sneaker Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 2, 2006 Member ID: 29 Group: Veterans Topic Count: 149 Content Count: 1759 Reputation: 2317 Achievement Points: 1759 Days Won: 0 With Us For: 6626 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 15, 2022 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 2, 2006 Ο Frank Miller σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε ότι έχει μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένος από τη μεταφορά του 300 στη μεγάλη οθόνη (Ένας από τους όρους που βάζει όταν κάποιος θέλει να μεταφέρει έργο του σε ταινία ειναι να μείνει πιστός στο κόμικ όσο περισσότερο γίνεται - βλέπε Sin City ) και μόνο επαίνους είχε για τον σκηνοθέτη Zack Snyder. Έχοντας δει το trailer θα συμφωνήσω αφού όπως είπα και σε άλλο post με άφησε με το στόμα ανοιχτό. Καταπληκτική δουλειά όντως... Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους στην Αμερική το Μάρτιο του 2007 [imdb=tt0416449] 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
sneaker Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 5, 2006 Member ID: 29 Group: Veterans Topic Count: 149 Content Count: 1759 Reputation: 2317 Achievement Points: 1759 Days Won: 0 With Us For: 6626 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 15, 2022 Age: 44 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 5, 2006 Χαράς Ευαγγέλια μια και σήμερα κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το 300 !!! Αν και διαφορετικό απ' αυτό που είχε ανέβει παλαιότερα είναι κι αυτό ΠΑΡΑ πολύ καλό (εξάλλου οι περισσότερες σκήνες από αυτές που δείχνει είναι και στα δύο) Μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω link: http://www.apple.com/trailers/wb/300 Περιμένουμε τα σχόλια σας (όσο εμείς θα μαζεύουμε για άλλη μια φορά το σαγόνι μας από το πάτωμα...) Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
sneaker Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 6, 2006 Member ID: 29 Group: Veterans Topic Count: 149 Content Count: 1759 Reputation: 2317 Achievement Points: 1759 Days Won: 0 With Us For: 6626 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 15, 2022 Age: 44 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 6, 2006 Για όσους έχουν ακόμα αμφιβολίες για το αν το 300 θα είναι πιστό στο original comic μπορούν να επισκεφτούν το παρακάτω link: http://www.solaceincinema.com/2006/10/04/3...een-comparison/ Κάποιος τύπος πήρε frames από το trailer για να τα συγκρίνει με τις αντίστοιχες σκηνές στο graphic novel. Οι εικόνες πιστεύω μιλάνε μόνες τους. Το μόνο κακό που εγώ βλέπω πάντως... είναι ότι ο Μάρτιος είναι μακρία ακόμα... Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
sneaker Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 28, 2006 Member ID: 29 Group: Veterans Topic Count: 149 Content Count: 1759 Reputation: 2317 Achievement Points: 1759 Days Won: 0 With Us For: 6626 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 15, 2022 Age: 44 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 28, 2006 Στον tracker μας πλέον μπορείτε να βρείτε το αρχικό trailer που κυκλοφόρησε για την ταινία. Όπως έχω ξαναπεί το trailer αυτό έμεινε online για μια μέρα μόνο αφού η Warner ζήτησε να κατέβει από παντού θεωρώντας ότι ήταν πολύ βίαιο. Το greekcomics.gr λοιπόν πρωτοπορεί και σας δίνει τη δυνατότητα να το απολαύσετε, in all its glory. Σχόλια όπως πάντα ευπρόσδεκτα! Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Valtasar Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 28, 2006 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1735 Content Count: 9240 Reputation: 66086 Achievement Points: 8896 Days Won: 159 With Us For: 6646 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 61 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 28, 2006 Σε ευχαριστούμε Sneaker, ωραία δουλειά :clap: Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
mistseeker Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 28, 2006 Member ID: 112 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 23 Reputation: 19 Achievement Points: 23 Days Won: 0 With Us For: 6604 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 15, 2010 Age: 49 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 28, 2006 Κοιτάξτε, Εμένα το κόμικ μου άρεσε πολύ, αλλά το trailer μου υπέδειξε μάπα ηθοποιία και μερικά πολύ μέτρια ειδικά εφέ (όπως ο λύκος στην αρχή). Ελπίζω να διορθωθούν αυτά μέχρι το Μάρτη, έστω κάπως. (Έτσι κι αλλιώς θα το δω, εννοείται!) Νεκ. Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ο επισκέπτης fantomas Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 11, 2006 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 11, 2006 Δεν ξέρω αν οι παραγωγοί της ταινίας θα σεβαστούν την ιστορία αλλα τα effects και οι σκηνές μάχης φαίνονται εντυπωσιακές. Το περιμένω πως και πως... Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
sneaker Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 16, 2006 Member ID: 29 Group: Veterans Topic Count: 149 Content Count: 1759 Reputation: 2317 Achievement Points: 1759 Days Won: 0 With Us For: 6626 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 15, 2022 Age: 44 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 16, 2006 Ο λόγος για τον οποίο μπορεί κάποιες σκηνές να φαίνονται ψεύτικες είναι γιατί ο σκηνοθέτης είχε σκοπό να αποδώσει όσο καλύτερα γίνεται την ατμόσφαιρα του κόμικ, και όχι να αποδώσει τη Μάχη όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται. Κατά τη γνώμη μου λοιπόν, σε αυτόν τον τομέα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά! Τώρα το κατά πόσο θα πλησιάζει την πραγματική μάχη των Θερμοπυλών, αυτό είναι άλλο θέμα. Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 17, 2006 Member ID: 27 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 207 Reputation: 116 Achievement Points: 207 Days Won: 0 With Us For: 6627 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 29, 2014 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 17, 2006 Καταπληκτικό το trailer... το είδα πρόσφατα και δε βλέπω την ώρα μέχρι να βγει και η ταινία!!! Σε ευχαριστώ Βαγγέλη Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
haldir Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 26, 2006 Member ID: 330 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 20 Reputation: 16 Achievement Points: 20 Days Won: 0 With Us For: 6570 Days Status: Offline Last Seen: Ιουλίου 23, 2010 Age: 39 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 26, 2006 Δεν ξέρω αν οι παραγωγοί της ταινίας θα σεβαστούν την ιστορία αλλα τα effects και οι σκηνές μάχης φαίνονται εντυπωσιακές. Το περιμένω πως και πως... Η ταινία ειναι σχεδόν καθαρή μεταφορά απο την νουβέλλα του Frank Miller και οποιος έχει διαβάσει το κόμικ δεν είναι πιστό στην Ιστορία όποτε τι περιμενεις απο την ταινία?Οχι βεβαια πως με ενοχλει ιδιαιτερα. Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
paulfrank Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 27, 2006 Member ID: 300 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 24 Reputation: 30 Achievement Points: 24 Days Won: 0 With Us For: 6577 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7, 2007 Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 27, 2006 Ανεξάρτητα απ τα εφέ, που είσαι σίγουρος οτι θα καλυτερεύσουν, μου άρεσει πολύ που κρατάνε την αισθητική του comic. Είναι πάντως εντυπωσιακό. Αργεί ο Μάρτιος, αργεί. Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DiafanosK Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 27, 2006 Member ID: 179 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 115 Reputation: 220 Achievement Points: 115 Days Won: 0 With Us For: 6591 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 10, 2020 Age: 39 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 27, 2006 Το είδα κια εγώ το τραιλεράκι εντελώς τυχαία! Νάναι καλά το αδέρφι που ασχόλειται λίγο περισσότερο με ότι καινούργιο εμφανιστεί στο κινηματογράφο και γενικά...εγώ δυστυχώς λόγω πίεσης χρόνου δε ασχολούμαι τόσο διεξωδικά όσο εκείνος. Στο θέμα μας όμως...λοιπόν το τραίλερ φαινόταν πάρα πολύ εντυπωσιακό και ταυτόχρονα έκανε τη ταινία να φαίνεται αρκετά εώς πολύ ενδιαφέρουσα. Όμως μου έχουν αποδείξει πάμπολες φορές ότι τέτοιες παραγωγές δίνουν πάρα πολλά χρήματα για να διαφημιστούν οπότε παράλογο θα ήταν να μην είχαν κάνει ένα προσεγμένο τρειλερ για να τραβήξουν κόσμο. Δύσκολα δε θα δω τη ταινία..τώρα που; Στο σπίτι στο σινεμά είναι αυτό που παίζεται.. Με το 300 δεν έχω ασχοληθεί καιρός να το κάνω! Sneaker σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
sneaker Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 8, 2006 Member ID: 29 Group: Veterans Topic Count: 149 Content Count: 1759 Reputation: 2317 Achievement Points: 1759 Days Won: 0 With Us For: 6626 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 15, 2022 Age: 44 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 8, 2006 Κυκλοφόρησε χτες το Theatrical Trailer της ταινίας το οποίο και μπορείτε να το βρείτε στο παρακάτω link: http://movies.yahoo.com/feature/300.html Μόλις πριν λίγο το είδα... Η λέξη Amazing δεν είναι αρκετή για να το περιγράψει. (ναι το ξέρω είμαι προκατειλημμένος υπερ της ταινίας. Έχοντας δει τα 3 trailer που έχουν βγει... can you blame me???) Όσο για τη συζήτηση που γίνεται πιστεύω ότι ο michalakos το έθεσε ολόσωστα. Η ταινία δεν είναι ντοκυμαντέρ, ούτε ο σκοπός της είναι να παρουσιάσει τα γεγονότα όσο πιο ιστορικά ακριβή γίνεται. Σίγουρα οι περισσότεροι που θα δουν την ταινία στους κινηματογράφους δε θα έχουν ιδέα ότι προέρχεται από κόμικ και θα χαλαστούν λέγοντας ότι οι Αμερικάνοι για άλλη μια φορά σκοτώσανε την ελληνική ιστορία.Έχουν κι αυτοί κάποιο δίκιο. Το όλο θέμα εξαρτάται από ποια πλευρά θα το δει κανείς. Εγώ απλά περιμένω να δω μια ωραία ταινία που θα με καθηλώσει και θα με κάνει να γουστάρω. Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ο επισκέπτης An-Ka Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 8, 2006 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 8, 2006 Βέβαια, εγώ ο ανάποδος επιστρέφω στην απορία που είχα εξαρχής, από τότε που πρωτοέπιασα το κόμιξ στα χέρια μου, πολλά χρόνια πριν: Γιατί ο Miller ασχολήθηκε με τους πιο βάρβαρους από όλα τα Ελληνικά φύλα του 6ου-5ου αι. π.Χ., τους Σπαρτιάτες, που ούτε πολιτισμό ούτε αρχιτεκτονική παρήγαγαν, παρά μόνο την κτηνώδη βία ως έθιμο και τρόπο ζωής; Η ταινία φαίνεται νόστιμο ποπ κορν πάντως Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ftsgr Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 8, 2006 Member ID: 189 Group: Veterans Topic Count: 287 Content Count: 3078 Reputation: 11947 Achievement Points: 3079 Days Won: 20 With Us For: 6588 Days Status: Offline Last Seen: Τρίτη στις 10:49 PM Age: 49 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 8, 2006 Να σου απαντήσω εγώ φίλε μου γιατί. Απλούστατα γιατί αυτό πουλάει. Εάν γύριζε μία ταινία με πουλάκια και πεταλούδες δεν θα πούλαγε εισιτήρια. Και θα συμφωνήσω ότι η ταινία φαίνεται πολύ καλή για το είδος της. Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 8, 2006 Member ID: 27 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 207 Reputation: 116 Achievement Points: 207 Days Won: 0 With Us For: 6627 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 29, 2014 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 8, 2006 Βαγγέλη νά'σαι καλά!!! Εκπληκτικό και το τελικό trailer!!! Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
turbovolos Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 11, 2006 Member ID: 131 Group: Members Topic Count: 29 Content Count: 1007 Reputation: 977 Achievement Points: 1007 Days Won: 0 With Us For: 6600 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 19, 2018 Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 11, 2006 Αν και πέρασε πολύς καιρός από τη δημοσίευση των λινκ και του τρέιλερ, να ευχαριστήσω τον Sneaker και να πω ότι θα είναι μια ταινία που περιμένω να βγεί στο σινεμά. Τώρα όσο για τα εφέ και την ποιότητα τους απλά να πω ότι μια ταινία μπορεί να αλλάξει δραματικά απο το production μέχρι το post-production.(όχι πάντα) Ας ελπίσουμε ότι θα είναι προς το καλύτερο, αν και μια βίαιη ταινία με έντονα καρτουνίστικη ατμόσφαιρα και με όχι τόσο πετυχημένα εφέ δεν βλάπτει κανένα μια φορά στο τόσο. Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
sneaker Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 14, 2006 Member ID: 29 Group: Veterans Topic Count: 149 Content Count: 1759 Reputation: 2317 Achievement Points: 1759 Days Won: 0 With Us For: 6626 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 15, 2022 Age: 44 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 14, 2006 They keep on coming... Κυκλοφόρησε στις 13/12 και το international trailer (τώρα γιατί σε όλες τις ταινίες βγάζουν άλλο trailer για τα αμερικανάκια και άλλο για όλους τους υπόλοιπους, ποτέ δεν το κατάλαβα...) Μπορείτε να το βρείτε, μαζί με όλα τα προηγούμενα καθώς και με μερικά άλλα βιντεάκια από τα γυρίσματα, στο παρακάτω site: http://www.comingsoon.net/films.php?id=12330 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 19, 2006 Member ID: 27 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 207 Reputation: 116 Achievement Points: 207 Days Won: 0 With Us For: 6627 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 29, 2014 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 19, 2006 Sneaker έχεις καμιά ιδέα για το πώς μπορούμε να κατεβάσουμε τα τρέιλερ στον υπολογιστή μας??? Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ftsgr Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 19, 2006 Member ID: 189 Group: Veterans Topic Count: 287 Content Count: 3078 Reputation: 11947 Achievement Points: 3079 Days Won: 20 With Us For: 6588 Days Status: Offline Last Seen: Τρίτη στις 10:49 PM Age: 49 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 19, 2006 Sneaker έχεις καμιά ιδέα για το πώς μπορούμε να κατεβάσουμε τα τρέιλερ στον υπολογιστή μας??? Στην σελίδα http://www.comingsoon.net/films.php?id=12330 όλα τα QuickTime video links μπορείς να τα κάνεις δεξή κλικ και save target as... Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
sneaker Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 19, 2006 Member ID: 29 Group: Veterans Topic Count: 149 Content Count: 1759 Reputation: 2317 Achievement Points: 1759 Days Won: 0 With Us For: 6626 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 15, 2022 Age: 44 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 19, 2006 Γενικά όταν κατεβαίνει ένα video σε quicktime μορφή (.mov) αφότου κατέβει άμα κάνεις δεξί click πάνω στην οθόνη σου βγάζει επιλογή save video as... οπότε μπορείς να το σώσεις έτσι. Άμα δε σου βγάζει κάποια τέτοια επιλογή τότε παίζιε να το έχει "κλειδώσει" αυτός που το ανέβασε και να μην αφήνει το κατέβασμα του (να μπορείς δηλαδή να το δεις μόνο online) Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 19, 2006 Member ID: 27 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 207 Reputation: 116 Achievement Points: 207 Days Won: 0 With Us For: 6627 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 29, 2014 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 19, 2006 thanx guys αλλά τα .mov για κάποιο λόγω δε μου τα ανοίγει μέσα από τη σελίδα ούτε με Firefox ούτε με Internet Explorer και με παραπέμπει στο κατέβασμα ενός αρχείου .mov μεγέθους 163bytes που φυσικά ούτε αυτό παίζει το video... δεν έχω εγκατεστημένο βέβαια το quicktime... και ήλπιζα να τα δω με VLC. To ότι δε έχω το quicktime φταίει? Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ftsgr Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 19, 2006 Member ID: 189 Group: Veterans Topic Count: 287 Content Count: 3078 Reputation: 11947 Achievement Points: 3079 Days Won: 20 With Us For: 6588 Days Status: Offline Last Seen: Τρίτη στις 10:49 PM Age: 49 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 19, 2006 @Sneaker Για να γίνει αυτό που λες πρέπει να έχεις την έκδοση QuickTime Pro. Διαφορετικά δεν σε αφήνει να σώσεις το βίντεο στον δίσκο. @andrew Από ότι βλεπω στην σελίδα του VLC παίζει mov αρχεια. Μήπως έχεις παλιά έκδοση; Γενικά για να σώσεις mov video πρέπει να έχεις QuickTime Pro ή να σου δίνει η σελίδα link για να το κατεβάσεις με δεξί click save as... Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
batstef Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 19, 2006 Member ID: 441 Group: Members Topic Count: 9 Content Count: 175 Reputation: 475 Achievement Points: 175 Days Won: 0 With Us For: 6560 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 4, 2021 Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 19, 2006 Βέβαια, εγώ ο ανάποδος επιστρέφω στην απορία που είχα εξαρχής, από τότε που πρωτοέπιασα το κόμιξ στα χέρια μου, πολλά χρόνια πριν: Γιατί ο Miller ασχολήθηκε με τους πιο βάρβαρους από όλα τα Ελληνικά φύλα του 6ου-5ου αι. π.Χ., τους Σπαρτιάτες, που ούτε πολιτισμό ούτε αρχιτεκτονική παρήγαγαν, παρά μόνο την κτηνώδη βία ως έθιμο και τρόπο ζωής; Η ταινία φαίνεται νόστιμο ποπ κορν πάντως Ο Μιλερ ασχοληθηκε με ενα συγκεκριμενο ιστορικο γεγονος (το οποιο εχει μεγαλες δοσεις ηρωισμου, δοξας κτλ) και βασιζομενος πανω σε αυτο ανεπτυξε μια πολυ ενδιαφερουσα ιστορια. Αν στο γεγονος αυτο εμπλεκονταν οι "πιο πολιτισμενοι" Αθηναιοι το κομιξ θα αναφερονταν σε αυτους. Το οτι εμπλεκονται Σπαρτιατες ειναι τυχαιο και περα απο τη μαχη αυτη δε νομιζω οτι ο Μιλερ γνωριζει το παραμικρο γι'αυτους η τους Αθηναιους, τους Μακεδονες η γενικοτερα την ελληνικη ιστορια. Οποιος θελει μπορει να διαβασει μια συνεντευξη που ειχε δωσει ο Μιλερ στο comicdom οπου αναφερεται σε διαφορα πραγματα μεταξυ των οποιων και το 300. Σε καποια σημεια της συνεντευξης διακρινεται και η γενικοτερη φιλοσοφια του (με την οποια ειμαι καθετα αντιθετος και ας τον θεωρω εναν απο τους καλυτερους δημιουργους κομιξ ever). Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
sheva Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 19, 2006 Member ID: 597 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 10 Reputation: 6 Achievement Points: 10 Days Won: 0 With Us For: 6547 Days Status: Offline Last Seen: Φεβρουαρίου 24, 2009 Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 19, 2006 i tainia prepei na nai foveri. To eliwsa to trailer. Fainetai arkrta pisto sto comic. Ena pragma pou de mou arese sto comic einai oti oi skines maxis itan polu fast forward kai de mou arese. Stin tainia blepw oi maxes exoun megaluteri emfasi!!!!Opote prosmenw me anupomonisia! Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ο επισκέπτης iou77 Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 30, 2006 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 30, 2006 Εχω να νιώσω ετσι βλέποντας τρειλερ απο τον άρχοντα ων δαχτυλιδίων , αναμενω με πολυ αγωνία . Εχει βγει στα ελληνικά ? Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 19, 2007 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191052 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6580 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 19, 2007 (α) το κόμικ του Miller δεν είναι πιστό στην ιστορία/πηγές, σε ποιό ακριβώς σημείο? αναφέρομαι στο story-line και όχι στην εικόνα (έχουν να ακουστούν στο θέμα αυτό όταν την πάρουν πρέφα στα κανάλια...). Δε διατείνομαι ότι είναι Ηρόδοτος ή Πλούταρχος, αλλά δεν είδα κάποια χοντράδα... (β) οι πιό βάρβαροι από τα ελληνικά φύλα τον 5ο-6ο πΧ ήταν οι μακεδόνες και οι κάτοικοι της ηπείρου αν θέλουμε να ακριβολογούμε (γ) στο jurassicpunk έχει ένα trailer-άκι που λέει ότι έσκασε μύτη 16/1. Παραδόξως δεν υπερβάλλουν καθόλου όταν λένε ότι είναι ακόμα καλύτερο από το προηγούμενο (προφανώς δεν αναφέρονται σε αυτό που ανέβηκε στον τράκερ του οποίου την ύπαρξη μόλις χαμπάριασα...). (δ) Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
vasilak Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 19, 2007 Member ID: 954 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 17 Reputation: 24 Achievement Points: 17 Days Won: 0 With Us For: 6517 Days Status: Offline Last Seen: Ιουλίου 19, 2017 Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 19, 2007 Ελπίζω να είναι όντως καλή η ταινία ρε παιδιά γιατί συνήθως επικεντρώνουν στα εφέ και χάνεται η ουσία. Να διαβάσω πρώτα το κόμικ και μετά να δω την ταινία ή αντίστροφα; Συνήθως προτιμάω να διαβάζω πρώτα - αλλά βέβαια υπάρχει και ο κίνδυνος έτσι να απογοητευτώ μετά... Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
alagt17 Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 20, 2007 Member ID: 673 Group: Members Topic Count: 40 Content Count: 758 Reputation: 1776 Achievement Points: 758 Days Won: 0 With Us For: 6534 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 28 Age: 59 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 20, 2007 Δεν υπάρχουν βάρβαροι στον Ελληνικό χώρο την εποχή που συζητάτε. Ο όρος ''βάρβαρος'' αναφέρεται στο μη Έλληνα -και ειδικότερα στο μη ελληνόφωνο. Το ότι ήταν βάρβαροι οι Σπαρτιάτες ή οι Μακεδόνες ή οι Ηπειρώτες ούτε ως αστείο δε στέκει. Φυσικά είναι πανεύκολο να το αποδείξω αλλά τέτοια ώρα.....Το κόμικ πάλι δεν είναι κακό αλλά απέχει πολύ από το να αποδώσει την ιδιαίτερα περίπλοκη σπαρτιατική κοινωνία και νοοτροπία. Σήμερα ξέρουμε πολλά για τους Σπαρτιάτες που ανατρέπουν την εικόνα μιας κλειστής μιλιταριστικής κοινωνίας και πολλούς μύθους γύρω από αυτήν. Έλεος, σαββατοκύριακο ξημερώνει, μη με βάζετε να δουλέψω... Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 22, 2007 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191052 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6580 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 22, 2007 και μόλις είδα το εν λόγω τρεηλεράκι και εντάξει... κατανοητό το γιατί τους φάνηκε πολύ βιαίο έλεγε.... το κακό είναι, ότι με τόσα τρέηλερ, απορώ τι θα δω στην ταινία βέβαια και σε αυτό είδα 2 πράγματα που δεν περίμενα, οπότε... Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις