετά από αυτά τα γεγονότα. Όσο προχωράει το story-arc υπάρχουν σημειώσεις με το ποια τεύχη πρέπει να διαβαστούν στο Civil War ώστε να εξελίσσεται παράλληλα η ιστορία, κάτι που είναι πολύ θετικό αλλά προσωπικά δεν το έκανα Σειρά παίρνει το Civil War.. 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
hudson Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 15, 2022 Member ID: 32406 Group: Members Topic Count: 69 Content Count: 2604 Reputation: 26215 Achievement Points: 2646 Days Won: 78 With Us For: 2552 Days Status: Online Last Seen: 7 λεπτά πριν Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 15, 2022 Εξώφυλλο-οπισθόφυλλο σε μεγαλύτερη ανάλυση Μεταφέρθηκαν στη βάση 2 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις