toubas Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 14, 2007 Member ID: 1562 Group: Members Topic Count: 50 Content Count: 630 Reputation: 5040 Achievement Points: 693 Days Won: 1 With Us For: 6473 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 10 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 14, 2007 Το 2002 η Modern Times μας παρουσίασε τη σειρά Ultimate Spider-Man, η οποία ήταν και το κύκνειο άσμα της. Η εταιρία πλέον είχε αφήσει τις ιστορίες από τις άλλες σειρές του Σπάιντερμαν και ασχολήθηκε με το Ultimate το οποίο δε συμπίμπτει στην ιστορία του ήρωα με τις υπόλοιπες σειρές, αφού έχει το δικό του continuity. Οι αναγνώστες όμως είχαν μάθει τον Σπάιντερμαν διαφορετικά και αυτό θα λέγαμε πως ήταν και το τελευταίο "λάθος" που έγινε και έτσι η εταιρία χάθηκε μετά από έξη χρόνια παρουσίας στον χώρο τον κομιξ. Πιθανόν μια αιτία να ήταν και οι συνεχείς ανατιμήσεις των περιοδικών. Στα τελευταία 2 τεύχη η τιμή επανήλθε στα 1.20 ευρώ αλλά πλέον ήταν αργά. Κυκλοφόρησαν συνολικά 6 τεύχη με το πρώτο να έχει 52 σελίδες και τα υπόλοιπα 32. Το χαρτί είναι αρκετά καλής ποιότητας σε αυτή τη σειρά, όπως και σε όλο τα περιοδικά που κυκλοφορούσε η εταιρία από ένα σημείο και έπειτα. Η απόδοση στην Ελληνική γλώσσα είναι καλή, εγώ όμως θεωρώ την τωρινή μετάφραση στων ίδιων τευχών από την Anubis καλύτερη. Αυτό που με στεναχώρησε σε αυτή τη σειρά είναι η μη ύπαρξη στήλης αλληλογραφίας. Το μεγάλο θετικό είναι ο όμοιος τίτλος, το ίδιο χαρτί και όμοια αρίθμηση με το αντίστοιχο Αμερικάνικο περιοδικό. Aργότερα κυκλοφόρησε και (ίσως βγήκε και 2ος) τόμος με 3 τεύχη και έκλεισε για πάντα το κεφάλαιο "υπερηρωικά" για την MT: Ευχαριστούμε για τα υπόλοιπα εξώφυλλα τον katanablade. Ευχαριστούμε για το εξώφυλλο του τόμου τον TOMAHAWK. Η λίστα κυκλοφορίας εδώ Δυστυχώς τη σειρά αυτή θα τη στερηθώ σύντομα και θα καταλήξει στα χέρια του ftsgr... 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 14, 2007 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121443 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6558 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 14, 2007 Πωπω τι μου θυμησες...!!!Α, ρε Modern Times, θυμαμαι οταν πηγα στα τυπογραφεια της στη Βουλα για να βρω τιποτα παλια τευχη που δεν ειχα, λιγακι πριν βγει το Ultimate και ηδη ειχανε αρχισει να κοβονται μαχαιρι τα κομικς με υπερηρωες, και ενω παντου εβλεπα σωρους παιδικα κομικς απο Digimon μεχρι Οι Μικροι Κυριοι & Οι Μικρες Κυριες, ρωταω εναν υπευθυνο εαν εχετε τιποτα παλιοτερα τευχη Σπαϊντερ-Μαν και η απαντηση που μου εδωσε θα μου μεινει για το σοκ που μου προκαλεσε: "Παλιοτερα απο αυτον το μηνα? Μπα...οσα τευχη περισσευσουν απο τις επιστροφες πανε κατευθειαν για πολτοποιηση...!" Αν ειναι δυνατον δηλαδη!!!!! :MuchCry: :cry9: Παντως, για να τιμησω και αυτο το ωραιο αφιερωματακι, καλη προσπαθεια της Modern Times, αν και μας αφησε στα κρυα του λουτρου...Ευτυχως η Anubis ανελαβε το εγχειρημα υπευθυνα ξανα απο την αρχη και συνεχιζει να εκδιδει το πολυ καλο Ultimate Spider-Man, viva! 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ftsgr Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 14, 2007 Member ID: 189 Group: Veterans Topic Count: 287 Content Count: 3078 Reputation: 11947 Achievement Points: 3079 Days Won: 20 With Us For: 6591 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 03:38 AM Age: 49 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 14, 2007 Αυτή είναι άλλη μια σειρά που α αγαπητός kolotoubas μου γνώρισε. Και σύντομα θα την έχω στα χέρια μου... Πάντως η Modern Times μόνο και μόνο για αυτή την πράξη της πολτοποίησης έχασε και την ελάχιστη εκτίμηση που της είχα σαν εκδοτική! 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ribos Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2007 Member ID: 1852 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 1 Content Count: 3 Reputation: 2 Achievement Points: 3 Days Won: 0 With Us For: 6439 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 22, 2012 Age: 37 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2007 Ρε παιδιά γνωρίζει κάποιος κανένα κατάστημα στην Πάτρα για comics ; Έχω φάει τον κόσμο αλλά φένεται πως δεν υπάρχει και μου αρέσουν πολυ τα comics της Marvel τυχαία είχαν πέσει στα χέρια μου κάποτε δύο τεύχη και από τότε τίποτα 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ftsgr Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2007 Member ID: 189 Group: Veterans Topic Count: 287 Content Count: 3078 Reputation: 11947 Achievement Points: 3079 Days Won: 20 With Us For: 6591 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 03:38 AM Age: 49 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 9, 2007 Με μια γρήγορη ματιά βρήκα την ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ που έχει κατάστημα και στην Πάτρα. Κατάστημα Πάτρας: Γεροκωστοπούλου 31-33 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Mandrake Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2007 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7540 Reputation: 29531 Achievement Points: 7878 Days Won: 29 With Us For: 6447 Days Status: Offline Last Seen: 7 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2007 Παιδιά τα έχω κι εγώ τα τεύχη της "Modern Times", όπως παίρνω και της "Anubis Comics". Το σχόλιο μου είναι ότι, δυστυχώς, δε μου αρέσει τίποτα απ΄την συγκεκριμένη σειρά. Ούτε το σχέδιο, ούτε το σενάριο. Όπως επίσης δεν μου αρέσει και οτιδήποτε έχω δει από τις σειρές "Ultimate" που έχουν, τουλάχιστον, κυκλοφορήσει Ελλάδα. Το μόνο καλό στα "Ultimate Fantastic Four" μόνο είναι το σχέδιο και μερικές καλές σεναριακές ιδέες, αλλά λίγα πράγματα. Έχω πραγματικά απογοητευτεί. Τα αγοράζω ναι μεν (μιας και "στηρίζω" την "Marvel Comics" στην Ελλάδα τουλάχιστον σε ότι βγάλει) αλλά δε μου αρέσουν σχεδόν καθόλου. Ελπίζω οι ιθύνοντες να βάλουν μυαλό και να κοιτάξουν για δικαιώματα σε σειρές που πραγματικά αξίζουν, έστω απ'τον "Spider-Man" όπως είναι (εννοείται!) τα "The Amazing Spider-Man", τα "Spectacular Spider-Man" και τα "Web Of Spider-Man" (για να μην πιάσω και τα "Sensational Spider-Man")! Δεν είναι δυνατόν να φέρνουμε ότι παιδιαρίστικη σαβούρα μας πασάρει η "Marvel Comics". Το ίδιο λάθος κάνει, δυστυχώς και με κάποιους τίτλους της "DC Comics". Έλεος... Πάρα τ'αύτα καλά κάνατε και δώσατε πληροφορίες! Σε κάποιους ενδεχομένως αρέσουν, άσε που είναι πλέον και ιστορία στα εγχώρια κόμιξ. Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2007 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121443 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6558 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 22, 2007 Χμ, να σου πω...Προσωπικα το Ultimate το διαβαζω οπως βλεπω μια σειρα που εβλεπα απο την αρχη της λογω συνηθειας, ομολογω πως μετα απο τοσα τευχη, λιγο περισσοτερο δραση δε θα με χαλαγε, αλλα το δημιουργικο διδυμο του ειχε πει πως θα δωσει περισσοτερο βαρυτητα στο συναισθηματικο & ανθρωπινο ειναι του αραχνανθρωπου και του περιγυρου του... Τωρα απο τις κλασσικες σειρες, μετα τον Καμπανα ειναι οντως το χαος! Η Modern Times εξεδοσε μοναχα καμια 10αρια Amazing και την πολύ μετρια σειρα κομικς Adventures που βασιζοταν στην αριστουργηματικα σειρα κινουμενων σχεδιων του '90, αλλα δυστυχως ηταν μερα με τη νυχτα απο ποιοτητα....Εκτοτε? Μεσαιωνας... Εχει λαβει χωρα το House of M, εγινε Civil War, ο Spider-Man περασε και συνεχιζει να περναει πολυ δυσκολες στιγμες ενω η ταυτοτητα του ειναι πλεον γνωστη και εδω στην Ελλαδα υπαρχει μοναχα το Ultimate που δεν λεω, καλο ειναι, αλλα με καποιες διαφοροποιησεις (οι οποιες με κανουν και το αγοραζω), στην ουσια αναμασαει τα ιδια & τα ιδια με το κλασσικο story, τοποθετωντας το στη συγχρονη εποχη και δεν προσφερει και τοσα καινουργια πραματα οπως θα ηλπιζα....Οχι οτι τα original δεν ειχαν καποιες κακες στιγμες, οπως χαρακτηριστικα το Spectacular Spider-Man V2 το οποιο ειναι κυριολεκτικα για πεταμα απο αποψη ιστοριων ειδικα, αλλα... γιατι να μη μαθουν και οσοι δεν ξερουν αγγλικα το τι εχει απογινει ο αυθεντικος Spider-Man? :cry3: Ιδωμεν...ευεπλιστω τουλαχιστον η Anubis να βγαλει σε τομακι το Civil War (αν και το τελος ειναι ψιλο-πατατα) για το _μωτο, τη στιγμη που επεται World War Hulk & αντιστοιχα World War III στη DC, μη θαβουνε τοσο τα υπερηρωικα, δεν ειναι δικαιο..... 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
stavros2 Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 10, 2007 Member ID: 3712 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 97 Reputation: 255 Achievement Points: 97 Days Won: 0 With Us For: 6288 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 25, 2021 Age: 34 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 10, 2007 Αγαπησα αυτη τη σειρα απο την anubis αν και την ειχα αντιπαθησει επι modern times.Φιλε DJO,νομιζω οτι λογω αναγνωστικου κοινου,mainsteam σειρες τυπου civil war θα αργησουν πολυ να εκδοθουν.Απο την αλλη οι σειρες ultimate διαβαζονται ευκολα απο ολους. 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 10, 2007 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121443 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6558 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 10, 2007 Ναι, απλα δεν ειναι συνεχεια του κανονικου συμπαντος της Marvel, ειναι εναλλακτικο..... 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
stavros2 Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 10, 2007 Member ID: 3712 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 97 Reputation: 255 Achievement Points: 97 Days Won: 0 With Us For: 6288 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 25, 2021 Age: 34 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 10, 2007 Ε τι να κανουμε.Ελλαδα ειμαστε.Το οτι εχουμε τετοιες σειρες να κυκλοφορουν στη γλωσσα μας δειχνει οτι ισως να ειμαστε επιτελους στο σωστο δρομο 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
x for xepeta Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 19, 2007 Member ID: 3787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12121 Reputation: 82352 Achievement Points: 12143 Days Won: 79 With Us For: 6275 Days Status: Online Last Seen: 13 λεπτά πριν Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 19, 2007 "Παλιοτερα απο αυτον το μηνα? Μπα...οσα τευχη περισσευσουν απο τις επιστροφες πανε κατευθειαν για πολτοποιηση...!" Αυτή ήταν η τακτική πολλών εταιριών. ΑΓΟΡΙ και ΜΑΝΙΝΑ. Τα παλιά τεύχη πήγαιναν για πολτοποίηση. Γι αυτό και δεν φτάχτηκαν ποτέ τόμοι. ΣΚΟΡΠΙΟΣ MAD (ελληνικά) που ΔΕΝ πουλήθηκαν πήγαιναν για πολτοποίηση!! Αμερικάνικα τεύχη των περιπτέρων που δεν πουλιούνται σχίζονται τα εξώφυλλα (που θα σταλθούν στον αμερικάνικο εκδότη για να ελέγξει πόσα πουλήθηκαν) και το περιεχόμενο στέλενεται για ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ! Σε ΟΛΑ τα ξενόγλωσσα περιοδικά γίνεται αυτή η διαδικασία. Έτσι γινόταν, έτσι γίνεται, έτσι θα γίνεται. Τα αμερικάνικα απούλητα τεύχη δε στέλνονται πίσω γιατί τα μεταφορικά είναι περισσότερα από το ποσό επιστροφής του εκδότη. Είχα θείο που δούλευε σε εγροστάσιο πολτοποίησης στη Θεσσαλονίκης. Και μου έφερνε πολλά ελληνικά κόμικς και αμερικάνικα περιοδικά χωρίς εξώφυλλα. Ο θείος άλλαξε δουλειά (κρίμαααα!!!!) 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
lunatic Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 31, 2009 Member ID: 2818 Group: Members Topic Count: 73 Content Count: 916 Reputation: 3593 Achievement Points: 916 Days Won: 2 With Us For: 6352 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 2 Age: 36 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 31, 2009 Αξιώθηκα κι εγώ να τα διαβάσω μετά από τόσο καιρό που μου τα είχε δώσει ο !!! Εντάξει καλά ήταν να πάρω μια μικρή γεύση πριν κοιμηθώ μιας και λίγο πολύ μέχρι να καταφτάσει η δράση τελείωσε η σειρά!!!! Το πότε πέρασαν τα έξι τεύχη ούτε που το κατάλαβα!!Κατά τα άλλα η σειρούλα ωραία είναι χωρίς να μου κάνει και τίποτα τρόμερο!! 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Bonadrug Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 13, 2011 Member ID: 1271 Group: Veterans Topic Count: 718 Content Count: 3481 Reputation: 20408 Achievement Points: 3538 Days Won: 16 With Us For: 6500 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 29 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 13, 2011 Μια παρατήρηση και απορία συνάμα: Πώς γίνεται αυτή η σειρά της Modern Times να έχει το ίδιο ISSN με την ομότιτλη σειρά της Anubis ? 1 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 16, 2011 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121443 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6558 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 16, 2011 Μήπως επειδή είναι η ίδια σειρά? 1 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
nickolas Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 16, 2011 Member ID: 12957 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 99 Reputation: 233 Achievement Points: 99 Days Won: 0 With Us For: 5230 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 19 Age: 34 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 16, 2011 η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν τρελός φαν της σειράς όπως και του bendis αλλά το δίδυμο bagley bendis είχε δώσει χαρακτήρα στη σειρά την οποία ας μου επιτραπεί να την χαρακτηρίσω ''ευνουχισμένο'' σπάιντερμαν διότι καλώς ή κακώς οι περισσότεροι χαρακτήρες αποτελούσαν κακέκτυπα του κανονικού σύμπαντος της μάρβελ 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23, 2011 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121443 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6558 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23, 2011 Έγινε πινακάκι για τα τομάκια, με τα οποία έκλεισε και η MT το κεφάλαιο "υπερηρωικά", προστέθηκε εξώφυλλο+οπισθόφυλλο του 1ου τόμου χάρη στον TOMAHAWK και ενημερώθηκαν αμφότερα τα πινακάκια και το αρχικό ποστ. Προσέξτε πόσους επιμελητές κειμένων άλλαξε μέσα σε τόσα τεύχη... Κύκνειο άσμα! υγ.Και για πρώτη φορά σε υπερηρωικό, επιμέλεια έκδοσης ο ίδιος ο Γιαννίκος. Εξού και η καταστροφή. 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Matt Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 3, 2019 Member ID: 33343 Group: Members Topic Count: 17 Content Count: 156 Reputation: 787 Achievement Points: 156 Days Won: 0 With Us For: 2267 Days Status: Offline Last Seen: Ιουλίου 30, 2022 Age: 33 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 3, 2019 Τα πρώτα κόμιξ που είχα πιάσει στα χέρια μου. Θυμάμαι σαν τώρα να μπαίνω πιτσιρικάς στο ψιλικατζίδικο για άσχετο λόγο και με την άκρη του ματιού μου να βλέπω το πρώτο τεύχος. Όπως επίσης σαν τώρα θυμάμαι να πηγαίνω και να ξαναπηγαίνω στο ίδιο ψιλικατζίδικο και να ρωτάω αν βγήκε καινούριο, μέχρι που μου είπαν πως "ΤΕΛΟΣ". Δυστυχώς δε ξέρω αν τα έχω ακόμα κάπου. 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
katanablade Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2 Member ID: 41688 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 181 Reputation: 1427 Achievement Points: 186 Days Won: 8 With Us For: 215 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 12:06 PM Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 2 Τεύχος #06 Μεταφέρθηκε στην βάση. 2 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις