mandos Δημοσιεύτηκε Απριλίου 2, 2007 Member ID: 302 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 18 Reputation: 18 Achievement Points: 18 Days Won: 0 With Us For: 6577 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 14, 2013 Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 2, 2007 Official Site: gigantobooks/blastcomics Review: comicdom.gr Το 2007 κυκλοφόρησε το BLAST COMICS, ένα concept 192 α/μ σελίδων φτιαγμένο από τα χέρια ελλήνων αλλά και ξένων δημιουργών! Έπεσε στα χέρια μου από φίλο που σκιτσάρισε μέσα σε αυτό, το διάβασα με την μια και μπορώ να πω ότι μου άρεσε! Οι ιστορίες έχουν να κάνουν με... τι άλλο?... υπέρ-ήρωες! Όμως τέτοιους ήρωες μάλλον δεν έχετε ξανασυναντήσει. Ή για να το θέσω πιο σωστά, δεν τους έχετε συναντήσει όλους στο ίδιο βιβλίο, πόσο μάλλον να πολεμούν ο ένας πλάι στον άλλο! Το concept (που δεν αναφέρεται πουθενά) είναι ότι η BLAST COMICS υπάρχει εδώ και 10 χρόνια και ότι αυτό το τεύχος είναι ένα best of. Πραγματικά διαβάζοντάς το κανένας μπορεί να πιστέψει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν τα 18€ είναι πολλά για ένα κόμικ των 192 σελίδων, αλλά νομίζω ότι αξίζει υποστήριξης δεδομένου ότι είναι μια ελληνική προσπάθεια που τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από αντίστοιχα κόμικ του εξωτερικού! Παράθεση Για μια δεκαετία η BLAST COMICS προσέφερε σε ένα κοινό διψασμένο για σουπερήρωες ό,τι πιο πρωτοπόρο είχε δει ο χώρος. Βασισμένη στο όραμα του ομογενή Steve Papas και έχοντας στο δυναμικό της τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες, η BLAST έφτασε να εκδίδει ένα μεγάλο αριθμό τίτλων που διακρίνονταν για την ποιότητα και την πρωτοτυπία τους και να δώσει στον κόσμο ήρωες που ακόμα και σήμερα τους θυμόμαστε με συγκίνηση. Ο τόμος που κυκλοφορεί συλλέγει για πρώτη φορά κάποιες από τις πιο αξιομνημόνευτες ιστορίες της BLAST σε μια πολυτελή έκδοση, από το βραβευμένο τίτλο «Σουπερστάρ» και το κρυμμένο διαμάντι «Διεθνείς Μαχητές» μέχρι και το κόμικ-μεγαθήριο «Ολική Σύγκρουση». Συμμετέχουν με κόμικς οι: Becky Cloonan, Μιχάλης Διαλυνάς, Γιώργος Δουτσιόπουλος, Ilker Gazioglu, Ηλίας Κυριαζής, Ozan Kucukusta, Coskun Κuzgun, Βασιλης Λώλος, Βασίλης Μπίμπας, Adam “Mochi” Munger, Σταύρος Ντίλιος, Γαβριήλ Παγώνης, Αντρέας Παναγιωτόπουλος, Τάσος Παπαϊωάννου, Steve Papas. Και με εικονογραφήσεις οι: Μahmud A. Asrar, Jon Cairns, Jacopo Camagni, Ross Campbell, Rodin Esquejo, Ashleigh “py” Firth, Δημήτρης Κάσδαγλης, John Powell, Blackstar Shabach, Michael Walton, Matt Wheldon. 192 ασπρόμαυρες σελίδες, στην καταπληκτική τιμή των 18 ευρώ. Γλώσσα: Ελληνικά. Ευχαριστούμε για τα εξώφυλλα τους: Lord Makro & Retroplaymo. 17 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AndreasD Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2007 Member ID: 1991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4996 Reputation: 25200 Achievement Points: 4996 Days Won: 42 With Us For: 6426 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2021 Age: 56 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2007 Μια φανταστική δουλειά της Giganto ! Αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Mandrake Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2007 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7538 Reputation: 29523 Achievement Points: 7876 Days Won: 29 With Us For: 6445 Days Status: Offline Last Seen: 21 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2007 (Επεξεργασία) Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Δεν είχα ιδέα για την "Giganto Books" (πολύ περίεργο...)!! Ευχαριστώ για το info! Επεξεργασία Ιανουαρίου 8, 2009 από Mandrake 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Lord Makro Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 28, 2008 Member ID: 2066 Group: Honored Topic Count: 79 Content Count: 4676 Reputation: 26664 Achievement Points: 4710 Days Won: 4 With Us For: 6418 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 30 Age: 48 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 28, 2008 Συστήνεται ανεπιφύλακτα στους φαν των υπερηρωϊκών κόμικς, και ειδικά της εποχής του Καμπανά! Παραθέτω εξώφυλλο και οπισθόφυλλο σε μεγάλη ανάλυση και ας μετακινηθεί στην κατηγορία ">2000" 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Μαίου 4, 2008 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28896 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6655 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 4, 2008 Το πήρα και εγώ από την έκθεση και το διάβασα άμεσα αφού είχα τις κατάλληλες συστάσεις (μην κοιτάτε που άργησα να γράψω τα σχόλια μου). Αν και αρχικά όταν το ξεφύλλισα λόγω του ότι είναι Α/Μ αλλά και των περίεργων χαρακτήρων που έχει με έκανε να έχω κάποιες αμφιβολίες σχετικά, τελικά το απόλαυσα και το ρούφηξα μονορούφι. Ευχάριστο, καλοσχεδιασμένες ιστορίες που αν και είναι αφενός από διαφορετικούς δημιουργούς, αφετέρου από επιλογή όπως αναφέρει μέσα από κάποια τεύχη, εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν με συνέχεια, χωρίς κενά λες και γράφτηκε εξαρχής για να έχει αυτή την μορφή. Όμορφο και ενδιαφέρον σύνολο γενικά, χαίρομαι που το έχω στην βιβλιοθήκη μου και φυσικά δεν μετάνιωσα καθόλου τα λεφτά που έδωσα για αυτό. Άντε βρε έχει και χάπυ έντινγκ για τους ευαίσθητους της παρέας. Πολύ καλό, αξίζει να το έχετε στην συλλογή σας. 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 5, 2008 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191058 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6580 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 5, 2008 Το τσίμπησα στο comicon που είχε βγάλει εκείνη τη φοβερή προσφορά η Giganto και αγόραζες τα κόμικ της με τη ζυγαριά. Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Μολαταύτα υπήρχε κάτιτις μέσα του που με έκανε να το τελειώσω (είναι και μπόλικο πανάθεμά το). Καμπόσο καιρό μετά, έπεσε στα χέρια μου ένα τομάκι με υπερηρωικά Καμπανά και ξαφνικά μου φλάσαρε. Είναι ένας πάρα πολύ καλός και πιστός φόρος τιμής στα κόμικ της Marvel όπως τα γνωρίσαμε μέσα από τον Καμπανά. Ήταν πασιφανές το τι "μιμούντουσαν", δεν είχα κατανοήσει όμως ότι δεν ήταν μόνο η κεντρική ιδέα που πήγαζε από εκεί, αλλά και ο τρόπος γραφής παρέπεμπε απ'ευθείας εκεί. Εάν λοιπόν είστε φαν εκείνων των κόμικ, του τρόπου γραφής στη Marvel τις δεκαετίες 60 (ειδικά) και 70, τότε είναι μια εξαιρετική πρόταση. Οι υπόλοιποι όμως νομίζω ότι δεν θα πιάσουν το πνεύμα και δεν θα το εκτιμήσουν/αποτιμήσουν σωστά. 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AndreasD Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 5, 2008 Member ID: 1991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4996 Reputation: 25200 Achievement Points: 4996 Days Won: 42 With Us For: 6426 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2021 Age: 56 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 5, 2008 Κάπου πήρε το αυτί μου, ότι μπορεί να παίξει κάτι παρόμοιο στο μέλον..... Είδωμεν.... 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
lunatic Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 8, 2009 Member ID: 2818 Group: Members Topic Count: 73 Content Count: 916 Reputation: 3593 Achievement Points: 916 Days Won: 2 With Us For: 6350 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 2 Age: 36 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 8, 2009 Εάν λοιπόν είστε φαν εκείνων των κόμικ, του τρόπου γραφής στη Marvel τις δεκαετίες 60 (ειδικά) και 70, τότε είναι μια εξαιρετική πρόταση. Οι υπόλοιποι όμως νομίζω ότι δεν θα πιάσουν το πνεύμα και δεν θα το εκτιμήσουν/αποτιμήσουν σωστά. Το διάβασα και εγώ μετά από πολύ καιρό που το είχα αγοράσει!!!Μου βγαλε λίγο την πίστη ομολογώ μέχρι να το τελειώσω...Δεν τρελάθηκα τόσο πολύ και κάπου στα μισά είχα κουραστεί λιγάκι αλλά ευτυχώς προς το τέλος το πράγμα έπαιρνε μια πιο ενδιαφέρουσα τροπή και καταβρόχθισα τις επόμενες σελίδες με ευχαρίστηση!!!! Με τίποτα δεν λυπήθηκα σαφώς τα λεφτά που έδωσα (σε προσφορά) για τόσες σελίδες!!Ίσως να φταίει και ότι σαν νεότερος δεν έχω διαβάσει και πολύ Καμπανά για να το δω με τη σωστή ματιά όπως αναφέρει και ο GERM! 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
CitizenX Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 8, 2009 Member ID: 7777 Group: Honored Topic Count: 43 Content Count: 863 Reputation: 6087 Achievement Points: 863 Days Won: 0 With Us For: 5821 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 26 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 8, 2009 Πολύ όμορφη δουλειά και εξαιρετική έκδοση. Αν και δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα με τα σενάρια των ιστοριών, το concept ήταν εξαιρετικό και άψογα εκτελεσμένο. Όσοι μεγαλώσαμε με 70s και 80s κόμικς της Marvel, έχουμε κάθε λόγο να χαμογελούμε ευτυχισμένοι.... 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dark Chris Δημοσιεύτηκε Απριλίου 12, 2012 Member ID: 12722 Group: Members Topic Count: 176 Content Count: 7346 Reputation: 39605 Achievement Points: 7346 Days Won: 40 With Us For: 5271 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 12, 2012 Το πρώτο πράγμα που αγόρασα από το φετινό Comicdom! Το είχαν 1 ευρώ και δεν μπορούσα να πω όχι. Πάντως, αποπνέει αίσθηση Καμπανά και Marvel προηγούμενων δεκαετιών. Από τις ιστορίες, ένα μέρος των καρέ και τα origins των χαρακτήρων μέχρι την στήλη αλληλογραφίας και τα αφιερώματα σε χαρακτήρες! Το ζουμί όμως είναι η ποιότητα των ιστοριών. Και σίγουρα υπάρχει ζουμί! Όλες οι ιστορίες είναι άνω του μετρίου. Καλύτερες ίσως είναι ο Δαυλός, το Ξύπνημα του Izakuchi, ο Πινόκιο, το Πάνθεον και η Ολική Σύγκρουση. Ειδικά ο Κυριαζής κάνει παπάδες σε αυτή την συλλογή. Οι πιο action-packed ιστορίες είναι δικές του. Και μ'άρεσε το γεγονός ότι τεύχος προς τεύχος έμπαινε ένα μικρό λιθαράκι στην ολοκλήρωση του προλόγου της Ολικής Σύγκρουσης. Βέβαια αυτό γινόταν κάπως άγαρμπα και δεν ξέρω αν το έκαναν και αυτό επιτηδευμένα, για να θυμίζει old-school Marvel ή απλά επειδή έτσι προέκυψε. Τέλος, να πω πως έχει χτιστεί ένας ολόκληρος κόσμος γύρω από τους ψεύτικους χαρακτήρες της Blast Comics. Μόλις 10 χρόνια ιστοριών και τους βαραίνει το continuity. Θα ήθελα να δω μια συνέχεια. Ίσως με κάποιες από τις ιστορίες που αναφέρονται στην Αλληλογραφία ή στα Editor's Notes του "Steve Papas", ομογενή που έχτισε από το μηδέν το σύμπαν της Blast Comics (αλά Stan Lee). Από τις καλύτερες ελληνικές εκδόσεις! 17 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
kaklamoney Δημοσιεύτηκε Απριλίου 13, 2012 Member ID: 23405 Group: Members Topic Count: 18 Content Count: 370 Reputation: 2510 Achievement Points: 370 Days Won: 1 With Us For: 4784 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 1, 2016 Age: 29 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 13, 2012 Ηταν must στο φετινο con ! 1ευρω! 1ευρω για αυτο το τετραπαχο κομικ !!! ΠΑΡΑΔEΙΣΟΣ ! για απορρητους λογους το αγορασα 5 φορες ! 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
figolfin Δημοσιεύτηκε Απριλίου 13, 2012 Member ID: 7294 Group: Veterans Topic Count: 74 Content Count: 1543 Reputation: 11759 Achievement Points: 1543 Days Won: 9 With Us For: 5859 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 9, 2018 Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 13, 2012 Ένα ευρώ;;; Κορόιδο σε έπιασαν... Εγώ το πήρα 0.50 6 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
kaklamoney Δημοσιεύτηκε Απριλίου 13, 2012 Member ID: 23405 Group: Members Topic Count: 18 Content Count: 370 Reputation: 2510 Achievement Points: 370 Days Won: 1 With Us For: 4784 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 1, 2016 Age: 29 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 13, 2012 ATΙ ΜΗ ΖΩΗ ! 6 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dimious200 Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 3, 2012 Member ID: 14558 Group: Members Topic Count: 49 Content Count: 3365 Reputation: 28756 Achievement Points: 3365 Days Won: 2 With Us For: 5022 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 18, 2023 Age: 33 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 3, 2012 Ηταν must στο φετινο con ! 1ευρω! 1ευρω για αυτο το τετραπαχο κομικ !!! ΠΑΡΑΔEΙΣΟΣ ! για απορρητους λογους το αγορασα 5 φορες ! 1€??????? σου εχει μεινει κανενα; δινω 2 (100% κερδος) 4 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28896 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6655 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Όποιος δεν το έχει πάρει, είναι ευκαιρία να το τσιμπήσει και φέτος από τον πάγκο της Giganto. 1€ στο Happy Hour, είναι κλοπή και ειλικρινά πρέπει να τους πει κάποιος να το δίνουν σε καλύτερη τιμή (και δεν εννοώ πιο χαμηλά, έτσι;). Είναι κρίμα, γιατί πέραν του προφανές (μέγεθος και ποιότητα) είναι πιστεύω και πολύ καλό το περιεχόμενο. 8 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Bonadrug Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Member ID: 1271 Group: Veterans Topic Count: 718 Content Count: 3481 Reputation: 20408 Achievement Points: 3538 Days Won: 16 With Us For: 6497 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 29 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Από τα 18€ σε έξι-επτά χρόνια έπεσε στο 1€. Απόδειξη ότι στο χώρο αυτό όσο περισσότερη υπομονή έχεις τόσο περισσότερο κέρδος έχεις. Και τι άλλο μας λέει η εκδοτική. Ότι πρέπει να είσαι τελείως καμμένος για να ξανααγοράσεις καινούριο κόμικ τους. Ας το να παλιώσει λίγο να πάει στο ευρουλάκι! 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13097 Reputation: 105554 Achievement Points: 13119 Days Won: 138 With Us For: 6254 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 05:00 AM Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Μια φανταστική δουλειά της Giganto ! Αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Σκεφτείτε ότι αυτό γράφτηκε όταν είχε 18€!!!!!! 5 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
x for xepeta Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Member ID: 3787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12121 Reputation: 82352 Achievement Points: 12143 Days Won: 79 With Us For: 6273 Days Status: Offline Last Seen: Τετάρτη στις 09:01 PM Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Από τα 18€ σε έξι-επτά χρόνια έπεσε στο 1€. Απόδειξη ότι στο χώρο αυτό όσο περισσότερη υπομονή έχεις τόσο περισσότερο κέρδος έχεις. Και τι άλλο μας λέει η εκδοτική. Ότι πρέπει να είσαι τελείως καμμένος για να ξανααγοράσεις καινούριο κόμικ τους. Ας το να παλιώσει λίγο να πάει στο ευρουλάκι! Αυτό το χόμπι θέλει υπομονή, αλλά τέτοιες κινήσεις δεν προβλέπονται με τίποτα. Νομιζω. 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dark Chris Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Member ID: 12722 Group: Members Topic Count: 176 Content Count: 7346 Reputation: 39605 Achievement Points: 7346 Days Won: 40 With Us For: 5271 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Και όλα αυτά ενώ η Anubis έκανε μαζικές εκπτώσεις και ενώ η Jemma οργάνωσε τριήμερο με -50% έκπτωση (χωρίς να μετράμε την περίοδο του ενός μήνα περίπου που έκλεινε το δεύτερο κατάστημα και είχε και εκεί εκπτώσεις). Νομίζω ότι τέτοια φαινόμενα θα γίνουν πιο συχνά. 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121442 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6556 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dark Chris Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Member ID: 12722 Group: Members Topic Count: 176 Content Count: 7346 Reputation: 39605 Achievement Points: 7346 Days Won: 40 With Us For: 5271 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Ωχ, και έχει και δύο συνέχειες...... 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
saveapenguin Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Member ID: 9879 Group: Members Topic Count: 21 Content Count: 929 Reputation: 9613 Achievement Points: 929 Days Won: 0 With Us For: 5675 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 18, 2021 Age: 35 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 (Επεξεργασία) Από τη μια είναι καλό να γίνονται εκπτώσεις προσφορές για να μπορούμε να προμηθευόμαστε και να τσεκάρουμε πολλά και διαφορετικά κόμικς αλλά από την άλλη αν συνεχιστεί για πολύ καιρό αυτή η κατάσταση θα αποκτήσουν πρόβλημα οι εκδοτικές και μετά πάπαλα τα κόμικς... Πάντως βλέπω και αδικαιολόγητες τιμές στις καινούριες πληροφορίες κυκλοφορίες και δεν ξέρω πόσο βοηθάει την κατάσταση αυτό... Και να θέλει κάποιος να στηρίξει ελληνικές εκδοτικές και Έλληνες δημιουργούς πόσα τεύχη 20 σελίδων αντέχει πλέον να πάρει στα 5,5 ευρώ το καθένα; Επεξεργασία Απριλίου 20, 2013 από saveapenguin 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
φλοκ Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Member ID: 26001 Group: Veterans Topic Count: 99 Content Count: 7184 Reputation: 86228 Achievement Points: 7204 Days Won: 165 With Us For: 4421 Days Status: Offline Last Seen: Τετάρτη στις 08:11 PM Age: 58 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Όποιος δεν το έχει πάρει, είναι ευκαιρία να το τσιμπήσει και φέτος από τον πάγκο της Giganto. 1€ στο Happy Hour, είναι κλοπή και ειλικρινά πρέπει να τους πει κάποιος να το δίνουν σε καλύτερη τιμή (και δεν εννοώ πιο χαμηλά, έτσι;). Είναι κρίμα, γιατί πέραν του προφανές (μέγεθος και ποιότητα) είναι πιστεύω και πολύ καλό το περιεχόμενο. Εχει καταντήσει βαρετό αλλά θα το γράψω κι εδώ . Κατόπιν της προτροπής σου :lol: πήρα τα HeHe #1 , Blast και Ταξής με ένα euro έκαστο !!!! Πραγματικά για το Blast είναι απίστευτη τιμή και τους το είπα οτι είναι σα να τους κλέβουμε !!!Μου απάντησαν οτι είναι παλιά κυκλοφορία της Giganto και οτι τώρα πια προσανατολίζονται σε νεα πράγματα στο χώρο των κομικ οπότε δεν έχουν πρόβλημα...... Από τη μια είναι καλό να γίνονται εκπτώσεις προσφορές για να μπορούμε να προμηθευόμαστε και να τσεκάρουμε πολλά και διαφορετικά κόμικς αλλά από την άλλη αν συνεχιστεί για πολύ καιρό αυτή η κατάσταση θα αποκτήσουν πρόβλημα οι εκδοτικές και μετά πάπαλα τα κόμικς... Πάντως βλέπω και αδικαιολόγητες τιμές στις καινούριες πληροφορίες και δεν ξέρω πόσο βοηθάει την κατάσταση αυτό... Και να θέλει κάποιος να στηρίξει ελληνικές εκδοτικές και Έλληνες δημιουργούς πόσα τεύχη 20 σελίδων αντέχει πλέον να πάρει στα 5,5 ευρώ το καθένα; Πόσο δίκιο έχεις !!!!!!! :best: 11 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28896 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6655 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 (Επεξεργασία) Ότι και να λέμε το 1€ είναι ανεξήγητα χαμηλή τιμή για το συγκεκριμένο κόμικ, τόσο από άποψη μεγέθους όσο και περιεχομένου. Για άλλα ναι μπορώ να το δικαιολογήσω, αλλά για το συγκεκριμένο όχι και σίγουρα δεν είναι κάτι που και υπομονή να έχεις θα περίμενες ποτέ ότι θα μπορούσε να φτάσει εκεί κάτω. Ούτε στα μεταχειρισμένα ένα πράγμα (βασικά βάζω στοίχημα ότι εκεί θα το βρείτε πολύ πιο ακριβά), αλλά ακόμη και έτσι το πήρατε; Το διαβάσατε; Σας άρεσε; Δεν βλέπω σχόλια για το περιεχόμενο και αυτό είναι ακόμη πιο μεγάλο κρίμα από την τιμή του. Βεβαίως δημιουργεί ένα - ίσως κακό - προηγούμενο για την εκδοτική που το ανέφερε πολύ εύστοχα και χωρίς πολλά πολλά ο φίλος bonadrug, από την άλλη δεν μπορώ να ξέρω το πως και τα γιατί. Όπως και να έχει είναι μοναδική ευκαιρία και να το πάρετε όσοι δεν το έχετε, δεν νομίζω ότι θα το μετανιώσετε. Από την άλλη κρίση - κρίση, αλλά οι εκδοτικές είχαν πολλά να παρουσιάσουν σε μικρό διάστημα και προφανώς δεν φτάνουν τα χρήματα μας. Προσωπικά τσίμπησα κυρίως προσφορές και παλιά που δεν είχα και τα είχα σταμπάρει, πήρα μάτι και όλα τα καινούργια και έχω ήδη στο μυαλό μου αυτά που μου γυάλισαν τα οποία θα ενταχθούν σταδιακά και με ρέγουλα στο πρόγραμμα. Δεν λέω ότι θα τα πάρω όλα, δεν μου άρεσαν όλα, είναι όμως κάποια που όπως είπα μου γυάλισαν και εντάξει όσο μπορώ για αρκετά από αυτά θα επιδιώξω να τα πάρω κι ας μην περιμένω κάποια εξωφρενικά καλή προσφορά. Η ποσότητα των νέων κόμικς, είναι το φαινόμενο προφανώς ότι όλοι επενδύουν σε αυτή την έκθεση - εκδήλωση και μαζεύουν όλο τους το υλικό για να το παρουσιάσουν, ενώ την υπόλοιπη χρονιά είναι πιο ισορροπημένα (έως νεκρά μην πω) τα πράγματα. Δεν τους αδικώ, δύσκολα θα φτάσουν ίσως τα κόμικς τους σε τόσο πολύ κόσμο με το λιγότερο δυνατό κόστος διαφήμισης. Επεξεργασία Απριλίου 20, 2013 από Yoshimitsu 11 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
tik Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Member ID: 25133 Group: Veterans Topic Count: 281 Content Count: 6474 Reputation: 63948 Achievement Points: 6540 Days Won: 44 With Us For: 4588 Days Status: Offline Last Seen: 5 ώρες πριν Age: 48 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Αν και δεν το ξέρω το Blast, το λοογικότερο δεν είναι να τους ξέμεινε ένα πολύ μεγάλο στοκ το οποίο προσπαθούν να διώξουν; Θέλω να πω ότι 5-6 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, αν είχανε τυπώσει κάναδυο χιλιάδες κομμάτια (μάλλον τα μισά), πουλήσανε καμιά 500-600-700 (μάλλον ούτε τα μισά), εξαντλήθηκε το αγοραστικό κοινό τι να τα κάνουν τα υπόλοιπα; Όπως συμβαίνει και με τα βιβλία: δεν συμφέρει η αποθήκευση. Ή τα κάνεις χαρτοπολτό ή τα σκοτώνεις ώστε να αδειάσεις χώρο, να πάρεις πέντε δραχμές και να κάνεις και λίγο διαφήμιση. Δεν είναι τυχαίο ότι πλέον τα ανεξάρτητα κόμικς βγαίνουν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων: Καλύπτεται η ζήτηση, δεν ξεμένει στοκ, θεωρούνται και καλά πιο συλλεκτικά και είναι και ακριβότερα. 11 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
φλοκ Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 Member ID: 26001 Group: Veterans Topic Count: 99 Content Count: 7184 Reputation: 86228 Achievement Points: 7204 Days Won: 165 With Us For: 4421 Days Status: Offline Last Seen: Τετάρτη στις 08:11 PM Age: 58 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 20, 2013 (Επεξεργασία) "Το διαβάσατε; Σας άρεσε; Δεν βλέπω σχόλια για το περιεχόμενο και αυτό είναι ακόμη πιο μεγάλο κρίμα από την τιμή του." Σιγά Yoshi πρίν μια ώρα το πήραμε !!!! Παντως με μια κλεφτή ματιά φαίνεται ενδιαφέρον . Ο bonadrug είναι ο saveapenguin σωστά ?? Πάντως από την κουβέντα που είχα με τον άνθρωπο της Giganto νομίζω οτι ο tik έχει δίκιο στην τοποθέτησή του . Επεξεργασία Απριλίου 21, 2013 από φλοκ 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
mr-d Δημοσιεύτηκε Απριλίου 21, 2013 Member ID: 10513 Group: Veterans Topic Count: 148 Content Count: 7679 Reputation: 55626 Achievement Points: 7683 Days Won: 18 With Us For: 5620 Days Status: Offline Last Seen: 9 ώρες πριν Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 21, 2013 θελω blast 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 26, 2013 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13644 Reputation: 99834 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4862 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 26, 2013 Το είχα πάρει στο τελευταίο Comicdom και το είχα βάλει στην λίστα με τα αδιάβαστα μέχρι τώρα...! Να πω την αλήθεια δεν μου είχε γεμίσει πολύ το μάτι και δεν είχα διαβάσει το θέμα αυτό,αλλά το πήρα λόγω της κουβέντας περί "συλλεκτικότητας" που άκουγα στον πάγκο τής Giganto και φυσικά τής ξεδιάντροπης τιμής του 1€...! Το διάβασα λοιπόν την προηγούμενη εβδομάδα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά...! Βρήκα αρκετά πρωτότυπη την προσπάθεια δημιουργίας διάφορων υπερηρώων στα χνάρια των ηρώων τής Marvel και της DC και μάλιστα με την συμμετοχή και Ελλήνων δημιουργών ...! Μερικοί ήρωες μάλιστα πιστεύω ότι θα μπορούσαν να σταθούν ισάξια με πολλούς από τους πρωτοκλασσάτους Αμερικάνους...! Οι ιστορίες που ξεχώρισα ήταν οι εξής : Το ξύπνημα του Ikazuchi Η γέννηση του Σούπερσταρ (αν και μεγάλη αντιγραφή με τον Σούπερμαν ) Η ημέρα τής κρίσης Πινόκιο (πανέξυπνο σενάριο) Πάνθεον # 49 Τα μυστικά τού Σπαρτιάτη Ολική σύγκρουση Γενικά πρόκειται για ένα πολύ ωραίο κόμικ που αξίζει να το διαβάσετε...! 14 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeoTrou Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 22, 2014 Member ID: 30061 Group: Veterans Topic Count: 464 Content Count: 6111 Reputation: 54063 Achievement Points: 6111 Days Won: 49 With Us For: 3868 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 4, 2019 Age: 30 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 22, 2014 Το τελείωσα πριν λίγο. Το βρήκα εξαιρετικό, τόσο σε επίπεδο σκίτσου (καμία ιστορία δε μου φάνηκε κακοσχεδιασμένη), αλλά κυρίως σε επίπεδο ιστοριών. Το concept και το origin των περισσοτέρων ηρώων είναι πολύ πρωτότυπο, ιδιαίτερα του Πινόκιο ( ), της Μεταβολίκ και της Ικαζούτσι. Μπορεί να φανεί ιερόσυλο αυτό που θα πω, αλλά αν ήταν και οι αμερικανικοί υπερήρωες έτσι, θα διάβαζα πολύ περισσότερο αμερικανικά κόμικς. Είναι ένας ελληνικός τόμος που αξίζει όσο λίγοι. 15 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
batigoal Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 30, 2015 Member ID: 23328 Group: Veterans Topic Count: 29 Content Count: 2301 Reputation: 28516 Achievement Points: 2302 Days Won: 20 With Us For: 4790 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 28, 2023 Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 30, 2015 Περιμενε στις στοιβες με τα αδιαβαστα απο το Comicdom του 2012 ή του 2013 Να πω την αληθεια μου, πιστευα πως θα ειναι αλλο ενα απο αυτα τα κομικ, που μετα την πρωτη αναγνωση πανε αμεσως στις προσφορες μου, λιγο το υπερηρωικο κονσεπτ, λιγο το εξωφυλλο που λογω Κυριαζη μου ξινιζε, καταλαβαινετε... τελικα εκανα μεγα λαθος! Το απολαυσα μεχρι δακρυων, γελασα πολλες φορες και νομιζω πως ειναι μια απο τις καλυτερες παρωδιες υπερηρωικων κομικ που εχω διαβασει, χωρις παρ' ολα αυτα να ειναι αμιγως παρωδια. Ολες οι ιστοριες ειναι σε καλο επιπεδο, ειναι δουλεμενες και αυτο φαινεται, αυτο ομως που βγαζει ματια, ειναι το σχεδιο στην ιστορια του Ικαζουτσι, αν το παρω χρονολογικα απο τα κομικ του που εχω διαβασει, σε αυτη την ιστορια φαινεται ποσο ΜΕΓΑΛΟΣ σχεδιαστης θα γινει εγινε ο Μιχαλης Διαλυνας Δεν ξερω που θα το βρειτε, παντως το δικο μου αντιτυπο θα μεινει εδω τελικα, φυσικα προτινεται! 12 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις