Αυτή είναι μια δημοφιλής καταχώρηση. JohnnyMZ Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Member ID: 9146 Group: Veterans Topic Count: 116 Content Count: 1737 Reputation: 12591 Achievement Points: 1737 Days Won: 14 With Us For: 5732 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Age: 28 Αυτή είναι μια δημοφιλής καταχώρηση. Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 (Επεξεργασία) Συνέντευξη από την Σύλβια Τζίκε!!! Για όσους δεν την ξέρουν: http://www.greekcomics.gr/forums/index.php?showtopic=5137 Μετά από συνενόηση με την αγαπημένη μου σχεδιάστρια, της πήρα μια συνέντευξη μέσω mail!!! Αρχικά την ρώτησα έτσι, χωρίς να περιμένω να δεχτεί, αλλά μετά είδα ενδιαφέρον από την μεριά της. Όταν με ρώτησε που θα δημοσιευτεί, της είπα δυό-τρία πράματα για το Greekcomics (ΛΕ.ΦΙ.Κ. κτλ.), και δέχτηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις μου, παρ’ όλο που δεν της περίσσευε πολύς χρόνος. Όπως και να ‘χει, πρώτη φορά παίρνω συνέντευξη από κάποιον που θαυμάζω, και θέλω να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας... Πάμε λοιπόν... Johnny MZ: "Αρχικά, θα ήθελα να μου πεις πώς, πότε και γιατί αποφάσισες να ασχοληθείς επαγγελματικά με τα κόμικς..." Silvia Ziche: "Δεν το αποφάσισα ξαφνικά. Από μικρή σχεδίαζα και έγραφα ιστορίες, ήταν κάτι που μου άρεσε. Πάντα το σκεφτόμουν, και στο τέλος τα κατάφερα." JMZ: "Πώς προέκυψε η συνεργασία με την Disney Italia;" S.Z.: "Ένας μεγάλος σχεδιαστής, ο Τζόρτζιο Καβατσάννο, μου είπε πως η Disney Italia έψαχνε σχεδιαστές. Εγώ ήθελα να εργαστώ για την Disney Italia και έτσι πέρασα μια μεγάλη περίοδο εκπαίδευσης με έναν άλλον μεγάλο σχεδιαστή, τον Τζιόβαν Μπατίστα Κάρπι. Ήταν κάπου στο 1989. Εγώ, φυσικά, είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργάστηκα με εκείνους, ανθρώπους που είχα μάθει από τις σελίδες των περιοδικών που διάβαζα μικρή." JMZ: "Παρ’ όλο που υπήρχε αυτή η συνεργασία, δούλεψες κατά καιρούς και σε άλλα περιοδικά. Αυτό συνέβη για δημιουργικούς/καλλιτεχνικούς ή οικονομικούς/εμπορικούς λόγους;" S.Z.: "Για καλλιτεχνικούς λόγους. Επειδή με ευχαριστεί να κάνω και τα δύο πράγματα, να αλλάζω πεδίο για να εμπλουτίσω το σχέδιό μου, να μην μένω συνεχώς στάσιμη στα ίδια και στα ίδια." JMZ: "Ποιοί είναι οι αγαπημένοι σου δημιουργοί;" S.Z.: "Ο Τζόρτζιο Καβατσάννο και ο Αλμπέρ Υντερζό ήταν από παλιά οι δυο αγαπημένοι μου, οι πρώτοι σχεδιαστές που ήξερα. Μετά ανακάλυψα και άλλους, όπως ο Quino, η Claire Bretcher, ο Bill Watterson, ο Berke Breathed, ο Franquin, ο Schulz και πολλούς άλλους." JMZ: "Επηρεάστηκες, έστω και λίγο, από το έργο τους, στην δουλειά σου;" S.Z.: "Ναι, βέβαια. Κάθε φορά που βλέπω την δουλειά κάποιου άλλου δημιουργού επηρεάζομαι. Προσπαθώ να καταλάβω τι με ελκύει σε αυτά τα σχέδια, για να δω μετά τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω τα δικά μου. Μερικές φορές όμως αυτό γίνεται υποσυνείδητα: διαβάζω το κόμικ, για διασκέδαση, όπως όλοι οι άνθρωποι, και μετά μου μένει στο μυαλό." JMZ: "Έχεις κάποια αγαπημένη ιστορία;" S.Z.: "Όλες οι ιστορίες του Αστερίξ σε σενάριο Γκοσινύ." JMZ: "Και όσον αφορά τις δικές σου ιστορίες...; Ποια θα ξεχώριζες;" S.Z.: "Το «Παπιομυστήριο». Ήταν πολύ διασκεδαστικό για μένα να γράψω την πλοκή, και μετά να το σχεδιάσω. Και όταν το ξαναδιάβασα, μερικά χρόνια μετά την δημοσίευσή του, το βρήκα πραγματικά αστείο..." JMZ: "Πιστεύεις πως έχεις επηρεαστεί από άλλα είδη κόμικ, όπως τα μάνγκα;" S.Z.: "Πρέπει να παραδεχτώ πως δεν έχω καλές σχέσεις με τα μάνγκα. Μου αρέσουν περισσότερο άλλα είδη κόμικ, και έχω επηρεαστεί λίγο από αυτά." JMZ: "Με ποιούς συναδέλφους σου έχεις πιο καλές σχέσεις;" S.Z.: "Φυσικά, έχω καλούς δεσμούς με όλους." (εκεί έριξε και ένα ) JMZ: "Από πού εμπνέεσαι όταν γράφεις μια ιστορία (δηλαδή να είναι δικό σου το σενάριο);" S.Z.: "Από την καθημερινότητα, από τις ταινίες που έχω δει, τα βιβλία που έχω διαβάσει, τις ζωές των ανθρώπων που ξέρω, άλλες ιστορίες (κόμικ)... Από πολλά πράγματα! Σε κάποιο σημείο έρχεται μια ιδέα. Μετά, πρέπει να δουλέψω πάνω στην ιδέα (αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο, είναι κάτι σαν διαίσθηση), μέχρι να γραφτεί ένα καλό σενάριο." JMZ: "Ποιοί είναι οι αγαπημένοι σου χαρακτήρες; Γιατί;" S.Z.: "Ο Ντόναλντ, γιατί είναι συμπαθητικός, ανακατωσούρης... πολύ ανθρώπινος, κι ας είναι παπί." JMZ: "Έχεις αγοράσει ποτέ περιοδικό άλλης χώρας, στο οποίο δημοσιεύεται ιστορία σου;" S.Z.: "Παρ' όλο που ξέρω οτι οι ιστορίες μου με τους χαρακτήρες της Ντίσνεϋ δημοσιεύονται και σε άλλες χώρες, δεν έχει τύχει να αγοράσω, γιατί δεν πληροφορούμαι για το που δημοσιεύονται (για παράδειγμα, εγώ από σένα έμαθα πως δημοσιεύονται στην Ελλάδα)." JMZ: "Δουλεύεις πάνω σε κάτι άλλο, εκτός της σειράς “Che aria tira…”, αυτήν την περίοδο;" S.Z.: "Ναι, εικονογραφώ μια ιστορία που χωρίζεται σε τρία μέρη, του Τίτο Φαράτσι. Είναι πολύ αστεία!" JMZ: "Έχεις κάποια ιδέα για το μέλλον, όσον αφορά τα Disney κόμικς;" S.Z.: "Πραγματικά, όχι..." JMZ: "Ευχαριστώ πολύ που απάντησες σε όλες τις ερωτήσεις μου... Χαιρετισμούς από τους θαυμαστές σου στην Ελλάδα." S.Z.: "Κι εγώ ευχαριστώ για όλα." Επεξεργασία Νοεμβρίου 15, 2009 από JohnnyMZ 66 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dionik Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Member ID: 2393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6421 Reputation: 30920 Achievement Points: 6434 Days Won: 13 With Us For: 6390 Days Status: Offline Last Seen: Πέμπτη στις 10:03 PM Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Πολλά , κλπ. Και τώρα που πήρες το κολάι, να περιμένουμε και άλλα τέτοια καλούδια? 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Manolis7Chro Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Member ID: 9806 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 45 Reputation: 103 Achievement Points: 45 Days Won: 0 With Us For: 5683 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 6, 2016 Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Μπράβο!Το είπες και το έκανες! 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
The_Sandman Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Member ID: 10460 Group: Veterans Topic Count: 340 Content Count: 5714 Reputation: 52881 Achievement Points: 5714 Days Won: 38 With Us For: 5627 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 30 Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Άξιος νέε μου! (βυσσινάδα έχει το ποτήρι, μη ξεχνιόμαστε ) 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
JohnnyMZ Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Member ID: 9146 Group: Veterans Topic Count: 116 Content Count: 1737 Reputation: 12591 Achievement Points: 1737 Days Won: 14 With Us For: 5732 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Age: 28 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 (Επεξεργασία) Και τώρα που πήρες το κολάι, να περιμένουμε και άλλα τέτοια καλούδια? Βασικά σκέφτομαι να πάρω μια συνέντευξη από έναν άσημο έλληνα σχεδιαστή (που έχει εκδόσει δυο βιβλιαράκια με σχέδιά του) που μένει στον πάνω όροφο, αφού κάνω πρώτα μια παρουσίαση! (και όπως είπε και ο Sandman, βυσσινάδα... παρασύρθηκα...! ) Επεξεργασία Νοεμβρίου 14, 2009 από JohnnyMZ 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
PhantomDuck Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Member ID: 2414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5723 Reputation: 46165 Achievement Points: 5820 Days Won: 48 With Us For: 6388 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Age: 38 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Προσκυνάω! Πολύ ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, πόσο μάλλον οι απαντήσεις. 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121443 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6558 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Φοβερός!!!!!!! 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191062 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6582 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ (το λέει και κάτω από το αβατάρ σου πλέον (μέχρι να μου πεις να το αλλάξω )) τι έκανε ρε ο άνθρωπος???........... υποκλίνομαι :div: total major absolute keep it up! 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13099 Reputation: 105570 Achievement Points: 13121 Days Won: 138 With Us For: 6257 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Δεν περιγράφεται αυτό που έκανες. Μπράβο Έμεινα άφωνος 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ariane75 Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Member ID: 1537 Group: Members Topic Count: 24 Content Count: 837 Reputation: 2394 Achievement Points: 837 Days Won: 0 With Us For: 6475 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 16 Age: 49 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Κι από μένα τα ταπεινά σέβη μου!!! Το νέο αίμα τα σπάει!!! 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
zoo Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Member ID: 832 Group: Veterans Topic Count: 197 Content Count: 4143 Reputation: 15915 Achievement Points: 4143 Days Won: 12 With Us For: 6527 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 04:08 PM Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Johnny, total Πολύ καλή πρωτοβουλία και άψογη εκτέλεση 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
fredy Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Member ID: 12 Group: Veterans Topic Count: 23 Content Count: 973 Reputation: 1040 Achievement Points: 974 Days Won: 1 With Us For: 6636 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 13 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 για την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, τόσο από μεριάς ερωτήσεων όσο και από μεριάς απαντήσεων. Σου εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσεις να την κάνεις και πρόσωπο με πρόσωπο αυτή την συνέντευξη. 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Duck Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Member ID: 11156 Group: Members Topic Count: 65 Content Count: 1387 Reputation: 6746 Achievement Points: 1387 Days Won: 9 With Us For: 5564 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 22, 2022 Age: 29 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 τζωννυ, εισαι απίστευτος! Πολλα συγχαρητηρια! Και απειρο respect! 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Aldark Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Member ID: 9282 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 153 Reputation: 1026 Achievement Points: 153 Days Won: 1 With Us For: 5725 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 24 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 :O! Johny , τι έκανες αγόρι μου εδώ; Πολύ καλή η συνέντευξη congrats. Μάθαμε πολλά για τη Σύλβια που δεν ξέραμε (Asterix fan eh? Liek me!) Χίλια Kanpai για τη δουλειά σου! !!! (Μικρός Θεούλης xD) 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
zade Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Member ID: 6474 Group: Members Topic Count: 98 Content Count: 4211 Reputation: 27570 Achievement Points: 4211 Days Won: 3 With Us For: 5935 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 31, 2020 Age: 35 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14, 2009 Βασικά σκέφτομαι να πάρω μια συνέντευξη από έναν άσημο έλληνα σχεδιαστή (που έχει εκδόσει δυο βιβλιαράκια με σχέδιά του) που μένει στον πάνω όροφο, αφού κάνω πρώτα μια παρουσίαση Δεν μένω στον πάνω όροφο... 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ion Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 15, 2009 Member ID: 2285 Group: Veterans Topic Count: 949 Content Count: 4397 Reputation: 36003 Achievement Points: 4451 Days Won: 26 With Us For: 6401 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 10:20 PM Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 15, 2009 Τι πήγες κι έκανες βρε άνθρωπε;;; Και πέρα από τις πολύ ενδιαφέρουσες απαντήσεις που σου έδωσε η Τζίκε, θεωρώ πολύ έγκυρες και τις ερωτήσεις που της έκανες. Άψογος!!! Άντε, να μας μαθαίνουν και στην Ιταλία σιγά σιγά, και να κάνει η Τζίκε παρουσίαση το νέο της κόμικ στη Λέσχη 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
imageiras Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 15, 2009 Member ID: 2064 Group: Members Topic Count: 9 Content Count: 337 Reputation: 2867 Achievement Points: 344 Days Won: 0 With Us For: 6421 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 12 Age: 51 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 15, 2009 Συγχαρητήρια για την ιδέα και τις άψογες ερωτήσεις. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η (μη) απάντηση της για το μέλλον των κόμιξ ντίσνευ. Ελπίζω να σου έστειλε και κάνα τέτοιο(Δεν είναι δικό μου το φωτογράφησα σε ιταλικό μαγαζί) Αν σου στείλει και δεύτερο εδώ είμαστε... 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
JohnnyMZ Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 15, 2009 Member ID: 9146 Group: Veterans Topic Count: 116 Content Count: 1737 Reputation: 12591 Achievement Points: 1737 Days Won: 14 With Us For: 5732 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Age: 28 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 15, 2009 (Επεξεργασία) Συγχαρητήρια για την ιδέα και τις άψογες ερωτήσεις. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η (μη) απάντηση της για το μέλλον των κόμιξ ντίσνευ. Ελπίζω να σου έστειλε και κάνα τέτοιο(Δεν είναι δικό μου το φωτογράφησα σε ιταλικό μαγαζί) Αν σου στείλει και δεύτερο εδώ είμαστε... Μου είχε στείλει πιο παλιά ένα... Επεξεργασία Νοεμβρίου 15, 2009 από JohnnyMZ 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Duck Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 15, 2009 Member ID: 11156 Group: Members Topic Count: 65 Content Count: 1387 Reputation: 6746 Achievement Points: 1387 Days Won: 9 With Us For: 5564 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 22, 2022 Age: 29 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 15, 2009 Μου είχε στείλει πιο παλιά ένα... Ε ΟΧΙ! Ε αυτο πια ειναι... δε σταματζς να μας εκπλησσεις, ετσι; απιστευτος! καλα, το οτι δινεις την καλυτερη εικονα για το ''νεο αιμα'' του φορουμ, δεν το συζητω! Συνεχισε ετσι! 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
JohnnyMZ Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 15, 2009 Member ID: 9146 Group: Veterans Topic Count: 116 Content Count: 1737 Reputation: 12591 Achievement Points: 1737 Days Won: 14 With Us For: 5732 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Age: 28 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 15, 2009 Πήραμε απάντηση και για το τελευταίο ερώτημα!!! Το προσθέτω στην συνέντευξη! Η Σύλβια ρε παιδιά είναι φανταστική! Είμαι κατενθουσιασμένος. Ποιος άλλος κάθεται και απαντάει έτσι στους θαυμαστές του, και μάλιστα είναι τόσο εξυπηρετικός...; 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
gigi3 Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 19, 2009 Member ID: 6396 Group: Members Topic Count: 24 Content Count: 353 Reputation: 919 Achievement Points: 353 Days Won: 0 With Us For: 5947 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 9, 2017 Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 19, 2009 Μπραβο, ρε Johnny! Ειλικρινα εχω ενθουσιαστει και με την ολη δουλεια που εκανες (εκανες ΤΡΟΜΕΡΕΣ ερωτησεις στην Τζικε) και με το οτι καταφερεις να επικοινωνεις με την Τζικε και να μπεις στον 'χωρο' των Ντισνευ κομικς. Αυτο θα σε βοηθησει παρα πολυ εαν στο μελλον αποφασισεις να ασχοληθεις περισσοτερο με αυτα. Καλα που υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα που κανουν τετοια δουλεια! Χιλια συγχαρητηρια! 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
thunduckal Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 20, 2009 Member ID: 7403 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 178 Reputation: 1229 Achievement Points: 178 Days Won: 1 With Us For: 5850 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 12 Age: 49 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 20, 2009 Συγχαρητήρια, Γιάννη!!! Ένας μικρός άθλος η συνέντευξη! 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Βασιλεύς των κόμικς Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 4, 2009 Member ID: 10466 Group: Honored Topic Count: 265 Content Count: 3512 Reputation: 36643 Achievement Points: 3528 Days Won: 88 With Us For: 5626 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 5, 2021 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 4, 2009 Αν οντως εγινε τετοια κινηση μπραβο,αν οχι παλι μπραβο που τους την εφερες.Στις λιγες εμπειριες που μου χαρισε η ζωη(και οι πιο πολλες κακες)εμαθα δυσκολα να εμπιστευωμαι.Η συνευντεξη μπορει να εχει διαβαστει απο καποιο ξενο περιοδικο και να την αποποιηθηκες.Εκτος αν υπαρχουν αποδειξεις για αυτην την ηλεκ.αλλη/φια Ολοι λενε καλα λογια ας υπαρχει και ενας φιλυποπτος και κακος σε τουτο το φορουμ,αν κανω λαθος τοτε συγνωμη. Ενας κακος βασιλιας Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 4, 2009 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191062 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6582 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 4, 2009 Καταλαβαίνω τον προβληματισμό του Παναγιώτη. Γεννήθηκα και εγώ Νεοέλληνας, 31 από τα 37 μου χρόνια τα έχω ζήσει σε αυτό το τόσο απίστευτα ανήθικο, διεφθαρμένο, απαξιωμένο και πιθανότατα ανθελληνικό στην ουσία του κράτος. Και εγώ κοιτάζω τα πράγματα με μια δεύτερη ματιά. Στο πανεπιστήμιο (στην Αμερική φυσικά...) με μάθανε ότι το plagiarism είναι κάτι το τελείως χυδαίο και κακό. Αυτή την απέχθεια μου και αυτόν τον προβληματισμό μου τον έχω φέρει μαζί μου και στο greekcomics. Όποτε έχω πετύχει κάτι εδώ, που μου έχει κάτσει περίεργα στο μάτι, το έχω ψάξει. Και συνήθως έχω βρει και τις αποδείξεις ότι είναι plagiarism. Αφού έχω κάνει αυτό το ψάξιμο και αφού έχω βρει τις αποδείξεις, τότε και μόνο τότε έχω παρέμβει και σε όλες τις περιπτώσεις έχει βάλει το μέλος το δέον σχόλιο (ήτοι "αντιγραφή από μπλαμπλα"). Κατανοητό επίσης κατ'εμέ και το ότι δεν γνώριζε, αδυνατούσε να κατανοήσει αρχικά το μέλος, τη σημασία και το κακό του plagiarism. Αυτό δυστυχώς δεν φαίνεται να το διδάσκουν ούτε στα πανεπιστήμια μας. Σε όλες όμως τις περιπτώσεις το κείμενο, μπορεί να μην είχε παρατεθεί με την ένδειξη "συγγραφέας τάδε", αλλά στο 99% ήταν της μορφής "ας το βάλουμε εδώ ως εγκυκλοπαιδική προσθήκη". Από εκεί και πέρα. Η συζήτηση για το αν είναι genuine αυτή η συνέντευξη και η πρόταση να παρατεθούν αποδεικτικά στοιχεία σταματάει εδώ. Και να παρατεθεί κάτι, κάλλιστα θα γυρίσει κάποιος άλλος και θα πει ότι είναι χαλκευμένο. Δεν πρόκειται να βγάλει κάπου. Αντιθέτως δηλητηριάζει μια εξαιρετική κίνηση ενός πιτσιρικά. Μακάρι να είχα εγώ αυτό το θράσος στα 13 μου και να γύρναγα να χτύπαγα έτσι πόρτες για να πετύχω κάτι. Όποιος θέλει, ας κάτσει να ψάξει μέχρι να αποδείξει ότι κάτι πάει στραβά. Μέχρι τότε, ας μη δηλητηριάζουμε καθ'αυτό τον τρόπο αυτό το επίτευγμα και ας κρατήσουμε μέσα μας τις όποιες επιφυλάξεις/προβληματισμούς μας. Δεν πετυχαίνουμε τίποτα παραπάνω από το δηλητηρίασμα μιας ψυχής αλλιώς. Το θέμα λοιπόν σε αυτή τη μορφή του λήγει εδώ. Τα επόμενα ποστ δέον όπως αφορούν αποκλειστικά και μόνο αυτή τη συνέντευξη ως έχει. Όποιος θέλει συζήτηση περί plagiarism γενικώς κλπ, ή επί της στάσης μου, ευπρόσδεκτος, αλλά ας τη συνεχίσει σε ένα άλλο τόπικ. Με μια απλή εισαγωγή του στυλ "τα ρηθέντα στο τάδε τόπικ μου γέννησαν τον εξής προβληματισμό μπλαμπλαμπλα". Με κάθε φιλική διάθεση προς εσένα Παναγιώτη Δεκτός ο προβληματισμός σου, αντιληπτό ότι υπάρχει κάτι που αισθάνθηκες την ανάγκη να μοιραστείς/συζητήσεις με κάποιους φίλους, αλλά το μόνο άμεσο αποτέλεσμα που μπορεί να έχει μια τέτοια συζήτηση, είναι να δηλητηριάζει μια ψυχή. Και σε αυτή την περίπτωση τελείως τζάμπα και βερεσέ γιατί από την αρχή είμαι πεπεισμένος ότι όντως ο Γιάννης είχε αυτό το τσαγανό. 13 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
johnnyx1991 Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 6, 2009 Member ID: 6648 Group: Members Topic Count: 14 Content Count: 1000 Reputation: 3491 Achievement Points: 1000 Days Won: 1 With Us For: 5918 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 15, 2021 Age: 33 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 6, 2009 απλα :respect: Ετσι να αποκτησουμε λιγο πρεστιζ οι johnny εδω μεσα :best: 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Βασιλεύς των κόμικς Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 8, 2009 Member ID: 10466 Group: Honored Topic Count: 265 Content Count: 3512 Reputation: 36643 Achievement Points: 3528 Days Won: 88 With Us For: 5626 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 5, 2021 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 8, 2009 Αργησα λίγο(λόγοι υγείας,γιαυτο δεν σου απαντησα ΖΟΟ κ οχι γιατι φοβαμαι κατι-το μόνο που φοβαμαι πια ειναι ο εαυτος μου-αλλα ηρθε η ώρα να απαντησω.Πρώτα απο ολα δεν εχω τίποτα απο τον Γιάννη θα μπορούσε άνετα να ειναι γιός μου. Απο τη αρχή που διάβασα την συνεντευξη είχα το ενστικτο ότι κατι δεν πηγαίνε κάλα οι απαντησεις ήταν τόσο επαγγελματικες για νεάρο 13 ετών.Μα δεν με ενοιαξε καθόλου αν ήταν πλασματικη η όχι εξάλλου έχω αρκετα ιταλικα ντισνευ των 3 τελευταιων ετων,κατεχω αρκετα την γλώσσα ωστε να ψάξω στα αρθρα -συνεντευξεις για να ελενξω,αλλα ουτε που το σκεφτηκα και ουτε θελω να το κάνω.Τα 'πήρα' όμως όταν αποφασίσατε να τον κάνετε μέλος του μήνα για αυτην την ενεργεία,ενω υπάρχουν άλλα μέλη (απο την μικρή ματία που έριξα)πιο παλια που έχουν κάνει πιο πολλα και κατα εμένα πιο σπουδαία -απο μια συνομιλια με μια ιταλλιδα,εγω θα προτιμουσα με μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ,που με το πέρασμα του χρόνου θα αποκτουσε και πιο μεγάλη αξια-πράματα και ακόμα δεν τους εχετε τιμήσει. Αυτό λοιπόν που ήθελα να εκφράσω και μάλλον δεν τα κατάφερα και πολυ καλά,ήταν το εξής αν η απόφαση για να γίνει ο Γιάννης μέλος του μήνα ηταν μόνο και μόνο η συνεντεύξη τότε έπρεπε να ελενχτεί η γνησιοτητα αυτης,για αυτο φιλτατε ΖΟΟ το καταχώρησα σε αλλη ενότητα.Θα μπορούσατε να περιμενατέ για άλλη μια η δύο συνεντευξεις και τότε να τον τιμήσετε. Μικρε θεε περιμένω και αλλες δουλείες σου. Υ.Γ.1 Στην αρχή του ποστ ειχα αναφέρει <<Αν οντως εγινε τετοια κινηση μπραβο,αν οχι παλι μπραβο που τους την εφερές.>> . Αν φάνηκαν σαν κατηγορίες λάθος μου ήταν απλώς υποψιες. Υ.Γ.2 Συγνωμη ΖΟΟ που σε στεναχωρησα Υ.Γ.3 Το ίδιο και σε πρασινομητσε(εχεις καλούς φιλους Γιάννη μακάρι ναχα και εγω όταν ήμουν στην ηλικία σου τέτοιους φίλους-υπερασπιστές) Υ.Γ.4 ΔΗΜΗΤΡΗ δεν είμαι φάουλ δεν με αρέσει το ποδοσφαιρο,το σιχαινομαι,οχι δεν ειμαι γκεί΄. Υ.Γ.5 Συγνώμη που είπα οτι το φόρουμ δεν είναι δημοκρατικό Υ.Γ.6 Πολλές φορές το ενστικτο με είχε οδηγήσει σε σωστό δρόμο.Οταν σε περιπτώσεις προειδοποιουσα κάποιους με μονο οδήγο το ενστικτο και τα λογίκα συμπεράσματα με λέγανε απαισοδιόξο,κακό η γρουσούζη,μεχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Υ.Γ.7 Προσοχη,οχι πάντα. Υ.Γ.8 Οταν λέω για μελή που δεν τιμηθηκαν προς θεού δεν μιλάω για μένα,ειναι κάτι που δε με ενδιαφέρει καθόλου. Υ.Γ.9 Μην υπολογίζετε εναν γέρο και μοναχικο βασιλία,πολλη μοναξια στο κομικς λοτ επρεπε να σταματήσω τους αποκεφαλισμούς Υ.Γ.10 Τελος τα Υ.Γ.Δεν ξέρω να μετρω μετά το 10 Υ.Γ.36 Αφου σας είπα δν ξέρω να μετρω μετά απο το 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
johnnyx1991 Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 8, 2009 Member ID: 6648 Group: Members Topic Count: 14 Content Count: 1000 Reputation: 3491 Achievement Points: 1000 Days Won: 1 With Us For: 5918 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 15, 2021 Age: 33 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 8, 2009 (Επεξεργασία) Και αν ο κοσμος ειναι ψευτικος?Και αν δεν υπαρχει κουταλι ??Ρε παιδια τι το ξαναπιανουμε αυτο το θεμα?Στο Ιντερνετ δεν μπορεις να εισαι καχυποπτος,ετσι βγαινουν τα comment στιλ Photoshop'd και Simpsons did it.Δεν ειναι πια και ΤΟΣΟ απιθανο να εγινε πραγματικα η συνεντευξη.Και δηλαδη πιο πανω που ο Johnny λεει Πήραμε απάντηση και για το τελευταίο ερώτημα!!! Το προσθέτω στην συνέντευξη! :cool: Η Σύλβια ρε παιδιά είναι φανταστική! Είμαι κατενθουσιασμένος. Ποιος άλλος κάθεται και απαντάει έτσι στους θαυμαστές του, και μάλιστα είναι τόσο εξυπηρετικός...; το ειπε για να μην υποψιαστουμε τιποτα?Ειναι ακριβως οτι ειπε ο germ,το μόνο άμεσο αποτέλεσμα που μπορεί να έχει μια τέτοια συζήτηση, είναι να δηλητηριάζει μια ψυχη.Το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να πιστεψουμε οτι το εκανε πραγματικα,και να του πουμε συνεχισε ετσι Επεξεργασία Δεκεμβρίου 8, 2009 από johnny 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Βασιλεύς των κόμικς Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 8, 2009 Member ID: 10466 Group: Honored Topic Count: 265 Content Count: 3512 Reputation: 36643 Achievement Points: 3528 Days Won: 88 With Us For: 5626 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 5, 2021 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 8, 2009 Και αν ο κοσμος ειναι ψευτικος?Και αν δεν υπαρχει κουταλι??Ρε παιδια τι το ξαναπιανουμε αυτο το θεμα? Το θέμα το ξανάπιασα για να απαντησω στα 2 p.m. και να εξηγήσω οτι ολο το θεμα αρχισε απο την αντιρηση που ειχα στο θεμα του Μ.Ο.Μ.ειδικα στην εποχη μας υπαρχουν πιο πολλα ασχημα πραματα που δηλητηριαζουν μια ψυχη,απο μια αποψη καποιου,(λενε οτι ο πονος δυναμωνει,αν ηταν ετσι ολοι οι πονοι τι καλα που θα ηταναν) και νομιζω οτι ο γιαννης δεν ειναι απο αυτους που μασανε.Και στο κάτω κάτω ειμαι ενας και μοναδικος εναντια σε καμια 25αρια και βάλε που ειναι ενθερμοι υποτηρικτες του,και τωρα πια εναντιον μου τοσο που σκέφτομαι να μην ξαναρθω για αρκετο καιρο σε εκδηλωση στην λέσχη Αυτη η αντιθεση σκετε γιαννη μαλλον καλο εκανε στον γιαννη μουζου παρα του δηλητηριασε την ψυχη. τωρα εχει πιο πολλους φιλους.Οσο για τα κουταλια δεν εχω καμια ευθυνη εγω,πιασε τον γκελερ Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Valtasar Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 8, 2009 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1735 Content Count: 9241 Reputation: 66103 Achievement Points: 8896 Days Won: 159 With Us For: 6648 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 61 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 8, 2009 ...,και τωρα πια εναντιον μου τοσο που σκέφτομαι να μην ξαναρθω για αρκετο καιρο σε εκδηλωση στην λέσχη ... Αυτό ούτε που να το διανοηθείς (να μην έρθεις εννοώ) .... και δεν είναι κανένας εναντίον κανενός, εκφράζονται απόψεις και λογικά υπάρχουν διαφωνίες/απόψεις γι' αυτό και υπάρχουν συζητήσεις και εξηγήσεις ώστε να μην υπάρχουν σκοτεινά σημεία. Σχετικά με τα τελευταία ποστ, η απάντησή σου ήταν πλήρης οπότε το θέμα θεωρείται λήξαν για όλους. Με ικανοποιεί που γίνονται συζητήσεις σε σωστό και πολιτισμένο επίπεδο από όλους και δεν υπάρχουν αναίτιες παρεξηγήσεις. 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
JohnnyMZ Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 23, 2010 Member ID: 9146 Group: Veterans Topic Count: 116 Content Count: 1737 Reputation: 12591 Achievement Points: 1737 Days Won: 14 With Us For: 5732 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Age: 28 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 23, 2010 (Επεξεργασία) JMZ: "Δουλεύεις πάνω σε κάτι άλλο, εκτός της σειράς “Che aria tira…”, αυτήν την περίοδο;" S.Z.: "Ναι, εικονογραφώ μια ιστορία που χωρίζεται σε τρία μέρη, του Τίτο Φαράτσι. Είναι πολύ αστεία!" Μόλις κυκλοφόρησε το... "πρώτο μέρος" της ιστορίας που αναφέρθηκε εδώ, στο Topolino της εβδομάδας...! Τίτλος: "Cronache del regno dei due laghi". Τώρα όσον αφορά τα... "τρία μέρη", μου φαίνεται πως είναι σαν κάποιο "Μεγάλο Σήριαλ", με κεφάλαια κτλ. Ο καιρός θα δείξει...! Επεξεργασία Ιανουαρίου 23, 2010 από JohnnyMZ 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις