x for xepeta Δημοσιεύτηκε Μαίου 1, 2009 Member ID: 3787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12121 Reputation: 82350 Achievement Points: 12143 Days Won: 79 With Us For: 6272 Days Status: Offline Last Seen: 14 ώρες πριν Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 1, 2009 Τανία κινουμένων σχεδίων που βγήκε Πρωτομαγία στην Αμερική. Ο ειρηνικός πλανήτης TERRA δείχνει τέλειος για αποικία της κατεστραμένης Γης. Οι κάτοικοι (τερανιανοί) κινδυνεύουν από τους κακούς Γήινους και ο μόνος τρόπος να σωθεί αυτή η ουτοπία είναι η φιλία δυο πλασμάτων από τα αντίθετα στρατόπεδα. Υπέροχη ταινία που πολλοί λένε ότι θα της άξιζε η πρώτη θέση στα κινηματογραφικά ταμεία αλλά... Το μικρό Budget δεν επέτρεψε να ανθήσει όσο θα μπορούσε. Οι (εξω)γήινοι είναι... φαλακροί και χωρίς πόδια, γιατί τα CG μαλιά και πόδια κοστίζουν πάρα πολύ. Από τα χέρια των ελλήνων Aristomenis Tsirbas και Evan Spiliotopoulos (κάνω κάτι συνειρμούς με πολιτικούς...) Μερικά όμορφα σχόλια από τη σελίδα www.newsarama.com. Διαβάστε τα. Αξίζουν. Δεν την έχω δει αλλά σίγουρα θέλω πολύ.Μια συνέντευξη εδω. Ακολουθούν τρέιλερ [imdb=tt0858486] 13 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
antivirus Δημοσιεύτηκε Μαίου 2, 2009 Member ID: 8919 Group: Members Topic Count: 14 Content Count: 221 Reputation: 173 Achievement Points: 221 Days Won: 0 With Us For: 5749 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 14, 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 2, 2009 Ενδιαφέρουσα ταινία φαίνεται. Πιστεύω πως είναι μια διαφορετική ταινία σε σχέση με τις άλλες με εξωγήινους. Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
sneaker Δημοσιεύτηκε Μαίου 8, 2009 Member ID: 29 Group: Veterans Topic Count: 149 Content Count: 1759 Reputation: 2317 Achievement Points: 1759 Days Won: 0 With Us For: 6626 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 15, 2022 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 8, 2009 Αυτή η ταινία και εμένα μου τράβηξε το ενδιαφέρον αλλά δυστυχώς όταν έκανε πρεμιέρα στην Αμερική πάτωσε οικτρα. Σκέψου πρώτο σαββατοκυριακο που βγήκει και κατέληξε 17η νομίζω στο box office... Πάρα πολύ χάλια πήγε... Κρίμα, γιατί το σενάριο μου τραβάει πολύ το ενδιαφέρον. Φαίνεται πως στα Αμερικανάκια όχι και τόσο... Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 3, 2010 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121433 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6555 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 3, 2010 Είδα τη Diamond rip και ομολογώ ότι είναι κάτω από μέτρια. Είναι απογοητευτική. 2-3 σκηνές ήταν ολοκληρωμένες και άξιζαν, όπως η τελική μάχη. Όμως το μεγαλύτερο μειονέκτημά της είναι ο απίστευτα αργός ρυθμός της χωρίς την αντίστοιχη ατμόσφαιρα+μουσική υπόκρουση (2-3 κομμάτια max ξεχωρίζουν μονάχα) που θα σου κρατήσει το ενδιαφέρον. Είδα πάνω από τα 3/4 ταινίας σε fast forward και ακόμα μου φαινόνταν αργή. Αναρωτιέμαι γιατί βιάστηκαν να τη βγάλουν. Είναι μισοτελειωμένη ενώ το concept ήταν απίστευτα φιλόδοξο. Κάτι ανάμεσα σε 9 & Avatar με επιρροές από Halo & Star Wars. Και παρόλαυτα είναι τόσο, μα τόσο, βαρετό... Θα μπορούσε να ήταν ένα animated Avatar. Δεν ξέρω αν αξίζει καν τον κόπο να το προτείνω για κατέβασμα... δε χάνετε τίποτα εκτός από μια πολύ μεγάλη απογοήτευση. Χώρια που η σκηνοθεσία με ζάλισε αρκετά με αυτό το ιδιόμορφο 3D στυλ... 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
smoken Δημοσιεύτηκε Μαίου 16, 2010 Member ID: 6517 Group: Members Topic Count: 33 Content Count: 573 Reputation: 3077 Achievement Points: 573 Days Won: 1 With Us For: 5927 Days Status: Offline Last Seen: Φεβρουαρίου 24, 2023 Age: 38 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 16, 2010 Το πέτυχα χθες στο βιντεοκλαμπ. Σκέφτηκα να το πάρω αλλά διάβασα την υπόθεση και μου θύμισε πολύ Ποκαχόντας-Άβαταρ και δεν το τόλμησα.... 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις