drago7 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 3, 2010 Member ID: 10621 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 37 Reputation: 160 Achievement Points: 37 Days Won: 0 With Us For: 5686 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 3, 2014 Age: 35 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 3, 2010 Ενα σχετικά παλιό anime που όμως τα σπάει κυρίως για το χιούμορ του. Αποτελείται από 101 επεισόδια ,ενώ ήταν από μανγκα του Takehiko Inoue το οποίο αποτελείται από 276 chapters τα οποία είχαν δημοσιευτεί στο Shοnen Jump και κυκλοφόρησαν αργότερα σε 31 τόμουςΙστορία: ο πρωταγωνιστής Sakuragi Hanamichi ήταν ένας αλήτης στο γυμνάσιο που έμπλεκε συνεχώς σε καβγάδες με πολύ ξύλο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απορρίπτεται από τα κορίτσια(50 χυλόπιτες ), αλλά μετά την είσοδο του στο λύκειο συναντά το κορίτσι των ονείρων του,τη Haruko Akagi η οποία δεν τον φοβάται. Θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει την καρδιά της, συμπεριλαμβανομένου να μπει στην ομάδα μπάσκετ του σχολείου που έχει ως στόχο να κατακτήσει το εθνικό πρωτάθλημα με αδελφό της Haruko . Το πρόβλημα είναι ότι Sakuragi δεν έχει παίξει ποτέ μπάσκετ.... επιπλέον πληροφορίες (τα πάντα βασικά από τους βασικούς χαρακτήρες μέχρι τους αντιπάλους και αποτελέσματα) ΠΡΟΣΟΧΗ έχει κάποια spoiler μέσα: http://teamshohoku.tripod.com/ κατά τη γνώμη μου ένα πάρα πολύ καλο ανιμέ και αξίζει.εγώ είμαι γύρω στο 60επΥΓ: είχε παιχτεί και πριν χρόνια στο αλτερ με το όνομα τρίποντο [mal type=anime id=170] 9 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις