lunatic Δημοσιεύτηκε Μαίου 19, 2009 Member ID: 2818 Group: Members Topic Count: 73 Content Count: 916 Reputation: 3593 Achievement Points: 916 Days Won: 2 With Us For: 6349 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 2 Age: 36 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 19, 2009 Εδώ έχουμε μια εικονογραφημένη έκδοση η οποία περιέχει 4 ιστορίες που εκτυλίσσονται όπως μαρτυρά και ο τίτλος σε πόλεις και μάλιστα μελανουπόλεις!! Οι ιστορίες είναι οι εξής:1.Ο ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΛΟΙ, 2.LAZARUS & ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ, 3.Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΩΝ 47 ΜΟΙΡΩΝ, 4.ΟΙ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ "Στους δρόμους των «Mελανουπόλεων», ο χρόνος σταματά με το απλό γύρισμα ενός διακόπτη πίσω από ένα παλιό ρολόι. Η τελειότητα αποτυπώνεται στο πρόσωπο μιας νεαρής κοπέλας όταν ο ήλιος το φωτίζει υπό γωνία 47ο. Ο ωκεανός ξεβράζει αντικείμενα τέχνης και μια παρέα αναλαμβάνει να σταματήσει τη διαμάχη δύο επιβλητικών πύργων. Στους δρόμους των «Μελανουπόλεων» η καθημερινότητα αποκτά μια παραμυθένια διάσταση." Με το που το άρχισα να το διαβάζω η πρώτη μου αίσθηση ήταν ότι δεν μου έκανε κλικ αλλά καθώς το συνέχισα με αισιοδοξία, στο τέλος της ανάγνωσης μου άφησε μια πάρα πολύ ικανοποιητική αίσθηση!!!Τελικά μου άρεσε πάρα πολύ και έκανα καλά που το συνέχισα παρόλη την αρχική γεύση!! :) Μία έκδοση που ξεφεύγει από τα κόμικς, με απλό λόγο και εικόνες που με το συνδυασμό τους σε βάζουν σε μια ταξιδιάρικη διάθεση,σαν να παίρνεις το ρόλο των ηρώων στις ιστορίες... 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
CitizenX Δημοσιεύτηκε Μαίου 19, 2009 Member ID: 7777 Group: Honored Topic Count: 43 Content Count: 863 Reputation: 6087 Achievement Points: 863 Days Won: 0 With Us For: 5820 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 26 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 19, 2009 Ήθελα να ανεβάσω ένα δελτίο τύπου εδώ και αρκετές μέρες αλλά λόγω φόρτου εργασίας το ανέβαλα. Η παρουσίαση του φίλου lunatic μου δίνει ευτυχώς την ευκαιρία να το αναφέρω έστω και με ένα απλό post. Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες (23 Απριλίου, αν θυμάμαι καλά) ο Πέτρος Χριστούλιας και οι "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΑΝΟΥΠΟΛΕΩΝ" βραβεύθηκαν με χρυσό βραβείο ΕΒΓΕ Εικονογράφησης από την Ένωση Γραφιστικής και Εικονογράφισης για τις πολύ όμορφες εικόνες που κοσμούν το βιβλίο. Εμείς απο την πλευρά μας, ως Ένατη Διάσταση, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πέτρο για την άψογη συνεργασία αλλά και για τη βοήθεια που μας προσφέρει σε διάφορα μικρά πράγματα και του ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες διακρίσεις και, κυρίως, ακόμα πιο όμορφες εικονογραφήσεις. Είναι κάτι τέτοιες μικρές χαρές που μας δίνουν το κουράγιο να συνεχίσουμε.... 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
x for xepeta Δημοσιεύτηκε Μαίου 19, 2009 Member ID: 3787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12121 Reputation: 82350 Achievement Points: 12143 Days Won: 79 With Us For: 6272 Days Status: Offline Last Seen: 14 ώρες πριν Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 19, 2009 Πως και δεν το παρουσίασε ο Melandros; Σε πρόλαβαν!!!! Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Μαίου 19, 2009 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117468 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6399 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 19, 2009 Καλά. Δεν το είχαμε σε παρουσίαση αυτό τόσο καιρό; Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
lunatic Δημοσιεύτηκε Μαίου 20, 2009 Member ID: 2818 Group: Members Topic Count: 73 Content Count: 916 Reputation: 3593 Achievement Points: 916 Days Won: 2 With Us For: 6349 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 2 Age: 36 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 20, 2009 (Επεξεργασία) Πως και δεν το παρουσίασε ο Melandros; Σε πρόλαβαν!!!! Το συζήτησα με τον Μάνο και αφού δεν είχε γίνει παρουσίαση,του είπα ότι θα την έκανα εγώ!Και ιδού λοιπόν! Επεξεργασία Μαίου 20, 2009 από lunatic 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις