ftsgr Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 2, 2007 Member ID: 189 Group: Veterans Topic Count: 287 Content Count: 3078 Reputation: 11967 Achievement Points: 3079 Days Won: 20 With Us For: 6662 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 10:09 PM Age: 49 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 2, 2007 Εν έτει 1966 στις Η.Π.Α. ξεκίνησε να προβάλετε μια σειρά με το όνομα "The Marvel Superheroes" Καναδικής παραγωγής. Παρουσίαζε τις περιπέτειες μερικών από τους πιο γνωστούς υπερήρωες της Marvel. Την Δευτέρα ήταν ο Captain America, την Τρίτη ήταν ο Incredible Hulk, την Τετάρτη ήταν ο Invincible Iron Man, την Πέμπτη ήταν ο Mighty Thor, και τέλος την Παρασκευή ήταν ο Prince Namor the Sub-Mariner. Μέσα στα επεισόδια έκαναν την εμφάνισή τους και οι:X-MEN οι οποίοι ονομάζονται “Σύμμαχοι για την ειρήνη” (Allies for Peace) λόγο έλλειψης δικαιωμάτων, καθώς και οι Εκδικητές (Avengers). Η σειρά λόγω της εποχής χαρακτηρίζεται από την έλλειψη πλήρους animation. Έχει αρκετή στατικότητα. Τα έχω κατεβάσει σχεδόν όλα τα επεισόδια αλλά δεν έχω καταφέρει να τα δω ακόμα οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για την ποιότητα των επεισοδίων. Περισσότερες πληροφορίες εδώ:WikipediaIMDB ======================================================================= Η παρακάτω προσθήκη/ενσωμάτωση πληροφοριών έγινε από τον Θρηνωδό Παρόλο που η σειρά προβλήθηκε μόνο για ένα χρόνο (1966) με 10 επεισόδια και είχε κακό animation και απλοϊκά ηχητικά εφέ - μην ξεχνάμε ότι είναι μισού αιώνα - έχει αποκτήσει το καλτ κοινό της πλέον. Στην Ελλάδα δεν προβλήθηκε ποτέ. [imdb=tt0206474] 2 1 1 Παράθεση
fredy Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 2, 2007 Member ID: 12 Group: Veterans Topic Count: 23 Content Count: 973 Reputation: 1042 Achievement Points: 974 Days Won: 1 With Us For: 6706 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 13, 2024 Age: 45 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 2, 2007 Για την ποιότητα είναι δύσκολο να πεις γιατί πως να κρίνεις μια δημιουργία του 1966. Τον Thor που έχω κατεβάσει και έχω δει είναι συκγρίνοντας με τα σημερινά παιδικά πολύ πρόχειρο αλλά φαντάζομαι πως για την δεκαετία του θα ήταν κάτι πολύ καλό. για την παρουσίαση η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα ότι υπήρχε, τον thor που έχω δει τον βρήκα τυχαία και έτσι τον ξέρω. 2 Παράθεση
GERAKOMATHS Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 3, 2007 Member ID: 3 Group: Veterans Topic Count: 35 Content Count: 417 Reputation: 1073 Achievement Points: 417 Days Won: 2 With Us For: 6731 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 1, 2024 Age: 53 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 3, 2007 Εγώ έχω κάποια επεισόδια από τον Prince Namor , είδα μόνο το πρώτο επεισόδιο! Δεν είχα υπομονή να δω τα υπόλοιπα, ο κυριότερος λόγος είναι η πολλές σκηνές στασιμότητας όπως προαναφέρθηκε ! Για την εποχή του ήταν αρκετά καλό!! Τώρα απλά έχουνε αλλάξει η δικές μας απαιτήσεις βάση με αυτά που βλέπουμε σήμερα!! Ωραία παρουσίαση φίλε μου !! Σε ευχαριστώ ! 2 Παράθεση
Mandrake Δημοσιεύτηκε Απριλίου 21, 2007 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7577 Reputation: 29781 Achievement Points: 7915 Days Won: 29 With Us For: 6517 Days Status: Offline Last Seen: 7 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε Απριλίου 21, 2007 Δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτή η σειρά!! Σ'ευχαριστώ που μ'ενημέρωσες!! 1 Παράθεση
BATNICK Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 8, 2022 Member ID: 24985 Group: Members Topic Count: 34 Content Count: 1035 Reputation: 6706 Achievement Points: 1037 Days Won: 1 With Us For: 4684 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 06:21 PM Age: 40 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 8, 2022 Μια διόρθωση μόνο. Στην Ελλάδα προβλήθηκε η σειρά ή τουλάχιστον μέρος της. Είναι σίγουρο ότι παίχτηκε στο STAR ο Νάμορ με υπότιτλους. 2 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις