The_Sandman Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 15, 2009 Member ID: 10460 Group: Veterans Topic Count: 340 Content Count: 5714 Reputation: 52881 Achievement Points: 5714 Days Won: 38 With Us For: 5625 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 30 Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 15, 2009 Πρόκειται για την έκθεση των νικητών του 2ου (αν θυμάμαι καλά) διαγωνισμού του περιοδικού 9 και τα αντίστοιχα του διαγωνισμού της Anguleme, με διάρκεια από 12 με 21 Μαρτίου 2003 στο Γαλλικό ινστιτούτο. Εκτέθηκαν έργα μεταξύ άλλων και των Θ. Πέτρου και Β. Λώλου, οι νικητές της χρονιάς εκείνης. Το μεγάλο όμως event ήταν στις 14/03 η ημερίδα με ομιλητές τους Thierry Groensten, Francois Boucq (θεούλης!), Πέτρο Μαρτινίδη και Άγγελο Μαστοράκη. Ταυτόχρονα έγινε και η παρουσίαση του album "Ο Χάρος βγήκε παγανιά". Μια πραγματικά όμορφη εκδήλωση! Στο τέλος της συζήτησής ο Boucg έδωσε συνέντευξη σε κάτι παιδιά (δεν έχω ιδέα αν δημοσιεύθηκε πουθενά...) την οποία μπόρεσα να παρακολουθήσω (απλά μπήκα στην αίθουσα και κανένας δεν μου ζήτησε να βγω ) χωρίς βέβαια να καταλαβαίνω λέξη. Στο τέλος, τσίμπησα και αφιέρωση στο αλμπουμάκι μου! Ο κατάλογος του 2007 από τον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κόμικς 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις