Bonadrug Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 5, 2009 Member ID: 1271 Group: Veterans Topic Count: 718 Content Count: 3481 Reputation: 20427 Achievement Points: 3538 Days Won: 16 With Us For: 6569 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 29, 2024 Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 5, 2009 Το παρόν τομίδιο μαζί με τα : ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, Ο ΑΣΟΣ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ αποτελούν εμφανώς μια σειρά κόμικ με τα Peanuts, αλλά αφού η εκδοτική ούτε τίτλο σειράς έχει ούτε αρίθμηση , τα παραθέτω ως ξεχωριστές παρουσιάσεις. Εδώ ο Σνούπι θέλει να γίνει συγγραφέας! Το παλαιότερο στριπ που περιέχεται είναι του 1969 και το νεώτερο του 1997. Ομαδοποίηση Σνούπυ 13 Παράθεση
pop Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 6, 2009 Member ID: 9743 Group: Members Topic Count: 35 Content Count: 237 Reputation: 1973 Achievement Points: 237 Days Won: 1 With Us For: 5757 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 25, 2022 Age: 6 Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 6, 2009 Έχεις δίκιο φίλε μου, πρόκειται για εξαιρετική συλλογή! Το¨Αίσχος κύριε Πρόεδρε¨ σε όσες/ους φίλες/ους μου, δικηγόρους τό`κανα δώρο ξετρελάθηκαν! Το ίδιο και το ¨Αγαπητέ μου Εκδότη¨, σε επίδοξους φίλους συγγραφείς! Το ασπρόμαυρο σκυλί σε φοβερή φόρμα!!! 5 Παράθεση
DJO Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 26, 2013 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121504 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6628 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 26, 2013 Αντιγράφω από το blog της Τζαμπούρα: Οδηγός επιβίωσης για επίδοξους συγγραφείς. 24 Σεπ 2013 Ο Σνούπυ, στα χνάρια των μεγάλων συγγραφέων. Με συντροφιά την κλασική γραφομηχανή των Χεμινγουέι, Μίλερ κ.ά., γράφει ιστορία. ΄Η έτσι νομίζει. Το περίεργο είναι ότι στο "Αγαπητέ μου εκδότη" (που φέρει τον υπότιτλο "οδηγός επιβίωσης για επίδοξους συγγραφείς") αποτυπώνεται γλαφυρά η ελληνική εκδοτική πραγματικότητα, γεγονός που αποδεικνύει ότι η τέχνη δεν έχει σύνορα. Στα επιμελώς στατικά καρέ του ο Schulz μετατωπίζει τη δράση στο εσωτερικό, εγκεφαλικό χιούμορ και στον αυτοσαρκασμό του πρωταγωνιστή. Στο άλμπουμ δεν υπάρχει τίποτα από τη γοητεία των συγγραφέων του μεσοπολέμου ή από την περιπετειώδη ζωή των υπερηρώων. Ο Σνούπυ είναι μόνιμα καθηλωμένος στην κόψη της σκεπής του σκυλόσπιτου του, εκτεθειμένος στα ειρωνικά σχόλια περαστικών ή του εκδότη του, ακούραστος εργάτης του λόγου, ακριβώς όπως και ο δημιουργός του. 5 1 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις