germanicus Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 16, 2008 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191058 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6581 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 16, 2008 ΠΡΩΤΟΣΕΡΒΙΡΙΣΤΗΚΕ: Σεπτέμβριος 2008 ΤΟ ΤΑΨΙ ΤΟ ΕΨΗΣΕ: JEMMA PRESS ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ: Αυτοτελές ΕΙΔΟΣ ΤΑΨΙΟΥ: Τόμος ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΑΨΙΩΝ: 1 ΣΕ ΠΛΑΤΟΣ: 16,5 ΣΕ ΜΗΚΟΣ: 24 ΣΕ ΓΕΥΣΗ: Καρπούζι ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Έγχρωμη ΕΚΔΟΤΗΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ: Ελληνικό ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΑΨΙΟΥ: Χιουμοριστικό ΦΥΛΛΑ ΜΠΑΚΛΑΒΑ: 64 + το πάνω και το κάτω φύλλο ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΤΗ ΜΑΖΕΨΕ: Αντώνης Βαβαγιάννης ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΤΗΝ ΑΠΛΩΣΕ: Κωνσταντίνος Φουτσίδης ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ : 978-960-6732-18-8 ΚΑΡΕΚΛΑΤΟ/ΝΤΙΒΑΝΑΤΟ/ΠΟΛΥΕΛΑΙΑΤΟ ΓΙΑ: 8,50 € Καλομαγειρεμένο με αρώματα ποπ κουλτούρας και γαρυφαλλάκι πάνω σε κάθε κομμάτι. Συνοδεύεται υπέροχα με μαντηλαριά με γήινα χρώματα. Το οπισθόφυλλο τα λέει πιο μπερδεμένα. Εμπεριέχει και γαστρωροσκόπιο με έντονες μυθικές επιρροές από Νεμέα. Δείγμα (χωρίς κρασί αλλά με μπισκοτάκια με κουμπουρελομαρμελάδα) Έξτρα παξιμαδάκια για το κονιάκ στην επίσημη ουζερί. σεζ: "πάρτε το για να μη σκοτώσουν το μωρό φώκια" (προτιμώ να το σκοτώσω εγώ) Μπορείτε να βρείτε τον τίτλο διαθέσιμο για ανάγνωση στη βιβλιοθήκη της Λέσχης Φίλων Κόμικς. 23 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AndreasD Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 16, 2008 Member ID: 1991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4996 Reputation: 25200 Achievement Points: 4996 Days Won: 42 With Us For: 6427 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2021 Age: 56 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 16, 2008 Δηλαδή να μην το αγοράσουμε.... Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Melandros Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 16, 2008 Member ID: 4830 Group: Veterans Topic Count: 480 Content Count: 2663 Reputation: 16116 Achievement Points: 2665 Days Won: 3 With Us For: 6128 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10 Age: 46 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 16, 2008 Ωραίο κόμικ με ωαίο σχέδιο, πολύ καλές ατάκες και ανατρεπτικό σενάριο ( ) germ για την ωραία παρουσίαση.. Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 16, 2008 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191058 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6581 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 16, 2008 Δηλαδή να μην το αγοράσουμε.... τρελλός είσαι? θα σκοτώσουν το μωρό φώκια αν δεν το αγοράσετε!!! άσε δε που με στάμπα Jemma, είναι δυνατόν να μην είναι καλό??? ΥΓ ασε με ρε φίλε να το σκοτώσω εγώ... Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AndreasD Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 16, 2008 Member ID: 1991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4996 Reputation: 25200 Achievement Points: 4996 Days Won: 42 With Us For: 6427 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2021 Age: 56 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 16, 2008 ΟΚ με έψησες! Αλλά να ξέρεις οτι το κάνω μόνω για σένα και το πάθος σου με το γδάρσιμο μωρων φώκιας. 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
lurker Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 19, 2008 Member ID: 1660 Group: Members Topic Count: 14 Content Count: 39 Reputation: 264 Achievement Points: 39 Days Won: 0 With Us For: 6458 Days Status: Offline Last Seen: 14 ώρες πριν Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 19, 2008 Μόλις το διάβασα! Πολυ καλό!!! :clap2: 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
xasapis Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 20, 2008 Member ID: 6696 Group: Honored Topic Count: 4 Content Count: 11 Reputation: 38 Achievement Points: 11 Days Won: 0 With Us For: 5912 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 12, 2018 Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 20, 2008 Γουίιιιι! η πρώτη κριτική στο greekcomics! Δε θα ξαναπλύνω την οθόνη μου για να κρατήσει το αποτύπωμα αυτής της υπέροχης στιγμής! Μήπως θες να σχολιάσεις λίγο παραπάνω; πχ. αγαπημένη σκηνή-ατάκα; 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
lunatic Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 20, 2008 Member ID: 2818 Group: Members Topic Count: 73 Content Count: 916 Reputation: 3593 Achievement Points: 916 Days Won: 2 With Us For: 6351 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 2 Age: 36 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 20, 2008 (Επεξεργασία) Πότε θα βγει δεύτερο τεύχος!!!!???? Θέλω και άλλο!!!Και τις συνταγές για τα 6 εναπομείνανατα ζώδια!!!Γέλασα πραγματικά απίστευτα πολύ!!!! Και έχει και κάτι αναφορές μέσα πολύ cult σε λύνουν από τα γέλια!!! Άψογο το κόμικ!!!Έφυγε απολαυστικά και μονορούφι παρέα με λίγα φασόλια σοκλαμόν!!!!! Εννοείται πως θα παρευρίσκομαι στο signing!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!!! Δώστε Ο'Μάλλευ στον λαό!!!!ΧΑΧΑ!!! Αγαπημένες ατάκες πολλές!Δεν ξεχωρίζω μία!!!Π.χ σελίδα 7 τελευταίο καρέ!!Σελ 43 με τονΓαμο του καραγκιόζη!!!Σελ 15 με την παντομίμα αλλά και πολλές πολλές ακόμα!!! Επεξεργασία Σεπτεμβρίου 20, 2008 από lunatic 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
lurker Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 21, 2008 Member ID: 1660 Group: Members Topic Count: 14 Content Count: 39 Reputation: 264 Achievement Points: 39 Days Won: 0 With Us For: 6458 Days Status: Offline Last Seen: 14 ώρες πριν Age: 47 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 21, 2008 Μήπως θες να σχολιάσεις λίγο παραπάνω; πχ. αγαπημένη σκηνή-ατάκα; η σκηνη που καταλαβαινει η 'Εφη τι σημαινει Ιατροδικαστης, ο γαμος του Καραγκιόζη, η σκηνη με την δίκη, η ανακριση κι αλλες πολλες! 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
KONNOS Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 21, 2008 Member ID: 3934 Group: Members Topic Count: 7 Content Count: 384 Reputation: 882 Achievement Points: 384 Days Won: 0 With Us For: 6255 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 16, 2021 Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 21, 2008 Θεσ/νίκη πότε θα βγεί;Για να δούμε κι εμείς τι παίζει. Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
zoo Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 21, 2008 Member ID: 832 Group: Veterans Topic Count: 197 Content Count: 4143 Reputation: 15912 Achievement Points: 4143 Days Won: 12 With Us For: 6526 Days Status: Offline Last Seen: 11 ώρες πριν Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 21, 2008 Λεπόν, το πήρα με ενθουσιασμό, το διάβασα με λαχτάρα και έρχομαι να καταθέσω εντυπώσεις. Η εισαγωγή των χαρακτήρων έγινε με πολύ ωραίο τρόπο, τα γκαγκς έσκαγαν εκπληκτικά το ένα μετά το άλλο. Εικόνες που σου σχηματίζονται στο μυαλό ακούγοντας/διαβάζοντας μια ατάκα εμφανίζονταν κατευθείαν στο χαρτί στο επόμενο καρέ - πολύ πετυχημένο Από αυτή την πλευρά το απόλαυσα. Το στόρι όμως... αυτό το 10σέλιδο της γραβιέρας... έκανε τρελή κοιλιά με έναν βασικό που θα έπρεπε να είναι στην καλύτερη sidekick. Πάνω που περίμενα την αλλαγή και την ανάκαμψη, έρχεται η δίκη στο καπάκι... ήταν λίγο απογοήτευση και ομολογώ ότι εκνευρίστηκα. Στο τέλος μου άφησε μια κενή διάθεση, ένα "φτου, κρίμα" . Το 1ο 20σέλιδο κορυφαίο γέλιο, αλλά η συνέχεια πολύ βεβιασμένη Καλή συνέχεια εύχομαι στα επόμενα, γιατί έχει καλή βάση για να μείνει εδώ 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
sneaker Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 22, 2008 Member ID: 29 Group: Veterans Topic Count: 149 Content Count: 1759 Reputation: 2317 Achievement Points: 1759 Days Won: 0 With Us For: 6627 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 15, 2022 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 22, 2008 Το πήρα κι εγώ απο την έκθεση βιβλίου. H αλήθεια είναι ότι δεν εντυπωσιάστηκα. Σαν ποιότητα το κόμικ ήταν άψογο. Η έκδοση της Jemma όπως πάντα πολύ προσεγμένη, το σχέδιο ωραίο (και ταίριαζε απόλυτα με το ύφος της ιστορίας) απλά το σενάριο δε με πολυτράβηξε. Ίσως περίμενα να δω λιγότερο "τραβηγμένες" καταστάσεις από αυτές που είχε. Παρόλα αυτά, αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν οι προσθήκες σκηνών στις οποίες αναφέρονταν οι χαρακτήρες, συνήθως με ασπρόμαυρο. Μου θύμισε πολύ την τηλεοπτική σειρά Scrubs και το Family Guy όπου κάνουν το ίδιο ακριβώς. Ειδικά η σκηνή με το γάμο του Καραγκιόζη ή με το συνέδριο της δικηγόρου ήταν κορυφαίες. Κατά τ' άλλα μέτρια πράγματα (κατά τη γνώμη μου πάντα). Ένας χαρακτηρισμός που θα του έδινα είναι "ότι να'ναι", αναφερόμενος στο σενάριο πάντα και στα σκηνικά που εξελίσσονται. Τον χαρακτηρισμό αυτό δεν τον δίνω αρνητικά γιατί είναι πολλοί που τους αρέσουν τέτοιες ιστορίες (στην οποία περίπτωση θα το λατρέψουν το κόμικ). Απλά η συγκεκριμένη δεν ήταν τόσο του δικού μου γούστου. Καλή επιτυχία στα παιδιά και καλή συνέχεια! Όπως είπα και στην αρχή είναι μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια που αξίζει να συνεχιστεί. 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
xasapis Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 22, 2008 Member ID: 6696 Group: Honored Topic Count: 4 Content Count: 11 Reputation: 38 Achievement Points: 11 Days Won: 0 With Us For: 5912 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 12, 2018 Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 22, 2008 thanks! σαφώς και είναι ό,τι να'ναι, δεν το παίρνω αρνητικά. Περίεργο που αναφέρεις τη δίκη σαν κοιλιά για 'μενα είναι το καλύτερο κομμάτι του κόμικ... Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
zoo Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 22, 2008 Member ID: 832 Group: Veterans Topic Count: 197 Content Count: 4143 Reputation: 15912 Achievement Points: 4143 Days Won: 12 With Us For: 6526 Days Status: Offline Last Seen: 11 ώρες πριν Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 22, 2008 είμαι σίγουρος και για πολλούς ακόμα. Απλά προσωπική άποψη - να έχεις και ποικιλία στο feedback Θα χαρώ να τα πούμε και από κοντά σε κάποια από τις επόμενες συναντήσεις με αληθινές από δαύτες :beer: Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Kabuki Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 27, 2008 Member ID: 5259 Group: Veterans Topic Count: 207 Content Count: 9437 Reputation: 77034 Achievement Points: 9439 Days Won: 100 With Us For: 6080 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 30 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 27, 2008 το πήρα αρκετά επιφυλακτική στην αρχή, αλλά μου άρεσε πολύ! σουρρεαλιστικό χιούμορ, τραβηγμένες καταστάσεις που είναι του γούστου μου! συνεχίστε την καλή δουλειά! 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
KONNOS Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 27, 2008 Member ID: 3934 Group: Members Topic Count: 7 Content Count: 384 Reputation: 882 Achievement Points: 384 Days Won: 0 With Us For: 6255 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 16, 2021 Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 27, 2008 (Επεξεργασία) Μου άρεσε πάρα πολύ.Είχε πολύ γέλιο και το σκίτσο έδενε απόλυτα με το κάφρικο χιούμορ του κόμικ.Οι χαρακτήρες ήταν όλα τα λεφτά.Όντως ο γάμος του καραγκιώζη και η παντομίμα ήταν οι πιο αστείες σκηνές. Το μόνο μείον ήταν οι σελίδες με τη δίκη.Η υπόθεση είχε τελειώσει με αποτέλεσμα να μου φανούν λίγο κουραστικές.Αν υπήρχε μια παρόμοια δίκη στην αρχή ή στη μέση του κόμικ δεν θα με πείραζε. Τέσπα.Αυτές οι λίγες σελίδες δεν ήταν αρκετές για να μου χαλάσουν τη συνολική εικόνα.Είμαι άναγνώστης που βαριέμαι τα χιουμοριστικά κόμικς και όμως αυτό κατάφερε να με κρατήσει σχεδόν μέχρι το τέλος.Θεωρώ επίσης σημαντικό το οτι με έκανε να το κρίνω σαν κόμικ και όχι σαν "ελληνική προσπάθεια".Απο τα λίγα ελληνικά κόμικς που μου δημιούργησαν αυτή τη διάθεση. Ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που το έκαναν και στη Jemma που έκανε αυτή την πολύ καλή έκδοση.Περιμένω συνέχεια. ΥΓ Γέλασα πολύ και στα σημεία με το Χατζηγιάννη (πολύ πετυχημένο) και με το Σάββα Ξηρό. Επεξεργασία Σεπτεμβρίου 27, 2008 από kKKK 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
AndreasD Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 25, 2008 Member ID: 1991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4996 Reputation: 25200 Achievement Points: 4996 Days Won: 42 With Us For: 6427 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 10, 2021 Age: 56 Share Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 25, 2008 Λοιπόν το αγόρασα. Είναι καλό. Να το αγοράσετε και οι άλλοι. 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Argail Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 3, 2009 Member ID: 1252 Group: Veterans Topic Count: 87 Content Count: 1685 Reputation: 6745 Achievement Points: 1750 Days Won: 14 With Us For: 6499 Days Status: Offline Last Seen: Πέμπτη στις 12:04 AM Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 3, 2009 (Επεξεργασία) Εκπληκτικό χιούμορ, όπως ακριβώς μ' αρέσει, από τις λίγες φορές που γέλασα δυνατά(και όχι από μέσα μου) με κόμικ!! συστήνεται ανεπιφύλακτα! Επεξεργασία Φεβρουαρίου 3, 2009 από Argail 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 29, 2009 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28896 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6656 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 29, 2009 Το διάβασα πρόσφατα και η αλήθεια είναι ότι παρότι μου άρεσε σε γενικές γραμμές, μάλλον περίμενα περισσότερα. Αλλά για αυτό δεν φταίνε απαραίτητα οι δημιουργοί όσο ο θείος που μου άφησε υψηλές προσδοκίες. Δεν συζητάμε για την ποιότητα έκδοσης η οποία είναι υψηλή πάνω από τον μέσο όρο, ίσως για αυτό να είναι και λιγάκι "τσιμπημένη" η τιμή του (όσο 800 περίπου γραμμάρια γραβιέρας θα μου πεις). Το σχέδιο μου άρεσε πολύ και ήταν απόλυτα ταιριαστό με την όλη νοοτροπία που έχει, ενώ οι διάλογοι ήταν σε πολλές περιπτώσεις απλά ξεκαρδιστικοί. Λίγο προς το τέλος ένιωσα ολίγον τραβηγμένο αλλά δεν ξέρω αν φταίει η προσωπική μου κούραση την ώρα που το διάβαζα ή το ότι απεχθάνομαι τα δικαστικά δράματα. Πάντως το τυρί ήταν εύγευστο, ανατρεπτικά νόστιμο και σε σαγανάκι απλά σκοτώνει!!! Θα γούσταρα να δω την τύπισσα να κάνει τελικά μία νεκροψία, έτσι για τον χαβαλέ όπως και θα ήθελα μία topless σχεδιαστική παρέμβαση των δημιουργών, γιατί είναι πολλά υποσχόμενη και καλά έκανε ο fat tony και την έβαλε στο Δημόσιο (εγώ πάντως θα της έδινα θέση γραμματέα). Μην ξεχάσω να πω για τα - πως να τα πω - έμμεσες ή πλάγιες αναφορές σε άλλα γνωστά μας σήριαλ, κόμικ, κλπ τα οποία όχι απλά πρόσθεταν στον όλο χαβαλέ, αλλά "ζωγράφιζαν" κυριολεκτικά (ακούς εκεί να βαράει ο άσχετος στου καραγκιόζη τον γάμο). Τέλος πάντων, ελπίζω τουλάχιστον όσοι το διάβασαν να αντιλήφθηκαν ότι απαγορεύεται να χτίζετε κάστρα χωρίς άδεια στην άμμο. Αυτά τα λίγα... Y.Γ.1: τελικά το να ομολογείς φόνο δεν συμφέρει με αυτούς τους εκπροσώπους του νόμου. Υ.Γ.2: βρε αλήτη, χασοδίκη... σπατάλησα την ώρα μου και τα λεφτά μου και το αγόρασα αυτό το κακομαγειρεμένο κόμικ που αντί για φέτα μου το σερβίρατε με γραβιέρα (ή μήπως κεφαλοτύρι), αλλά εάν σε βαστάει βγάλε και δεύτερο και θα τα πούμε πάλι, ή μήπως νομίζεις ότι σε φοβάμαι και δεν θα κάνω κριτική και σε αυτό; Μπαγλαμά... και σιγά τα βυζιά που έχει η κυβέρνηση δηλαδή... Υ.Γ.3: χαλαρά, ειδικά τώρα με τον κλιματισμό αντέχεται η κατάσταση... τα αφεντικά και οι κυβερνήσεις να μας έλλειπαν και ένα γκομενάκι να είχαμε τώρα και να είμασταν παραλία θα ήταν τέλεια 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6, 2012 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121442 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6557 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6, 2012 Αδυνατώ να παραθέσω πάλι όλες τις ατάκες που πέταγα αυθόρμητα στο φωναχτόκουτο. Έπεσα από την καρέκλα της βάρδιας γελώντας. Ό,τι και να πω θα είναι σπόιλερ γι'αυτό πάμε για τα τυπικά: Αυτό το θεόμουρλο κουαρτέτο λοιπόν, προσπαθεί να λύσει μια ανεξιχνίαστη υπόθεση στο γραφικά ήρεμο χωριουδάκι Άνω Βυζίκι, με τη βοήθεια του σκληρού Γραβιέρα γιατί υποψιάζονται ανάμειξη των φοβερών και τρομερών Κακών Μαύρων Ρώσων Νίντζα! Και όχι των Κακών Ρώσων Μαύρων Νίντζα... MUST HAVE & READ!!!!!!!! ΕΠΙΚΗ σουρεαλίτιδα, ΕΝΤΕΚΑΡΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑ!!!!!!! Μακράν το πιο αστείο Ελληνικό κόμικ που έγινε ποτέ! Bonus: :hop: :hop: :hop: :hop: 17 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
gotham-city Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6, 2012 Member ID: 16161 Group: Members Topic Count: 20 Content Count: 1319 Reputation: 5763 Achievement Points: 1319 Days Won: 0 With Us For: 4960 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 7 Age: 28 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6, 2012 (Επεξεργασία) DJO , μεχρι και τοπικ ανασταινει... Επεξεργασία Ιουνίου 6, 2012 από gotham-city 10 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Paliakoudis Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6, 2012 Member ID: 18542 Group: Members Topic Count: 31 Content Count: 1638 Reputation: 9675 Achievement Points: 1638 Days Won: 0 With Us For: 4906 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 4 Age: 26 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6, 2012 Από εδώ είναι όλες οι αρλούμπες που πέταγες? Ίσως το βάλω στη wishlist μετά από αυτή τη κριτική 8 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 22, 2014 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121442 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6557 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 22, 2014 Αντιγράφω από mixtape.gr: A.V.P.D. Συντάκτης user61 στις 24 Νοε 2008 - Λούθερ, έχω προβλήματα…- Τί έγινε αυτή τη φορά, κύριε Λαμπρόπουλε;- Όσο κι αν έχω ψάξει, δεν μπορώ να βρω πουθενά λάιμ και αναγκάζομαι να πίνω το τζιν τόνικ με φέτα λεμόνι!Ζώντας μια τέτοια τραγωδία, καταλαβαίνετε πως δεν είχα όρεξη να μιλήσω σε άνθρωπο. Ο Λούθερ μπορεί να είναι καλό παιδί, αλλά πραγματικά, ώρες-ώρες, η βλακεία του, ή για να το πω πιο σωστά, η "απλότητά" του, μπορεί να μεταμορφώσει τα νεύρα σου σε συρματόσχοινο. Στην προσπάθειά για ανάκτηση της πνευματικής μου γαλήνης, αλλά και στην αναζήτηση μιας σταθερής πηγής λάιμ, δεν έπρεπε να σταθεί κανείς, και για κανένα λόγο, εμπόδιο. Ήξερα ότι, αργά ή γρήγορα, όλο και κάποιος θα αποφάσιζε να μου κάνει μια επίσκεψη, η οποία, το δίχως άλλο, θα ήταν ενόχληση μεγάλη, γι’ αυτό και κατέστρωσα ένα σχέδιο, το οποίο θα μου εξασφάλιζε μερικές ημέρες ηρεμίας, ώστε να αφοσιωθώ στην λύση του προβλήματός μου.Επικοινώνησα με όλους μου τους γνωστούς και τους ανακοίνωσα ότι αποφάσισα να πάρω ολιγοήμερες διακοπές και θα πήγαινα σε ένα μικρό χωριό της Γορτυνίας, το Βυζίκι. Εντύπωση μου έκανε το γεγονός, ότι πάρα πολλοί γνώριζαν αυτό το μέρος, ενώ εγώ πίστευα ότι θα είναι άγνωστο (μιλάμε πάντα για ένα μέρος με 300 μόνιμους κατοίκους). Μετά από ερώτησή μου, ένας φίλος μου απάντησε ότι το Βυζίκι έχει γίνει πλέον πολύ τρέντι προορισμός, εξαιτίας της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε, όταν δυο τύποι, ένας Βαβαγιάννης κι ένας Φουτσίδης, έκαναν ένα comic σχετικά με αυτό. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό ανέτρεψε όλα μου τα σχέδια. Άφησα το λάιμ στην άκρη, προς το παρόν, ενώ έσπευσα να προμηθευτώ αυτό το περίφημο comic, να δω κι εγώ περί τίνος πρόκειται…avpdΗ ιστορία του AVPD (έχω παραλείψει τις τελείες σκόπιμα, γιατί λέω να τις βάλω, μαζί με μερικά μηδενικά που έχω μαζέψει, στο τέλος του μισθού μου, μπας και καταφέρω να βάλω και τέταρτο λάστιχο στο αυτοκίνητό μου) διαδραματίζεται, όπως λέει άλλωστε και ο υπότιτλος, στο Άνω Βυζίκι, όπου δυο μπάτσοι, ένας αστυνομικός, μια ιατροδικαστής απόφοιτος δημοτικού κι ένα κομμάτι γραβιέρας, αγωνίζονται για να διατηρήσουν την τάξη και την ηρεμία. Αυτό, κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, καθώς οι εγκληματίες καραδοκούν σε κάθε γωνιά, χτίζοντας αυθαίρετα στην άμμο, κλέβοντας την παράσταση, ή κατέχοντας παράνομα συνάχι. Ευτυχώς, που οι ήρωές μας έχουν λάβει άρτια εκπαίδευση, παρακολουθώντας όλες τις αστυνομικές σειρές που έχουν κυκλοφορήσει και είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε κίνδυνο, να κρατήσουν το Βυζίκι καθαρό και να φροντίσουν ώστε όλοι εμείς να αποκτήσουμε ολοκαίνουριο συκώτι.Είμαι σίγουρος, ότι όσοι από εσάς παρακολουθείτε τα ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ, έχετε ήδη αγοράσει και το A.V.P.D. , ή το έχετε ήδη προσθέσει στην λίστα σας. Οι υπόλοιποι, που θα έπρεπε να αισθάνεστε περήφανοι, καθώς μόνο και μόνο για σας κάθομαι και γράφω αυτή τη στιγμή, μπορείτε να κάνετε κλικ στο παραπάνω λινκ (syndesmo sta agglika) και να δείτε από πρώτο χέρι, το χιούμορ του Βαβαγιάννη. Εσείς, πάλι, που παρακολουθούσατε το A.V.P.D., τότε που έβγαινε online, δεν έχετε καμία δικαιολογία, τώρα που είναι εξοπλισμένο με τα σκίτσα του Φουτσίδη, να πάτε να το αγοράσετε και να το κάνετε και δώρο στους φίλους σας!Αν ακούγομαι ενθουσιασμένος είναι γιατί είμαι και δεν σκοπεύω να το κρύψω. Θεωρώ ότι πρόκειται για μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία -και με αυτό εννοώ καλό σενάριο, το οποίο αναδεικνύει το σκίτσο- την οποία θα ήθελα να δω να συνεχίζεται και στο μέλλον. Εντελώς μεταξύ μας, τώρα που ο Βαβαγιάννης δεν κοιτάει, κάνοντας μια βόλτα από το επίσημο site του AVPD, μπορείτε να δείτε μερικές από τις αρχικές σελίδες, από το 2004 και να συμφωνήσετε με τα όσα λέω πιο πάνω. Την ήδη πολύ καλή εικόνα, έρχεται να συμπληρώσει η ποιότητα της έκδοσης, με το εξώφυλλο πλαστικοποιημένο, αυτό για εσάς που σας αρέσει να διαβάζετε τα comics σας τρώγοντας πίτσα, βέβηλοι!Ειλικρινά, δεν έχω απολύτως κανένα λόγο να μην το προτείνω, κι εσείς δεν έχετε κανένα λόγο να μην το αγοράσετε! Σενάριο: Αντώνης ΒαβαγιάννηςΣκίτσα: Κωνσταντίνος ΦουτσίδηςJemma Press 9 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Indian Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 30, 2015 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 786 Content Count: 13645 Reputation: 99866 Achievement Points: 9268 Days Won: 459 With Us For: 4863 Days Status: Offline Last Seen: 5 ώρες πριν Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 30, 2015 Το AVPD το θεωρώ σαν ένα πολυτελές fanzine που βγήκε απλά για την πλάκα...!Έχει κάφρικο χιούμορ που σε αρκετές περιπτώσεις μου θυμίζει "κουφά" ανέκδοτα...!Οι ατάκες του είναι πολύ έξυπνες,αλλά το σενάριο από την μέση και κάτω κρυώνει αρκετά...! Το τυρί και οι μαύροι νίντζα είναι μέσα στον όλο χαβαλέ και η ασπρόμαυρη αναπαράσταση του προηγούμενου καρέ ήταν πολύ έξυπνη...!Η συνταγές μαγειρικής,από την άλλη και τα ζώδια στο τέλος νομίζω ότι εκτός από περιττές είναι κι άσχημο χιούμορ...! Τέλος,το σχέδιο το βρήκα αρκετά πρωτότυπο με τους χαρακτήρες να είναι τετραγωνισμένοι και τα χρώματα πολύ έντονα...! 11 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeoTrou Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 24, 2016 Member ID: 30061 Group: Veterans Topic Count: 464 Content Count: 6111 Reputation: 54063 Achievement Points: 6111 Days Won: 49 With Us For: 3869 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 4, 2019 Age: 30 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 24, 2016 Well... μ' αρέσει πολύ ο Βαβαγιάννης, αλλά αυτό ήταν κακό κόμικ. Κρίμα κι είχα προετοιμαστεί για μεγάλα πράγματα. 2 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
batigoal Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 24, 2016 Member ID: 23328 Group: Veterans Topic Count: 29 Content Count: 2301 Reputation: 28516 Achievement Points: 2302 Days Won: 20 With Us For: 4791 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 28, 2023 Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 24, 2016 Well... μ' αρέσει πολύ ο Βαβαγιάννης, αλλά αυτό ήταν κακό κόμικ. Κρίμα κι είχα προετοιμαστεί για μεγάλα πράγματα. Κακο κομικ το AVPD?? Κακο κομικ το AVPD????? Θα σε μπαναριζα αν μπορουσα 4 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
GeoTrou Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 24, 2016 Member ID: 30061 Group: Veterans Topic Count: 464 Content Count: 6111 Reputation: 54063 Achievement Points: 6111 Days Won: 49 With Us For: 3869 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 4, 2019 Age: 30 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 24, 2016 Αλλά δεν μπορείς, my dear. Εντάξει, ίσως όχι ακριβώς κακό, αλλά σίγουρα πολύ κατώτερο από το αναμενόμενο. Τα περισσότερα αστεία του με άφησαν αδιάφορο, όπως επίσης και η ίδια η ιστορία και, σε μικρότερο βαθμό, το σχέδιο. 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
totally_wired Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 24, 2016 Member ID: 29811 Group: Members Topic Count: 99 Content Count: 2130 Reputation: 23478 Achievement Points: 2130 Days Won: 7 With Us For: 3988 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 16, 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 24, 2016 Αλλά δεν μπορείς, my dear. Εντάξει, ίσως όχι ακριβώς κακό, αλλά σίγουρα πολύ κατώτερο από το αναμενόμενο. Τα περισσότερα αστεία του με άφησαν αδιάφορο, όπως επίσης και η ίδια η ιστορία και, σε μικρότερο βαθμό, το σχέδιο. Βλακεια ειναι το avpd... Περιμενω την μερα που θα το αποκυρηξει ο βαβαγιαννης και θα αγορασει ολα τα αντιτυπα και τα μεταχειριςμενα και θα τα καψει εξω απο την τζεμα 3 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
batigoal Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 24, 2016 Member ID: 23328 Group: Veterans Topic Count: 29 Content Count: 2301 Reputation: 28516 Achievement Points: 2302 Days Won: 20 With Us For: 4791 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 28, 2023 Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 24, 2016 Βλακεια ειναι το avpd... Περιμενω την μερα που θα το αποκυρηξει ο βαβαγιαννης και θα αγορασει ολα τα αντιτυπα και τα μεταχειριςμενα και θα τα καψει εξω απο την τζεμα Αει παρατα μας, παλιο προβοκατορα 5 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις