sokratis Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 1, 2009 Member ID: 7366 Group: Members Topic Count: 10 Content Count: 113 Reputation: 989 Achievement Points: 113 Days Won: 1 With Us For: 5852 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 25, 2012 Age: 62 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 1, 2009 Το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ατλαντίς βρίσκεται στη Στοά του Βιβλίου, εντός της Στοάς Αρσακείου και περιέχει το στοκ των εκδόσεων της οικογένειας Πεχλιβανίδη. Εκεί θα βρείτε Κλασσικά Εικονογραφημένα και όχι μόνο. Είναι ανοιχτά Δευτέρα έως Σάββατο 9.30 με 14:30 και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2103222846 και 2103237597. Στο βιβλιοπωλειο της Ατλαντιδος στην Στοα του Βιβλιου λοιπον, εχουν φερει στοκ απο διαφορους τιτλους Τριο-Στουτζες τευχη και τομους Χονδρο-Λιγνο ομοιως Γελιο και Χαρα απο το τευχος 400 και πανω οπως και τομους Μποναντσα τευχη και τομους και τελος τομους των καλυτερων κομιξ (διαπλανητικα-εκπληκτικα κλπ) η τιμη των τομων ειναι στα 15 ευρω δεν ξερω την τιμη των τομων των καλυτερων κομιξ και η τιμη των τευχων στα 5 ευρω ενω του Γελιο και Χαρα στα 3 ευρω 25 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AndreasD Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 1, 2009 Member ID: 1991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4996 Reputation: 25199 Achievement Points: 4996 Days Won: 42 With Us For: 6426 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2021 Age: 55 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 1, 2009 Χμ.. Τιμές πολύ καλύτερες απο αυτές της "αγοράς" 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
sokratis Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 1, 2009 Member ID: 7366 Group: Members Topic Count: 10 Content Count: 113 Reputation: 989 Achievement Points: 113 Days Won: 1 With Us For: 5852 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 25, 2012 Age: 62 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 1, 2009 Η αληθεια ειναι οτι οι τιμες ειναι αρκετα καλες οπως και τα τευχη σε πολυ καλη κατασταση το μονο "ασχημο" ειναι οτι δεν υπαρχει μεγαλη ποικιλια εκτος απο Χονδρο-Λιγνο που εχει αρκετα τευχη βεβαια οι υπολοιπες σειρες εβγαλαν λιγα κομματια 9 η Μποναντσα 10 το Τριο-Στουτζες οποτε τα 3-4 κομματια που υπαρχουν απο την καθε σειρα ειναι καλα οσο για Γελιο-Χαρα υπαρχουν αρκετα τευχη απο το 400 και 'πανω 4 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
cypavlos Δημοσιεύτηκε Απριλίου 29, 2011 Member ID: 13944 Group: Members Topic Count: 28 Content Count: 685 Reputation: 4724 Achievement Points: 724 Days Won: 9 With Us For: 5065 Days Status: Offline Last Seen: 10 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 29, 2011 Απο την επισκεψη μου εκει Τα Γελιο & Χαρα ειναι 3 ευρω ενω οι τομοι 15 ευρω. Εδω βαζω τη λιστα που μου εδωσαν για τα υπαρχοντα τευχη. (το 530 που ψαχνω ... αφαντο) Ειδα κι αλλες παλιες εκδοσεις που ειναι 4-5 ευρω ανα τευχος και 15-20 οι τομοι. Χοντρος-Λιγνος, Μποναντζα, Τριο Στουτζες, Διαπλανητικα και φυσικα τα Κλασικα Εικονογραφημενα ειναι καποια απο αυτα. Τα περισσοτερα ειναι σε πολυ καλη κατασταση. Καπου αλλου σε ποστ διαβασα οτι καποτε χαθηκαν πολλα σε πυρκαγια. Το ατομο που ηταν εκει ηταν απο παλια υπαλληλος, απο την εποχη οι εκδοσεις ηταν στην Κοραη. Μου ειπε οτι δεν ισχυει κατι τετοιο. Αυτο που εγινε τοτε ηταν οτι εδωσαν τα περισσοτερα που ειχαν στην αποθηκη για πολτοποιηση και κρατησαν μια μικρη ποσοτητα που ειναι τωρα στο μαγαζι της στοας του βιβλιου. Ωρες λειτουργιας 9.30-14.30. Καλυτερα ομως να τηλεφωνησετε (2103222846) πριν για παν ενδεχομενον... 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Απριλίου 29, 2011 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191047 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6580 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 29, 2011 Η ιστορία όπως τη θυμάμαι είναι ότι η φωτιά έπιασε κάπου στην περίοδο που βγήκε το 400 του Γέλιο και Χαρά. Και ως εκ τούτου βρίσκονται δύσκολα τα προηγούμενα και ευκολότερα τα επόμενα. Επειδή αυτό είναι γύρω στο 65 (πριν από 46 χρόνια δλδ) διατηρώ μια μεγάλη επιφύλαξη στο ότι ο υπάλληλος δεν το γνωρίζει διότι είναι κάτι που συνέβη πριν την εποχή του. Δεν αποκλείω τίποτα, αλλά δεν είμαι και απόλυτα πεπεισμένος ότι είναι πλήρως ενήμερος. Μια πιθανότητα είναι να αναφέρεται ο υπάλληλος σε κάτι που μπορεί να συνέβη τέλη δεκαετίας 80 - αρχές 90, δλδ όταν μετακόμισε από την πλατεία Κοραή στην Στοά του Βιβλίου (οπότε ίσως λόγω χώρου να ξεστοκάρανε και κακά τα ψέμματα, μιλάμε για πριν 20 χρόνια, οπότε και αυτό εμπίπτει στην κατηγορία "κάτι που συνέβη παλιάαααα" ) 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
cypavlos Δημοσιεύτηκε Απριλίου 30, 2011 Member ID: 13944 Group: Members Topic Count: 28 Content Count: 685 Reputation: 4724 Achievement Points: 724 Days Won: 9 With Us For: 5065 Days Status: Offline Last Seen: 10 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 30, 2011 Ο υπαλληλος ειναι εκει να τον ρωτησει οποιος θελει. Αυτο που ανεφερε για την μετακομιση απο Κοραη ειναι για την εποχη μετακομισης που πρεπει να ειναι τελη 80, αρχες 90 και δεν εχει μπορει να εχει σχεση με γεγονοτα της δεκαετιας του 60. Ομως ακομα και σημερα υπαρχουν και αποθηκες-γραφεια (το λεει στο σαιτ τους) σε αλλη περιοχη που μπορει εκει να εγινε η ζημια των αρχειων. Η εποχη του ΓΧ400 ειναι οντως στα 1965 και η υποθεση που θυμασαι μπορει να ειναι και πιο παλια. Αλλα λυσε μας μια απορια... Αυτα εγιναν πριν 46 χρονια και βαλε! Ο υπαλληλος δειχνει προς 60ρης και μπορει και να εργαζοταν εκει απο τοτε! Εσυ ομως που γραφεις οτι εισαι 39 χρονων, πως γινεται να το θυμασαι ?? Εεεε ?? Μηπως... ταξιδεψες με το Ταρντις του Doctor Who και το ειδες ?? Μηπως... ο Νταφυ Ντακ Ντοτζερς σου δανεισε κανενα δικο του γκατζετ για να ταξιδευεις στο παρελθον ?? (υπαρχουν και ελαττωματικα γκατζετ, βλεπε Αστυνομος Σαϊνης) Μηπως... με το αλλαξε-αλλαξε συνεχεια ονοματα-κωδικους πετυχες να βρεις τη σχισμη στο χωροχρονο ?? (Να ειδοποιησεις την ομαδα Fringe) Μηπως... γραφει λαθος ημερομηνια η ταυτοτητα σου ?? 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Απριλίου 30, 2011 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13097 Reputation: 105554 Achievement Points: 13119 Days Won: 138 With Us For: 6254 Days Status: Offline Last Seen: 14 ώρες πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 30, 2011 Ο έχει από μικρός το χάρισμα της μετενσάρκωσης. Όμως το έχει αναπτύξει μία κατηγορία παραπάνω από τους Ινδουϊστές, γιατί μπορεί και μετενσαρκώνεται εν ζωή και κατά βούληση. Εξού και το germanicus19, Χαρούμενο κορίτσι, Ντονατέλλα και πάει λέγοντας. Η ταυτότητά του δείχνει την ημερομηνία γέννησης της παρούσας μετενσάρκωσής του. Όμως η ενασχόλησή του με την ιστορία των κόμικς, ξεκινάει από εδώ: 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 13, 2012 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121436 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6555 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 13, 2012 Περάσαμε μία από'κει οπότε και ανανεώθηκε το αρχικό ποστ με φώτος και πληροφορίες. Ενημερωτικά, έχει παζάρι με προσφορούλες από 1 ευρώ, αλλά δεν ξέρω τι παίζει, γιατί ήταν κλειστά: + άρθρο από Ελευθεροτυπία για το βιβλιοπωλείο: 10 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
apetoussis82 Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 25, 2019 Member ID: 30580 Group: Members Topic Count: 45 Content Count: 1848 Reputation: 13371 Achievement Points: 1962 Days Won: 7 With Us For: 3644 Days Status: Offline Last Seen: Κυριακή στις 07:26 PM Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 25, 2019 On 30/4/2011 στο 8:39 ΠΜ, cypavlos είπε: [...] Αυτο που ανεφερε για την μετακομιση απο Κοραη ειναι για την εποχη μετακομισης που πρεπει να ειναι τελη 80, αρχες 90 [...] Στο πρώτο μου ταξίδι (από Κύπρο) στην Αθήνα το καλοκαίρι του 1997, υπήρχε ακόμα το μαγαζί στην Κοραή. Δεν γνωρίζω αν το πέτυχα στα τελευταία του ή αν συνυπήρξε μαζί με το νεότερο μαγαζί για κάποια περίοδο. Αν και το άρθρο που παραθέτει στην προηγούμενη καταχώρηση ο @DJO λέει ότι η Ατλαντίς στεγαζόταν στην Κοραή μέχρι το 1995, εγώ το είχα επισκεφθεί το '97 2 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Paris Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 21, 2022 Member ID: 30086 Group: Members Topic Count: 28 Content Count: 866 Reputation: 6765 Achievement Points: 880 Days Won: 0 With Us For: 3856 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 21, 2022 Ξέρει κανείς που έχει μεταφερθεί τώρα; Αν έχει μεταφερθεί κάπου. 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
cypavlos Δημοσιεύτηκε Μαίου 20 Member ID: 13944 Group: Members Topic Count: 28 Content Count: 685 Reputation: 4724 Achievement Points: 724 Days Won: 9 With Us For: 5065 Days Status: Offline Last Seen: 10 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 20 Ψαχνοντας κατι ξαναβρηκα αυτο το θεμα και το ανασυρω στην επιφανεια. Εχω κι εγω την απορια αν υπαρχει ακομα αυτο το ωραιο μαγαζι γεματο κομικς και αναμνησεις. Τηλεφωνησα στα δυο νουμερα τηλεφωνων που γραφονται στο πρωτο ποστ αλλα δυστυχως δεν υπηρχε κανεις να απαντησει, σαν να μην ισχυουν πια. 4 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Mandrake Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7538 Reputation: 29521 Achievement Points: 7876 Days Won: 29 With Us For: 6444 Days Status: Offline Last Seen: 11 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 6 (Επεξεργασία) Γιατί δε ρωτάει κανείς στα τηλέφωνα της "Στοάς του Βιβλίου" μήπως ξέρουν τι έχει γίνει; Επεξεργασία Ιουλίου 6 από Mandrake 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 7 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13097 Reputation: 105554 Achievement Points: 13119 Days Won: 138 With Us For: 6254 Days Status: Offline Last Seen: 14 ώρες πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 7 (Επεξεργασία) Μ' αρέσει που ασχολείστε ακόμα με αυτό το θέμα. Η μεν Ατλαντίδα δεν υπάρχει εδώ και καμιά 20ετία (περίπου), αλλά εδώ και μιά 3ετία (περίπου), δεν υπάρχει ούτε η στοά βιβλίου. ΄Ολος ο χώρος είναι υπό ανακατασκευή για να γίνει πολυχώρος υψηλού επιπέδου εστίασης. Έχει γραφτεί επανηλλειμένα στις εφημερίδες. Αλλά και από μιά απλή βόλτα στην περιοχή το καταλαβαίνεις. 'Αλλωστε στην ίδια ιστοσελίδα που παραθέτεις, αναφέρεται κάπου και η αναστολή των εκδηλώσεων. Επεξεργασία Ιουλίου 7 από Dr Paingiver 3 2 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
nikos99 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 7 Member ID: 9689 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 586 Reputation: 5897 Achievement Points: 656 Days Won: 1 With Us For: 5689 Days Status: Offline Last Seen: 8 ώρες πριν Age: 62 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 7 (Επεξεργασία) Εδώ φαντάζομαι η ερώτηση είναι που πήγε το stock τους . παντως στο παζάρι τον τελευταίο μήνα υπάρχουν 10-20 καφάσια γεμάτα με τόμους και ατομικά κλασικά εικονογραφημένα . Δεν γνωρίζω εάν είναι από αυτούς το stock αλλά έπεσε παρτίδα . Επεξεργασία Ιουλίου 7 από nikos99 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Mandrake Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 7 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7538 Reputation: 29521 Achievement Points: 7876 Days Won: 29 With Us For: 6444 Days Status: Offline Last Seen: 11 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 7 Μα ποια 20 χρόνια Παύλο; Ο Ορέστης πέρασε από κει και μας έδωσε τις φωτογραφίες το 2012! 12 χρόνια λοιπόν τουλάχιστον, διότι δε νομίζω να ήταν τόσο γκαντέμης και έκλεισε η "Ατλαντίδα" την επόμενη μέρα! Σε ότι αφορά εμένα (μιας και απευθύνθηκες), προσωπικά εφημερίδες διαβάζω σπάνια, αλλά ακόμη κι αν διάβαζα, δε θα ήταν σίγουρα στις προτεραιότητές μου να διαβάσω για την ανακαίνιση οποιουδήποτε χώρου στην Αθήνα, ακόμη και ιστορικού. Θα "περνούσε στα ψιλά". Έχουμε δικά μας προβλήματα τοπικά στα οποία γίνονται αναβαθμίσεις ή χρειάζονται επίλυση για να ενημερωθώκαι η σχετική ενημέρωσή μου γίνεται απ' το ραδιόφωνο. Σε περίπτωση που έχεις ξεχάσει, εγώ βρίσκομαι στο Ηράκλειο. Επομένως "βόλτες στην περιοχή" μάλλον πως δεν κάνω (και βασικά δεν έχω περάσει ποτέ ούτε απ' έξω). Σε ότι αφορά τη σελίδα, γράφει επιγραμματικά για "ανακαίνιση", όχι για "ανακατασκευή" στην αρχική σελίδα που μπήκα, δε μπορούσα απ' αυτή την ανακοίνωση λοιπόν να εικάσω ότι ο χώρος έχει αλλάξει άρδην. Έπειτα μιλάει για αναστολή εκδηλώσεων, όχι για "ξήλωμα καταστημάτων" και αυτό είναι μπαγιάτικο νέο του 2022. Θα υπέθετε κανείς ότι έγινε, τέλειωσε, επανήλθαν και απλά δεν έγινε σχετική ανακοίνωση. Η 2η σελίδα που άνοιξα ήταν η "Επικοινωνία" για να βρω τα τηλέφωνα. Εάν έχουν σηκωμένη τη σελίδα ακόμη ενώ δεν υπάρχει τίποτα είναι δικό τους λάθος και όχι κάτι που θα μπορούσα εγώ να γνωρίζω. Μ' αρέσει που πιστεύετε ορισμένοι ότι η Περιφέρεια δεν κάνει άλλη δουλειά απ' το να ασχολείται καθημερινά με το τι γίνεται στους δρόμους της Αττικής. 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
apetoussis82 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 19 Member ID: 30580 Group: Members Topic Count: 45 Content Count: 1848 Reputation: 13371 Achievement Points: 1962 Days Won: 7 With Us For: 3644 Days Status: Offline Last Seen: Κυριακή στις 07:26 PM Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 19 Έχω την εντύπωση ότι το κατάστημα της Ατλαντίς έκλεισε περί τα τέλη του 2019 ή αρχές του 2020. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους τον τότε καιρό έμαθα ότι θα γινόταν προσπάθεια για εξεύρεση χώρου για νέο κατάστημα, αλλά μάλλον δεν προχώρησε κάτι τέτοιο. Τα επόμενα χρόνια, πάντως, άκουσα ότι το στοκ πωλήθηκε αλλά και ότι πήγε για πολτοποίηση χαρτιού. Τον Ιούλιο φέτος, κάποιος μου είπε ότι το στοκ των Κλασσικών το πήρε η Πολιτεία. Η πραγματικότητα μάλλον είναι κάτι μεταξύ αυτών. 6 1 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
CarpiMan Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 19 Member ID: 39094 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 256 Reputation: 2170 Achievement Points: 259 Days Won: 2 With Us For: 880 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 19 Πριν από περίπου τρία χρόνια στο παζάρι του Ελαιώνα κάποιος από τις γνωστές ευπαθείς ομάδες είχε φέρει δέματα με σπάγκο σαν να ήταν κατευθείαν από το τυπογραφείο , ίδιο τεύχος το κάθε δέμα , Μπονάντσα , Χοντρός-Λιγνός , Τρίο Στούτζες , ήταν νωρίς το πρωί και ο επιδαπέδιος χώρος πώλησης ήταν διάσπαρτος με τεύχη από τις σειρές αυτές από κάποια δέματα που είχαν ανοίξει στο ξεφόρτωμα , τα πατούσαν οι περαστικοί θαμώνες του παζαριού και τα αυτοκίνητα άλλων πωλητών που επίσης ξεφόρτωναν εκείνη την ώρα , εκατοντάδες κομμάτια αλλά όχι πάνω από δύο τρία νούμερα από κάθε σειρά , τα έδινε 1 ευρώ το κομμάτι , δεν μπορώ να θυμηθώ αν υπήρχε κάτι από Κλασικά Εικονογραφημένα σίγουρα μου είχαν τραβήξει την προσοχή οι σειρές αυτές. Το σενάριο της πολτοποίησης μπορεί να είναι πραγματικό αλλά μεσολαβούν πολλοί πριν φτάσει οτιδήποτε στην μηχανή πολτοποίησης. Θυμάμαι το κατάστημα στην Κοραή την δεκαετία του 70 που νεαρά παιδιά τότε πηγαίναμε με τα αδέλφια μου και με δυσκολία κουβαλούσαμε τις σακούλες πίσω στο σπίτι , ωραία χρόνια , η εικόνα που μου έχει μείνει από το κατάστημα αυτό είναι τα ψηλά ράφια τύπου ντέξιον γεμάτα με Γέλιο και Χαρά. 7 1 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις