kapros Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2007 Member ID: 90 Group: Members Topic Count: 36 Content Count: 211 Reputation: 556 Achievement Points: 211 Days Won: 0 With Us For: 6612 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 19, 2020 Age: 37 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2007 Τον Απρίλιο του 1994 η Γενική Εκδοτική Αττικής κυκλοφορεί ένα ακόμα τομάκι με τίτλο ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕΜ. Ακολουθώντας το ίδιο στιλ άλλων αυτοτελών εκδόσεων της εποχής (7 ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΙΩΝ κτλ) το τεύχος αποτελείται από 260 έγχρωμες σελίδες σε μικρό μέγεθος. Η ιστορία έχει ως εξής: Ο θείος Σκρουτζ μετά από την καταμέτρηση των χρημάτων του δεκάρα δεκάρα (που κράτησε αρκετές ώρες) βλέπει ότι συμφωνούν απόλυτα με τον προϋπολογισμό του. Χαρούμενος από το γεγονός ότι όλα πάνε κατ΄ευχήν, κάθεται στην καρέκλα του γραφείου του. Την ίδια στιγμή βλέπει ότι πάνω σε αυτό βρίσκεται ένας φάκελος, ο οποίος περιέχει χρήματα ως δώρο από έναν άγνωστο θαυμαστή του. Ο θείος Σκρουτζ όμως φοβούμενος ότι με το φάκελο αυτό θα χαλάσει ο προϋπολογισμός του αποφασίζει να τον ξεφορτωθεί. Έτσι λοιπόν παίρνει τηλέφωνο τον Ντόναλντ που μόλις ακούει ότι πρόκειται να πάρει χρήματα τρέχει αμέσως να τον βρει. Ο Σκρουτζ όμως δεν είχε σκοπό να του δώσει αμέσως τα χρήματα και ξεκινάει να διηγείται κάποια γεγονότα που συνέβησαν 25 χρόνια πριν. Έτσι βάζει στον Ντόναλντ ως όρο να λύσει το αίνιγμα του αποκεφαλισμένου τοτέμ για να καταφέρει τελικά να πάρει το χρήματα.... Στο τεύχος αποτελείται από 10 μέρη/επεισόδια που περιλαμβάνουν πολλούς από τους ήρωες της Disney. Πιο αναλυτικά:Επεισόδιο 1ο: Θείος Σκρουτζ: Ο Γιος του Ήλιου(κείμενο: Guido Martina ,σχέδιο: Giovan Battista Carpi) Ο θείος Σκρουτζ προκαλεί τον Ντόναλντ να λύσει το αίνιγμα του τοτέμ για να κερδίσει ένα σημαντικό ποσό.Επεισόδιο 2ο: Φάντομ Ντακ: Το Αποκεφαλισμένο Τοτέμ(κείμενο: Guido Martina ,σχέδιο: Giovan Battista Carpi) Ο Φάντομ Ντακ βρίσκει το τοτέμ και πλησιάζει στη λύση του αινίγματος, αλλά δεν φτάνει.Επεισόδιο 3ο: Γιαγιά Ντακ: Η Αποκαλυπτική Τούρτα(κείμενο: Guido Martina ,σχέδιο: Guido Scala) Η Γιαγιά Ντακ μαθαίνει για το αίνιγμα και είναι βέβαιη ότι γνωρίζει την απάντηση. Το γαϊδουράκι της, όμως, και η λαιμαργία του θα φροντίσουν να μη λυθεί το αίνιγμα.Επεισόδιο 4ο: Κύρος: Το Αινιγματικό Ρομπότ(κείμενο: Guido Martina ,σχέδιο: Giorgio Cavazzano) Οι Μουργόλυκοι μπαίνουν κι αυτοί στο χορό. Πρέπει να λύσουν το αίνιγμα για να κερδίσουν το έπαθλο. Μόνο ένας, όμως, μπορεί να τους δώσει την απάντηση, ο ίδιος ο θείος Σκρουτζ.Επεισόδιο 5ο: Μίκυ: Το Παράξενο Αίνιγμα(κείμενο: Guido Martina ,σχέδιο: Massimo De Vita) Ο Μίκυ και ο Γκούφυ ταξιδεύουν στην Άγρια Δύση για να λύσουν το μυστήριο. Εκεί, όμως, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν περισσότερα μυστήρια.Επεισόδιο 6ο: Πλούτο: Ο Εκδηκητής(κείμενο: Guido Martina ,σχέδιο: Massimo De Vita) Ο Πλούτο το σκάει από το σπίτι της Μίνι και βρίσκεται στο θησαυροφυλάκιο του θείου Σκρουτζ. Δεν θα λύσει το αίνιγμα, αλλά θα μάθει κάτι πολύ σημαντικό.Επεισόδιο 7ο: Κλάραμπελ: Ένα Έξυπνο Κορίτσι(κείμενο: Guido Martina ,σχέδιο: Massimo De Vita) Ο θείος Σκρουτζ ξεμένει με το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της Κλάραμπελ. Η περιπέτεια του αυτή, θα του θυμίσει την ιστορία με το τοτέμ.Επεισόδιο 8ο: Θείος Σκρουτζ: Τα Παθήματα Ενός Ψεύτικου Κινέζου(κείμενο: Guido Martina ,σχέδιο: Giorgio Cavazzano) Ο Μαύρος Πητ βάζει στο μάτι το θησαυροφυλάκιο του θείου Σκρουτζ. Ντύνεται, λοιπόν, Κινέζος και...Επεισόδιο 9ο: Ντόναλντ: Τα Φιλοτελικά Μαθηματικά(κείμενο: Guido Martina ,σχέδιο: Giorgio Cavazzano) Ο Ντόναλντ αναγκάζεται να δουλέψει. Αυτό, όμως, δεν διαρκεί για πολύ, καθώς ένα σπάνιο γραμματόσημο πέφτει στα χέρια του και η τύχη του αλλάζει.Επεισόδιο 10ο: Γκούφυ: Ο Πειναλέος Δραπέτης(κείμενο: Guido Martina ,σχέδιο: Massimo De Vita) Όλοι οι ήρωες της ιστορίας μαζεύονται στο γραφείο του θείου Σκρουτζ για να μάθουν ποιός, τελικά, κατάφερε να λύσει το αίνιγμα του τοτέμ και να κερδίσει το σημαντικό ποσό. Το πρωτότυπο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1973 στην Ιταλία με τίτλο "Il segreto del totem decapitato". Ευχαριστούμε για το εξώφυλλο τον Retroplaymo. 22 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AARDVARK Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2007 Member ID: 694 Group: Members Topic Count: 16 Content Count: 489 Reputation: 2463 Achievement Points: 497 Days Won: 0 With Us For: 6535 Days Status: Offline Last Seen: 5 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 1, 2007 Mπορει το συγκεκριμενο να μην το αγορασα αλλα την ιστορια την ευχαριστηθηκα μεσα απο τα εβδομαδιαια Μικυ Μαους.Λογικα πρεπει να ειχαν εκδοθει καπου στα τελη 80ς σε αρκετες συνεχειες και πρεπει να μου εχουν μεινει καποια τευχη (θυμαμαι σιγουρα οτι εχω το Επεισόδιο 9ο: Ντόναλντ: Τα Φιλοτελικά Μαθηματικά) Να συμπληρωσω οτι ηταν καταπληκτικη ιστορια και εντυπωση μου ειχε κανει η συμμετοχη των Μικυ και Γκουφη στην ιστορια μαζι με τα παπια πραγμα που βλεπαμε σπανια .Μπραβο στον nikos_k για την λεπτομερη περιγραφη των ιστοριων του μεσα απο την οποια θυμηθηκα και εκανα την συνδεση με τα Μικυ Μαους. :clap: 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
KILLMATH Δημοσιεύτηκε Μαίου 5, 2007 Member ID: 2097 Group: Veterans Topic Count: 33 Content Count: 961 Reputation: 13968 Achievement Points: 1006 Days Won: 2 With Us For: 6419 Days Status: Offline Last Seen: 4 ώρες πριν Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 5, 2007 Μπράβο, :clap: :clap: :clap: πολύ καλό το αφιέρωμα Τώρα έχει γίνει δυσεύρεστο και δεν το βρίσκεις ευκολα Πολύ καλή παρουσίαση :clap: :clap: :clap: 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Μαίου 5, 2007 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121444 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6559 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 5, 2007 Mπορει το συγκεκριμενο να μην το αγορασα αλλα την ιστορια την ευχαριστηθηκα μεσα απο τα εβδομαδιαια Μικυ Μαους.Λογικα πρεπει να ειχαν εκδοθει καπου στα τελη 80ς σε αρκετες συνεχειες και πρεπει να μου εχουν μεινει καποια τευχη (θυμαμαι σιγουρα οτι εχω το Επεισόδιο 9ο: Ντόναλντ: Τα Φιλοτελικά Μαθηματικά) Να συμπληρωσω οτι ηταν καταπληκτικη ιστορια και εντυπωση μου ειχε κανει η συμμετοχη των Μικυ και Γκουφη στην ιστορια μαζι με τα παπια πραγμα που βλεπαμε σπανια .Μπραβο στον nikos_k για την λεπτομερη περιγραφη των ιστοριων του μεσα απο την οποια θυμηθηκα και εκανα την συνδεση με τα Μικυ Μαους. :clap: Χμμ, εγώ το έχω πετύχει και σε Μίκυ Μάους τριψήφιας αρίθμησης άρα πρέπει να έχει δημοσιευτεί δις, εκτος αν λεμε το ιδιο....Έτσι είχε γίνει και με τη Δυναστεία Των Ντακ 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AARDVARK Δημοσιεύτηκε Μαίου 5, 2007 Member ID: 694 Group: Members Topic Count: 16 Content Count: 489 Reputation: 2463 Achievement Points: 497 Days Won: 0 With Us For: 6535 Days Status: Offline Last Seen: 5 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 5, 2007 To ιδιο λεμε γιατι και εγω για τριψηφια ελεγα το 902 ειχε τον "Πειναλεο δραπετη". 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Μαίου 5, 2007 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121444 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6559 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 5, 2007 Α, γεια σου, τα ιδια λεμε! Αλλα και παλι, μου φαινεται πως εχει επανεκδοθει στο Μικυ Μαους σε μεταγενεστερα τευχη, χμ.... 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
KILLMATH Δημοσιεύτηκε Μαίου 5, 2007 Member ID: 2097 Group: Veterans Topic Count: 33 Content Count: 961 Reputation: 13968 Achievement Points: 1006 Days Won: 2 With Us For: 6419 Days Status: Offline Last Seen: 4 ώρες πριν Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 5, 2007 Νομιζω οτι το Αινιγμα του Τοτεμ εχει εκδοθει μονο μια φορα σε 10 τευχη του Μικυ Μαους απο το 893-902, τα σχετικα εξωφυλλα(Δυστυχως σε κανενα εξωφυλλο δεν αναφερετε κατι για την ιστορια αυτη).Μετα μονο τον τομο θυμαμαι να εχει αυτην την ιστορια. 11 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Μαίου 5, 2007 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121444 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6559 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 5, 2007 Χμ, ναι, κατα 99,9 % μια φορα πρεπει να'ναι, απλα αμα καποιος αλλος ξερει κατι που δεν ξερουμε ας το πει... Ε, ρε KillMath, τι μας θυμισες, αυτα ηταν εξωφυλλα, λιτα, ομορφα και πλακατζιδικα, που ειναι αυτα τωρα που τα εξωφυλλα του Μικυ Μαους ειναι χαζο-προχειρο-σχεδιασμενα απο αγνωστους επι το πλειστον Ιταλους κομιξιστες και δεν βλεπονται τις περισσοτερες φορες.... Εννοειται πως με τις παραπανω φωτος που ανεβασες αξιζεις και μια και δυο και τρια ποτηρακια για να ξεδιψασεις, αξιος ο κοπος σου, εξου και η ανταμοιβη σου: :clap: :clap: 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
PhantomDuck Δημοσιεύτηκε Μαίου 30, 2007 Member ID: 2414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5723 Reputation: 46166 Achievement Points: 5820 Days Won: 48 With Us For: 6389 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 38 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 30, 2007 Καλή ιστορία το Αίνιγμα του Τοτέμ, αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Έχω διαβάσει πολύ καλύτερες ιστορίες. Ο μόνος λόγος που διασκέδασα, είναι η εμφάνιση πολλών ηρώων από πολλούς αγαπημένους μου δημιουργούς (Carpi/ Scala/ De Vita/ Cavazzano). Δεν το έχω βρει πουθενά τον τελευταίο καιρό, και μπορώ να πω πως είναι αρκετά σπάνιο. Πάντως όποιος το έχει, αξίζει να του ρίξει μια ματιά 3 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Mandrake Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 29, 2007 Member ID: 1790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7541 Reputation: 29538 Achievement Points: 7879 Days Won: 29 With Us For: 6447 Days Status: Offline Last Seen: 13 ώρες πριν Share Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 29, 2007 (Επεξεργασία) Το είχα κι εγώ παλιότερα αλλά δυστυχώς το "πήρε η μπάλα" μαζί με πολλά άλλα τεύχη της "Disney"... Αν το ξαναπετύχω θα το αγοράσω οπωσδήποτε πάντως! Θαρρώ πως το'χα βρει πριν μερικούς μήνες σε κάποιο περίπτερο εδώ αλλά ξέρετε πως είναι αυτά..δεν τ'αγοράζει κανείς! Είτε γιατί (όποιος ενδιαφέρεται) τα έχει ήδη, είτε γιατί κοιτάνε πιο καινούργιες κυκλοφορίες να αγοράσουν! Μάλλον πως θα ξεκινήσω το ψάξιμο σήμερα κι όλας! Ωραίο το αφιέρωμα και οι πληροφορίες παιδιά! Επεξεργασία Ιουνίου 21, 2008 από Mandrake 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ion Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 7, 2007 Member ID: 2285 Group: Veterans Topic Count: 949 Content Count: 4397 Reputation: 36003 Achievement Points: 4451 Days Won: 26 With Us For: 6401 Days Status: Offline Last Seen: 6 ώρες πριν Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 7, 2007 Καλούτσικη ιστορία, αν και πάσχει λίγο σεναριακά. Σχεδιαστικά είναι μια χαρά, και μου άρεσε και μένα η συνεργασία των αγαπημένων μου ιταλών σχεδιαστών Carpi - De Vita - Cavazzano. Ευτυχώς για μένα το πέτυχα σχετικά πρόσφατα σε παλαιοπωλείο και το καβάτζωσα. Πολύ καλή η παρουσίαση!!! 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Parias Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 30, 2007 Member ID: 4079 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 1 Content Count: 6 Reputation: 6 Achievement Points: 6 Days Won: 0 With Us For: 6235 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 16, 2015 Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 30, 2007 Κι εμένα δε μοθ άρεσε ιδιαίτερα το συγκεκριμένο. Μπράβο για το post 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Konata_Izumi Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 31, 2007 Member ID: 3829 Group: Members Topic Count: 12 Content Count: 167 Reputation: 333 Achievement Points: 167 Days Won: 0 With Us For: 6272 Days Status: Offline Last Seen: Φεβρουαρίου 25, 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 31, 2007 Χι χι, το εχω ακομα.. καθως και τα περισοττερα τευχη απο το 893-902 που δημοσιευτηκε στο Μικυ Μαους. Μια μικρη διορθωση ομως, δεν ηταν στα τελη του 80, αλλα συγκεκριμενα το 1983 η 84. Ηταν η εποχη που διαβαζα Μικυ Μαους μετα μανιας και την θυμαμαι την ιστορια με γλυκες αναμνησεις. Μου αρεσει πολυ που οι Ιταλοι σχεδιαστες συνεργαζονταν για να φτιαξουν τετοιες ιστοριες. Δεν νομιζω να το εκαναν ποτε οι αμερικανοι.. Τα αγαπημενα μου επεισοδεια ειναι αυτα που σχεδιασε ο Cavazzano, ενας απο τους πλεον αγαπημενους μου σχεδιαστες. Και μια που το εφερε η κουβεντα, θυμαστε μια ιστορια του Cavazzano που δημοσιευτηκε στο Μικυ Μαους 851, με τον Ντοναλντ και τον Φεθρυ να πιανουν εκτακτως δουλεια ως πληρωμα, στην παρουσιαση ενος καινουργιου υποβρυχιου του θειου Σκρουτζ? Ηταν η αγαπημενη μου ιστορια οταν ημουν μικρος.. 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dionik Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 13, 2007 Member ID: 2393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6421 Reputation: 30920 Achievement Points: 6434 Days Won: 13 With Us For: 6391 Days Status: Offline Last Seen: Πέμπτη στις 10:03 PM Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 13, 2007 Αν και το έχω αποκτήσει εδώ και πολλυυυυύ καιρό, τώρα αξιώθηκα να το διαβάσω. Ωραίο σχέδιο, από τα καλά ιταλικά! (όχι όμως όλες οι ιστορίες) Αλλά από σενάριο... :thD: Μου έδωσε την εντύπωση ότι απλά πήραν άσχετες μεταξύ τους ιστορίες και προσπάθησαν να τις ενώσουν στο τέλος. Κατά τη γνώμη μου, αξίζει να το έχει κανείς μόνο για το "συλλεκτικό" της έκδοσης. 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 13, 2007 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121444 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6559 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 13, 2007 Ε, ενταξει, για τζερτζελο βγηκε η "σειρα"! Και ειναι πολυ καλυτερες οι ιστοριες της απο τις νεας κοπης ιταλικες που βγαινουν πλεον, κατα πλειοψηφια....... 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
albert Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 6, 2015 Member ID: 30583 Group: Members Topic Count: 195 Content Count: 2444 Reputation: 18657 Achievement Points: 2663 Days Won: 33 With Us For: 3645 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 6, 2015 Συμφωνα με διαφημιστικη καταχωρηση στο οπισθοφυλλο του Μεγαλου Μικυ Νο 320 (04.1994) Η ακριβης ημερομηνια του τομου-συμφωνα με την σχετικη διαφημιστικη καταχωρηση- ειναι 22.04.94 14 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Retroplaymo Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 15, 2019 Member ID: 31159 Group: Veterans Topic Count: 283 Content Count: 5004 Reputation: 32923 Achievement Points: 5005 Days Won: 99 With Us For: 3330 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7, 2020 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 15, 2019 Αντικαταστάθηκε το εξώφυλλο με μεγαλύτερης ανάλυσης, ενώ προστέθηκε και το οπισθόφυλλο. 5 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
duckburg Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6, 2022 Member ID: 37620 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 1 Content Count: 4 Reputation: 10 Achievement Points: 4 Days Won: 0 With Us For: 1258 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 29, 2022 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6, 2022 ωραίο τεύχος όμως 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ManaLeak13 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6, 2022 Member ID: 36788 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 1683 Reputation: 15061 Achievement Points: 1976 Days Won: 24 With Us For: 1466 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Age: 36 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6, 2022 Εχω διαβασει μερος της ιστοριας σε 2-3 Μικυ που εχω και τα υπολοιπα σε pdf. Αρκετα κατω του μετριου ιστορια. Πολυς ντορος για το τιποτα , ειδικα για κατι τιμες 30 40 50 που παρατηρω να κοστολογειται ανα καιρους. 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Rombax Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6, 2022 Member ID: 38010 Group: Members Topic Count: 18 Content Count: 825 Reputation: 6689 Achievement Points: 898 Days Won: 3 With Us For: 1159 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 17 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6, 2022 8 λεπτά πριν, ManaLeak13 είπε: Εχω διαβασει μερος της ιστοριας σε 2-3 Μικυ που εχω και τα υπολοιπα σε pdf. Αρκετα κατω του μετριου ιστορια. Πολυς ντορος για το τιποτα , ειδικα για κατι τιμες 30 40 50 που παρατηρω να κοστολογειται ανα καιρους. Τα pdf που τα βρήκες ; 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ManaLeak13 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6, 2022 Member ID: 36788 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 1683 Reputation: 15061 Achievement Points: 1976 Days Won: 24 With Us For: 1466 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Age: 36 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6, 2022 3 λεπτά πριν, Orignal357 είπε: Τα pdf που τα βρήκες ; Γκουγκλαρε Vasanagno και θα βρεις πολλα τευχη σε pdf 2 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Manitou Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 7, 2022 Member ID: 2322 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 4815 Reputation: 37772 Achievement Points: 4888 Days Won: 105 With Us For: 6398 Days Status: Offline Last Seen: 5 ώρες πριν Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 7, 2022 Από οοοολα τα τομάκια που βγήκαν εκείνη την περίοδο τούτο εδώ είναι το πιο αδύναμο. Καμία σχέση με Σπέσιαλ, με Δόξα, με Τριλογία, με Ζωδιακή πέτρα. 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις