tardim Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2007 Member ID: 3979 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 33 Reputation: 37 Achievement Points: 33 Days Won: 0 With Us For: 6247 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 14, 2009 Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2007 Μιας και δημιουργήθηκε θέμα με τις πιο αγαπημένες ταινίες γενικά ας το κάνουμε λίγο πιο συγκεκριμένο και πολυ πιο κομικόφιλο. Ποιό είναι το δικό σας τοπ 5 ταινιών καρτούν; Προσωπικά ψηφίζω 1) Brother bear 2) Ψάχνοντας τον Νίμο 3) Garfield (το ένα... κάθε γατόφιλος θα ανακαλύψει πόσο απίστευτα ρεαλιστικές είναι οι περισσότερες κινήσεις του Γκάρφιλντ ) 4) H λαίδη και ο αλήτης 5) Οι αριστόγατες 6) Η εποχή των παγετώνων 7) Μαδαγασκάρη 8) Monster's inc 9) Σρεκ (το 1) και φυσικά μια ταινία που δεν είναι αποκλειστικά καρτούν αλλά παίζουν και αυτά 10) Ποιος σκότωσε τον Ρότζερ Ράμπιτ!!! είχα πει τοπ 5 και έκανα τοπ 10 Ε τί να κάνω αφου δεν μπορώ να διαλέξω! Τις θέλω όλες Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dionik Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2007 Member ID: 2393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6421 Reputation: 30919 Achievement Points: 6434 Days Won: 13 With Us For: 6387 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 14 Age: 42 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2007 Πολύ καλό θέμα! Απορώ πως και δεν το είχε κάνει κανείς νωρίτερα! Λοιπόν (με τυχαία σειρά, αφού κάθε μία για το δικό της λόγο) το δικό μου top 10,αφού δε χωράνε μόνο 5 (ούτε 10, αλλά μη το παρακάνω κιόλας) Les Triplettes de Belleville Akira Nausicaä of the Valley of the Wind Snow White and the Seven Dwarfs (1937 film) Dumbo Fantasia Fantasia 2000 Finding Nemo Ice Age Shrek Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nighthunter Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2007 Member ID: 1242 Group: Members Topic Count: 12 Content Count: 162 Reputation: 113 Achievement Points: 162 Days Won: 0 With Us For: 6499 Days Status: Offline Last Seen: Φεβρουαρίου 19, 2022 Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2007 1. Shrek 2. Space Jam 3. Ice Age 4. Finding Nemo 5. Polar Express Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
x for xepeta Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2007 Member ID: 3787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12121 Reputation: 82350 Achievement Points: 12143 Days Won: 79 With Us For: 6273 Days Status: Offline Last Seen: 18 ώρες πριν Age: 50 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2007 1. Η Μικρή Γοργόνα. Είχαν φέρει την βιντεοκασέτα τα ξαδερφάκια μου και την είδαμε μαζί. Και τα τρία κάθησαν στην αγγαλιά μου και τραγουδούσαν τα τραγούδια δυνατά. Τα είχαν μάθει απ' έξω. Πολύ όμορφη ταινία. 2. Φωτιά και Πάγος: Φραζέτα!!! 3. Finding Nemo. Ξετρελάθηκα στα χρώματα! 4. Σρέκ Ι. Πανέμορφο 5. Το τριπλό τελευταίο επειίσόδειο τηας σειράς Justice League Season 2. Καταχρηστικά το βάζω στη σελίδα αυτή. Βλέπεται σαν ταινία βέβαια. Υπάρχει κανείς που δε του άρεσε; Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
PhantomDuck Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2007 Member ID: 2414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5723 Reputation: 46163 Achievement Points: 5820 Days Won: 48 With Us For: 6385 Days Status: Offline Last Seen: 18 ώρες πριν Age: 38 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2007 (Επεξεργασία) Αν και προτιμώ σειρές αντί για ταινίες, ας πω ένα ΤΟΡ 10 σε τυχαία σειρά. 1) Ninja Scroll 2) Grave of the fireflies. Πολεμικό δράμα του Β Παγκοσμίου Πολέμου 3) Ghost in the Shell 2: Innocence 4) Hoshi No Koe (όσο ταινία μπορεί να θεωρηθεί ένα 25λεπτο επεισόδιο) Από Miyazaki και Studio Ghibli γενικότερα λίγες είναι οι ταινίες που άξιζαν να δω 5) Princess Mononoke 6) Nausicaa Of The Valley Of The Wind 7) Spirited Away Για retro γούστα 8) Vampire Hunter D (και η νεότερη Vampire Hunter D: Bloodlust είναι πολύ ωραία, από το ίδιο σχεδιαστή του Ninja Scroll) 9) Fist Of The North Star (Μην την δείτε αν δεν έχετε δει την σειρά πρώτα, αλλιώς δεν θα καταλάβετε τίποτα) 10) Gundam 0079 Movie Trilogy (I, II, III) Επειδή αν συνέχιζα θα ξεπερνούσα τα 50, ανέφερα μόνο "γνωστές" anime ταινίες. Όμως δεν είναι πολύς καιρός που άρχισα να ασχολούμαι με animation εκτός Αμερικής και Ιαπωνίας. Υπάρχουν πολλές ταινίες που αξίζουν την προσοχή μας εκτός από τις γνωστές, όμως δυστυχώς λίγοι ασχολούνται με αυτές. Επεξεργασία Νοεμβρίου 2, 2007 από PhantomDuck Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Bonadrug Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2007 Member ID: 1271 Group: Veterans Topic Count: 718 Content Count: 3481 Reputation: 20408 Achievement Points: 3538 Days Won: 16 With Us For: 6497 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 29 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2007 Χμ όταν λές ταινίες με καρτούν, εννοείς γενικά τα animation ή μόνο τα παιδικά; Anyway Οι 10 αγαπημένες animation. 01. Chicken Run - ένας ύμνος στην ελευθερία 02. Toy Story II - :cowboy:ένας ύμνος στην πραγματική φιλία 03. The Incredibles - 04. Finding Nemo -:fish: ε ως πατέρας 05. Α Bug's Life 06. The Nightmare Before Christmas / The Corpse Bride 07. Kiriku & The Sorceress - μαγικό 08. Azur & Asmar - εικαστικό θαύμα:Painter: 09. Dumbo - ένας ύμνος στη διαφορετικότητα 10. Yellow Submarine / Heavy Metal:guitar::guitar::guitar: Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
germanicus Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2007 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1672 Content Count: 28513 Reputation: 191047 Achievement Points: 27559 Days Won: 760 With Us For: 6579 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 7 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2007 χμ. αυτό είναι σαφώς πιο εύκολο από το άλλο μιας και δεν έχω δει και τόσες ταινίες. i. Το Τρίο της Μπέλβιλ που με έκανε να κλαίω στο τέλος (προσωπική συγκινησιακή φόρτιση....) ii. Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης. Burton. 'Nuff said. iii. Πριγκίπισσα Μονονόκε. Δυνατή ιστορία, δυνατό σκίτσο, πρώτη μου επαφή με Miyazaki (και η πρώτη φορά είναι συνήθως αυτή που θυμάσαι/εντυπωσιάζει περισσότερο ) Δεν βάζω άλλη γιατί δεν έχω δει τόσες πολλές (ακόμα να δω το Spirited Away.......) και γιατί αντικειμενικά ακόμη και αν γέλασα/πέρασα καλά/διασκέδασα, κατεβάζω πολύ τα στάνταρ και δεν είναι πράγματα που θα "ζόριζα" κάποιον για να δει.... (πχ Σρεκ, South Park (η ταινία), Ghost in the Shell (η ταινία, η πρώτη), διάφορες του Ντίσνεϋ κλπ) Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Konata_Izumi Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2007 Member ID: 3829 Group: Members Topic Count: 12 Content Count: 167 Reputation: 333 Achievement Points: 167 Days Won: 0 With Us For: 6269 Days Status: Offline Last Seen: Φεβρουαρίου 25, 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 1, 2007 Θα προσπαθησω να βαλω 5, αλλα ειναι πολυ δυσκολο.. Ας πουμε οτι ειναι οι 5 που θα επαιρνα σε ενα ερημο νησι... 1) Millennium Actress (Satoshi Kon) Film Reviews 2) Grave of the fireflies (Isaao Takahata) Film Reviews 3) Whisper of the heart (Yoshifumi Kondo) Film Reviews 4) Spirited Away (Hayao Miyazaki) Film Reviews 5) 5 Centimeters per second (Makoto Shinkai) Film Reviews Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
batstef Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 2, 2007 Member ID: 441 Group: Members Topic Count: 9 Content Count: 175 Reputation: 475 Achievement Points: 175 Days Won: 0 With Us For: 6560 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 4, 2021 Age: 41 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 2, 2007 (Επεξεργασία) Δεν θα γραψω το τοπ 5 μου αλλα θα προτεινω μια ταινια που ειδα πολυ προσφατα και μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις.Ειναι το Περσεπολις (νομιζω εχω αναφερθει και αλλου οποτε δεν θα επαναλαβω την "υμνολογια") το οποιο ειναι το μονο που θα κατετασα αβιαστα στην πρωτη πενταδα (τριαδα ισως) των προτιμησεων μου. Γενικα δεν θελω να φτιαχνω λιστες με τα "καλυτερα",τα "χειροτερα",τα "ομορφοτερα" και γενικα με οτι δεν ειναι αντικειμενικα μετρησιμο γιατι σιγουρα καποιο θα ξεχασεις,καποιο θα αδικησεις η για καποιο θα αλλαξεις γνωμη στην πορεια.Μολις ειδα το θεμα,χωρις να σκεφτω δευτερολεπτο,μου ηρθαν στο μυαλο τουλαχιστον 15 animations απο τα οποια εχω τις καλυτερες αναμνησεις και δεν εχω διαθεση να καθισω να απορριψω περισσοτερα απο τα 2/3 αυτων για να βγαλω ενα αμφιβολου εγκυροτητας top 5.Το ιδιο ισχυει και για τις ταινιες.Παντως διαβαζω με μεγαλο ενδιαφερον τα τοπ 5 των παιδιων εδω γιατι για μενα λειτουργουν ουσιαστικα σαν προτασεις για "καρτουν" (η ταινιες στο αλλο τοπικ) που ακομα δεν εχω δει λογω αμφιβολιων η αλλων λογων. Επεξεργασία Νοεμβρίου 2, 2007 από bat-stef Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
k15v15 Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 2, 2007 Member ID: 3954 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 20 Reputation: 17 Achievement Points: 20 Days Won: 0 With Us For: 6251 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 22, 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 2, 2007 1. Who framed Roger Rabbit? 2. Beauty and the Beast Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
tardim Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 3, 2007 Member ID: 3979 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 33 Reputation: 37 Achievement Points: 33 Days Won: 0 With Us For: 6247 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 14, 2009 Age: 45 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 3, 2007 Σίγουρα φίλε bat-stef έχεις δίκιο στο ότι για να φτιάξεις ένα τοπ5 θα πρέπει κάποιον να αδικήσεις. Και εγώ μόλισ τελείωσα το ποστ μου είδα ότι είχα ξεχάσει τελείως το Corpse bride και τη Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Barton. Η μόνη περίπτωση νομίζω να γίνονται σωστές συγκρίσεις είναι ίσως να γίνεται πολύ συγκεκριμένο το θέμα πχ ποια είναι τα καλύτερα ντοκιμαντερ ή ΄ποιά θεωρείται τα καλύτερα καρτούν δράσης κλπ. Τώρα που το θυμήθηκα μια επίσης φοβερ'η ταινία ήταν ο Γουάλας και Γκρόμιτ στο μεγάλο λαχανόκηπο!! Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bouzikak Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 3, 2007 Member ID: 3268 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 94 Reputation: 695 Achievement Points: 94 Days Won: 0 With Us For: 6312 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 10, 2021 Age: 49 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 3, 2007 Σίγουρα φίλε bat-stef έχεις δίκιο στο ότι για να φτιάξεις ένα τοπ5 θα πρέπει κάποιον να αδικήσεις. Και εγώ μόλισ τελείωσα το ποστ μου είδα ότι είχα ξεχάσει τελείως το Corpse bride και τη Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Barton. Η μόνη περίπτωση νομίζω να γίνονται σωστές συγκρίσεις είναι ίσως να γίνεται πολύ συγκεκριμένο το θέμα πχ ποια είναι τα καλύτερα ντοκιμαντερ ή ΄ποιά θεωρείται τα καλύτερα καρτούν δράσης κλπ. Τώρα που το θυμήθηκα μια επίσης φοβερ'η ταινία ήταν ο Γουάλας και Γκρόμιτ στο μεγάλο λαχανόκηπο!! Toν Αστεριξ τον ξεχασαμε ολοι, ή δεν μας αρεσει καμια ταινια του? Γενικα παντως, οταν καποιος ακουει "καρτουν" σκεφτεται "Ντισνεϋ" (με εξαιρεση τους φιλους μας τον Konata_Izumi και PhantomDuck προφανως) Στα ιαπωνεζικα που ηδη αναφερθηκαν εχω να προσθεσω το Ghost in the shell. (PhantomDuck πρεπει να ειναι η πρωτη φορα που ακουω καποιον να λεει οτι προτιμα το Ghost in the shell 2 απο το αρχικο!!! To Fire and Ice που αναφερει ο comicsell το ειχα δει οταν πηγαινα λυκειο (πριν πολλαααααααααα χρονια) και ειχα μεινει με στομα ανοιχτο!!!! το ξαναειδα προσφατα και παλι μου αρεσε, αλλα οχι τόσο όσο περιμενα. Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
tardim Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 3, 2007 Member ID: 3979 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 33 Reputation: 37 Achievement Points: 33 Days Won: 0 With Us For: 6247 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 14, 2009 Age: 45 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 3, 2007 Προσωπικά δεν τον ξέχασα τον Αστερίξ (είμαι λάτρης του γαλάτη) απλά θεωρώ ότι οι ταινίες που έχουν βγει ήταν κατώτερες του αναμενόμενου . Σε ότι αφορά κάποια επισόδεια (όχι ταινίες) που γυρίστηκαν για τη μικρή οθόνη αν δεν κάνω λάθος είναι σαφώς καλύτερα με τον ορίτζιναλ γαλλικό ήχο αλλά όπου και να ψάξω τα βρίσκω με αγγλικό Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
DJO Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 3, 2007 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 121433 Achievement Points: 22479 Days Won: 791 With Us For: 6555 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 3, 2007 (Επεξεργασία) 5? ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ?????? Πλάκα με κάνεις????? :karate2: :ice: Χμ.... Έχουμε και λέμε.......: ΤΟΠ 10 αγαπημένων ταινιών animation a.k.a. DjO official spectacular Countdown O Όλιβερ και η Παρέα του (συναισθηματικά δεμένος από τρυφερή ηλικία) Ηρακλής (Ντίσνεϋ) (Ο Λαζόπουλος έδινε ρέστα) Ταρζάν (Ντίσνεϋ) Ice Age Shrek Οι Απίθανοι (Ντίσνεϋ) The Polar Express (η καλύτερη Χριστουγεννιάτικη ταινία ever!) Final Fantasy: The Spirits Within The Invincible Iron-Man/ Dr.Strange/ Ultimate Avengers 1 & 2 Transformers the movie (1986) (Ε. τιμής ένεκεν.... ) Και κάτι το οποίο δεν είναι ακριβώς ταινία, αλλά είναι αριστούργημα: Φαντασία 2000 Επεξεργασία Νοεμβρίου 3, 2007 από DJO Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
alagt17 Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 3, 2007 Member ID: 673 Group: Members Topic Count: 40 Content Count: 758 Reputation: 1776 Achievement Points: 758 Days Won: 0 With Us For: 6534 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 28 Age: 59 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 3, 2007 Λοιπόν 1. Toy Story 2 2. Toy story 1 3. Μπαμπούλας ΑΕ 4. Ο βασιλιάς των λιονταριών 3 (Χακούνα Ματάτα) 5. Φαντασία 2000 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
boui Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 4, 2007 Member ID: 3999 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 46 Reputation: 43 Achievement Points: 46 Days Won: 0 With Us For: 6244 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 18, 2018 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 4, 2007 Ας δώσω και εγώ τη λίστα μου!! Με τυχαία σειρά έχουμε 1. The Lion King 2.Finding Nemo 3.Ghost In The Shell 4.PRincess Mononoke 5.Spirited Away 6.Ice Age 7.Metropolis 8.My Little Pony The Movie (παιδικά βιώματα!! ) Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
zoo Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 21, 2007 Member ID: 832 Group: Veterans Topic Count: 197 Content Count: 4143 Reputation: 15910 Achievement Points: 4143 Days Won: 12 With Us For: 6524 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 05:52 PM Age: 43 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 21, 2007 Top-5 1. Fantasia 2000 2. Final Fantasy VII: Advent Children 3. Shrek 4. Monsters, Inc. 5. Fantasia runner-ups 6. The Nightmare Before Christmas 7. Ghost in the Shell 8. The 12 Tasks of Asterix 9. The Lion King 10. Finding Nemo 11. Ice Age :rainbow: Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
NeoRanger Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 21, 2007 Member ID: 3734 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 50 Reputation: 23 Achievement Points: 50 Days Won: 0 With Us For: 6281 Days Status: Offline Last Seen: Φεβρουαρίου 6, 2011 Age: 39 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 21, 2007 Toy Story Transformers: The Movie Batman: Mask of the Phantasm Και σίγουρα κι άλλα που δε μου έρχονται αυτή τη στιγμή. Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 22, 2007 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 729 Content Count: 13097 Reputation: 105554 Achievement Points: 13119 Days Won: 138 With Us For: 6254 Days Status: Offline Last Seen: 10 ώρες πριν Age: 66 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 22, 2007 Εγώ πάντως θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όποιον δεν την έχει δει, την ταινία The Lord of the Rings. Είναι μια ταινία του 1978, η πρώτη απόπειρα μεταφοράς στην μεγάλη οθόνη της τριλογίας του Tolkien από την Warner Bros, με συντελεστές ( μεταξύ άλλων ) τους Chris Conkling και Peter S. Beagle. Ειδα αυτήν την ταινία στο BBC, και αμέσως μετά αγόρασα τα βιβλία του Tolkien στα Αγγλικά, γιατί τότε δεν υπήρχαν στην Ελλάδα. Τα μέσα της εποχής δεν επέτρεπαν ακόμα την μεταφορά της τριλογίας με κανονικούς ηθοποιούς και έτσι γυρίστηκε αυτό το υπέροχο διαμάντι. Η συγκεκριμένη ταινία αποτελείται από τα δύο πρώτα μέρη της τριλογίας, δηλαδή ''την συντροφιά του δακτυλιδιού'' και το '' οι δύο πύργοι''. Δυστυχώς η εισπρακτική αποτυχία της ταινίας σε συνδυασμό με το πολύ ψηλό για την εποχή κόστος, απέτρεψε την Warner Bros από το να γυρίσει και την συνέχειά της, με αποτέλεσμα να μείνει ημιτελής. Πάντως ακόμα κι έτσι αποτελεί σταθμό στην συγκεκριμένη κατηγορία. 3 1 Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
gkosk Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 23, 2007 Member ID: 3960 Group: Members Topic Count: 233 Content Count: 1123 Reputation: 4362 Achievement Points: 1125 Days Won: 1 With Us For: 6250 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 10 Age: 60 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 23, 2007 Χωρίς πολλά εισαγωγικά, ιδού η δική μου λίστα: 1. Φαντασία. Ότι λέει ο τίτλος! Δια χειρός Walt Disney! 2. Bambi. Φατσούλα!!!! 3. Over the hedge. Όχι τίποτα άλλο, αλλά να δούμε πως μας βλέπουν τα cartoon!! :snow2: 4. Stewart the Little άνευ σχόλιου..... 5. Ντάμπο Είμαι συναισθηματικός, πώς να το κάνουμε! :lovepc: Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
evilgeorge Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 23, 2007 Member ID: 4366 Group: Members Topic Count: 9 Content Count: 112 Reputation: 829 Achievement Points: 112 Days Won: 0 With Us For: 6187 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 18, 2022 Age: 40 Share Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 23, 2007 Με τυχαία σειρά θα βάλω και εγώ το top 10 μου...Αν και μπορεί να έχω ξεχάσει κάποια... 1.Les Triplettes de Belleville 2.When The Wind Blows 3.Dumbo 4.The Iron Giant 5.Toy story 6.Lion King 7.The Nightmare Before Christmas 8.Shrek 9.The Road to El Dorado 10.Eight Crazy Nights Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
petran79 Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 12, 2008 Member ID: 2415 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 191 Reputation: 708 Achievement Points: 191 Days Won: 0 With Us For: 6385 Days Status: Offline Last Seen: Δευτέρα στις 07:54 PM Age: 45 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 12, 2008 αν και εχω ακομα αρκετα να δω, στα τοπ 5 ( απο αυτα που θυμαμαι τουλαχιστον) βαζω: 1. Feherlofia (Son of the White Mare)(Ουγγαρία,1982). Ψηφιστηκε στις πρωτες 50 καλυτερες ταινιες ολων των εποχων. Γνωστη στην Ουγγαρια αλλα αγνωστη εκτος. Την ειχε δειξει η ΕΡΤ πολυ παλια. Απο τις πιο ψυχεδελικες ταινιες. http://imdb.com/title/tt0083931/ 2. Le Roi et L'Oisseau (Γαλλία, 1952-1979). Και αυτη την ειχα δει παλια. Ανοιχτηκε και thread ηδη εδω απο οτι βλεπω 3. Skazka skazok (Tale of Tales)(ΕΣΣΔ,1979). Ψηφιστηκε ως η καλυτερη ταινια ολων των εποχων. http://imdb.com/title/tt0079986/ 4. Fritz the Cat (ΗΠΑ,1972). Μιας και ηταν η πρωτη ταινια που καταφερε να ξεφυγει από το γνωστο προτυπο που ειχε επιβαλλει η Ντισνευ πως τα καρτουν ειναι για παιδια, αξιζει και αυτη μια θεαση μιας και πιο ψυχεδελικη ταινια δε θα βρειτε. Αν και το κομικ ειναι καλυτερο. Τo sequel ειναι μια απαγοητευση. http://imdb.com/title/tt0068612/ 5. Die Abenteuer des Prinzen Ahmed (Γερμανία, 1926). Παλαιοτερη σωζομενη ταινια μεγαλου μηκους με τεχνική cut-out από τη θρυλική Lotte Reiniger. Αριστούργημα http://imdb.com/title/tt0015532/ Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
YOSHIMITSU Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 12, 2008 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5903 Reputation: 28895 Achievement Points: 5903 Days Won: 22 With Us For: 6654 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 3, 2017 Age: 7 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 12, 2008 Μπα δεν έχω απαντήσει ακόμα εδώ; Μάλιστα... αρκετά δύσκολο θέμα. Σε τυχαία σειρά. Final Fantasy: The Spirits Within Monsters, Inc. Metropolis Spirited Away Finding Nemo Iron Giant The Nightmare Before Christmas Grave of the Fireflies Δεν τις μέτρησα καλά; Ε, καλά δεν πειράζει... αφαιρέστε όποια δεν σας αρέσει Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
annakaa Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 12, 2008 Member ID: 4354 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 45 Reputation: 28 Achievement Points: 45 Days Won: 0 With Us For: 6189 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 16, 2008 Age: 48 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 12, 2008 5 ΤΟP ANIME: 1. princess mononoke 2. spirited away 3. metropolis 4. paprica 5. steamboy και απο τις υπόλοιπες άλλες 5: 1. shrek 1 2. antz 3. τριο της μπελβιλ 4. finding nemo 5. ice age (η σειρά τους δεν είναι και σειρα προτίμησης) Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιεύτηκε Μαίου 1, 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 1, 2008 Lion King Toy Story The hunchback of Notre Dame Ratatouille Hercules από Disney απο ανιμέ, δύσκολο να βγάλω λίστα Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Kabuki Δημοσιεύτηκε Μαίου 1, 2008 Member ID: 5259 Group: Veterans Topic Count: 207 Content Count: 9437 Reputation: 77026 Achievement Points: 9439 Days Won: 100 With Us For: 6078 Days Status: Offline Last Seen: Οκτωβρίου 30 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 1, 2008 Σε τυχαια σειρά... Paprica Spirited away Akira Ghost in the Shell Metropolis Nausicaä of the Valley of the Wind Les Triplettes de Belleville Kiriku & The Sorceress Azur & Asmar little mermaid Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
jval Δημοσιεύτηκε Μαίου 2, 2008 Member ID: 5320 Group: Members Topic Count: 24 Content Count: 715 Reputation: 6672 Achievement Points: 715 Days Won: 0 With Us For: 6072 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 21, 2018 Age: 52 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 2, 2008 (Επεξεργασία) Λοιπόν, έχουν και λέμε: 1. Η πεντάμορφή και το τέρας (Πληροφορίες εδώ) Τι να πω: Τα λόγια είναι περιτά! 2. Antz (Πληροφορίες εδώ) Για τα εκπληκτικά γραφικά για την εποχή της (1998), την υπέροχη μουσική, την πλοκή και τις έντονες συγκινήσεις. 3. Final Fantasy: The Spirits Within (2001) (Πηροφορίες εδώ) Για το "δεμένο" και "δυνατό" σενάριο . 4. Ταξίδι στη χώρα των θαυμάτων (Πληροφορίες εδώ) Γιατί σε παρασέρνει σε έναν "απόκοσμο κόσμο" παρέα με όλους τους παιδικούς σου εφιάλτες. 5. Η Γκουφοταινία (Πληροφορίες εδώ) Γιατί ... όλοι κρύβουμε έναν rock-star μέσα μας (όποιος την έχει δει θα καταλάβει) και γιατί είναι Disney βεβαίως-βεβαίως!! Επεξεργασία Μαίου 2, 2008 από jval Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Thor21 Δημοσιεύτηκε Μαίου 2, 2008 Member ID: 3583 Group: Members Topic Count: 13 Content Count: 1084 Reputation: 1384 Achievement Points: 1084 Days Won: 0 With Us For: 6293 Days Status: Offline Last Seen: Ιουλίου 23, 2019 Age: 44 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 2, 2008 Και πάμε: 1. Finding Nemo 2. Ratatouille 3. Lion King 4. Ice Age Αυτές μου κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον απο όσες έχω δεί. Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Rose Red Δημοσιεύτηκε Μαίου 4, 2008 Member ID: 5474 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 32 Reputation: 25 Achievement Points: 32 Days Won: 0 With Us For: 6056 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 13, 2008 Age: 34 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 4, 2008 Ωραίο θέμααα!! Λοιπόν 1.Lion King 1,2 ( Φανατικααα!Τα έχω δει πάνω από 1.000.000 και ξέρω όλους τους διαλόγους απέξωω! ) 2. Pocahontas 3. Alice in Wonderland 4.Little Mermaid 5.Beauty and the Beast 5.The 100 Dalmatians 6.Finding Nemo 7.Robin Hood 8.The Hunchback of Notre Damm 9.Lady and the Tramp Παιδιά ναι το ξέρω είμαι παιδί της Disney , αλλά δεν φταίω εγω που γεννήθηκα σε αυτή τη δεκαετία.. Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
jimmyraynor100 Δημοσιεύτηκε Μαίου 4, 2008 Member ID: 3845 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 11 Reputation: 7 Achievement Points: 11 Days Won: 0 With Us For: 6266 Days Status: Offline Last Seen: Ιανουαρίου 12, 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μαίου 4, 2008 Ninja Scroll Vampire Hunter D Blackjack Area 88 Appleseed Παράθεση Σύνδεσμος για σχολιασμό Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις