Bigby Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 31, 2009 Member ID: 10573 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 106 Reputation: 338 Achievement Points: 106 Days Won: 0 With Us For: 5618 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 7, 2014 Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 31, 2009 Μετά από μια επιδημία που σαρώνει κόσμο και κοσμάκη στις ΗΠΑ, εμφανίζεται ένα νέο είδος ανθρώπου, ένα υβρίδιο ανθρώπου και ζώου. Ο Γκας είναι ένα από τα παιδιά αυτά, και το Sweet Tooth εξιστορεί τις περιπέτειες του στο αφιλόξενο περιβάλλον που γεννάται μετά από την καταστροφή της επιδημίας. After being raised in total isolation, Gus – a boy born with deer-like antlers – is left to survive in an American landscape devastated a decade earlier by an inexplicable pandemic. Even more remarkable is that Gus is part of a rare new breed of human/animal hybrid children who have emerged in its wake, all apparently immune to the infection. Enter Jepperd, a violent, hulking drifter who soon takes in Gus and promises to lead him to "The Preserve," a fabled safe-haven for hybrid children. Along the way they'll have to contend with science militias, deadly scavengers, rival bounty hunters, and hybrid worshipping cultists as they fight to make it to safety and solve the mysteries of this deadly new frontier. Το σκίτσο έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Αίσνερ Τζόζεφ Λεμάιαρ. Αναμένεται από στιγμή σε στιγμή, και προβλέπεται τρομερά ενδιαφέρον. 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 7, 2009 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121444 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6558 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 7, 2009 Διάβασα τα 3 πρώτα και είναι πολύ δυνατό! Βαρβάτο, σκληρό, δυστοπικό, με ανατριχιαστικές σκηνές!!! Εκπληκτικό σενάριο, θα τολμούσα να το χαρακτηρίσω μέχρι και αριστουργηματικό!!!!!! Ενώ το σχέδιό του όσο προχειροφτιαγμένο-alternative και να δείχνει εκ πρώτης όψης, θα το χαρακτήριζα εξ'επίτηδες ιδιαίτερο! Τσεκάρετέ το! Προτιμήστε Minutemen. Αξίζει!!! Bigby για το εύρημα!!! Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 11, 2010 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121444 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6558 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 11, 2010 Βγήκε και το 5ο τευχάκι και ναι, η σειρά τα σπάει. Με αυτό κλείνει το 1ο κεφαλαιάκι που τελικά είναι σοφτ μπροστά σε αυτό που ακολουθεί. Τι, ακόμα να την τσεκάρετε τη σειρά? Προσωπικά, μαζί με το Υ είναι τα μοναδικά της Vertigo που μου άρεσαν τόσο. Και αναμένεται και μια νέα σειρά, το Joe the Barbarian που μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα... Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
zade Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 11, 2010 Member ID: 6474 Group: Members Topic Count: 98 Content Count: 4211 Reputation: 27570 Achievement Points: 4211 Days Won: 3 With Us For: 5935 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 31, 2020 Age: 35 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 11, 2010 Κοίτα αριστούργημα δεν είναι.Είναι καλύτερο από πολλά της Vertigo που εκδίδονται αυτή τη στιγμή (και φυσικά καλύτερο από το Greek Street) ,αλλά δεν ε΄χει αυτό το κάτι που θα με κάνει να πω "Φίλε αυτό πρέπει να το διαβάσεις".Ξεκινάει καλά πάντως οφείλω να το παραδεχτώ.Γενικά έχω σαν δείκτη του πόσο καλό είναι ένα κόμικ τα πρώτα 6 τεύχη.Επεισή εδώ το πρώτο story arc τελείωσε στο τεύχος 5 ,ας δώσουμε ένα περιθώριο μέχρι το τεύχος 8 και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά. Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Comic Book Guy Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2012 Member ID: 23811 Group: Members Topic Count: 12 Content Count: 1004 Reputation: 6933 Achievement Points: 1004 Days Won: 1 With Us For: 4745 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2019 Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2012 Ήρθε το τέλος..για το Sweet tooth!Ο Jeff Lemire αποφάσισε να κλείσει τη σειρά στο #40 τεύχος που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Δεκέμβρη. 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
zade Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2012 Member ID: 6474 Group: Members Topic Count: 98 Content Count: 4211 Reputation: 27570 Achievement Points: 4211 Days Won: 3 With Us For: 5935 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 31, 2020 Age: 35 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2012 Δεν την έχω διαβάσει ποτέ να πάρει. Έχω κατεβάσει όλα τα τεύχη αλλά ακόμα δεν την έχω διαβάσει. Εν τω μεταξύ είναι και ost apocalyptic ,το αγαπημένο μου setting και όμως δεεν. Ατόπημά μου. Θα φροντίσω ώστε να το διορθώσω. 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
supertramp Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2012 Member ID: 23772 Group: Members Topic Count: 5 Content Count: 643 Reputation: 3607 Achievement Points: 643 Days Won: 0 With Us For: 4751 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 25, 2018 Age: 35 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2012 Όταν το διάβαζα , μου φάνηκε καλό..Τώρα που το ξανασκέφτηκα, μου φαίνεται φοβερό. Εδικά όσον αφορά το σχέδιο, στα προχωρημένα τεύχη. Σε κάποια στριπάκια παίζει να στάθηκα πολλά λεπτά. Ελπίζω να τελειώσει καλά και όχι βιαστικά.. 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
kwtsos Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 26, 2012 Member ID: 25002 Group: Veterans Topic Count: 158 Content Count: 2118 Reputation: 21753 Achievement Points: 2118 Days Won: 3 With Us For: 4610 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 21, 2020 Age: 32 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 26, 2012 Μολις διαβασα το πρωτο αρκ , παρα πολυ καλο , ωραια υποθεση και πολυ καλο σχεδιο , κυλαει πολυ ευχαριστα , ουτε που καταλαβα ποτε το διαβασα! 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις