Melandros Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 24, 2009 Member ID: 4830 Group: Veterans Topic Count: 480 Content Count: 2663 Reputation: 16116 Achievement Points: 2665 Days Won: 3 With Us For: 6128 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10 Age: 46 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 24, 2009 Η πρώτη περίοδος του Big Bang! το οποίο είχε κερδίσει δύο Comicdom Awards, ως καλύτερο Fanzine για τις χρονιές 2005 και 2006, (η δεύτερη περίοδος απο την Ένατη Διάσταση, εδώ). Στο τεύχος που έχω (τεύχος 6), έχει ιστορίες απο τους Tasmar, Psithu και Sofia και νομίζω πως είναι και το τελευταίο αυτής της περιόδου... αλλά πάλι μπορεί να κάνω και λάθος. Καλές ιστορίες, με όμορφο σχέδιο και δωρεάν.. το τέλειο πακέτο .. Στην εσωτερική μεριά των εξωφύλλων, έχει φωτογραφίες απο τον πρώτο διεθνές φεστιβάλ κόμικς της Θεσσαλονίκης. http://www.freewebs....!/bigbang00.htm Ευχαριστούμε για τα εξώφυλλα τους dionik & CitizenX. --- Το μέλος dionik πρόσθεσε ΕΔΩ: Το εξώφυλλο και τα περιεχόμενα του τεύχους #4. Στα περιεχόμενα αναφέρεται και το site http://www.freewebs.com/bigbang!, στο οποίο μπορείτε να δείτε τα εξώφυλλα και κάποιες από τις ιστορίες. Το μέλος CitizenX πρόσθεσε ΕΔΩ: Αυτό εδώ το post έπρεπε να το έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό αλλά.... Ιδού λοιπόν τα 4 εξώφυλλα της πρώτης περιόδου του Big Bang που έλειπαν από το αρχείο. Να σημειώσω, όμως, πως υπάρχει και ένα τεύχος 0 το οποίο, δυστυχώς, δεν έχω στην κατοχή μου για να ανεβάσω το εξώφυλλο (αλλά σ'αυτό, ίσως να μπορούσε να βοηθήσει ο ίδιος ο Τάσος). Επειδή η ώρα είναι περασμένη δεν θα μπω σε λεπτομέριες για το περιεχόμενο των τευχών. Να σημειώσω μόνο πως υπάρχει μια ελαφρά διαφοροποίηση στστις διαστάσεις των τευχών 1 και 2 (είναι ελαφρώς μεγαλύτερα) σε σχέση με τα επόμενα. Σ'αυτά τα τεύχη παραθέτω και τα οπισθόφυλλα λόγω ύπαρξης artwork. Στα υπόλοιπα τεύχη υπάρχει διαφήμιση του Cofix (R.I.P.)-δια χειρός Τάσου Μαραγκού- το οποίο,απ΄όσο γνωρίζω ανέλαβε από ένα σημείο και μετά, μέρος των εξόδων εκτύπωσης. 15 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dionik Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 24, 2009 Member ID: 2393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6421 Reputation: 30920 Achievement Points: 6434 Days Won: 13 With Us For: 6388 Days Status: Offline Last Seen: 17 ώρες πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 24, 2009 Το εξώφυλλο και τα περιεχόμενα του τεύχους #4. Στα περιεχόμενα αναφέρεται και το site http://www.freewebs.com/bigbang!, στο οποίο μπορείτε να δείτε τα εξώφυλλα και κάποιες από τις ιστορίες. 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
CitizenX Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 20, 2011 Member ID: 7777 Group: Honored Topic Count: 43 Content Count: 863 Reputation: 6087 Achievement Points: 863 Days Won: 0 With Us For: 5821 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 26 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 20, 2011 Αυτό εδώ το post έπρεπε να το έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό αλλά.... Ιδού λοιπόν τα 4 εξώφυλλα της πρώτης περιόδου του Big Bang που έλειπαν από το αρχείο. Να σημειώσω, όμως, πως υπάρχει και ένα τεύχος 0 το οποίο, δυστυχώς, δεν έχω στην κατοχή μου για να ανεβάσω το εξώφυλλο (αλλά σ'αυτό, ίσως να μπορούσε να βοηθήσει ο ίδιος ο Τάσος). Επειδή η ώρα είναι περασμένη δεν θα μπω σε λεπτομέριες για το περιεχόμενο των τευχών. Να σημειώσω μόνο πως υπάρχει μια ελαφρά διαφοροποίηση στστις διαστάσεις των τευχών 1 και 2 (είναι ελαφρώς μεγαλύτερα) σε σχέση με τα επόμενα. Σ'αυτά τα τεύχη παραθέτω και τα οπισθόφυλλα λόγω ύπαρξης artwork. Στα υπόλοιπα τεύχη υπάρχει διαφήμιση του Cofix (R.I.P.)-δια χειρός Τάσου Μαραγκού- το οποίο,απ΄όσο γνωρίζω ανέλαβε από ένα σημείο και μετά, μέρος των εξόδων εκτύπωσης, . Επίσης, ο Δημήτρης Σαβαϊδης(ιδιοκτήτης του Cofix και σεναριογράφος) ήταν αυτός που μου σύστησε πρώτη φορά τον Τάσο ως "νέο ανερχόμενο δημιουργό που αυτοεκδίδει ένα fanzine". Cheers! 14 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Melandros Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 23, 2011 Member ID: 4830 Group: Veterans Topic Count: 480 Content Count: 2663 Reputation: 16116 Achievement Points: 2665 Days Won: 3 With Us For: 6128 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10 Age: 46 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 23, 2011 Δεν είναι πλήρη τα εξώφυλλα, γιατί πολύ σωστά υπάρχει και τεύχος #0 .. Σύνολο δηλαδής 7 τευχάκια.. θα προσπαθήσω αύριο να αξιωθώ να καθήσω για να το σκανάρω.. 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις