Bonadrug Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 3, 2009 Member ID: 1271 Group: Veterans Topic Count: 718 Content Count: 3481 Reputation: 20408 Achievement Points: 3538 Days Won: 16 With Us For: 6500 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 29 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 3, 2009 ΧΡΩΜΑ: ΕΓΧ + Α/Μ Αυτοέκδοση του Γιώργου Κωνσταντόπουλου με σύντομες ιστορίες , με τις οποίες συμμετείχε σε διάφορους διαγωνισμούς κόμικς: 9, Real Comics, Comix, Angouleme. Περιέχονται οι ιστορίες: Terminal, Τελευταίο Αντίο, Τυφλός Εκ Γενετής, Sayonara, Espoir Sans Couleur, Ονείρου Ελπίδα, Εκπυρσoκρότηση όπως και μια gallery με σχέδια του δημιουργού. Τρεις από τις επτά ιστορίες είναι βωβές ενώ σε πολλές διακρίνεται μια νότα manga. Τεσπα.... Αφιέρωμα στον Γιώργο Κωνσταντόπουλο 20 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ion Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 25, 2009 Member ID: 2285 Group: Veterans Topic Count: 949 Content Count: 4397 Reputation: 36003 Achievement Points: 4451 Days Won: 26 With Us For: 6401 Days Status: Offline Last Seen: 12 ώρες πριν Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 25, 2009 Για φανζινάκι το θεωρώ πάρα πολύ καλή έκδοση: αρκετές σελιδούλες, ωραία χρώματα, γυαλιστερό χαρτί, ποικιλία σχεδίων και ιστοριών, κλπ. Το σχέδιο του Κωνσταντόπουλου είναι άλλοτε καλό άλλοτε μέτριο (προς το καλό), σε καμία όμως περίπτωση κακό. Ξεχωρίζω περισσότερο τα έργα που έχει στην gallery τα οποία όλα είναι εξαιρετικά. Τα σενάρια λίγο με χάλασαν εξαιτίας του έντονα μελαγχολικού τους τόνου. Σε γενικές γραμμές αρκετά καλή προσπάθεια. 6 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Λένα Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 28, 2009 Member ID: 8772 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 645 Reputation: 3889 Achievement Points: 645 Days Won: 4 With Us For: 5766 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 31, 2016 Age: 36 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 28, 2009 Οι διακυμάνσεις στό σχέδιο οφείλονται στο ότι οι ιστορίες ανατρέχουν σε μια εξελικτική πορεία 3 ετών. Σιχαίνεται να τον χαρακτηρίζουν μανγκοειδή, αλλά εγώ πιστεύω ό,τι όντως είναι (χιχι)!!! 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
lunatic Δημοσιεύτηκε Απριλίου 6, 2009 Member ID: 2818 Group: Members Topic Count: 73 Content Count: 916 Reputation: 3593 Achievement Points: 916 Days Won: 2 With Us For: 6353 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 2 Age: 36 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 6, 2009 Πολύ ωραίο φανζινάκι κατά τη γνώμη μου!!! Οι περισσότερες ιστορίες αν και μελαγχολικές-όπως είπε και ο Ίωνας- μου άρεσαν πάρα πολύ ενώ οι υπόλοιπες κυμαίνονταν σε πιο χαμηλά επίπεδα.. Ξεχώρισα τις... Τελευταίο Αντίο, Τυφλός Εκ Γενετής,Ονείρου Ελπίδα, Εκπυρσoκρότηση καθώς και τις δημιουργίες στην gallery που είναι ιδιαίτερα επιτυχημένες!! 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
PhantomDuck Δημοσιεύτηκε Απριλίου 28, 2009 Member ID: 2414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5723 Reputation: 46166 Achievement Points: 5820 Days Won: 48 With Us For: 6389 Days Status: Offline Last Seen: 7 ώρες πριν Age: 38 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 28, 2009 Το διάβασα κι εγώ. Πολύ ωραίο σχέδιο αλλά πολύ μιζέρια ρε παιδιά Τέσπα, οι συνολικές εντυπώσεις εννοείται πως ήταν θετικές. 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
nihilio Δημοσιεύτηκε Απριλίου 28, 2009 Member ID: 4542 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 272 Reputation: 480 Achievement Points: 272 Days Won: 0 With Us For: 6166 Days Status: Offline Last Seen: Ιουλίου 31, 2023 Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 28, 2009 To τσίμπησα κι εγώ στο comicdom. Να πω την αλήθεια, το διάβασα λίγο στα πεταχτά και δεν μπορώ να κάνω αναλυτική κριτική, αλλά το αποτέλεσμα που είδα ήταν πολύ καλό: όμορφο σχέδιο, μελαγχολικές, γλυκόπικρες ιστορίες ωραία ροή. Από τις καλές δουλειές που είδα φέτος. 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
rotagiatipino Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 15, 2009 Member ID: 4271 Group: Veterans Topic Count: 506 Content Count: 2476 Reputation: 13515 Achievement Points: 2491 Days Won: 11 With Us For: 6206 Days Status: Offline Last Seen: 11 ώρες πριν Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 15, 2009 Θα συμφωνήσω κι εγώ. Γλυκιά πίκρα, δωρική γραμμή, πολλά νοήματα πίσω από ένα καταπληκτικό σκίτσο, το κοριτσάκι του οπισθόφυλλου από τις πιο ωραίες εικόνες που έχω δει και φυσικά η γκάλερι είναι όλα τα λεφτά. Ο άνθρωπος κεντά, δε ζωγραφίζει. 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
conb Δημοσιεύτηκε Απριλίου 17, 2011 Member ID: 13060 Group: Members Topic Count: 46 Content Count: 1940 Reputation: 14938 Achievement Points: 1940 Days Won: 15 With Us For: 5209 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 31, 2021 Age: 49 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 17, 2011 (Επεξεργασία) Στο φετινο Comicdom αγορασα το Gloomy Clown του Γιωργου Κωνσταντοπουλου μια και ειχα δει εικονες απο το συγκεκριμενο κομικ στο ιστολογιο του δεν τις διαβασα τη λεγανε οι εικονες απλα τις κοιταξα ετσι με αφορμη οτι ηταν κατι γνωριμο το αγορασα και σιγουρα δε το μετανοιωσα! Οι ιστοριες ολες ειχαν μια δοση μελαγχολιας διαφορετικη μεν απο ιστορια σε ιστορια αλλα με στεναχωρω συναισθημα δε, και το αναφερω οχι σαν κατι αρνητικο αλλα επειδη τοσα χρονια με ολα αυτα τα υπερ ηρωικα κομικς που διαβαζα ειχα ξεχασει πως μπορει ενα κομικ με συντομες ιστοριες να σου βγαλει εντονα συναισθηματα! Το σχεδιο και τα χρωματα επισης καλα και το gallery απιστευτο γενικα μια παρα πολυ καλη εκδοση!!! ΥΓ δε ξερω αν γινεται Γιωργο αλλα μακαρι να μπορουσες να μας δωσεις και αλλες ιστοριες για τους ηρωες απο το "Τελευταιο Αντιο" και το "Sayonara" μια και εγω προσωπικα το ειδα σαν την "αρχη" των περιπετιων τους και οχι το τελος! Επεξεργασία Απριλίου 17, 2011 από conb 7 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
geokon Δημοσιεύτηκε Απριλίου 19, 2011 Member ID: 10885 Group: Members Topic Count: 20 Content Count: 669 Reputation: 4993 Achievement Points: 669 Days Won: 1 With Us For: 5587 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 21, 2020 Age: 39 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 19, 2011 Σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια, τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας. Όσο αφορά τα κόμικς στο gloomy clown: Μμμδεν είναι τόσο ότι θέλω να κάνω μελαγχολικές ιστορίες, οι ιστορίες που κάνω έχουν και αρνητικά στοιχεία και θετικά (όπως οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας) …οι ήρωές μου είναι που καταλήγουν να "επιλέγουν" μια πιο "μελαγχολική" προσέγγιση των γεγονότων.... Το καταλαβαίνω πως ακόμα δεν τα πολυκαταφέρνω σε αυτό Και πάλι ευχαριστώ, αν και καθυστερημένα… ΥΓ. ευχαριστώ Κώστα κι εσένα… χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους που, ως αναγνώστες, καταφέρνουν να τους αρέσουν τα πάντα (με αφορμή άλλα σχόλιά σου που βλέπω από δω κι από κει). Το τελευταίο αντίο και το sayonara ούτε που σκέφτηκα ποτέ να τα συνεχίσω… ούτε κατά την δημιουργία τους, ούτε και μετά… οπότε, όχι, οι ιστορίες μένουν εκεί που τις άφησες 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
conb Δημοσιεύτηκε Απριλίου 19, 2011 Member ID: 13060 Group: Members Topic Count: 46 Content Count: 1940 Reputation: 14938 Achievement Points: 1940 Days Won: 15 With Us For: 5209 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 31, 2021 Age: 49 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 19, 2011 ΥΓ. ευχαριστώ Κώστα κι εσένα… χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους που, ως αναγνώστες, καταφέρνουν να τους αρέσουν τα πάντα (με αφορμή άλλα σχόλιά σου που βλέπω από δω κι από κει). Το τελευταίο αντίο και το sayonara ούτε που σκέφτηκα ποτέ να τα συνεχίσω… ούτε κατά την δημιουργία τους, ούτε και μετά… οπότε, όχι, οι ιστορίες μένουν εκεί που τις άφησες Δε μου αρεσουν τα παντα ισως να μου αρεσουν αρκετα αλλα σιγουρα οχι τα παντα απλα προτιμαω να δινω σχολια σε κατι που μου αρεσει και ισως να εχει τη προοπτικη να μου αρεσει ακομα πιο πολλη στην εξελιξη του Αποφευγω οσο μπορω να κανω σχολια για κατι που δε μου αρεσει γιατι ειναι και θεμα γουστου κατα συνεπεια δεν με ενδιαφερει και δε θα το σχολιασο και αν το κανω θα προσπαθησω να δωσω κατι που να ειναι εποικοδομητικο τουλαχιστον αν γινεται δηλ. Τωρα για το τελευταίο αντίο και το sayonara το φανταστικα οτι κατι τετοιο θα εχει γινει παρολο ταυτα εγω προσωπικα θα θελα σαν αναγνωστης να διαβασω και συνεχεια στις ιστοριες τους 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
gregorios Δημοσιεύτηκε Απριλίου 19, 2011 Member ID: 13516 Group: Members Topic Count: 7 Content Count: 663 Reputation: 3861 Achievement Points: 663 Days Won: 1 With Us For: 5136 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 22, 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απριλίου 19, 2011 Δεν έχω άποψη για το εν λόγω φανζιν,αλλά μπορώ να κρίνω εξώφυλλο και οπισθόφυλλο . Πολύ όμορφο σχέδιο και χρωματισμός...και αν ο καλλιτέχνης θέλει να σε προδιαθέσει για το τι θα διαβάσεις μάλλον το καταφέρνει.Γιατί από ότι άκουσα, είναι στενάχωρες και μελαγχολικές ιστορίες.Αυτό στο περνάει το εξώφυλλο,από την στάση που κάθεται ο κλόουν μέχρι και την έκφραση του προσώπου του...μου αρέσει πολύ!!!! 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
saveapenguin Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 7, 2014 Member ID: 9879 Group: Members Topic Count: 21 Content Count: 929 Reputation: 9613 Achievement Points: 929 Days Won: 0 With Us For: 5678 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 18, 2021 Age: 35 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 7, 2014 Έπεσε πρόσφατα στα χέρια μου και μου άρεσε πάρα πολύ! Ισχύει ότι οι περισσότερες ιστορίες αποπνέουν μια μελαγχολία, στη φάση που αν βλέπαμε τη συνέχεια οι περισσότεροι ήρωες θα είχαν αυτοκτονήσει , αλλά περιγράφει καταστάσεις που θα μπορούσαν άνετα να είναι πραγματικές. Σε συνδυασμό μάλιστα με το πολύ καλό σχέδιο πρόκειται για πολύ αξιόλογη προσπάθεια και μου έκανε εντύπωση που όλες οι ιστορίες είναι στα ίδια υψηλά στάνταρ, με μόλις μια-δυο να υστερούν λίγο. Πάντως όπως ανέφερε και κάποιος πιο πάνω θα με ενδιέφερε πολύ να δω τη συνέχεια σε κάποιες, ειδικά σε εκείνη με τα δύο αδέρφια. Είναι παλιό, οπότε δεν ξέρω πόσο εύκολα βρίσκεται, αλλά αν το πετύχετε δώστε του μια ευκαιρία. 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις