rainmaker Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 13, 2007 Member ID: 1251 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 21 Reputation: 93 Achievement Points: 21 Days Won: 0 With Us For: 6501 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 23, 2007 Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 13, 2007 Τιμή: 400 δραχμές Παλαιότερα έπεσε δανεικός στα χέρια μου ένας τόμος που στο εξώφυλλο του είχε τα πρόσωπα του Γκούφυ και του Μίκυ Μάους...α, κι ενα σπαθί... Ποτέ δεν μου άρεσαν οι ήρωες του Disney (μετά αγάπησα τις ιστορίες του Ντόναλντ και του Σκρουτζ) αλλά περισσότερο απ' όλους αντιπαθούσα αυτό το δίδυμο...τον mr Τέλειο και τον χαζό του χωριού. Άνοιξα τις πρώτες σελίδες και άρχισα να διαβάζω. Μία ώρα μετά το είχα τελειώσει και το ξαναξεκινούσα. Δεν είχα μεγάλη σχέση τότε με RPGs και γενικότερα Tolkien και όλες αυτές τις σημερινές καθημερινότητες. Μου φάνηκε πως ξεχείλιζε από φαντασία (αν και καιρό μετά διαπίστωσα πως σχεδόν όλες οι ιδέες ήταν κλεμένες). Στο θέμα μας: Το Σπαθί Των Πάγων ήρθε στην Ελλάδα (σαν τόμος τουλάχιστον) τα Χριστούγεννα του 1990. Στα Ιταλικά, που πρωτοεκδόθηκε, ονομάζεται Trilogia della spada di ghiaccio (δλδ η τριλογία του σπαθιού των πάγων). Κυκλοφόρησε σε τεύχη στο περιοδικό Topolino από τον συγγραφέα Massimo De Vita (ο ίδιος κύριος μας έχει δώσει και το εξαιρετικό "Ζωδιακή Πέτρα"). Το 1982 κυκλοφόρησε το πρώτο μέρος της τριλογία, το 1983 το δεύτερο και το 1984 ολοκληρώθηκε. Στα μέρη μας περιλήφθηκε σε πολλά τεύχη του Μίκυ Μάους (δεν το πρόλαβα) αλλά το μεγαλείο του φαίνεται ολοκληρωμένο. Το σενάριο φέρνει τους ήρωες μας σε μια άλλη διάσταση όπου προσπαθούν να βοηθήσουν τους κατοίκους μίας πόλης. Lord of the rings, Conan, όλα μπλέκονται στην καλύτερη ιστορία με ήρωες του Disney κατα την προσωπική μου γνώμη. Για περισσότερες πληροφορίες (μόνο για γνώστες ιταλικών)http://www.ilpotereelagloria.com/modules.p...ntent&id=86 26 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AARDVARK Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 13, 2007 Member ID: 694 Group: Members Topic Count: 16 Content Count: 489 Reputation: 2463 Achievement Points: 497 Days Won: 0 With Us For: 6535 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 13, 2007 Για να δουμε αν θυμαμαι καλα.Λοιπον το συγκεκριμενο τομο δεν τον ειχα (παραξενο γιατι στα 80ς οτι ειχε σχεση με DISNEY τα σηκωνα ολα ) αλλα θυμαμαι μια παρομοια ιστορια που ειχε δημοσιευθει σε συνεχειες σε ενα και μονο τευχος απο τα "ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΜΙΚΥ" η ιστορια ηταν με τον Μικυ και τον Γκουφη και ειχε σχεση με ιπποτες και δρακους και αυτο που μπορει να βοηθησει ηταν ενα μαγικο δαχτυλιδι που κατειχαν και καθε φορα που το χρησιμοποιουσαν για ενα μαγικο η πετρα που ειχε το δαχτυλιδι γινοταν ολο και πιο μικρη ωσπου στο τελος να εξαφανιστει.Θυμαμαι οτι το ειχαν χρησιμοποιησει για να σβησουν ενα εμποδιο μπροστα απο ενα καστρο. Τι λετε εχει καμμια σχεση η ιστορια; 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
rainmaker Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 13, 2007 Member ID: 1251 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 21 Reputation: 93 Achievement Points: 21 Days Won: 0 With Us For: 6501 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 23, 2007 Age: 45 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 13, 2007 Για να δουμε αν θυμαμαι καλα.Λοιπον το συγκεκριμενο τομο δεν τον ειχα (παραξενο γιατι στα 80ς οτι ειχε σχεση με DISNEY τα σηκωνα ολα ) αλλα θυμαμαι μια παρομοια ιστορια που ειχε δημοσιευθει σε συνεχειες σε ενα και μονο τευχος απο τα "ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΜΙΚΥ" η ιστορια ηταν με τον Μικυ και τον Γκουφη και ειχε σχεση με ιπποτες και δρακους και αυτο που μπορει να βοηθησει ηταν ενα μαγικο δαχτυλιδι που κατειχαν και καθε φορα που το χρησιμοποιουσαν για ενα μαγικο η πετρα που ειχε το δαχτυλιδι γινοταν ολο και πιο μικρη ωσπου στο τελος να εξαφανιστει.Θυμαμαι οτι το ειχαν χρησιμοποιησει για να σβησουν ενα εμποδιο μπροστα απο ενα καστρο. Τι λετε εχει καμμια σχεση η ιστορια; Μπα , δεν έχει κάτι σχετικό Το Σπαθί Των Πάγων...φαίνεται πως δεν ήταν η μόνη επαφή των Μίκυ και Γκούφυ με των κόσμο του φανταστικού (τέτοιου είδους τουλάχιστον) Πάντως AARDVRK βρες το απαραιτήτος, είναι πανέμορφο σαν ιστορια και πολύ σπάνιο στην ανεύρεση του... 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
kapros Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 13, 2007 Member ID: 90 Group: Members Topic Count: 36 Content Count: 211 Reputation: 556 Achievement Points: 211 Days Won: 0 With Us For: 6611 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 19, 2020 Age: 37 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 13, 2007 Πάντως AARDVRK βρες το απαραιτήτος, είναι πανέμορφο σαν ιστορια και πολύ σπάνιο στην ανεύρεση του... Δε θα το έλεγα φίλε μου. Η ανεύρεσή του δεν είναι και πολύ σπάνια. Μπορείς να το βρεις εύκολα κοντά στα 7 με 8 ευρώ. Για την ιστορία δεν έχω ακόμα να σχολιάσω κάτι γιατί πρόσφατα το προμηθεύτηκα. Μόλις το διαβάσω θα επιστρέψω. Ευχαριστώ για την παρουσίαση... 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
rainmaker Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 15, 2007 Member ID: 1251 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 21 Reputation: 93 Achievement Points: 21 Days Won: 0 With Us For: 6501 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 23, 2007 Age: 45 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 15, 2007 Ναι ε; Η θεσσαλονίκη έχει το πρόβλημα τότε ή εγώ που δεν ξέρω που να ψάξω... Πάντως είναι από τις καλύτερες ιστορίες που διάβασα ποτέ αλλά επαναλαμβάνω με την αθωότητα τον 15 μου χρόνων... 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Mandrake Δημοσιεύτηκε Απριλίου 3, 2007 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7541 Reputation: 29538 Achievement Points: 7879 Days Won: 29 With Us For: 6447 Days Status: Offline Last Seen: 9 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 3, 2007 (Επεξεργασία) Παιδιά είναι καλή ιστοριούλα φαντασίας! Δεν το συζητάμε αυτό! Οι καθαρά fantasy/sci-fi ιστορίες με κλασικούς ήρωες της Disney είναι κάτι που, εγώ τουλάχιστον, έχω συναντήσει λίγες φορές σε αυτοτελείς ιστορίες αλλά λίγο περισσότερες σε κλασικές σειρές μέσα απο περιπέτειες με τον Κύρο Γρανάζη ή τον Φάντομ Ντακ! Επεξεργασία Σεπτεμβρίου 3, 2008 από Mandrake 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Απριλίου 14, 2007 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191063 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6583 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 14, 2007 υπάρχουν φήμες ότι υπάρχει ένα σκαναρισμένο σε έναν Quadra 900 σε ένα αγρόκτημα 6 χιλιόμετρα έξω από τα ΤυροΣαπουνακέϊκα. Το φυλάνε όμως Ninja από το Άγιο Όρος υπό την καθοδήγηση ενός βετεράνου ντελιβερά από την Έξω Μάνη και με τη χρηματική υποστήριξη της ομάδας Ε. Σύμφωνα με το θρύλο, ο καθηγητής Λιαντίνης είχε οργανώσει μια αποστολή για την επανάκτηση του, αλλά έκτοτε τα ίχνη του χαθήκαν. Μην πιστεύετε όσα διαδίδει η ομάδα Ε για αυτοκτονία στον Ταύγετο και άλλα ευτράπελα... Η λέσχη Μπίλντερμπεργκ δοκίμασε να επαναλάβει το σκανάρισμα, αλλά της διέλυσε τους σέρβερ ένας μυστηριώδης ιός που προήλθε από το .bv domain!!! Όπως αντιλαμβάνεσαι κανείς μας δεν είναι κάτοχος ενός τέτοιου σκαναρίσματος και πολλοί εδώ μέσα του δίνουν μεγάλη αξία... Προ μερικών εβδομάδων, μέλος έταξε όλη τη προίκα της γυναίκας του αλλά και της κόρης του (ήτοι 3 στρέμματα ελιές ελαιοποιήσιμες έξω από την Ιτέα, 10 γίδες, 2 τράγους, 5 κότες, 8 πανωσέντονα, 7 κατωσέντονα, 10 μαξιλαροθήκες, 3 σεμενάκια χειροκέντητα, 5 κεφάλια γραβιέρα Κρήτης και ένα αμπαζούρ). 2 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Curgan Δημοσιεύτηκε Μαίου 8, 2007 Member ID: 2178 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 50 Reputation: 80 Achievement Points: 50 Days Won: 0 With Us For: 6411 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 28, 2011 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 8, 2007 Tι μου θυμήσατε τώρα! Τέλειο τεύχος. Αν δεν το πέταξε η μάνα μου πρέπει να το έχω ακόμα. αν το βρω θα το σκανάρω και θα το ανεβάσω... 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Argail Δημοσιεύτηκε Μαίου 8, 2007 Member ID: 1252 Group: Veterans Topic Count: 87 Content Count: 1685 Reputation: 6746 Achievement Points: 1750 Days Won: 14 With Us For: 6501 Days Status: Offline Last Seen: Πέμπτη στις 12:04 AM Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 8, 2007 Λοιπόν η δικιά μου ιστορία μ'αυτό το τομάκι τελικά είναι δυσάρεστη, το είχα πάρει τότε που κυκλοφόρισε και το διάβαζα κάθε βδομάδα(κάψιμο λέμε) τελικά μια μέρα για κάποιον λόγο τσαντίστικε η μάνα μου,μάλλον είχα πολύ αταχτοποίητο το δομάτιο μου,και το έπιασε και το έσκισε σε 3-4 μεγάλα κομμάτια,απ'οτι θυμάμαι το είχα μαζέψει με ζελοτέιπ και παίζει να είναι κάπου σ'αυτήν την κατάσταση 1 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Curgan Δημοσιεύτηκε Μαίου 8, 2007 Member ID: 2178 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 50 Reputation: 80 Achievement Points: 50 Days Won: 0 With Us For: 6411 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 28, 2011 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 8, 2007 Λοιπόν η δικιά μου ιστορία μ'αυτό το τομάκι τελικά είναι δυσάρεστη, το είχα πάρει τότε που κυκλοφόρισε και το διάβαζα κάθε βδομάδα(κάψιμο λέμε) τελικά μια μέρα για κάποιον λόγο τσαντίστικε η μάνα μου,μάλλον είχα πολύ αταχτοποίητο το δομάτιο μου,και το έπιασε και το έσκισε σε 3-4 μεγάλα κομμάτια,απ'οτι θυμάμαι το είχα μαζέψει με ζελοτέιπ και παίζει να είναι κάπου σ'αυτήν την κατάσταση Φρίκη! Σε συμπονώ απόλυτα ως ένας δυστυχής που του βάλανε τα κόμιξ σε κούτες στην αποθήκη και του τα φάγανε τα ποντίκια. Ευτυχώς επιβίωσε μία κούτα που είχα στο πατάρι του σπιτιού... 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
LAS Δημοσιεύτηκε Μαίου 22, 2007 Member ID: 2339 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 13 Reputation: 24 Achievement Points: 13 Days Won: 0 With Us For: 6397 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 12, 2007 Age: 46 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 22, 2007 Κοίτα να δεις με τι ασχολείται ο κόσμος! Το έχω και εγώ το σπαθί των πάγων, αγορασμένο από τω καιρώ εκείνω Βέβαια δεν είναι σε τέλεια κατάσταση (σε αντίθεση με τα περισσότερα κόμιξ που έχω από τη δεκαετία του 80), αλλά δεν είναι και σκισμένο. Ο λόγος που γράφω είναι γιατί μου φαίνεται περίεργο πως, ενώ λέγεται ότι με 7-8 ευρώ μπορεί να βρεθεί σχετικά εύκολα, κανείς δε φαίνεται διατεθημένος να το σκαννάρει και να το ανεβάσει κάπου. Όχι τίποτε άλλο, αλλά σχεδόν υποσχέθηκα σε pm που μου στείλανε σε κάποιον γνωστό tracker ότι κάποια στιγμή θα βρω χρόνο να το κάνω εγώ... Ο χρόνος όμως είναι κάτι πολύ δύσκολο να βρεθεί. 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Manitou Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 5, 2007 Member ID: 2322 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 4815 Reputation: 37767 Achievement Points: 4888 Days Won: 105 With Us For: 6398 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 5, 2007 Κοίτα να δεις με τι ασχολείται ο κόσμος! Το έχω και εγώ το σπαθί των πάγων, αγορασμένο από τω καιρώ εκείνω Βέβαια δεν είναι σε τέλεια κατάσταση (σε αντίθεση με τα περισσότερα κόμιξ που έχω από τη δεκαετία του 80), αλλά δεν είναι και σκισμένο. Ο λόγος που γράφω είναι γιατί μου φαίνεται περίεργο πως, ενώ λέγεται ότι με 7-8 ευρώ μπορεί να βρεθεί σχετικά εύκολα, κανείς δε φαίνεται διατεθημένος να το σκαννάρει και να το ανεβάσει κάπου. Όχι τίποτε άλλο, αλλά σχεδόν υποσχέθηκα σε pm που μου στείλανε σε κάποιον γνωστό tracker ότι κάποια στιγμή θα βρω χρόνο να το κάνω εγώ... Ο χρόνος όμως είναι κάτι πολύ δύσκολο να βρεθεί. Παιδιά και εγώ θα το ήθελα και το έψαχνα καιρό. Μέχρι που το βρήκα στο μοναστηράκι σε καλή κατάσταση αλλά μου ζήτησαν (ΕΛΕΟΣ) 50 ευρώ. Μας κοροιδεύουν??? LAS κάνε το θαύμα σου ξανά. 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
kapros Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 5, 2007 Member ID: 90 Group: Members Topic Count: 36 Content Count: 211 Reputation: 556 Achievement Points: 211 Days Won: 0 With Us For: 6611 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 19, 2020 Age: 37 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 5, 2007 ChrisL αν σε ενδιαφέρει δες εδώ... Απ'όσο θυμάμαι πάρχει και σε άλλο site με δημοπρασίες (ibid.gr) που δυστυχώς δεν λειτουργεί εδώ και 2-3 μέρες στα 8 ευρώ... 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
KILLMATH Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 10, 2007 Member ID: 2097 Group: Veterans Topic Count: 33 Content Count: 961 Reputation: 13968 Achievement Points: 1006 Days Won: 2 With Us For: 6418 Days Status: Online Last Seen: 8 λεπτά πριν Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 10, 2007 ChrisL αν σε ενδιαφέρει δες εδώ... Απ'όσο θυμάμαι πάρχει και σε άλλο site με δημοπρασίες (ibid.gr) που δυστυχώς δεν λειτουργεί εδώ και 2-3 μέρες στα 8 ευρώ... υπαρχει και στο 123sold.gr με 5€ 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ion Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 12, 2007 Member ID: 2285 Group: Veterans Topic Count: 949 Content Count: 4397 Reputation: 36003 Achievement Points: 4451 Days Won: 26 With Us For: 6401 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 12, 2007 Aπ' τις αγαπημένες μου ιστορίες Disney, από τον εξαιρετικό Massimo De Vita. Πράγματι αρκετές ιδέες είναι κλεμμένες, αλλά το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Το είχα διαβάσει μικρός, αλλά μόλις πριν κάνα 3μηνο το απόκτησα επιτέλους από παλαιοπωλείο στο Μοναστηράκι. Τιμή βέβαια λίγο τσιμπημένη, αλλά αξίζει. 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Parias Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 30, 2007 Member ID: 4079 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 1 Content Count: 6 Reputation: 6 Achievement Points: 6 Days Won: 0 With Us For: 6235 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 16, 2015 Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 30, 2007 Απίστευτο κόμικ.Το είχα, το έχασα και το ψάχνω. Αν μπορέσει να το ανεβάσει κάποιος θα μου δώσει μεγάλη χαρά. Φαντάζομαι και σε πολλους άλλους. 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 2, 2007 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121444 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6558 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 2, 2007 Βρήκα τελικά χρόνο και το διάβασα τις προάλλες..... Εντάξει, καταρχάς μονάχα η πρώτη ιστορία της τριλογίας έχει άμεση σχέση με το σπαθί των πάγων. Η δεύτερη ιστορία ("Οι Αγώνες στο Αργκαάρ") είναι το Aftermath και η τρίτη "Η επιστροφή του Πρίγκιπα της Ομίχλης". Κατά δεύτερον, ήταν καλό! Το περίμενα πιο επικό, αλλά τελικά ήταν περισσότερο προς τζερτζελέ μεριά! Και γενικά του βάζω ένα 7.8/10 γιατί ναι μεν ήταν διασκεδαστικό, αλλά δεν φτάνει με τίποτα τη Ζωδιακή Πέτρα και ούτε το θεωρώ must buy, θα μπορούσε να το δημοσιεύσει κάλλιστα και το ΚΟΜΙΞ, αντί για την χαζό-Ούνα ή κάποια μέτρια ιστοριούλα που είχε πρόσφατα δημοσιευτεί σε καλοκαιρινή έκδοση Ντίσνεϋ, όπως στο τελευταίο τεύχος του. Πάρτε και το επιλογικό σημείωμα του τομακίου, το λέει ο σεβάσμιος μάγος Γιορ: "Αυτό ήταν όλο, αγαπητά μου παιδιά! Το βιβλίο τελείωσε! Αυτές οι ιστορίες, μας έδειξαν πόσο δύσκολο είναι να χτυπηθεί η ρίζα του κακού! Αλλά να θυμάστε πως ανάμεσα στους κακούς, υπάρχει πάντα και κάποιος καλός, που αντιστέκεται στην τυραννία και πολεμάει για τη δικαιοσύνη!" 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
PhantomDuck Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 2, 2007 Member ID: 2414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5723 Reputation: 46166 Achievement Points: 5820 Days Won: 48 With Us For: 6388 Days Status: Offline Last Seen: 49 λεπτά πριν Age: 38 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 2, 2007 δεν φτάνει με τίποτα τη Ζωδιακή Πέτρα και ούτε το θεωρώ must buy Κατά την γνώμη μου το σπαθί των πάγων είναι ΠΟΛΥ ανώτερο της ζωδιακής πέτρας 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
comicos Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 2, 2007 Member ID: 4236 Group: Veterans Topic Count: 153 Content Count: 1516 Reputation: 18214 Achievement Points: 2203 Days Won: 21 With Us For: 6212 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 2, 2007 Συλλεκτικότατο!Ευτυχώς που δεν πετάχτηκε από τη μητέρα μου και το έχω ακόμα! 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
starsky Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 2, 2007 Member ID: 1834 Group: Members Topic Count: 13 Content Count: 283 Reputation: 240 Achievement Points: 283 Days Won: 0 With Us For: 6442 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 2, 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 2, 2007 και γω το χω απο πολυ παλια αυτο........αυτα τα βιβλιαρακια τομιδια που βγαινανε και γενικοτερα ειδικες εκδοσεις οπως ο ντοναλντ δον κιχωτης η κατι αλλα πιο πολυ κειμενο και λιγες εικονες ηταν απο τα αγαπημενα μου οταν ημουν πιτσιρικας 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2008 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28897 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6658 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2008 Λοιπόν... επί τη ευκαιρία μίας κουβεντούλας που είχα είδα ότι το δικό μου γράφει 1990, χωρίς να αναγράφει ότι είναι επανέκδοση. Αναρωτιέμαι λοιπόν, όντως είναι του 1985 ο τόμος και το δικό μου επανέκδοση (κάποιο αντίστοιχο σκανάρισμα θα βοηθούσε την κατάσταση) ή απλά θέλει αλλαγή η ημερομηνία και αντιστοίχως μετακίνηση σε άλλη δεκαετία; 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Melandros Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2008 Member ID: 4830 Group: Veterans Topic Count: 480 Content Count: 2663 Reputation: 16116 Achievement Points: 2665 Days Won: 3 With Us For: 6130 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10 Age: 46 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2008 Και το δικό μου 1990 γράφει πάντως... 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2008 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13099 Reputation: 105571 Achievement Points: 13121 Days Won: 138 With Us For: 6257 Days Status: Offline Last Seen: 12 ώρες πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2008 Και το δικό μου 1990 γράφει πάντως... Και το δικό μου 1990. 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2008 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117470 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6402 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2008 Μεταφέρθηκε στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ > ΚΟΜΙΚΣ > 1990-99, αντικαταστήθηκε το εξώφυλλο καθώς δεν πληρούσε τους κανονισμούς, και προστέθηκε πινακάκι με πληροφορίες. Και το δικό μου 1990 γράφει, και σε όλους φαντάζομαι πως έγραφε 400 δραχμές, όπως και το εξώφυλλο που είχε ποστάρει ο rainmaker. 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
PhantomDuck Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2008 Member ID: 2414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5723 Reputation: 46166 Achievement Points: 5820 Days Won: 48 With Us For: 6388 Days Status: Offline Last Seen: 49 λεπτά πριν Age: 38 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 7, 2008 (Επεξεργασία) Το 1982 κυκλοφόρησε το πρώτο μέρος της τριλογία, το 1983 το δεύτερο και το 1984 ολοκληρώθηκε. Το αριστούργημα που αποκαλείται Ζωδιακή Πέτρα Σπαθί Των Πάγων () είχε εκδοθεί σε εβδομαδιαία Μίκυ Μάους πριν εκδοθεί επίτομο, ίσως για αυτό να έγινε αυτό το μπέρδεμα Επεξεργασία Μαίου 19, 2008 από PhantomDuck 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nighthunter Δημοσιεύτηκε Μαίου 19, 2008 Member ID: 1242 Group: Members Topic Count: 12 Content Count: 162 Reputation: 113 Achievement Points: 162 Days Won: 0 With Us For: 6502 Days Status: Offline Last Seen: Φεβρουαρίου 19, 2022 Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 19, 2008 Το Σπαθί Των Πάγων, ε; Τι μου θυμήσατε τώρα... Μάλλον είμαι από τους τυχερούς που το χουν Βέβαια, μερικές σελίδες έχουν ξεκολλήσει αλλά υπάρχουν μέσα στον τόμο! 2 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
PhantomDuck Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 24, 2009 Member ID: 2414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5723 Reputation: 46166 Achievement Points: 5820 Days Won: 48 With Us For: 6388 Days Status: Offline Last Seen: 49 λεπτά πριν Age: 38 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 24, 2009 Για να δουμε αν θυμαμαι καλα.Λοιπον το συγκεκριμενο τομο δεν τον ειχα (παραξενο γιατι στα 80ς οτι ειχε σχεση με DISNEY τα σηκωνα ολα ) αλλα θυμαμαι μια παρομοια ιστορια που ειχε δημοσιευθει σε συνεχειες σε ενα και μονο τευχος απο τα "ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΜΙΚΥ" η ιστορια ηταν με τον Μικυ και τον Γκουφη και ειχε σχεση με ιπποτες και δρακους και αυτο που μπορει να βοηθησει ηταν ενα μαγικο δαχτυλιδι που κατειχαν και καθε φορα που το χρησιμοποιουσαν για ενα μαγικο η πετρα που ειχε το δαχτυλιδι γινοταν ολο και πιο μικρη ωσπου στο τελος να εξαφανιστει.Θυμαμαι οτι το ειχαν χρησιμοποιησει για να σβησουν ενα εμποδιο μπροστα απο ενα καστρο. Τι λετε εχει καμμια σχεση η ιστορια; Ρίξε μια ματιά εδώ http://coa.inducks.org/story.php?c=I+TL++722-CP Αν είναι αυτή (που κατά 99% αυτή ψάχνεις) μπορείς σύμφωνα με το Inducks να βρεις τα δύο μέρη της στα Μίκυ Μάους 467+468, και στα Κλασικά 78 και 135 Και για να μην είμαι εντελώς εκτός θέματος, ιδού και το Inducks link για το Σπαθί Των Πάγων http://coa.inducks.org/issue.php?c=gr/TSTP+1&pg=1 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
georger Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 24, 2009 Member ID: 8995 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 25 Reputation: 54 Achievement Points: 25 Days Won: 0 With Us For: 5746 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 21, 2011 Age: 35 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 24, 2009 Το σπαθί των πάγων το είχα πρώτο δει όταν ακόμα πήγαινα τεταρτη δημοτικού (κάπου στο 1998)και το ψιλικατζίδικο τις γειτονιάς είχε φέρει παλιά τεύχη διαφορων περιοδικών.Το εν λόγω "τομακι" ήταν πάνω από το 12 τεύχος του Μίκυ Μυστήριο που φυσικά δεν είχα γιατί άρχισα τη συλλογή μόλις από το τεύχος 17 και ξετρελαμένος με την ανεύρεση αυτή ξέχασα να αγοράσω το σπαθί των πάγων που μου είχε κινήσει την περιέργεια τότε... 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AARDVARK Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 26, 2009 Member ID: 694 Group: Members Topic Count: 16 Content Count: 489 Reputation: 2463 Achievement Points: 497 Days Won: 0 With Us For: 6535 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 26, 2009 Ρίξε μια ματιά εδώ http://coa.inducks.org/story.php?c=I+TL++722-CPΑν είναι αυτή (που κατά 99% αυτή ψάχνεις) μπορείς σύμφωνα με το Inducks να βρεις τα δύο μέρη της στα Μίκυ Μάους 467+468, και στα Κλασικά 78 και 135 Και για να μην είμαι εντελώς εκτός θέματος, ιδού και το Inducks link για το Σπαθί Των Πάγων http://coa.inducks.org/issue.php?c=gr/TSTP+1&pg=1 Yeap κατα 99% αυτη ειναι και την διαβασα στο "Κλασσικα 78" το οποιο εχω ακομα. Μαγικη ιστορια με δρακους καστρα ,μαγικα δαχτυλιδια,αλογα και ιπποτες. 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 19, 2009 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28897 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6658 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 19, 2009 Σήμερα και μέσα από την σειρά Τα Μεγάλα Σήριαλ και υπό τον αριθμό 17 κυκλοφόρησε η επανέκδοση της ιστορίας. Το τευχάκι έχει διαστάσεις 13,5Χ18,3 εκατ. (ελαφρώς πιο μεγάλο λοιπόν από τα 12Χ17 της πρώτης έκδοσης) πλήρως έγχρωμο φυσικά, στο γνωστό στυλ που εφαρμόζει η εκδοτική Νέα Ακτίνα σε αντίστοιχα τομάκια, ήτοι πιο χοντρό χαρτονέ ιλουστρασιόν εξώφυλλο, μέσα λευκό σχετικά λεπτό ιλουστρατιόν (?) χαρτί και κοστίζει 4,50€. Οι διαφορές των χρωματισμών είναι εμφανείς τόσο από άποψη ζωηράδας αφού είναι κάπως πιο έντονα, όσο και από το γεγονός ότι κάποιες φορές μπορεί να έχει αντικατασταθεί κάποιος παλαιότερος χρωματισμός με ένα άλλο χρώμα, όσο κυρίως από την ύπαρξη διαβάθμισης και "σκιών" (τα χρώματα δεν είναι πάντα flat αλλά έχουν το λεγόμενο gradient). Φυσικά και η μετάφραση είναι διαφορετική και αυτό φαίνεται από την πρώτη σελίδα, χωρίς όμως να επηρεάζει ή να αλλάζει το νόημα αλλά ίσως σε μερικές φορές να τονίζει λίγο παραπάνω τα λεγόμενα. Αυτά τα ολίγα, τρέξτε να το πάρετε είναι σαφώς μία πολύ καλή έκδοση και φυσικά ευκαιρία να το ξαναδιαβάσουν οι παλιοί, αλλά και να το γνωρίσουν και να το εντάξουν στην συλλογή τους οι νέοι φίλοι. Εξώφυλλο: 18 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις