germanicus Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 23, 2007 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191059 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6581 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 23, 2007 Το 2000 η ΜΑΜΟΥΘΚΟΜΙΞ κυκλοφόρησε τους 2 πρώτους (για την ελληνική έκδοση) τόμους της σειράς ΑΜΠΡΑΦΑΞ. Η σειρά σταμάτησε στον 4ο τόμο το 2003. Σενάριο στους 3 πρώτους ο HUBERTUS RUFLEDT, διάφοροι στον 4ο. Γερμανικής προέλευσης, στην τυπική ποιότητα της Μαμούθ για τα τέλη 90-αρχές 00, έγχρωμο, 50-60 σελίδες έκαστο, αυτοτελή με εξαίρεση τους 2 πρώτους. Λίστα κυκλοφορίας: Παράθεση 1. Το Χόλιγουντ... σε δράση 7/00 2. Το Χόλιγουντ... σε δράση τομ.2 10/00 3. Κονγκό 11/01 4. Υπό μαύρη σημαία. Το κόμικς της ταινίας 3/03 edit: έχουν κυκλοφορήσει και άλλα τεύχη με περιπέτειες των Άμπραφαξ από το 2002 και μετά, αλλά από την "Γράμματα" και με τον τίτλο "Τα φιλαράκια". Σχετικό αφιέρωμα ΕΔΩ. Ευχαριστούμε για τα εξώφυλλα τον katanablade. 17 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
genino Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 24, 2007 Member ID: 75 Group: Members Topic Count: 9 Content Count: 102 Reputation: 195 Achievement Points: 102 Days Won: 0 With Us For: 6611 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 2, 2021 Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 24, 2007 απο τα πιο βαρετα κομικ που'χω διαβασει. ναι, τα'χω διαβασει αλλα εχω μια καλη δικαιολογια: ημουν στο στρατο... σε κανουν παντως να καταλαβαινεις γιατι κανεις δεν ξερει ουτε και πεθαινει να μαθει την γερμανικη σχολη κομικ (αν υπαρχει κατι τετοιο...) 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 24, 2007 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191059 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6581 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 24, 2007 Σαφώς και υπάρχει γερμανική σχολή κόμικ! Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει τα Αντιρίξ&Συμφωνίξ... Αντί να μεταφράζουν το ισπανικό, μεταφράζαν τις γερμανικές εκδόσεις πιθανότατα έχεις 132% δίκιο 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ion Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 8, 2009 Member ID: 2285 Group: Veterans Topic Count: 949 Content Count: 4397 Reputation: 36003 Achievement Points: 4451 Days Won: 26 With Us For: 6400 Days Status: Offline Last Seen: 14 ώρες πριν Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 8, 2009 απο τα πιο βαρετα κομικ που'χω διαβασει Οταν ξεκίνησα να διαβάζω αυτή τη σειρά, έφτασα κι εγώ στο ίδιο συμπέρασμα: πολύ βαρετό κόμικ. Αυτό όμως έγινε καθώς διάβαζα τα 2 πρώτα τεύχη, με το 2ο να είναι αισθητά καλύτερο του 1ου αλλά ακόμα βαρετό. Στα τεύχη 3 και 4 η γνώμη μου για τη σειρά άλλαξε (σίγουρα το 3ο είναι το καλύτερο) καθώς διαβάζονταν πολύ ευχάριστα και τα ευχαριστήθηκα. Αν λοιπόν κάποιος θέλει να του δώσει μια ευκαιρία ας ξεκινήσει απ' το 3ο. 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 4, 2012 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28896 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6656 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 4, 2012 Χμ... διάβασα χθες τα δύο πρώτα τεύχη. Το σχέδιο μου άρεσε αρκετά, όπως και τα χρώματα, ο τρόπος που έχουν στρώσει τα καρέ και τα παιχνίδια σχεδιασμού. Το σενάριο θα μπορούσε να είναι αρκετά ενδιαφέρον αν δεν γινόταν ένας μικρός πανικός. Είναι που είναι από μόνο του κάπως από ότι κατάλαβα από τα προηγούμενα σχόλια, ήμουν και εγώ κάπως κουρασμένος, δεν μπορώ να πω ότι ήταν απόλαυση η ανάγνωση τους. Από τα όσα έχει βγάλει η Μαμούθ, σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο και το πιο ζωντανό ανάγνωσμα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν τόσο χάλια όσο τα παρουσιάζετε, μάλλον είμαι πιο κοντά στο σχόλιο του Ίωνα. Θα επανέλθω κάποια στιγμή συνεχίζοντας σε τρίτο - τέταρτο τεύχος και μετά αν μείνω το ίδιο ικανοποιημένος, θα ξαναδιαβάσω τα δύο πρώτα. 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 6, 2012 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28896 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6656 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 6, 2012 Να ´μαι πάλι σε διάστημα λίγων ημερών που έρχομαι για δεύτερη φορά να συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο Ίωνα ότι τελικά δεν είναι διόλου άσχημα τα Άμπραφαξ και στα τεύχη 3 & 4 υπάρχει μία έντονη αίσθηση βελτίωσης τους, με αποτέλεσμα η ανάγνωση τους να είναι πιο ευχάριστη. Συγκρίνοντας τα δε και με ένα Σπιρού και Φαντάζιο (#5 MT) που διάβασα χθες, νομίζω ότι είναι ανώτερα τους σε σχέση το σχέδιο, τους χρωματισμούς, ακόμη και το σενάριο απο το πως ξεδιπλώνεται αυτο. Ναι δεν είναι ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει, αλλά τελικά δεν νομίζω ότι είναι και τόσο άσχημα ως παρουσιάζονται. 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
katanablade Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2 Member ID: 41688 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 181 Reputation: 1426 Achievement Points: 186 Days Won: 8 With Us For: 214 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 12:06 PM Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2 Τεύχη #02, 04 Οπισθόφυλλο του τεύχους #01 με καλύτερη αναγραφόμενη τιμή. Μεταφέρθηκαν στην βάση. 2 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις